Skočit na obsah

Fotka

Drobnosti k uprave - DISKUZE

návrhy diskuze

• Please log in to reply
1592 odpovědí na toto téma

#1531 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 27.03.2016 22:35

1. Nez neco navrhnete, meli by jste mit ucelenou predstavu, jak by to melo fungovat.
2. Nezacinejte sve prispevky "Tohle je uplne k nicemu, melo by se ...".
3. Pokud nehodlate aspon minimalne prilozit ruku k dilu, bude muset vas prispevek byt hodne dobry, aby o nem nektery WB zacal uvazovat.
4. Nepomlouvejte dosavadni reseni, jen tim nekoho nastvete.
5. Podlozte necim, ze vas navrh je lepsi. Nejake "me se zda, ze ..." je k nicemu.
6. Pokud nemate zadnou predstavu o tom, jak by se neco melo udelat lepe, radeji nepiste nic.
7. Jestli se vam zda, ze by jste to mohli provest sami nebo mate chut se necemu naucit, muzete kontaktovat kohokoliv z WB, urcite vam radi poradi.

evidentně tohle četli asi 3 lidi z celýho servru a to jsou ti co tu nepíšou :devil:

Příspěvek upravil Silvaner: 27.03.2016 22:35

• 3

#1532 Krásný Neznámý

Krásný Neznámý

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 331 Příspěvků:

Odesláno 28.03.2016 21:28

Tak já mám jeden návrh:

Tohle je úplně k ničemu, mělo by se - posílit sorcky! (2)

Současné řešení je úplně k ničemu, to asi vymýšlelo úplný jelito! (4)

Nevím, jak by to mělo fungovat, ale chci, aby byly sorcky silnější. (1) 

Zdá se mi, že jsou sorcky slabé, proto je můj návrh lepší než současné řešení! (5)

Nemám představu, jak by se to mělo udělat lépe, ale mělo by to být alespoň tak o 20% lepší než teď. (6)

Pomáhat s tím nehodlám, od toho jsou tady WBčka. (3)

Doufám, že díké mé protekci u DM bude můj návrh zrealizován do konce týdne. Děkuji za pozornost.

EDIT: Jo a jak to, že si nemůžu lajkovat vlastní příspěvky?!

Příspěvek upravil Krásný Neznámý: 28.03.2016 21:30

• 3

#1533 Maleyra

Maleyra

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 33 Příspěvků:

Odesláno 22.04.2016 17:48

I)  Na cestě od ohniště na hřbitově směrem k nejbližšímu západnímu ohništi se nevyhnete otravným zmijím. A pokud se nějaká lowka neobrátí směrem k chrámu pro sérum a popojde ještě pár kroků, narazí na jakýsi stonehenge, v jejíchž útrobách leží mrtvolka. Je poměrně frustrující se k ní vůbec dostat. A hlavně nikdy u ní není žádný loot (ozkoušeno levlem 3-8). Myslím, že by měla mít minimálně stejné nastavení jako mrtvolka v severním háji, ze které padají i runy a bývá prohledávána i třicítkama, jelikož leží takřka v cestě:)

II) Quest s klouby a brouky je zbytečně omezen levelem. Proč?  Nechť je to jednorázovka, kdykoliv splnitelná! Nejspíše se to týká více questů, například Hrobník Hrušák apod. 

• 2

#1534 Wewet

Wewet

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 354 Příspěvků:

Odesláno 22.04.2016 18:16

1) já myslím že to je totožná mrtvolka a jde tam najít kddykoliv cokoliv, ale s největší pravděpodobností máš smůlu...

2) přimlouvám se, schází tu něco místo monotóního lotění saleka/..čehokoliv

• 0

#1535 Ice

Ice

Starší tovaryš

• Cech Obsidiánových holí
  • PipPipPipPipPip
  • 718 Příspěvků:

Odesláno 22.04.2016 21:49

I. Treba je ta mrtvolka jako kulisa a nema se k ni dostavat :)

II. Myslim ze na malem lvl je lootu vic nez dost tak proc monotoni loot saleka. Navic klouby by byly pro vyssi lvl moc snadny a proto je to omezeny. Je to jako by ste chtely na 20lvl chodit vybirat skretvedy...
  • 0

#1536 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• 1693 Příspěvků:

Odesláno 23.04.2016 10:27

II. Myslim ze na malem lvl je lootu vic nez dost tak proc monotoni loot saleka. Navic klouby by byly pro vyssi lvl moc snadny a proto je to omezeny. Je to jako by ste chtely na 20lvl chodit vybirat skretvedy...

tak ať to nejsou klouby, ať kromě slz a stránek padají třeba... trofeje ?

Příspěvek upravil Razfallow: 23.04.2016 10:27

• 0

#1537 Maleyra

Maleyra

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 33 Příspěvků:

Odesláno 23.04.2016 13:14

Pokusím se tedy jasněji, zřejmě mi nerozumíš. Takže podle tebe je to omezené, aby náhodou nedošla třicítka a chudinka musela nasbírat 50 kloubů bez lootu i xp a po hodině sbírání dostala trochu xp u Bumbuma ? Také se ti zdá, že nasbírat těch 50 kloubů je pro vyšší levely snadnější než pro lowku?! V čem je to snadnější?   Navíc je to quest, který nejde opakovat, co sem tedy pleteš nějaké srovnávání s vybíráním skřetů dvacítkama? Kolik máš postav, které tento Q splnili (kromě Jasmíny Arrow, která ty klouby dostala od Gona)? Často vidím u Bumbuma na zemi klouby nebo broučí krunýře. Víš co to znamená milý ICE? Že někdo překročil lvl 4, což se při sběru 50-ti kloubů a vyzvednutí sociálky stane velice snadno, a prostě Q nemohl dokončit. Takže opět se musím zeptat: proč jsou tyto jednorázové úkoly omezeny levelem??

• 0

#1538 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 23.04.2016 13:22

No nechci se plést,ale Q pro Bumbuma není jednorázový a dal se opakovat dokud jsi nedosáhl lvl 4. Aspon za dob mých lowbíků.

• 1

#1539 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• 1693 Příspěvků:

Odesláno 23.04.2016 14:13

No nechci se plést,ale Q pro Bumbuma není jednorázový a dal se opakovat dokud jsi nedosáhl lvl 4. Aspon za dob mých lowbíků.

a stále to tak je

• 0

#1540 Surik

Surik

Král králík králů

• Je dobré být zas králem..
  • 1833 Příspěvků:

Odesláno 23.04.2016 16:06

Pokusím se tedy jasněji, zřejmě mi nerozumíš. Takže podle tebe je to omezené, aby náhodou nedošla třicítka a chudinka musela nasbírat 50 kloubů bez lootu i xp a po hodině sbírání dostala trochu xp u Bumbuma ? Také se ti zdá, že nasbírat těch 50 kloubů je pro vyšší levely snadnější než pro lowku?! V čem je to snadnější?   Navíc je to quest, který nejde opakovat, co sem tedy pleteš nějaké srovnávání s vybíráním skřetů dvacítkama? Kolik máš postav, které tento Q splnili (kromě Jasmíny Arrow, která ty klouby dostala od Gona)? Často vidím u Bumbuma na zemi klouby nebo broučí krunýře. Víš co to znamená milý ICE? Že někdo překročil lvl 4, což se při sběru 50-ti kloubů a vyzvednutí sociálky stane velice snadno, a prostě Q nemohl dokončit. Takže opět se musím zeptat: proč jsou tyto jednorázové úkoly omezeny levelem??

Proc jsou omezeny? No to je jasny ne, kdyby nebyly, tak by mi nejakej kamos co ma vyssi lvl farmil celej den klouby (vetsi lvl = vetsi spawn = vic kloubu = zadne riziko smrti = proste snadna farma) a ted nevim kolik je za 1 kloub xp, ale kdyby to bylo treba 30xp. Kamos by mi nafarmil treba 1k kloubu a hle, 30 000xp doma. Proto je tohle omezeny levlem, protoze bych teoreticky nemusel zabit jedno jedine NPC a mohl bych se s kamosem expit takhle treba az do 30ky.

Uz ted je celkem fajn mit 1-4 lvl behem par kliknuti a dobehnuti si pro socku.

Příspěvek upravil Surik: 23.04.2016 16:07

• 2

#1541 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• 1693 Příspěvků:

Odesláno 23.04.2016 17:20

Když už sme u toho překlikávání lvlu .... z lvl 6 na 7 je to nejhorší co může být... ,

skřeti dají 14xp ( jsou do 6lvl což mi příjde směšně málo) co teda ty klouby rozšířit aspoň odevzdání po lvl 6 včetně ?

• 0

#1542 Ice

Ice

Starší tovaryš

• PipPipPipPipPip
  • 718 Příspěvků:

Odesláno 24.04.2016 07:31

Tak pro info, kazda moje postava jen co ji vytvorim jde ihned na 1lvl delat klouby. Z zadnou nezacinam nikde jinde nez v chramu a jeste si to peclive hlidam aby kdyz odevzdavam klouby sem mel cca 5990xp abych mohl odevzdat dalsich 50 kloubu a dostal 1500xp cimz presahnu lvl 4 o cca 1450xp + 800xp prispevek od banky. Takze se nerozciluj a nezacinej expit v krypte na zombie kde se ti to treba zda jednodussi protoze sou pomaly. Radsi parkrat lehnu v chramu kde do 4lvl neni postih na ztratu xp a mam krome 1500xp jeste 500gp ;)

Btw, urco bych klouby nechal tak jak sou... pak by je farmil kazdej a navic od 4 lvl se da vic veci nez jen skreti. Staci sehnat par lahvi premen a muzes vybrat skrety a saleka, kdyz budes sikovnej tak i skretvedy a orky...

Příspěvek upravil Ice: 24.04.2016 07:34

• 0

#1543 KrutorMortalus

KrutorMortalus

Starší učeň

• PipPipPip
  • 399 Příspěvků:
  • Interests:Mort

Odesláno 24.04.2016 07:33

Už takhle je expení lehký a rychlý já bych do toho nešťoural. Maximálně upravit quest od Bumbáce z opakovatelného na jednorázový za větší množství xp bez omezení levelem...

Příspěvek upravil KrutorMortalus: 24.04.2016 07:34

• 0

#1544 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• 1693 Příspěvků:

Odesláno 24.04.2016 17:07

Tak pro info, kazda moje postava jen co ji vytvorim jde ihned na 1lvl delat klouby. Z zadnou nezacinam nikde jinde nez v chramu a jeste si to peclive hlidam aby kdyz odevzdavam klouby sem mel cca 5990xp abych mohl odevzdat dalsich 50 kloubu a dostal 1500xp cimz presahnu lvl 4 o cca 1450xp + 800xp prispevek od banky. Takze se nerozciluj a nezacinej expit v krypte na zombie kde se ti to treba zda jednodussi protoze sou pomaly. Radsi parkrat lehnu v chramu kde do 4lvl neni postih na ztratu xp a mam krome 1500xp jeste 500gp ;)

Btw, urco bych klouby nechal tak jak sou... pak by je farmil kazdej a navic od 4 lvl se da vic veci nez jen skreti. Staci sehnat par lahvi premen a muzes vybrat skrety a saleka, kdyz budes sikovnej tak i skretvedy a orky...

skřetvědi už nejsou tak lehcí jako skřeti a je za nich 14-23xp,což taky není žádná výhra...mě jde spíš o to, že dostávat 14xp za skřeta,který je na tvůj lvl,je jako dostávat 30xp za vlkodlaka - málo

stejný problém je pak i u skřetvědů,kdy skřetvěd na 9lvl ( což je první patro) dává taky 14-20xp ( nejsem si jistý přesnou hodnotou) což je taky děsně málo....

a naopak krysáci,kteří od 9-20lvl dávají furt 20-25xp ...jako tohle je trochu divné pro dung pro 13lvl dostávat stejné expy na 9,13 a 20lvl ale to patří jinam a nikdo s tím nic nedělá ikdyž jsem to psal nekolikrát

Příspěvek upravil Razfallow: 24.04.2016 18:18

• 0

#1545 KrutorMortalus

KrutorMortalus

Starší učeň

• PipPipPip
  • 399 Příspěvků:
  • Interests:Mort

Odesláno 25.04.2016 05:58

U krys je to dané více méně tím, že s vyšším levelem se ti spawnujou silnější příšery. Jinak skřetvědi jsou "do 9" né "na 9" a když tam jdeš třeba na 6 v partě nebo na 7 sólo rozhodně tam není 14xp za potvoru. Navíc v partě sedmiček dáš i druhý patro, kde je mnohem víc. Nechte expy expama. Myslím, že levelení už je tak dost rychlé s věcmi jako je podpora, questy, stránky.....
  • 0

#1546 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• 1693 Příspěvků:

Odesláno 25.04.2016 07:39

ne,opravdu jsem myslel na 9lvlu,jelikož přesně jak říkáš,do 9lvl tam ty expy ještě ujdou...

vlkodlaky dáš taky na 25lvl a dostáváš víc exp, každopádně na 30 máš za ně furt 50 a ne 20(14) (mluvím o stoce,ne prasodlacích a vlkouších dole)

a ne,už vůbec není v pořádku,že na dungeon pro  13lvl máš 20-30xp za npc na 20lvlu....

těžší spawn ? noa ? furt je to výhodné chodit solovat na expy ( dva lvly přes,čert to vem, ale 7lvlů přes ??? to je jako kolečkovat DO2(bez temných) na 27-28 lvl)

Příspěvek upravil Razfallow: 25.04.2016 07:40

• 0

#1547 Hilip

Hilip

Starší učeň

• DM
  • PipPipPip
  • 233 Příspěvků:

Odesláno 25.04.2016 08:01

Ty jo Razzi ty kdybys furt nehledal kde jaké prkotiny co by se mohli změnit tak bys už klidně mohl mít hromadu crafterů a dělat lidem věci. To by podle mě bylo užitečnější jak furt vypisovat na forko co je blbě a v nepořádku. 

• 1

#1548 Surik

Surik

Král králík králů

• 1833 Příspěvků:

Odesláno 07.05.2016 12:23

Kekrop svitky porad padaji restem, tak to fixnout prosim. A pak je mozna o neco prodlouzit.

• 0

#1549 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 03.06.2016 16:04

nieje to sice drobnost, ale co urobit zopar dungov, nemusia byt ako dedek vravi na 99% ale stacilo by na 60% dobre a potom podla hracov doladovat ?, bolo by viac moznosti kam chodit a dladovalo by sa to pekne za pochodu

• 0

#1550 Krásný Neznámý

Krásný Neznámý

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 331 Příspěvků:

Odesláno 03.06.2016 16:15

nieje to sice drobnost, ale co urobit zopar dungov, nemusia byt ako dedek vravi na 99% ale stacilo by na 60% dobre a potom podla hracov doladovat ?, bolo by viac moznosti kam chodit a dladovalo by sa to pekne za pochodu

Ideální způsob, jak totálně rozrýt ekonomiku serveru a vnést do hry chaos. Demona byla na rozdíl od ostatních serverů vždy spíše o kvalitě než o kvantitě, a proto Demona na rozdíl od ostatních serverů (většiny z nich) stále přežívá. To, co navrhuješ, by byl poslední hřebík do její rakve (a to i kdyby se našel někdo, komu by se s tím chtělo patlat kvůli 6 lidem).

Pokud chcete Demonu oživit, tak běžte do hry, hrejte RP, craftěte, expěte, looťte, hrejte s DMkama questy, bavte se a buďte na sebe slušní.

Příspěvek upravil Krásný Neznámý: 03.06.2016 16:19

• 0

#1551 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 03.06.2016 17:05

na relax rp hrat nemusis , len svou hrou nekaz hranie ostatnym , a k tym dungom, mozno je to tym ze som tu uz nejakych 10 rokov a furt sa chodi par rovnakych dungov, to omrzi , aspon mna, prist do hry, kopa cudzych uctov co nepoznam, samemu sa mi nehce nikam ked to vsade poznam,  stary hraci v prdeli , ani kecat sa neda

ostava mi len drzkovat na forku, zatial

• 0

#1552 shadooow

shadooow

Starší učeň

• Community patch
  • PipPipPip
  • 314 Příspěvků:

Odesláno 03.06.2016 17:30

Demona byla na rozdíl od ostatních serverů vždy spíše o kvalitě

Pokud nemáš srovnání se zahraničními servery tak si to jistě myslet můžeš. Ano je tu pár kvalitních dungeonů jako Isseth ale tím to tak nějak hasne. Většina dungeonů je rozdrbaná neustálými úpravami a´t už proti sólování nebo nevím kvůli čemu (co jsem sám byl tak krypta1/2/3, skřeti 2, orci1/2, kostnice 4, celý zlaťák, dz). Morlag a Ty ruiny v dračích horách jsou hodně ubohý a nemají s kvalitou nic společného, tohle jsou lokace kde se nejvíc grindí a expí.

A co se craftu týče tak ten je dodnes i po 10 letech v angličtině což je tak nějak dost trapný. O jeho vyvážení nemůžu moc soudit tahle část hry mě nikdy nebrala.

Jak já to vidím Demona byla vždy o nostalgii, o starých dobrých časech a o lidech kteří tu hrajou případně o craftu. A i to první už jen sporadicky když jsou prakticky všechny dungy které pamětníci znali předělané (za mě k horšímu).

Příspěvek upravil shadooow: 03.06.2016 17:31

• 0

#1553 HattoriHansa

HattoriHansa

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 150 Příspěvků:
  • Interests:Je mi líto lidí kteří nepijí. Ti jak se ráno probudí tak stejně mizerně se budou cítit celý den....Frank Sinatra

Odesláno 03.06.2016 20:08

Naprostý souhlas s Aykem ....co přidat pár dungů pro 20- 25 ....konkrétně tyhle lvl mají možnost jít tak do GM a nebo do trosek a nebo ješte jinam ??? A ted sem nemyslel místa kde slunce nesvítí ale oblasti na které sem třeba nedopatřením zapomněl.  Však stačí přidat jeden nebo dva dungy.Co ta rozpracovaná pevnost v morlagu to vypadá MOOOOC krasne....

Netvrdím že to má být za každou cenu ale srovnejte si počet dungů pro 10- 15 lvl s počtem pro 20-25.

Však tam nemusí být buhví jak velký loot stačí nové prostředí a další místo kde se dá expit tak aby se partě 15-20 lvl co jde pro poklad do DO2 nepletla do cesty 25 lvl postava co prostě nemá kam jinam jít a nebo už otočila GM tolikrát že se jí tam prostě nechce a jde tedy DO2 .

• 0

#1554 HattoriHansa

HattoriHansa

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 150 Příspěvků:
  • Interests:Je mi líto lidí kteří nepijí. Ti jak se ráno probudí tak stejně mizerně se budou cítit celý den....Frank Sinatra

Odesláno 03.06.2016 20:15

BTW ...elipsáku jak si to myslel s tou ekonomikou ????

Současný stav je takový že většina si počká na někoho kdo mu to udělá levněji a nebo rovnou v rámci kamarádšoftu za licence. Jak by mohlo ohrozit ekonomiku pár nových dungů resp. jejich potenciální loot ???

A taky by opravdu stačilo přidat nové prostředí pár nových monster atp.

Ocenuji vaší energii co se týká oprav různých dungů ale nebyla ta energie lépe využitá při vytváření nových.

Vždyt můžete klidně udělat i soutěž o nejlepší dung. A ten kdo by vyhrál se může stát dalším WB.

• 0

#1555 Aved

Aved

Tovaryš

• Discord
  • PipPipPipPip
  • 415 Příspěvků:
  • Interests:The last of the immortals !

Odesláno 04.06.2016 05:23

Kartograf Donald by mohl mapy tez vykupovat za nejaky rozumny peniz. Neidentifikovane za nejakou castu a pak idenifikovane podle barev treba.

• 0

#1556 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• 1693 Příspěvků:

Odesláno 04.06.2016 11:02

Pokud nemáš srovnání se zahraničními servery tak si to jistě myslet můžeš. Ano je tu pár kvalitních dungeonů jako Isseth ale tím to tak nějak hasne. Většina dungeonů je rozdrbaná neustálými úpravami a´t už proti sólování nebo nevím kvůli čemu (co jsem sám byl tak krypta1/2/3, skřeti 2, orci1/2, kostnice 4, celý zlaťák, dz). Morlag a Ty ruiny v dračích horách jsou hodně ubohý a nemají s kvalitou nic společného, tohle jsou lokace kde se nejvíc grindí a expí.

A co se craftu týče tak ten je dodnes i po 10 letech v angličtině což je tak nějak dost trapný. O jeho vyvážení nemůžu moc soudit tahle část hry mě nikdy nebrala.

Jak já to vidím Demona byla vždy o nostalgii, o starých dobrých časech a o lidech kteří tu hrajou případně o craftu. A i to první už jen sporadicky když jsou prakticky všechny dungy které pamětníci znali předělané (za mě k horšímu).

stačí upravit troly
jsou pro 17lvl a málo kdo tam chodí kvůli těm štítům a imce na mysl na bosse.
co zvýšit obtížnost (ab,ac trolů), odebrat štíty a udělat z toho dung pro 20-28 ?   pokud by tam byly větší poklady věřím tomu,že se tam podívá více lidí než teď.

Příspěvek upravil Razfallow: 04.06.2016 11:03

• 0

#1557 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 04.06.2016 11:21

na troly som bezne chodil , bud sam alebo aj na bosa s partou okolo 12-16 lvly, super dung aj zo slusnym ziskom, skoda ze sa tam neche ja vam a radsej pojdete tocit k3 alebo podobne blizko mesta, ale zas je fakt ze ti samani tam niesu prekazdeho zase

• 0

#1558 Surik

Surik

Král králík králů

• 1833 Příspěvků:

Odesláno 04.06.2016 11:55

Kartograf Donald by mohl mapy tez vykupovat za nejaky rozumny peniz. Neidentifikovane za nejakou castu a pak idenifikovane podle barev treba.

Ja je koupim, pokud je nechces.

• 0

#1559 HattoriHansa

HattoriHansa

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 150 Příspěvků:

Odesláno 04.06.2016 12:09

Překupník ve slatu by mohl prodávat i lístky na loď do ST.

• 1

#1560 Aved

Aved

Tovaryš

• Discord
  • PipPipPipPip
  • 415 Příspěvků:
  • Interests:The last of the immortals !

Odesláno 04.06.2016 16:44

Ja je koupim, pokud je nechces.

To je hezke. Ale kdy ty budes ve hre ze ? .) Treba i pro lowika to muze byt zdroj prijmu jako stranky trebas).

• 0

Also tagged with one or more of these keywords: návrhy, diskuze

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních