Skočit na obsah

Fotka

Drobnosti k uprave - DISKUZE

návrhy diskuze

• Please log in to reply
1592 odpovědí na toto téma

#1141 7|seven

7|seven

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 221 Příspěvků:

Odesláno 07.02.2012 17:44

ne ale stalo se mi že tam nemůžeme protože nemáme zloděje.. i když bysme tam vše krom odemykání odstranění pastí zvládli..to platí i ostatních bossech

Tak asi musite draftovat vic rebelu vyucenychv remesle zlodejskem.Pak jiste problem s odemykanim a odpastenim pokladu nebude :wink:
  • 0

#1142 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 08.02.2012 13:00

do lokacie za druidim hajom sa da dostat od mlyna, viem to lebo som tam dvakrat vykopaval poklad.
  • 0

#1143 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 08.02.2012 13:02

Ano, do lokace na jih od Kruhu se da dostat od Mlyna, ale do lokace na vychod od Kruhu se dostat jinudy neda.
  • 0

#1144 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 08.02.2012 15:45

a nedalo by sa to prepojit severnou stranou ?

aj ked, radsej tam povolte pristup vsetkym, a ja sa pomstim tej druidke co ma premenila na divociaka :devil:
  • 0

#1145 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 09.02.2012 09:24

6300 celý skředvědi ( cca 40 minut ) , 5100 salek ( cca 5 minuty ) :)
  • 1

#1146 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 09.02.2012 09:34

A navrhujes zvysit poklad u Saleka, aby se vykompenzovala ta o 35 minut mensi zabava?
:rolleyes:
  • 0

#1147 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 09.02.2012 09:48

Ono asi takhle, přijde mi, že saleka neovlivnuje ten systém na počet lidí v partě, takže pokaždý je podobně ( 5k ) a když jdeš jinde sám tak máš třeba 2k.

Celkově je ten systém ted divně nastavenej, na low lvl do 10, 15 lvl nacházíš mnohem víc peněz než 15-25 :)
  • 0

#1148 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 09.02.2012 10:53

...skřetvědi sou co se pokladu týká plivnutím do tváře dobrodruhů,ale kdyby byl každej dungeon tak dobrej a dlouhej byla by to lahudka
...salek je oproti tomu poklad relogovací výnosný a opravdu na 5 minut pro kohokoliv kdo dá bod do votvírání
... K3 je sice ořízlá ,ale solista i bez tý jedný truhly pro zloděje tam nahrabe 10K za čtvrt hodinky
...orkové sou super kdyby se to nedalo proběhnout až dolu klidně bez invisu a tam sejmout tři potvory , poklad tam bývá kvalitní jak pro solistu tka skupiny
...krysodlaky moc nevim kolik tma bejvá ten poklad většinou míjím
...lizardi v morlagu nejsou jednoduchý pro solistu,ale pokud má dost léčení, poklad pro solistu cca 5K za 15 minut bez zloděje
...banditi pokud najdeš past a odstraníš jí je dost zlata za krátký čas
...medvědi nevim..nebyl sem tam od upravy
...trolové..lahudka jak pokladově tak funkčně..jedinej poklad kde nestačí solo na hlavní truhlu
...skřety2 si nepamatuju jak sou výdělečný
...kostnici 3 bych přirovnal k salekovi i bez zloděje k druhý truhle
...kostnici 4 nemám páru
...DO1 nechodim
a víc mě nenapadá..kdo chce nahrabe si dost a ještě dřív se vyexpí při lootu

to bylo krátké pokladové okénko od 7 -17 lvlu
  • 1

#1149 BaIthus

BaIthus

Starší učeň

• Rod Agrach Dyrr
  • PipPipPip
  • 380 Příspěvků:

Odesláno 09.02.2012 11:08

Skřeti 2 jsou dost výděleční, i střední krystaly tam padají, ale pro hlavní poklad je potřeba min dvou lidí, kostnice 4 je tak 5-6k ale je potřeba zdatný klíčník, DO1 na to jak je to obtížné pěkný prd, tak do 5k a od mědvědů po upravě jsem si vytáhl 4k za cenu docela tuhých bojů.
  • 1

#1150 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 09.02.2012 11:09

Já už tady nedávno psal dost dlouhý příspěvek k pokladům, jinak to klidně shrnu celý znovu, ale jestli to má nějakej efekt :)
  • 0

#1151 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 09.02.2012 11:12

to je samý.... *tam je málo za hodně času* *tam je hodně za chvíli* :innocent:
navrhuju udělat před dungem kolonku do který by se napsalo, kolik XP a goldu by jeden potřeboval, a děda by to rovnou
vsadil do měšce a popisku postavy, aby se to už nemuselo ukládat přes pero :devil:

Příspěvek upravil Silvaner: 09.02.2012 11:12

• 0

#1152 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 09.02.2012 11:18

tak pozor já jen informuju..celý to oběhnu třikrát a už se mě ty poklady netýkaj :)
  • 0

#1153 BaIthus

BaIthus

Starší učeň

• Rod Agrach Dyrr
  • PipPipPip
  • 380 Příspěvků:

Odesláno 09.02.2012 13:18

Já rád zajdu i ty "méně atraktivní" tam je aspoň větší šance, že nebude vybraný :)
  • 0

#1154 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 09.02.2012 13:20

Spíš jde o to, že je neúměrný zisk k levelu postavy, 1-15 by neměl mít větší zisk z pokladů než 15-25, proto se taky plno lidí drží do 10 lvl ( kvůli salekovi, kostnici,..) , nebo do 15lvl jen kvůli kryptě..
  • 0

#1155 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 09.02.2012 13:27

15-25

trolové,DO2,GM1,GM2,Krypta morlag,skřeti morlag,cikáni,trosky - no nevim ale můžem dát každej kolečko a uvidíme kdo vybere víc :)
  • 0

#1156 Anonymus11

Anonymus11

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 516 Příspěvků:

Odesláno 09.02.2012 13:54

Az na to, ze z toho co si vyjmenoval solnes tak 1, max 2. Na tom 1-15 das klido vse sam, proto mas vetsi zisk ...
  • 0

#1157 BaIthus

BaIthus

Starší učeň

• Rod Agrach Dyrr
  • PipPipPip
  • 380 Příspěvků:

Odesláno 09.02.2012 14:08

Ty lowlvl poklady jsou taky méně náročné na výbavu, stačí zlatá výbava dejme tomu s nějakým tím kamínkem a jsi bez starostí. Brnko se středním duháčem a jsi tařka nesmrtelný :)
  • 0

#1158 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 09.02.2012 14:13

Jde o to, že teoreticky uděláš stejně jak já (jediný GM2 je jinak hodnocený ale taky je to z toho co si vyjmenoval nejtěžší a do 28) a přitom ty bys měl mít správně víc, aby to nějak koridovalo s cenou výbavy, potřebnosti léčení, etc..

PS: Jakože, na 7lvl jdeš jednou k salekovi - 5k a máš na zlatej meč.. :)

Příspěvek upravil Jerry: 09.02.2012 14:14

• 0

#1159 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 09.02.2012 14:38

Nojo, ale takhle to brat nemuzete. Samozrejme nejlepsi by bylo, aby se ceny vseho zvysovali exponencialne a stejne tak poklady. To by pak nemusely bejt ani hloupy restrikce na level na lokacich.

Proste zeleznej mec by stal 100gp a v bossu pro low level by bylo max 10gp. Mitrilovej mec by proti tomu stal treba deset milionu gp a v bossu pro level 20 by bylo treba miliion. Tim padem by nemelo smysl se udrzovat na nizkym levelu (ano, teoreticky si muzu aj na ten mitril nasetrit po 10gp, ale tak to hodne stesti), nevadilo by mi, kdyby mi DO1 probehl vysokej level, zrovna kdyz otviram truhlu (bo aj on by tam klidne mohl chodit na 1000gp poklad, ale pro nej by to bylo prdnuti), atd....

No, jenze bohuzel, takhle tu ekonomiku nastavenou nemame a takto ji nastavit by si vyzadovalo upravu katastrofickejch rozmeru :)
  • 0

#1160 Anonymus11

Anonymus11

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 516 Příspěvků:

Odesláno 09.02.2012 14:39

S velkym duhacem v helme ses uplne nesmrtelny... :wink:
  • 0

#1161 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 09.02.2012 14:42

Az na to, ze z toho co si vyjmenoval solnes tak 1, max 2. Na tom 1-15 das klido vse sam, proto mas vetsi zisk ...

kdyby bylo na mě tak nepujde solnout nic...ale chápu že low poklady sou tak postavený(unikátní)

nicméně trolové(nesolneš páka),DO2 solneš,GM1 solneš,GM2 solneš,Krypta morlag(nesolneš stupátko),skřeti morlag solneš,cikáni solneš,trosky solneš

Jde o to, že teoreticky uděláš stejně jak já (jediný GM2 je jinak hodnocený ale taky je to z toho co si vyjmenoval nejtěžší a do 28) a přitom ty bys měl mít správně víc, aby to nějak koridovalo s cenou výbavy, potřebnosti léčení, etc..

PS: Jakože, na 7lvl jdeš jednou k salekovi - 5k a máš na zlatej meč.. :)

pokud se nebudeš vysávat aby si zustal kvuli pokladu an 10 či jiným lvlu tak vydělám víc..ty si to oběhneš komplet 3krát..já si to obehnu 20krát než to vyexpim mimo dosah

můj názor
  • 0

#1162 Anonymus11

Anonymus11

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 516 Příspěvků:

Odesláno 09.02.2012 14:51

kdyby bylo na mě tak nepujde solnout nic...ale chápu že low poklady sou tak postavený(unikátní)

nicméně trolové(nesolneš páka),DO2 solneš,GM1 solneš,GM2 solneš,Krypta morlag(nesolneš stupátko),skřeti morlag solneš,cikáni solneš,trosky solneš

můj názor

Z toho co si psal, ze se da solnout dodám.... DO2 nesolnes, bez zlodeje neotevres a bez klerika te sejmou samani. GM1 to solnes v pohode. GM2 je orisek, bez vybavy si tam neskrtnes a navic ta doba nez umlatis maga/obrance, to te driv umlati mozna i on + musis mit imku z flasky a ta neni moc dlouha. Kryptu si solne v poho mag (na stoupatko vyvola pritelicka). Skrety nesolnes bez pomoci klerika, hazou niceni + kdyz chytnes stun na pasti si mrtvej.. Cikani solnes, ale strasne malej zisk na to, jak jsou tezky. Trosky si solne jen mag, sam neumlatis toho s tim obrovskym regenem, sermir to tusim je.
  • 0

#1163 BaIthus

BaIthus

Starší učeň

• Rod Agrach Dyrr
  • PipPipPip
  • 380 Příspěvků:

Odesláno 09.02.2012 14:57

Morlag krypta už solnout nejde, tam se objeví renevanti i u stoupátka. Trosky solne i melee postava, zas tak těžký nejsou, jen to chce solidnější dmg i s pala mniškou to šlo bez problémů zvládnout, s bardem taky. Skřeti taky solnout jdou, ale je to dost o hubu :)
  • 0

#1164 Anonymus11

Anonymus11

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 516 Příspěvků:

Odesláno 09.02.2012 15:04

Pokud vim tak TS nemaj takze staci hodit invisku na pritelicka... A jestli ten tvuj pally najde tu blbost k truhle tak pak ano a nejsem si jist, jestli ten trezor na konci není na zámek ....
  • 0

#1165 BaIthus

BaIthus

Starší učeň

• Rod Agrach Dyrr
  • PipPipPip
  • 380 Příspěvků:

Odesláno 09.02.2012 15:17

Líto páku našla v poho (+5boty, obyč lahvinka na int a pár bodíků) a ne na truhle není zámek.
  • 0

#1166 Anonymus11

Anonymus11

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 516 Příspěvků:

Odesláno 09.02.2012 15:35

No dexovka budiz no, ale silovka urco ne. (myslim loot, ne nalezeni) :-)

Příspěvek upravil Anonymus11: 09.02.2012 15:35

• -1

#1167 Víl Amál

Víl Amál

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 228 Příspěvků:

Odesláno 09.02.2012 15:36

Ještě bych připomenul, že pokud jste paladin, tak je relativně snadno dostupný poklad v Kryptě 2p, jediný zádrhel, musíte mít trochu boostlou charismu aby jste "vyléčili" upíra, jinak kouše. Jde to dát stejně rychle jeako Salek cca. Tam to solo asi jiné povolání nedá, nebo s velkými upírksými problémy, jelikož ten upír regeneruje fakt hustě. Jo a střední kámen mi tam padl taky.
  • 0

#1168 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 09.02.2012 16:15

Z toho co si psal, ze se da solnout dodám.... DO2 nesolnes, bez zlodeje neotevres a bez klerika te sejmou samani. GM1 to solnes v pohode. GM2 je orisek, bez vybavy si tam neskrtnes a navic ta doba nez umlatis maga/obrance, to te driv umlati mozna i on + musis mit imku z flasky a ta neni moc dlouha. Kryptu si solne v poho mag (na stoupatko vyvola pritelicka). Skrety nesolnes bez pomoci klerika, hazou niceni + kdyz chytnes stun na pasti si mrtvej.. Cikani solnes, ale strasne malej zisk na to, jak jsou tezky. Trosky si solne jen mag, sam neumlatis toho s tim obrovskym regenem, sermir to tusim je.

achjo... DO2 solneš..je jedno s jakou postavou ale solneš.. GM2 solneš..je jedno s jakou postavou ale solneš...skřety solneš je jedno s jakou postavou ale solneš..trosky si solneš je jedno s jakou postavou ale solneš
  • 0

#1169 BaIthus

BaIthus

Starší učeň

• Rod Agrach Dyrr
  • PipPipPip
  • 380 Příspěvků:

Odesláno 09.02.2012 16:16

Rdd pala to v troskách dá taky.
  • 0

#1170 M4rSX

M4rSX