Skočit na obsah

Fotka

Drobné změny,cokoliv (komentáře)

nemoderované návrhy diskuze

• Please log in to reply
69 odpovědí na toto téma

#61 Eliter_Optimus

Eliter_Optimus

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 851 Příspěvků:

Odesláno 06.09.2011 10:55

Draxi Draxi:D máš to docela pomotaný řekl bych. Jednak teda v PvP, který ty na Demoně nemáš(ale já teda docela jo:) ) sem s pixlou rozsekal snad každýho dexaře co mi přišel pod ruku (až na naboostěnýho Gozera kerej mi mizera začal hipsovat a mě bylo líto svitku:) ). Mnohem víc potíží mě dělaj třeba bardi, nebo klerici s RDD (ti, pravda jen když se stihnou naboostit). A v PvE sem si taky ještě nepřipadal handicapovanej. Jo teda fakt mě baví ještě jedna věc:D ty tady furt hlásáš jak dexaře nic netrefí, možná když si zapne expertýzu a potom prohraje stejně protože má menší dmg. To je jako když tu každej hlásal jak se nedá na Demoně hrát bez úniku...
  • 2

#62 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 06.09.2011 11:31

eli : mno tak bez uniku se hraje opravdu spatne ( k4 ani nepáchnes v dz pasti na každem rohu DO lepsi nezminovat ) popravde je to 50-120 dmg kamkoliv se podivas :d pác temeř každe bežně kouzlici npc ma spelly na unik
pvp ? jake prosimtě? kdy naposled videl nejake dva v sobě ?:D obcas nejaký ten duel .. když sundas nekoho kdo te obehne u vlku je z toho este týden flame a reporty jak skarede pk si
jinak dvackovat dexaře přes ed + 50% miss ? dekuju pekně on trefi wmko vetsinou hitů sanci mas jen na lucky kd a to zaměrně nezminuju hight ac kleromnichy ( i 58ab) kteři daji kd i plechovce
a když si veme pruměrne rog wmka ?:d , rog fight sd ? dmg maji jen o málo měnší než str a ed + dela hodne ;) nemluve o tom že pokud chytnes kd tak už proti nim nevstanes
  • -1

#63 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 06.09.2011 11:33

Přesunout kartografa a dámu do rebelský pevnosti
  • 0

#64 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 06.09.2011 11:35

Zrusit rebelskou pevnost.
  • 0

#65 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 06.09.2011 11:41

hned jak tam bude kartograf s dámou
  • 0

#66 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 06.09.2011 11:44

Přesunout kartografa a dámu do rebelský pevnosti

Pridano.

Zrusit rebelskou pevnost.

Zruseno.
  • 0

#67 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 06.09.2011 14:44

Ak je v plane nadalej intenzivne podporovat frakcie, ktore sa prejavuju tym, ze nesmu do Alicie, nebolo by fajn urobit nejake "nazvisle" mesto, kde by boli VSETKY ekvivalentne sluzby? Alebo aspon velka vacsina z nich?

Na druhej strane, my ked sme hrali frakciu, tak nam iba povedali, ze tak nam treba a do mesta sme chodili kanalmi...
  • 0

#68 jmeno

jmeno

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1253 Příspěvků:

Odesláno 06.09.2011 18:37

Ak je v plane nadalej intenzivne podporovat frakcie, ktore sa prejavuju tym, ze nesmu do Alicie, nebolo by fajn urobit nejake "nazvisle" mesto, kde by boli VSETKY ekvivalentne sluzby? Alebo aspon velka vacsina z nich?

Na druhej strane, my ked sme hrali frakciu, tak nam iba povedali, ze tak nam treba a do mesta sme chodili kanalmi...

My taky chodime kanalama, jenze kdyz bude kartograf na trhu, je dost velka pravdepodobnost ze misto toho abych se podival co mam za mapy, zaplatim 30k za pusteni z vezeni.
Uz to je dost, ze jsou 2/3 straznici pri ceste k dame.
  • 0

#69 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 06.09.2011 20:10

Ber to z té lepší stránky: můžeš zPKčkovat každého, koho potkáš :)
  • 0

#70 M4rSX

M4rSX

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1259 Příspěvků:

Odesláno 07.09.2011 20:53

Prosím o předělání dveří k Bossu v Doupěti zla.

Uz nepočítaně se mi, a jistě ne jen mě stalo, že Ohnivy demon zablokoval dveře. Dnes se nam dokonce stalo že jsme nemohli ven.
Asi by bylo rozumné, mít možnost dveře rozbít. Bez postavy která dveře odemkne (tíim pádem i truhlu s pokladem), je stejně zbytečné se tam chtít dostat.
Něco přes 30 minut zavřený v místnosti bez možnosti se dostat ven pěkně okoření hru.

Závěrem bych chtěl poděkovat ochotné spolupráci DM.

tak proc tam porad chodite? :ohmy:
  • 0

Also tagged with one or more of these keywords: nemoderované, návrhy, diskuze

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních