Skočit na obsah

Fotka

Drobnosti k uprave - DISKUZE

návrhy diskuze

• Please log in to reply
1592 odpovědí na toto téma

#1171 Anonymus11

Anonymus11

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 516 Příspěvků:

Odesláno 09.02.2012 16:48

achjo... DO2 solneš..je jedno s jakou postavou ale solneš.. GM2 solneš..je jedno s jakou postavou ale solneš...skřety solneš je jedno s jakou postavou ale solneš..trosky si solneš je jedno s jakou postavou ale solneš

Tak to skus solnout s klasickym 20 7 3 fajtrem (nejcasteji ma kosu) a uvidime no, bez boostu od jinych ci special veci od damy. Rad se na tebe podivam.
  • -1

#1172 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 09.02.2012 17:43

potřetí ti to psát fakt nebudu...
  • 1

#1173 7|seven

7|seven

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 221 Příspěvků:

Odesláno 09.02.2012 17:55

Nevim jestli to je nekde probirane, ale prijde mi ze u vlkodlaku je v truhlickach mene penez. Jestli to je schvalne tak pardon.
  • 0

#1174 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 09.02.2012 18:25

Marsi, uz potreti se te ptam, co mas za problem s jasanem? Mozna ti to prijde vtipny, ale kdyz nenapises co chces, tak jediny ceho docilis je, ze si te zaradim mezi prudice a budu tvoje prispevky vicemene ignorovat. Teda dej jasny slovo. Mozna, zes mi to uz nekdy rikal, mozna si mi to rikal uz aj dvakrat, ale ja mam zlou pamet - teda bud te lasky a napis jasne o co ti jde.

Jinak vy ostatni se nad sebou zamyslete, posledni stranku kdyz si precte nejakej 'beznej' hrac, tak si musi tukat na celo. Ja si solnu leda tak hrbitov a to jen diky tomu, ze tam nejsou uz zombie. Nesmite brat vsecko podle toho, ze to mate zmaknuty na 100%. Nebudu kvuli tomu, ze ste dobry, predelavat poklady ostatnim (kteri se na ne uz tak treba horko tezko dostanou). A stejne tak nemam problem s tim, ze to nekdo da sam anebo ze neco je primo udelany pro solistu a neco zase ne. Stejne tak je mi vicemene fuk, ze u Saleka je k nalezeni za 5 minut 5 tisic a u Brumbula je k nalezeni 3 tisice za 30 minut. No a? Sak jdete k Salekovi, kdyz je to tak supr. Nekdo jinej zas treba pujde radsi k tomu druhymu prave proto, ze to trva dlouho. Co bylo vubec to druhy? Brumbal? Jakej brumbal? No prosim, uz me dejte pokoj, nebo me praskne posledni cevka a je smitec.
  • 1

#1175 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 09.02.2012 18:58

klídek dědku:) moje info je pouze o tom že peněz je v modulu hafo a že si na svý přijde jak solista tak skupinář..to že je někde máloa někde hodně je mi fuk...pokud to z mých příspěvku není jasné tak to uvádím na provou míru ted.
  • -1

#1176 M4rSX

M4rSX

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1259 Příspěvků:

Odesláno 09.02.2012 19:00

Už několikrát jsem to řikal :-) Jasanové dřevo a jeho poloha, aby to nebylo o náhodě ho získat
  • -1

#1177 jmeno

jmeno

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1253 Příspěvků:

Odesláno 09.02.2012 19:06

...

Hlavne at se nic nezjednodusuje. Clovek je tvor ucenlivy, bud se to nauci, anebo si najde partaka, anebo tam chodit nebude.
Kdyz se vse zjednodusi, hraci se zacnou nudit a odejdou.
  • 3

#1178 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 09.02.2012 19:30

Dedoušku opatrně, tu poslední cévku si zabírám pro sebe :cool:

Marska má asi na mysli že na Jasan se jen tak někdo nedostane, a je opruz jezdit dokola ST - Alicie a čekat na ztroskotání....
Je fakt, že jak jsi už psal, tak co je opruz by se mělo předělat no.... Možná by nebylo špatný ho předělat někam třebas dozadu na poušt,
hodně daleko od adamantovýho dolu, nebo brablenců, aby se ztížila cesta k němu, ale jeden by nebyl závislej na kostce se ztroskotáním :innocent:
  • -1

#1179 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 09.02.2012 19:41

Ja mam ten jasan v merku. Pride na radu spolu s lukarom, ostatnymi stromami, a lukmi.
  • 0

#1180 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 09.02.2012 19:51

Ja mam ten jasan v merku. Pride na radu spolu s lukarom, ostatnymi stromami, a lukmi.

Licry, hlavně berte v potaz že je to TOP, už takhle je tu málo věcí co jdou těžko sehnat... :innocent:
  • 0

#1181 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 09.02.2012 22:08

Zase ber v potaz počet lukařů na topu, co aktivně hrají, že..
  • 0

#1182 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 09.02.2012 22:52

Zase ber v potaz počet lukařů na topu, co aktivně hrají, že..

tak jistě, záleží na tom jestli vubec nějací jsou, a nebo, jestli si chce aby si jasanovej luk udělal každej sám :smile:
  • 0

#1183 Paldy

Paldy

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 472 Příspěvků:

Odesláno 13.02.2012 01:32

Co takhle když obchodník recykluje věc s krystalem, dostal by peníze i za kámen? Přesně podle stejného vzorce jak se to počítá z licencí, tak by se to vypočítávalo ze standartní ceny krystalů???
  • 0

#1184 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 13.02.2012 07:38

No, napad dobrej, ale bohuzel se neda nijak jednoduse zpetne zjistit, co tam je za sutr (ted to funguje tak, ze po vlozeni kaminku se prepise nazev zbrane a pripise se jedna vlasnost - a doufa se, ze to nestrcis nikam do trezoru).
  • 0

#1185 Paldy

Paldy

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 472 Příspěvků:

Odesláno 13.02.2012 11:36

Aha, tak to je škoda.
  • 0

#1186 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 13.02.2012 12:10

já teda mám pocit že se cena krystalu započítá..nějaká vykupní...co si pamatuju když recykluju stejnej craft a craft soket tak je za něj víc...ale dlouho sme nic nerecykloval tak se možná pletu
  • 0

#1187 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 13.02.2012 13:16

No, tak jedine ze by tam byl nakej pausal :) Cihnu, ja si taky uz prd pamatuju, co si nenapisu to nevim, co si zapisu, to po case uz beztak zapomenu kam... :(

Zjistim.
  • 0

#1188 Paldy

Paldy

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 472 Příspěvků:

Odesláno 13.02.2012 17:14

Jo a ještě jsem se chtěl zeptat, proč stráže v Alicii začali tolerovat nošení zbraní? To, že se stáhli za hradby neznamená, že budou na své povinnosti kašlat ne? Chtěl bych vědět, jestli je to úmyslná, nebo neúmyslná úprava. Díky ;)
  • 0

#1189 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 13.02.2012 18:39

Nic by tolerovat nemeli, takze jestli je to pravda, tak je to bug.
  • 0

#1190 Havran

Havran

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 430 Příspěvků:

Odesláno 13.02.2012 19:03

No když už o tom mluvíte, tak směrem na jih byli 2 stráže před branama a Xeno Fobejs se mlátil s banditama u dřevěných barikád.
  • 0

#1191 Havran

Havran

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 430 Příspěvků:

Odesláno 13.02.2012 19:17

A když už jsem tu, taky mám takový dojem, že pokud má postava plnou banku a klikne na Příjem, tak se almara bugne (zasekne, nefunguje). Kdysi dávno jsem měl tento problém, od té doby mám v bance sice místo, ale dnes jsem viděl všechny almary v bance bugnuté. Mě to je šumák, si zajdu k rebelům, ale ostatní... :wink:
  • 0

#1192 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 13.02.2012 22:46

No to sou veci.
  • 1

#1193 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 18.02.2012 11:37

preco uz za zabitie neutralnych postav nieje postich v charakteru postavi?

a preco za ne stale niesu XP?
  • 0

#1194 M4rSX

M4rSX

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1259 Příspěvků:

Odesláno 18.02.2012 11:43

Tery řikal, že kvůli tomuhle.

Z technických důvodů jsou zakázány jakékoliv nepřátelské akce vůči přátelským NPC, obzvláště ve městě.

• 0

#1195 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 18.02.2012 11:47

ale no tak, po desiatich rokoch sa objavili technicke problemi? snad opacne, za 10 rokov sa mali vyriesit.

mimo to teraz to funguje velmi dobre, ked zabijem psa tak sliepky su stale priatelske. teda az na to ze mi to moju dusicku neprivedie k temnej strane.
  • -1

#1196 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 18.02.2012 11:59

sak na zmenu presvedceni mas kriz :) proc by to emlo jti jednim smerem obchazet celkem bez namahy
  • 1

#1197 MrKure

MrKure

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 110 Příspěvků:

Odesláno 18.02.2012 12:04

ale no tak, po desiatich rokoch sa objavili technicke problemi? snad opacne, za 10 rokov sa mali vyriesit.

Za 10 let jsi se mohl naučit gramatiku, přesto se tak nestalo. Taky nevidím důvod zneužívat vraždění NPC ke změně přesvědčení.
  • 2

#1198 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 18.02.2012 13:17

ono je to ako smojou poziadavkou na zmenu striebra, tiez sa niekdo ohana tym ze je to tam od zaciatku, a ja teraz tento argument pouzijem tiez; LEBO TO TAK BOLO OD ZACIATKU, TAK PRECO SA TO MENILO?

takze ked tento argument neplati mozeme pokracovat v diskusii: Presunme Striebro blizsie k alcii, k orkom alebo obrom
  • -1

#1199 Sir Hrouda

Sir Hrouda

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1199 Příspěvků:
  • Interests:Eleanessa,Lister
    Raina Hroudová
    Sir Hrouda II.
    Excelentissima(Tissi)
    Lajka,Sirius
    Pomsta, Myta

Odesláno 18.02.2012 13:27

Protože to dělá bordel mezi frakcema NPC pak se rvou strazníci na trhu s Janem Ringem a ve stromořadu mezi sebou a pod. :) to že máš štreku ze stříbrnaku ničemu nevadí
  • 0

#1200 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 18.02.2012 14:22

no ked sa mlatia NPC tak to tiez nicemu nevadi, je to pekna kulturna vlozka. ako zo zivota ked sa trhovec chyti so straznikom o platenie dani :)
  • -2

Also tagged with one or more of these keywords: návrhy, diskuze

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních