Odesláno 09.02.2012 18:25
Marsi, uz potreti se te ptam, co mas za problem s jasanem? Mozna ti to prijde vtipny, ale kdyz nenapises co chces, tak jediny ceho docilis je, ze si te zaradim mezi prudice a budu tvoje prispevky vicemene ignorovat. Teda dej jasny slovo. Mozna, zes mi to uz nekdy rikal, mozna si mi to rikal uz aj dvakrat, ale ja mam zlou pamet - teda bud te lasky a napis jasne o co ti jde.
Jinak vy ostatni se nad sebou zamyslete, posledni stranku kdyz si precte nejakej 'beznej' hrac, tak si musi tukat na celo. Ja si solnu leda tak hrbitov a to jen diky tomu, ze tam nejsou uz zombie. Nesmite brat vsecko podle toho, ze to mate zmaknuty na 100%. Nebudu kvuli tomu, ze ste dobry, predelavat poklady ostatnim (kteri se na ne uz tak treba horko tezko dostanou). A stejne tak nemam problem s tim, ze to nekdo da sam anebo ze neco je primo udelany pro solistu a neco zase ne. Stejne tak je mi vicemene fuk, ze u Saleka je k nalezeni za 5 minut 5 tisic a u Brumbula je k nalezeni 3 tisice za 30 minut. No a? Sak jdete k Salekovi, kdyz je to tak supr. Nekdo jinej zas treba pujde radsi k tomu druhymu prave proto, ze to trva dlouho. Co bylo vubec to druhy? Brumbal? Jakej brumbal? No prosim, uz me dejte pokoj, nebo me praskne posledni cevka a je smitec.