K těm odpadkům... Více odpadkových košů nepomůže. V případě, že lidi dokážou udělat tohle přímo mezi třema košema....
njn,to by to tam nějaký persen nesměl vyhazovat :)
Odesláno 07.03.2016 13:24
K těm odpadkům... Více odpadkových košů nepomůže. V případě, že lidi dokážou udělat tohle přímo mezi třema košema....
njn,to by to tam nějaký persen nesměl vyhazovat :)
Odesláno 07.03.2016 13:44
Já jsem včera viděl i ve slatu, v rezidenci a i na tržišti pohozené nějaké hřebíky nebo co to bylo od postavy Persen?? To jako co má být? Všichni jsme radi že to běží bez lagů a pak někdo začně schvalně vyhazovat itemy na zem i když se všeobecně ví, že se to nemá dělat?
Odesláno 07.03.2016 14:14
Použijte svépomoc, pár PK a myslím, že ho to přejde.
Odesláno 07.03.2016 14:22
Neni to jen o Persenovy ta pochodeň byla jiného hráče a ležel tam poházenej bronz pokud vím on už bronz nedělá :) Takže rozhodně je těch prasat víc....
Příspěvek upravil Kira Punchalot: 07.03.2016 14:23
Odesláno 07.03.2016 14:27
Neni to jen o Persenovy ta pochodeň byla jiného hráče a ležel tam poházenej bronz pokud vím on už bronz nedělá :) Takže rozhodně je těch prasat víc....
a cania .... máme dva cíle
Odesláno 07.03.2016 14:30
Já jsem včera viděl i ve slatu, v rezidenci a i na tržišti pohozené nějaké hřebíky nebo co to bylo od postavy Persen?? To jako co má být? Všichni jsme radi že to běží bez lagů a pak někdo začně schvalně vyhazovat itemy na zem i když se všeobecně ví, že se to nemá dělat?
To jsem nebyl já. Ty hřebíky jsem v rámci RP daroval nejaké postavě, jméno si již nepamatuju. A ta pak rozhazela hřebíky po celé Alicii. V rámci toho napsal i "IC topic" ... viz zde http://demona.cz/for...í-potají-jinde/
Příspěvek upravil Faust: 07.03.2016 14:32
Odesláno 09.03.2016 17:35
Nechápu tu diskuzi kolem jídla. V reálu si taky umím uvařit.Proč bych si, proboha , jako klerik nemohla uvařit jídlo? Proč bych nemohla v lese po cestě ,při sběru bylin,nemohla kempit s ohněm a nad ním mít tlapu z medvěda? Když si umím zabít zvíře,stáhnout ,nasekat dřevo a upéct?
Odesláno 13.03.2016 08:34
Quest s kovarnou.
Je to krasnej quest, ale nikdo nevi kde ma hledat drevo. Odstranilo se z puvodne lokace asi a bylo by super ho tam vratit.
Nebo dat na jinou lokaci a prepsat to v dialogu
Nebo prepsat v dialogu kde se nachazi ted, esli se nekde nachazi. (prijde mi zbytecne prespawnit syboxe, kdyz v dialogu ducha jsou neupdatnute udaje), rovnez pokud to drevo je na jine lokaci a na te co mi nekdo rikal, tak navyste expy za quest pac za takove prachy nikdo po 10k expu nepude. Resp, rozsirme ten quest, teba o njakej item pouzitelnej.
Rad se toho zucastnim a pomuzu
Příspěvek upravil Yakut: 13.03.2016 08:39
Odesláno 23.03.2016 09:37
Přidat možnost změnit vzhled helmy na kápi, většina lučišníků, zlodějů, vrahů etc... asi nestojí o to běhat s kýblem na hlavě...
Odesláno 23.03.2016 10:55
Přidat možnost změnit vzhled helmy na kápi, většina lučišníků, zlodějů, vrahů etc... asi nestojí o to běhat s kýblem na hlavě...
Odesláno 23.03.2016 10:59
se změnou vzhledu helem na kápi býval už dřív problém v nwn , prej to nejde .... leda už by wbéčka v tomhle objevily něco novýho, což pochybuju, protože to nejde už co nwn existuje.... kápě jsou ale změnit helmu na kápi prostě nikdy nešlo.....
tuším už se to tu několikrát probíralo...
Odesláno 23.03.2016 11:58
Mozna by stacilo kdyby sel nastavit vzhled helmy na neviditelnou jako je to u plaste - nevim ale jestli je to mozne. Pri zakladani postavy si pak vybrat hlavu v kapi.
Odesláno 23.03.2016 13:13
Mozna by stacilo kdyby sel nastavit vzhled helmy na neviditelnou jako je to u plaste - nevim ale jestli je to mozne. Pri zakladani postavy si pak vybrat hlavu v kapi.
Odesláno 23.03.2016 13:32
není náhodou u vzhledu límce kromě šípů na zádech,meče etc,i vzhled kápi ? ( pak by člověk měl i plášť a kápi)
popřípadě by nemusel platit za úpravu helmy+úpravy pláště ,ale platil by jen za úpravu helmy.
Odesláno 23.03.2016 14:11
to už tu taky bylo tenhle návrh , neprošlo to, protože když máš něco na palici, tak to má být vidět aby to bylo RP
aspon takhle to bylo oddůvodněný
pro mě za mě at tu lítaj postavy co si na hlavě nechaj narůst klidně anglickej trávník
Příspěvek upravil Silvaner: 23.03.2016 14:15
Odesláno 23.03.2016 14:28
Taky se dřív hlásalo, že nejde v nwn nastavit, aby zbraně mohli být bez světelného efektu a dneska už to možné je. Viděl jsem moduly, kde nejen, že si člověk mohl nastavit hlavu jako by měl kápi, ale mohl si nastavit jakoukoliv hlavu, klidně hlavu trola.
Odesláno 23.03.2016 16:07
Problém je v tom, že pokud nasadíš helmu, tak tato se chová poté jako hlava. Odstranit poté (zprůhlednit) helmu (ne sundat) = odstranit hlavu. WBčko by to stopro dokázalo vysvětlit lépe.
Odesláno 23.03.2016 16:08
Ale jde nastavit to, aby helma vypadala jako jiná hlava.
Odesláno 23.03.2016 16:40
Tohle jsme s Paulem probiraly, jemu se to zdalo se mi celkem zamlouvalo ale technicke problémy jsou vetsi nez vysledny efekt.
Ja mu tedy navrhl -
přes DM za poplatek (nebo automaticky plosne) prenest AC helmy (staty u soketu) na plast, rikal ze se nad tim zamysli, zda si na to nasel cas netusim :-)
Příspěvek upravil Sir Hrouda: 23.03.2016 16:41
Odesláno 26.03.2016 19:29
Upravit dříky šípů, tak aby se stohovaly alespoň po 20, v tuhle chvíli musí člověk buď hned udělat šípy nebo to vyhodit...
Odesláno 26.03.2016 20:06
Upravit dříky šípů, tak aby se stohovaly alespoň po 20, v tuhle chvíli musí člověk buď hned udělat šípy nebo to vyhodit...
Nebo mit batohy a nebo pouzit banku, taky mam siparku....
Odesláno 27.03.2016 09:34
Nebo mit batohy a nebo pouzit banku, taky mam siparku....
Odesláno 27.03.2016 09:59
Eliminuje to, co je zjevné. Navrhuje řešení.
Příspěvek upravil Modrin: 27.03.2016 10:00
Odesláno 27.03.2016 10:06
Je mi celkem jedno co ty máš a co né. Taky mi je jedno jak se to dělá teď. Navrhuji změnu v topiku k tomu určenému. Nechápu co máš pořád za problém.
Vzhledem k tomu, ze to resit jde v klidu skrz to, co jsem napsal, je tvuj navrh na zmenu zbytecny, a zbytecny = zdrzovani wbs od dulezitejsi prace, no ne?
EDIT: Napsal si, ze clovek MUSI bud udelat sipy hned, nebo driky vyhodit, coz je, vzhledem k tomu, ze existuje uschvna a batohy, kravovina.
Příspěvek upravil Surik: 27.03.2016 10:08
Odesláno 27.03.2016 10:06
očividně nejsem jediný,koho štve stackovatelnost craft věcí a nakoupení 60batohů jen kvůli kraftu.
+1
Příspěvek upravil Razfallow: 27.03.2016 10:06
Odesláno 27.03.2016 12:12
no tohle je blbost!!!!!... nevidím důvod, proč by jsi měl mít na hlavě adam helmu a pro ostatní vypadat, že žádnou nemáš nebo ještě hůř, vypadat, že máš na hlavě kápi a místo toho mít helmu....jestli chceš hrát na vzhled, tak jí prostě nenos a jestli Ti jde o AC???...v dungu je každému jedno, jestli máš na hlavě hrnec nebo ne!!!!
Odesláno 27.03.2016 14:42
no tohle je blbost!!!!!... nevidím důvod, proč by jsi měl mít na hlavě adam helmu a pro ostatní vypadat, že žádnou nemáš nebo ještě hůř, vypadat, že máš na hlavě kápi a místo toho mít helmu....jestli chceš hrát na vzhled, tak jí prostě nenos a jestli Ti jde o AC???...v dungu je každému jedno, jestli máš na hlavě hrnec nebo ne!!!!
Pak ti zbývá jen možnost mít kápi co nejde sundat... Taky žádná výhra...
Odesláno 27.03.2016 19:54
Odesláno 27.03.2016 20:41
Myslim si ze by sme meli byt radi za to ze demona vube funguje a nevymyslet zbytecnosti jen proto ze se nekomu nelibi tohle nebo tohle. Neberte to osobne ale demona uz nejakou dobu jede a jede porad stejne. Dneska si keden vzpomene ze nechce mit driky po jednom. Zitra si driky vzpomene ze nechce mit rudu po jednom. A porad nekde neco bude. Myslim ze dulezitejsi ke aby to nekde nebugovalo, nepadalo atd. Navic jedna blbost znamena tuna scriptu ale to uz hrac nevidi...
Oki v tom případě zamknout a zavřít tohle téma... Nikdo to nenutí nikoho dělat, tohle je prostě topik o úpravách, které navrhují hráči.
Odesláno 27.03.2016 20:48
Oki v tom případě zamknout a zavřít tohle téma... Nikdo to nenutí nikoho dělat, tohle je prostě topik o úpravách, které navrhují hráči.
Spis bych to videl na znovuprecteni tohodle. Pak se treba nebudou navrhovat rychlokvasene napady.
1. Nez neco navrhnete, meli by jste mit ucelenou predstavu, jak by to melo fungovat.
2. Nezacinejte sve prispevky "Tohle je uplne k nicemu, melo by se ...".
3. Pokud nehodlate aspon minimalne prilozit ruku k dilu, bude muset vas prispevek byt hodne dobry, aby o nem nektery WB zacal uvazovat.
4. Nepomlouvejte dosavadni reseni, jen tim nekoho nastvete.
5. Podlozte necim, ze vas navrh je lepsi. Nejake "me se zda, ze ..." je k nicemu.
6. Pokud nemate zadnou predstavu o tom, jak by se neco melo udelat lepe, radeji nepiste nic.
7. Jestli se vam zda, ze by jste to mohli provest sami nebo mate chut se necemu naucit, muzete kontaktovat kohokoliv z WB, urcite vam radi poradi.
Příspěvek upravil Surik: 27.03.2016 20:48
Demona →
Nápady a návrhy →
Navrhy na zmenu pokladoveho systemuZapočal Dědek , 27.03.2012 ![]() |
|
![]()
|
||
Demona →
Nápady a návrhy →
Drobné změny,cokoliv (komentáře)Započal Haf_tu_plaj? , 17.08.2011 ![]() |
|