Skočit na obsah

Fotka

Drobné změny,cokoliv (komentáře)

nemoderované návrhy diskuze

• Please log in to reply
69 odpovědí na toto téma

#1 Haf_tu_plaj?

Haf_tu_plaj?

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 202 Příspěvků:

Odesláno 17.08.2011 11:10

Tak doufam, že nikomu nebude vadit, že jsem založil tenhle topic, diskuse nad návrhy v dědkovo topicu, kterej si tak pěkně moderuje.

Protože je trochu nefér, že ti tam něco napíšu na tvuj návrh, odskočim si z bytu, vrátim se po chvilce a příspěvek už tam neni a je tam jen tvoje negativní reakce :))

Takže tady to prosím nemažte..

Návrh spawn orků před jeskyní- Jak už jsem psal, s partou se to dá vybít uplně v klidu, nevim co se řeší? Za mě nechat.
Další hroudovo nápad s pánem pro low lvl- vysávání aniž bys musel relevl, taky se mi zamlouvá, proč je to až u 20+?
  • 0

#2 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 17.08.2011 12:11

Prima napad s timhle tematem :)
  • 0

#3 Glorfindel

Glorfindel

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1021 Příspěvků:

Odesláno 17.08.2011 12:22

Tak doufam, že nikomu nebude vadit, že jsem založil tenhle topic, diskuse nad návrhy v dědkovo topicu, kterej si tak pěkně moderuje.

Protože je trochu nefér, že ti tam něco napíšu na tvuj návrh, odskočim si z bytu, vrátim se po chvilce a příspěvek už tam neni a je tam jen tvoje negativní reakce :))

Návrh spawn orků před jeskyní- Jak už jsem psal, s partou se to dá vybít uplně v klidu, nevim co se řeší? Za mě nechat.
Další hroudovo nápad s pánem pro low lvl- vysávání aniž bys musel relevl, taky se mi zamlouvá, proč je to až u 20+?

Zobrazit příspěvek

Ten spawn orku je vazne prehnanej - s partou na lvl 7 (odzkouseno nadavno na vlastni kuzi) tech 15 nebo kolik bojovniku nedas ani omylem. Navic jak uz psal Dedek je nelogicky aby byl vstup/vystup z doupete obtiznejsi nez cely prvni patro, boss u Turaka nevyjimaje.
  • 0

#4 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 17.08.2011 12:30

Zobrazit příspěvek

low lvl vysavani myslis, aby se daly behat poklady dokud si clovek neudela zasobu penez na adam a stromorad a pak sel expit? :D
  • 0

#5 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 17.08.2011 12:30

já se teda přidám... :wink:

S těma esencema s nižším odběrem by to zase až tak špatný nebylo...
ne, že to podpoří loot, ale hlavně to omezí dost kolečkování, na to jsi dědo asi nemyslel,
protože když chci s horníkem změnit feat na ochranu před elementy, což je celkem dobrá věc,
tak se musím připravit o 10k xp a potom je zase expit, takže někde nudně kolečkovat...
to samozřejmě platí i když se někdo uklikne na přibírání levlu a zase musí expit 10k xp...

proč neudělat sosání zkušeností místo jednotek třeba na desetiny, například 0,3 tzn. 3k XP
samozřejmě ceny itemu od dámy nechat jak jsou, pána nechat pro relevly stejně a u dámy povolit
sosání zkušeností a nákup i menším levlum, někdo by si třebas chtěl koupit regen +1 dřív než na 20 levlu :grin:
  • 0

#6 Toryel

Toryel

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 767 Příspěvků:

Odesláno 17.08.2011 12:33

Tak to pŕŕŕ, ja som bol ešte len ako level 6. :) Ide proste o to, že to prvé poschodie je sólo aj v parte ľahšie zvládnuteľné, ako ten spawn pred dúpäťom. Jednoducho ich z toho chumla po jednom nevylákaš a cestou späť máš po vtákoch rovno. :wink:
  • 0

#7 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 17.08.2011 12:34

low lvl vysavani myslis, aby se daly behat poklady dokud si clovek neudela zasobu penez na adam a stromorad a pak sel expit? :D

Zobrazit příspěvek

s tímhle bych se až tak neoháněl, jako třicítka děláš to samý a když už TOP máš tak jsou ti prachy k ničemu :wink:
  • 0

#8 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 17.08.2011 12:38

s tímhle bych se až tak neoháněl, jako třicítka děláš to samý a když už TOP máš tak jsou ti prachy k ničemu  :wink:

Zobrazit příspěvek

aha? Prehodnocuju svuj nazor, do tehle diskuze nemam cim prispet. Max bych navrhl aby ST veci meli Tonda, melo by to stejny prinos jako tahle zmena.
  • 0

#9 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 17.08.2011 13:48

.....

Zobrazit příspěvek

silvouši pláčeš na špatným hrobě..dědek by dámu nejradši zrušil uplně :)

jinak..pro fungující běh ekonomiky si nemáš měnit featy ale rvát prachy do výbavy s krystalama atd :)

šak si můžou koupit chrániče bojovníka,hraničáře a barbara :)..pokud to nejsou lamy se slabým klerikomonkem apod :D
  • 0

#10 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 17.08.2011 14:48

no jo má doma jednu a ta mu stačí, my volnomyšlenkáři jich potřebujeme víc  :wink:

jinak..pro fungující běh ekonomiky si nemáš měnit featy ale rvát prachy do výbavy s krystalama atd :)

šak si můžou koupit chrániče bojovníka,hraničáře a barbara :)..pokud to nejsou lamy se slabým klerikomonkem apod :D

Zobrazit příspěvek

až se dostaneš s horníkem výš jak na verd tak budeš mluvit jinak :grin:
*už vidím jak tu zase spousta hrdinů bude psát jak kopali shadow a adam nahatý třebas*

• 0

#11 Ali

Ali

Starší mistr

• Rebel
  • 1709 Příspěvků:
  • Interests:.p

Odesláno 17.08.2011 15:04

až se dostaneš s horníkem výš jak na verd tak budeš mluvit jinak  :wink:
*už vidím jak tu zase spousta hrdinů bude psát jak kopali shadow a adam nahatý třebas*

Zobrazit příspěvek

no tak na shadow potrebujes jen pazek na implozky kterej muze mit pripadne nejaky doprovod a kdyz se klerik s imunitou na negativitu tak shadow je celkem snadny :)
  • 0

#12 Haf_tu_plaj?

Haf_tu_plaj?

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 202 Příspěvků:

Odesláno 17.08.2011 15:36

Ten spawn orku je vazne prehnanej - s partou na lvl 7 (odzkouseno nadavno na vlastni kuzi) tech 15 nebo kolik bojovniku nedas ani omylem. Navic jak uz psal Dedek je nelogicky aby byl vstup/vystup z doupete obtiznejsi nez cely prvni patro, boss u Turaka nevyjimaje.

Zobrazit příspěvek

Tak tam jděte dýl, však je tam poklad myslím do 12 lvlu, tak předpokládam, že dung je stavěn kolem tohohle lvlu

Jak řikam, s klukama jsme tam chodili a mě to nepřijde, že by to bylo nějak drastický.
  • 0

#13 Haf_tu_plaj?

Haf_tu_plaj?

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 202 Příspěvků:

Odesláno 17.08.2011 15:39

Zobrazit příspěvek

Tak to máš i na 20 lvlu, už mužeš k dámě a DOčko máš krásně na urovni, lootíš si tam, myslim, že tam máš poklad i dvakrát po sobě, expíš a sbíráš esence. A když seš šikovnej, tak to máš ty tři poklady během chvíle sfouklý

I já jsem si panáka nechával na 9 lvlu, lootil jsem si výbavu a musel jsem během tý doby asi 20x na šibenici nebo říct kamošovi at mě zabíje abych se dostal přes očistec.. Prostě mi to přijde škoda takhle plýtvat no.. ALe tak muj názor
  • 0

#14 Hastrman

Hastrman

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 282 Příspěvků:
  • Interests:Necromancy and death magic

Odesláno 17.08.2011 15:40

Zobrazit příspěvek

Tak dámu bych taky nejradši zrušil :) nebo alespoň všemu 5-10x zvýšit cenu esencí. Ať tu tyhle přesílené předměty má opravdu jen pár "vyvolených".
  • 0

#15 Haf_tu_plaj?

Haf_tu_plaj?

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 202 Příspěvků:

Odesláno 17.08.2011 15:40

Tak to pŕŕŕ, ja som bol ešte len ako level 6. :) Ide proste o to, že to prvé poschodie je sólo aj v parte ľahšie zvládnuteľné, ako ten spawn pred dúpäťom. Jednoducho ich z toho chumla po jednom nevylákaš a cestou späť máš po vtákoch rovno.  :wink:

Zobrazit příspěvek

No to už by mi na 6 lvlu spíš vadil ten halapartník, co kritikuje jak blázen :d dvě rány a byl jsem pod kytkama
  • 0

#16 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 17.08.2011 15:41

Tak dámu bych taky nejradši zrušil :) nebo alespoň všemu 5-10x zvýšit cenu esencí. Ať tu tyhle přesílené předměty má opravdu jen pár "vyvolených".

Zobrazit příspěvek

a at se zrusi ty ktery uz jsou v obehu, at je to fer ;)
  • 0

#17 Haf_tu_plaj?

Haf_tu_plaj?

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 202 Příspěvků:

Odesláno 17.08.2011 15:42

Zobrazit příspěvek

Mě se třeba u dámy nelíbí akorát spása, pásky jsou super
  • 0

#18 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 17.08.2011 15:44

Zobrazit příspěvek

in my opinion je v modulu prilis imunit. Takze by to melo byt spis naopak. Spasu klidne, ale vsechny ty imky zrusit.
  • 0

#19 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 17.08.2011 15:52

až se dostaneš s horníkem výš jak na verd tak budeš mluvit jinak  :wink:

Zobrazit příspěvek

nebudu já nesoluju :) na to nemám buildy
  • 0

#20 Anonymus11

Anonymus11

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 516 Příspěvků:

Odesláno 17.08.2011 15:55

Zobrazit příspěvek

Vsak spasa to je taky nic moc, na regen to nema v zadnem pripade... :wink:

Spasa ma jediny vyuziti, a to pro hornika, tam je k nezaplaceni.
  • 0

#21 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 17.08.2011 16:00

Tak tam jděte dýl, však je tam poklad myslím do 12 lvlu, tak předpokládam, že dung je stavěn kolem tohohle lvlu

Jak řikam, s klukama jsme tam chodili a mě to nepřijde, že by to bylo nějak drastický.

Zobrazit příspěvek

Prvni patro je staveny na +- level 6, stejne jako boss poklad dole. Pred vchodem sou ale potvory bezny v druhym patre, ktery je pro ten tvuj level +-10, takze chapu, ze kdyz jdes do dvojky, tak je to zivacka.
  • 0

#22 Haf_tu_plaj?

Haf_tu_plaj?

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 202 Příspěvků:

Odesláno 17.08.2011 16:16

Prvni patro je staveny na +- level 6, stejne jako boss poklad dole. Pred vchodem sou ale potvory bezny v druhym patre, ktery je pro ten tvuj level +-10, takze chapu, ze kdyz jdes do dvojky, tak je to zivacka.

Zobrazit příspěvek

Nojó nojó, tak si to změnte, ať máte radost, ostatně mě to muže být vlastně buřt :)
  • 0

#23 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 17.08.2011 16:22

No ne, tady de o princip, chci aby bylo kazdymu jasny, ze je volovina dat 10 lvlovy potvory pred lokaci, kde najdes poklad do levelu 6 - teda bud si pockas a pak ale nemas poklad, anebo nevim jak se tam na ten poklad da bez supportu dostat. :)
  • 0

#24 Haf_tu_plaj?

