Odesláno 17.08.2011 11:10
Protože je trochu nefér, že ti tam něco napíšu na tvuj návrh, odskočim si z bytu, vrátim se po chvilce a příspěvek už tam neni a je tam jen tvoje negativní reakce :))
Takže tady to prosím nemažte..
Návrh spawn orků před jeskyní- Jak už jsem psal, s partou se to dá vybít uplně v klidu, nevim co se řeší? Za mě nechat.
Další hroudovo nápad s pánem pro low lvl- vysávání aniž bys musel relevl, taky se mi zamlouvá, proč je to až u 20+?
Odesláno 17.08.2011 12:11
Odesláno 17.08.2011 12:22
Ten spawn orku je vazne prehnanej - s partou na lvl 7 (odzkouseno nadavno na vlastni kuzi) tech 15 nebo kolik bojovniku nedas ani omylem. Navic jak uz psal Dedek je nelogicky aby byl vstup/vystup z doupete obtiznejsi nez cely prvni patro, boss u Turaka nevyjimaje.Tak doufam, že nikomu nebude vadit, že jsem založil tenhle topic, diskuse nad návrhy v dědkovo topicu, kterej si tak pěkně moderuje.
Protože je trochu nefér, že ti tam něco napíšu na tvuj návrh, odskočim si z bytu, vrátim se po chvilce a příspěvek už tam neni a je tam jen tvoje negativní reakce :))
Návrh spawn orků před jeskyní- Jak už jsem psal, s partou se to dá vybít uplně v klidu, nevim co se řeší? Za mě nechat.
Další hroudovo nápad s pánem pro low lvl- vysávání aniž bys musel relevl, taky se mi zamlouvá, proč je to až u 20+?
Odesláno 17.08.2011 12:30
Tak doufam, že nikomu nebude vadit, že jsem založil tenhle topic, diskuse nad návrhy v dědkovo topicu, kterej si tak pěkně moderuje.
low lvl vysavani myslis, aby se daly behat poklady dokud si clovek neudela zasobu penez na adam a stromorad a pak sel expit? :D
Odesláno 17.08.2011 12:30

S těma esencema s nižším odběrem by to zase až tak špatný nebylo...
ne, že to podpoří loot, ale hlavně to omezí dost kolečkování, na to jsi dědo asi nemyslel,
protože když chci s horníkem změnit feat na ochranu před elementy, což je celkem dobrá věc,
tak se musím připravit o 10k xp a potom je zase expit, takže někde nudně kolečkovat...
to samozřejmě platí i když se někdo uklikne na přibírání levlu a zase musí expit 10k xp...
proč neudělat sosání zkušeností místo jednotek třeba na desetiny, například 0,3 tzn. 3k XP
samozřejmě ceny itemu od dámy nechat jak jsou, pána nechat pro relevly stejně a u dámy povolit
sosání zkušeností a nákup i menším levlum, někdo by si třebas chtěl koupit regen +1 dřív než na 20 levlu

Odesláno 17.08.2011 12:33

Odesláno 17.08.2011 13:48
.....
silvouši pláčeš na špatným hrobě..dědek by dámu nejradši zrušil uplně :)
jinak..pro fungující běh ekonomiky si nemáš měnit featy ale rvát prachy do výbavy s krystalama atd :)
šak si můžou koupit chrániče bojovníka,hraničáře a barbara :)..pokud to nejsou lamy se slabým klerikomonkem apod :D
Odesláno 17.08.2011 14:48
no jo má doma jednu a ta mu stačí, my volnomyšlenkáři jich potřebujeme víc![]()
jinak..pro fungující běh ekonomiky si nemáš měnit featy ale rvát prachy do výbavy s krystalama atd :)
šak si můžou koupit chrániče bojovníka,hraničáře a barbara :)..pokud to nejsou lamy se slabým klerikomonkem apod :D
až se dostaneš s horníkem výš jak na verd tak budeš mluvit jinak

*už vidím jak tu zase spousta hrdinů bude psát jak kopali shadow a adam nahatý třebas*
Odesláno 17.08.2011 15:04
no tak na shadow potrebujes jen pazek na implozky kterej muze mit pripadne nejaky doprovod a kdyz se klerik s imunitou na negativitu tak shadow je celkem snadny :)až se dostaneš s horníkem výš jak na verd tak budeš mluvit jinak
![]()
*už vidím jak tu zase spousta hrdinů bude psát jak kopali shadow a adam nahatý třebas*
Odesláno 17.08.2011 15:36
Ten spawn orku je vazne prehnanej - s partou na lvl 7 (odzkouseno nadavno na vlastni kuzi) tech 15 nebo kolik bojovniku nedas ani omylem. Navic jak uz psal Dedek je nelogicky aby byl vstup/vystup z doupete obtiznejsi nez cely prvni patro, boss u Turaka nevyjimaje.
Tak tam jděte dýl, však je tam poklad myslím do 12 lvlu, tak předpokládam, že dung je stavěn kolem tohohle lvlu
Jak řikam, s klukama jsme tam chodili a mě to nepřijde, že by to bylo nějak drastický.
Odesláno 17.08.2011 15:39
low lvl vysavani myslis, aby se daly behat poklady dokud si clovek neudela zasobu penez na adam a stromorad a pak sel expit? :D
Tak to máš i na 20 lvlu, už mužeš k dámě a DOčko máš krásně na urovni, lootíš si tam, myslim, že tam máš poklad i dvakrát po sobě, expíš a sbíráš esence. A když seš šikovnej, tak to máš ty tři poklady během chvíle sfouklý
I já jsem si panáka nechával na 9 lvlu, lootil jsem si výbavu a musel jsem během tý doby asi 20x na šibenici nebo říct kamošovi at mě zabíje abych se dostal přes očistec.. Prostě mi to přijde škoda takhle plýtvat no.. ALe tak muj názor
Odesláno 17.08.2011 15:40
Tak to pŕŕŕ, ja som bol ešte len ako level 6. :) Ide proste o to, že to prvé poschodie je sólo aj v parte ľahšie zvládnuteľné, ako ten spawn pred dúpäťom. Jednoducho ich z toho chumla po jednom nevylákaš a cestou späť máš po vtákoch rovno.
No to už by mi na 6 lvlu spíš vadil ten halapartník, co kritikuje jak blázen :d dvě rány a byl jsem pod kytkama
Odesláno 17.08.2011 16:00
Prvni patro je staveny na +- level 6, stejne jako boss poklad dole. Pred vchodem sou ale potvory bezny v druhym patre, ktery je pro ten tvuj level +-10, takze chapu, ze kdyz jdes do dvojky, tak je to zivacka.Tak tam jděte dýl, však je tam poklad myslím do 12 lvlu, tak předpokládam, že dung je stavěn kolem tohohle lvlu
Jak řikam, s klukama jsme tam chodili a mě to nepřijde, že by to bylo nějak drastický.
Odesláno 17.08.2011 16:16
Prvni patro je staveny na +- level 6, stejne jako boss poklad dole. Pred vchodem sou ale potvory bezny v druhym patre, ktery je pro ten tvuj level +-10, takze chapu, ze kdyz jdes do dvojky, tak je to zivacka.
Nojó nojó, tak si to změnte, ať máte radost, ostatně mě to muže být vlastně buřt :)
Odesláno 17.08.2011 16:22
Odesláno 17.08.2011 19:27
No ne, tady de o princip, chci aby bylo kazdymu jasny, ze je volovina dat 10 lvlovy potvory pred lokaci, kde najdes poklad do levelu 6 - teda bud si pockas a pak ale nemas poklad, anebo nevim jak se tam na ten poklad da bez supportu dostat. :)
Nemůžu než souhlasit z Dědkem. Ten spawn před jeskyní je naprosto přesílenej...
Odesláno 17.08.2011 20:50
Proto jsem já psal za ty XP drobnosti co takovej lvl využije ne hned nějaký monstrozity jako regeny a spasa, ale třeba lektvary nebo gemy smenitelný za třeba body do víry...
Možností je hodně...
Myslel jsem to tak že si necháš nějakou postavičku třeba na lvl kdy může běhat dungy - krysodlaci/medvedi/ještěři/k3... postupně si ji vylepšíš tak na ze na te urovni bude jako 30-tka v topu ale věšet se nebo nechávat zabíjet je prostě trapný
Odesláno 17.08.2011 21:43
a takovej blbostí je víc...
Odesláno 19.08.2011 20:14
takže by stačilo NPC oc ti sebere expů kolik ty chceš...myslím že není třeba za to něco fasovat
Podle mě přístup typu "stojím půl roku na levlu 9 abych nabral hromadu peněz" je nejhorší způsob, co sem tady na démoně viděl. Postava se má dál vyvíjet, ne nesmyslně umírat jen kvůli tomu, aby si nasolovala jeden low levl boss. Což mě vnutilo myšlenku, aby se tohle přeupravilo.
Dále jak zde padla ta změna featu. to je další nesmysl. Ano ty dungy sou těžké ale hádám že ani zpoloviny netušíte, kolik je tu itemů, které vám v těchto ohledech pomohou. podporujte craftery, kupujte si je, vylepšujte si je, sou tu možnosti jak udělat opravdu silnou výstroj.
#30 Host_Shini_*
Odesláno 19.08.2011 20:20
Stejne jako systemy pokladu u trolu, rakev na krystaly... ze ty systemy nejsou primocare je super, ze neni nikde pomerne snadno k sehnani info jak na to je mozna skoda. Ne kazdej chce fanaticky umrit patnackrat nez prijde na reseni stylem pokus omyl
Mozna je k tomu duvod, ale proc maji stromorad jen zakladni povolani, proc je vse nastaveno temer k maximu moznosti?
Also tagged with one or more of these keywords: nemoderované, návrhy, diskuze
Demona →
Nápady a návrhy →
Navrhy na zmenu pokladoveho systemuZapočal Dědek , 27.03.2012 ![]() |
|
![]()
|
||
Demona →
Nápady a návrhy →
Drobnosti k uprave - DISKUZEZapočal Dědek , 23.07.2007 ![]() |
|