Odesláno 25.08.2007 16:49
#32 Host_gGeorg_*
Odesláno 26.08.2007 20:17
dobre napad z dverami blbost z mojej strany uznavam , za pokus to stalo ale co taaaaaaak...........
Kyklopy niekde do hor pre expenie 14-19 lvl ???
Promin ale nejak mi pripadne ze tenhle topic neni o tom "cim vic navrhu, tim lip". Slo by si promyslet kazdy navrh aspon zbezne nez ho sem napises? Zadny carky za posty se tu nepocitaj :)musi mat vortex TS ?
Navrh by nemel byt ucinen proto aby se neco navrhlo, ale proto ze je ten navrh myslen vazne, pokud mozno by mel obsahovat i nejake zduvodneni oc je lepsi nez stavajici stav. Aspon pokud chcete zachovat nejaky prinos tohohle topicu.
Odesláno 27.08.2007 05:27
kyklopy - dovod zpestrenie a viac moznosti kam zajst na vypravy (nemusi to pyt presne pre 14-19 lvl)Otazka je zda to bude mit kyzeny efekt kdyz 90% navrhu tu budou nedomysleny veci z bricha nebo nahlyho osviceni :) Aspon krapatko promysleny a zduvodneny by to byt mohlo.
vortex - zrusit TS - dovod, stve ma to , boj s nim je dost na dlho a tak s nim asi bojuje malo kto
#35 Host_gGeorg_*
Odesláno 27.08.2007 14:36
//když už je to takto a bude i zřejmě úprava element. zranění..co rozšířit krystaly či přidat nějaké nástavce na zbraně co by přidávali zranění (tupé,sečné,bodné)....já si třeba na rukavicích krásně dovedu představit pořádný hroty :))...jen rozšířit paletu možností čím si zbran vylepšit
Neplanuji se zadne vylepseni craftu/socketu/Stromoradu/Damy kvuli zmene potvor, nebo aktualniho napadu na posileni. (Presto ze vsichni vime ze mnich je slaby.)Jiny nez soucasny chranice barbara neplanujeme. Obecne neplanujeme tu jednu, tu druhou vec pro nejaky slaby povolani. Jestli nekdy - tak v budoucnu, po dukladny revizy craftu/ST/damy.

Jestli nekdy - tak v budoucnu, po dukladny revizy craftu/socketu/Stromoradu/Damy.
Odesláno 27.08.2007 14:54
Odesláno 28.08.2007 09:31

Navrhoval bych předmět s určitým pohlcením magického zranění. Nemuselo by to být 12, ale stačilo by 6. Mágové by si alespon rozšířili kouzla a my, ubozí drowští otroci, bychom žili o celá dvě kola déle...
Odesláno 28.08.2007 09:35
Po náhlém přemnožení nepřemožitelných mágů byl bych zastáncem přidání nějaké anti-magovské věci
já vím, že mágové jsou slabí, ale ti ostatní to neví.....
Navrhoval bych předmět s určitým pohlcením magického zranění. Nemuselo by to být 12, ale stačilo by 6. Mágové by si alespon rozšířili kouzla a my, ubozí drowští otroci, bychom žili o celá dvě kola déle...
Vzhledem k tomu, ze slavna IGMS popr. ILMS by sla do haje, tak si myslim ze to neprojde. Navic 6 je moc. Tak 2-3 bodiky by bylo akorat...
Odesláno 28.08.2007 10:17
Po náhlém přemnožení nepřemožitelných mágů byl bych zastáncem přidání nějaké anti-magovské věci
já vím, že mágové jsou slabí, ale ti ostatní to neví.....
odpoved je: chranice bojovnika (+primerana uprava Caster Level-u prislusnych magov)
Inak rad by som vediet akyc nepremozitelny magovia sa rozmohli?
Odesláno 28.08.2007 10:27
Odesláno 28.08.2007 10:29

Odesláno 28.08.2007 16:47
Odesláno 31.08.2007 09:35
Zarazuju to do seznamu "eventuality k prozkoumani". Mala priorita.Viz. bugy....úmrtí při spánku....konkrétně příspěvek na ten battle rage u barbara....nešlo by, aby když mu dojde, i kdyby byl při boji, tak ne, že by zemřel, ale že by mu to vzalo maximálně do -5 HP, když má už tak málo HP?
Odesláno 31.08.2007 10:08
edit: vybirat furt jen zlataky a obcas nakej kamen je strasna nuda...itemy by mohli zas o neco podporit obchodnicinu....o soucasnejch vecech v bossech netreba mluvit.
Odesláno 31.08.2007 16:14
Odesláno 02.09.2007 12:41
Ty dvere tam jsou asi rozbite :o))
#51 Host_gGeorg_*
Odesláno 02.09.2007 16:56
Vrchní kartofrafka má vše zmapováno a naopak se jí zdá že stromů je na ostrově žalostně málo.Najde li se dobrovolnik ktery zmapuje vyskyt stromu. Tak abychom vedeli kterych je kde kolik. Nevidim v tom problem.
Jediných stromů, kterých je více jak tři jsou:
-malé olše (výrobě kůží)
-malý a velký dub (výroba zraní)
Odesláno 04.09.2007 12:37
... coz mi pripomina ten malej dung ze singlu, co byl pod belhoderim doupetem, co v nem nefungovala magie ani magicky veci :) To by byl kraval mit v DZ takovou oblast :)
Nedávno sem singl hrál...a v této oblasti mne byl schopen zabít i úplně obyčejný pavouk, protože tam nejenže nefunguje magie, ale ani lektvary, itemy (ze zbraně +5 se stane obyčejná), žádné boosty na vlastnosti, prostě nic. Takže je fakt, že kdyby tam taková oblast byla, tak samotní železožrouti by měli hodně navrch....
#55 Host_gGeorg_*
Odesláno 04.09.2007 13:26
Kouzla a relogy je jedna z Bolesti Demony. Reseni je obtizne. Vi se o tom, je to v poradi.Já jsem pro tohle. Jinak bych chtěl poprosit aby se někdo podíval na featy přidávající vlastnost-pokud díky tomuhle featu totiž získá postava bonus kouzla, tak se ty kouzla po relogu ztratí a máte tam prázdné sloty. Díky.
Odesláno 05.09.2007 17:28
Soucasny stav dveri v DO zustane, jejich pocet se snizil, naproti tomu zbytek je ponechan jako nerozbitny pro druhou skupinu hracu, kteri by dvere radi vyuzivali.Nešly by ty dveře v DO udělat , aby byly pořád otevřený , nebo jako tomu bylo dřív šlo rozbít ? Takhle občas celkem hesky přehazujou a často to vadí .
Also tagged with one or more of these keywords: návrhy, diskuze
Demona →
Nápady a návrhy →
Navrhy na zmenu pokladoveho systemuZapočal Dědek , 27.03.2012 ![]() |
|
![]()
|
||
Demona →
Nápady a návrhy →
Drobné změny,cokoliv (komentáře)Započal Haf_tu_plaj? , 17.08.2011 ![]() |
|