Haf_tu_plaj?

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 202 Příspěvků:

Odesláno 17.08.2011 18:54

No ne, tady de o princip, chci aby bylo kazdymu jasny, ze je volovina dat 10 lvlovy potvory pred lokaci, kde najdes poklad do levelu 6 - teda bud si pockas a pak ale nemas poklad, anebo nevim jak se tam na ten poklad da bez supportu dostat. :)

Zobrazit příspěvek

Jo, tak to změň
  • 0

#25 Salwer

Salwer

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 17.08.2011 19:27

Zobrazit příspěvek

Nemůžu než souhlasit z Dědkem. Ten spawn před jeskyní je naprosto přesílenej...
  • 0

#26 Sir Hrouda

Sir Hrouda

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1199 Příspěvků:
  • Interests:Eleanessa,Lister
    Raina Hroudová
    Sir Hrouda II.
    Excelentissima(Tissi)
    Lajka,Sirius
    Pomsta, Myta

Odesláno 17.08.2011 20:50

[quote name='bratrXana' date='17.08.2011, 13:48 ']

Proto jsem já psal za ty XP drobnosti co takovej lvl využije ne hned nějaký monstrozity jako regeny a spasa, ale třeba lektvary nebo gemy smenitelný za třeba body do víry...
Možností je hodně...
Myslel jsem to tak že si necháš nějakou postavičku třeba na lvl kdy může běhat dungy - krysodlaci/medvedi/ještěři/k3... postupně si ji vylepšíš tak na ze na te urovni bude jako 30-tka v topu ale věšet se nebo nechávat zabíjet je prostě trapný
  • 0

#27 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 17.08.2011 21:43

[quote name='Sir Hrouda' date='17.08.2011, 20:50 ']
[quote name='bratrXana' date='17.08.2011, 13:48 ']
...

Zobrazit příspěvek

[/quote]

takže by stačilo NPC oc ti sebere expů kolik ty chceš...myslím že není třeba za to něco fasovat
  • 0

#28 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 17.08.2011 21:43

mě by jen zajímalo na co je nad dvacátým levlem třeba regen +1, to by jeden musel bejt hodně padlej na hlavu...
a takovej blbostí je víc...
  • 0

#29 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • 3551 Příspěvků:
  • Interests:Which part of "I'm a genius" aren't you getting?

Odesláno 19.08.2011 20:14

takže by stačilo NPC oc ti sebere expů kolik ty chceš...myslím že není třeba za to něco fasovat

Zobrazit příspěvek

Podle mě přístup typu "stojím půl roku na levlu 9 abych nabral hromadu peněz" je nejhorší způsob, co sem tady na démoně viděl. Postava se má dál vyvíjet, ne nesmyslně umírat jen kvůli tomu, aby si nasolovala jeden low levl boss. Což mě vnutilo myšlenku, aby se tohle přeupravilo.

Dále jak zde padla ta změna featu. to je další nesmysl. Ano ty dungy sou těžké ale hádám že ani zpoloviny netušíte, kolik je tu itemů, které vám v těchto ohledech pomohou. podporujte craftery, kupujte si je, vylepšujte si je, sou tu možnosti jak udělat opravdu silnou výstroj.
  • 0

#30 Host_Shini_*

Host_Shini_*
  • Host

Odesláno 19.08.2011 20:20

Otazkou je zda je to chyba hracu nebo systemu.
Stejne jako systemy pokladu u trolu, rakev na krystaly... ze ty systemy nejsou primocare je super, ze neni nikde pomerne snadno k sehnani info jak na to je mozna skoda. Ne kazdej chce fanaticky umrit patnackrat nez prijde na reseni stylem pokus omyl

Mozna je k tomu duvod, ale proc maji stromorad jen zakladni povolani, proc je vse nastaveno temer k maximu moznosti?
  • 0

Also tagged with one or more of these keywords: nemoderované, návrhy, diskuze

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních