Skočit na obsah

Fotka

Drobnosti k uprave - DISKUZE

návrhy diskuze

• Please log in to reply
1592 odpovědí na toto téma

#1081 Havran

Havran

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 430 Příspěvků:

Odesláno 31.01.2012 08:00

Názvy NPC a celá čísla v bance - neřešil bych kosmetické záležitosti a nechal Dědka pracovat na důležitějších věcech, když se nám tak pěkně rozjel :)

P.S: Za sebe taky děkuji za úpravy z posledních dnů, připomínám prosbu o kontrolu Gerda z Jižní cesty.
  • 1

#1082 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• Cech Obsidiánových holí
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1693 Příspěvků:

Odesláno 31.01.2012 09:32

Normálně ty úpravy co jsou mě donutily se přijít podívat na demonu,vše mooc hezký ^^ takže děkuju

a dále v bance jsou poplatky za daň 6% cca...takže jaktože město nemůže pořád najmout stráže ? mi chcete říct že stráže mají miliónový plat a proto těch stráží tak málo je ?
  • 0

#1083 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 31.01.2012 09:43

Netusim. Asi korupce? Treba se obrati na svyho Lorda.
  • 0

#1084 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• Cech Obsidiánových holí
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1693 Příspěvků:

Odesláno 31.01.2012 09:48

fájn,jdu dělat reklamu Havranovi in-game ^^
  • 0

#1085 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 31.01.2012 10:32

praveze kdyby se dan pricitala k obnosu který vkládáš tak ti zustanou v bance celá čísla ono je rozhodne prehlednejsi 430 000 než 437284

ještě jednou a naposled..je uplně jedno jeslti máš na účtu 158 349,789 765 643 zlatejch a jeslti vkládáš po 26,13 nebo po 30 zlatkách....úpravu kterou ste tu asi padesátkrát požadovaly bylo, abyste mohly vybírat opakuji vybírat celé částky bez odečtu daní...jeslti to ani ted nechápeš tak máš velkej problém a zajdi si k doktorovi
  • 0

#1086 Paldy

Paldy

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 472 Příspěvků:

Odesláno 31.01.2012 11:03

Korupce to nebude, jen se prostě prašule z daní hromadí a hromadí a není lord, který by je přerozděloval :smile:
  • 0

#1087 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 31.01.2012 11:09

ještě jednou a naposled..je uplně jedno jeslti máš na účtu 158 349,789 765 643 zlatejch a jeslti vkládáš po 26,13 nebo po 30 zlatkách....úpravu kterou ste tu asi padesátkrát požadovaly bylo, abyste mohly vybírat opakuji vybírat celé částky bez odečtu daní...jeslti to ani ted nechápeš tak máš velkej problém a zajdi si k doktorovi

1 neni to ejdno dela to bordel
za 2 dedek praveze menil vklad na zaklade tohohle
http://demona.cz/for...post__p__291313

coz byl anvrh na vkladani castky + daně k ní

Příspěvek upravil Drax: 31.01.2012 11:10

• -1

#1088 M4rSX

M4rSX

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1259 Příspěvků:

Odesláno 31.01.2012 11:28

by mne zajímalo jakej vůl kromě Draxe si ukládá na účet, aby tam měl kulatý číslo a jakej to má význam :-D
  • 0

#1089 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 31.01.2012 11:32

by mne zajímalo jakej vůl kromě Draxe si ukládá na účet, aby tam měl kulatý číslo a jakej to má význam :-D

Drax I, Drax II, Drax III, Drax IV ..... Drax MDCLVIII
  • 0

#1090 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 31.01.2012 11:37

1 neni to ejdno dela to bordel
za 2 dedek praveze menil vklad na zaklade tohohle
http://demona.cz/for...post__p__291313

coz byl anvrh na vkladani castky + daně k ní

už jen v tom návrhu pleteš x věcí dohormady ..nesmyslně..navíc je to ne na tvuj návrh..ale jak sám píšeš oprava na tisickrát probírané téma,který si blbě shrnul...
když budeš mít 10200 a šlo by to podle tebe tak 10 K neuložíš ..prostě se smiř s tím že prvořadá oprava je v tom aby si vybíral čistou částku a nedělej ze sebe dál hlupáka
  • 1

#1091 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 31.01.2012 12:36

po celých tisicích ?:D spis kdo ne :P v 4855431864 se nevyzná nikdo :P
  • 0

#1092 Lord Mate

Lord Mate

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 390 Příspěvků:

Odesláno 31.01.2012 12:53

No kdyby bylo po mym, tak se tam vsechny NPC jmenujou vyjma bosse 'Duergar' a hraci by museli jen odhadovat na zaklade treba vybavy s kym maj tu cest. Jenze to by tu z toho nekteri dostali infarkt, jaka by to byla 'radikalni' zmena.
.

tohle se mi hodně líbí, a je to prakticky stejná změna jako když se z vlastnistí postav ( a potvor ) na pravy mysitko odstranilo kdysi davno seznam vlastnosti a imunit ...tehdy taky lidi protestovali ale je to super.

no a uplne nejvic by se mi libilo kdyby se odstranily jmena hráčů za použítí tabulatoru...dost by se tím podpořílo RP a převleky...
  • 0

#1093 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 31.01.2012 13:15

Tak k tomu se váže i to,aby seznam hráčů pří lognutí nebyl vidět..
  • 0

#1094 Paldy

Paldy

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 472 Příspěvků:

Odesláno 31.01.2012 13:31

No, uvedu příklad z Thalie, tam to je jak Dědek psal, že by se mu to líbilo. Prostě skupina potvor se stejným jménem a jsou různě silné. A stejně tak tam není při logování vidět seznam hráčů.
To s těma potvorama se mi líbí, ale to s tím logováním mi přijde naprd, nejsme HCRP a dopadlo by to tak, že by si lidi neustále psali kdo je jaký lvl apod.
Jinak, mám chuť založit anketu jestli se stávající úprava banky líbí nebo ne, aby Drax zjistil, že je sám proti zbytku, no možná by se k němu někdo přidal, ale teď je to naprosto bezvadný si myslím.
  • 0

#1095 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 31.01.2012 14:34

po celých tisicích ?:D spis kdo ne :P v 4855431864 se nevyzná nikdo :P

Takže problém není ani tak v systému vkladů banky, jako spíše ve tvých matematických dovednostech rozeznat hodnotu čísla podle počtu cifer? :)
  • 1

#1096 Paldy

Paldy

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 472 Příspěvků:

Odesláno 04.02.2012 20:20

Co takhle dát nějakou drobnou zranitelnost trolům vůči ohni a kyselině? Po vzoru BG, kde byl oheň/kyselina potřeba k zabití trola.
  • 0

#1097 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 04.02.2012 20:52

Sak na ohen maj, ni?
  • 0

#1098 7|seven

7|seven

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 221 Příspěvků:

Odesláno 04.02.2012 20:58

Co kdyby mela dama ve sve specialni nabidce nejmene 5 veci ci vic ? Nekdy tam ma trebas jen jednu - dve.A aby nemela trikrat to same. Dik za zvazeni
  • 0

#1099 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 04.02.2012 21:13

*
POPULÁRNÍ

No me obecne unika smysl takovejch veci jako ze je nejaky npc spawnuty jen v nejakej cas (na co, co z toho, akorat to otravuje hrace a zadnou uzitnou hodnotu to nema) anebo ze prodava jen urcity vyrobky z nejaky sady (to taky nema zadnej smysl, na cenu to vliv nema, tak je to zas jen opruz s tim, ze tam hrac musi nekolikrat, aby ziskal co potrebuje).

Pripomina mi to driv styl prodeje veci ve Stromoradu. Ten se mi taky nelibil a ukazalo se, ze soucasnej stav (kdy ma ten prodejce v nabidce proste vsechno) je mnohem prijemnejsi. A dokonce se na to dalo celkem vtipne naroubovat aj nejaky vlezny (ve forme specialniho platidla).

Dovedu si teda analogicky predstavit, ze dama prodava vsechno, je tam celej den, akorat za vstup k ni zaplati dotycnej par zlatek.
  • 5

#1100 7|seven

7|seven

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 221 Příspěvků:

Odesláno 04.02.2012 21:18

No me obecne unika smysl takovejch veci jako ze je nejaky npc spawnuty jen v nejakej cas (na co, co z toho, akorat to otravuje hrace a zadnou uzitnou hodnotu to nema) anebo ze prodava jen urcity vyrobky z nejaky sady (to taky nema zadnej smysl, na cenu to vliv nema, tak je to zas jen opruz s tim, ze tam hrac musi nekolikrat, aby ziskal co potrebuje).

Pripomina mi to driv styl prodeje veci ve Stromoradu. Ten se mi taky nelibil a ukazalo se, ze soucasnej stav (kdy ma ten prodejce v nabidce proste vsechno) je mnohem prijemnejsi. A dokonce se na to dalo celkem vtipne naroubovat aj nejaky vlezny (ve forme specialniho platidla).

Dovedu si teda analogicky predstavit, ze dama prodava vsechno, je tam celej den, akorat za vstup k ni zaplati dotycnej par zlatek.

Parada, tak jsem to v kraji duse myslel a videl :wink:
  • 0

#1101 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 06.02.2012 16:47

A mně zase přijde, že náhoda v nabidce unikátních itemů má svoje kouzlo :smile: Vím, že pro spoustu lidí je otrava tam běhat i 10x, než získají požadovaný item, ale stejně tak je pro spoustu lidí otrava expit nebo craftit nebo mluvit in character... Já osobně jsem proti zjednodušování :tongue:
  • 1

#1102 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 06.02.2012 17:05

tak ju presunte do magickej veze, dajte jej 8hodinovu pracovnu sichtu, komplet sortiment a zdvojnasobte ceny.
  • 0

#1103 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 06.02.2012 17:46

A mně zase přijde, že náhoda v nabidce unikátních itemů má svoje kouzlo :smile: Vím, že pro spoustu lidí je otrava tam běhat i 10x, než získají požadovaný item, ale stejně tak je pro spoustu lidí otrava expit nebo craftit nebo mluvit in character... Já osobně jsem proti zjednodušování :tongue:

No to se neshodneme, nevim co je za kouzlo, kdyz potrebuju prsten regen +3, tak abych tam kazdej real den utikal zkontrolovat nabidku (jeste musim trefit presnej cas). To unikatnost itemu nedela, to preci neni neco, co si kupujes kazdej den nahodne dle nabidky, ze prijdes reknes si 'hele, rukavky nebojacnosti, to tu casto nebejva, to mam ale kliku, to si koupim'.... Tak dama nefunguje, kdyz tam jdes nakupovat, tak vis co chces a vis, co za to musis zaplatit a des tam uz i s tim, ze na to mas nasporeno. Nevidim teda duvod, proc by sis to nemohl koupit. Cokoliv navic je vopruz, ne kouzlo.

Muzeme to teda rozdelit na dve casti, dama tam bude furt, s plnou nabidkou a v rozhovoru si budes moct vybrat vetev "dobry den, vy ste tu porad na nohou, nechtela byste si jit odpocinout a vratit se mezi druhou a treti hodinou rani? A rovnou neberte celej ten batoh kramu, ale jen nahodne popadnete co vam padne do ruky. A do restartu neberte nic jinyho". Pokud na to kliknes, budes mit system nakupovani stejnej jako ted. Koza se nazere a vlk zustane celej.
  • 0

#1104 M4rSX

M4rSX

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1259 Příspěvků:

Odesláno 06.02.2012 17:56

ja chci pribehnout k boss bedne a rict "Obri cernej kamen" a on by mi vypadnul :-)

Příspěvek upravil M4rSX: 06.02.2012 17:57

• 0

#1105 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 06.02.2012 18:43

...

Muzeme to teda rozdelit na dve casti, dama tam bude furt, s plnou nabidkou a v rozhovoru si budes moct vybrat vetev "dobry den, vy ste tu porad na nohou, nechtela byste si jit odpocinout a vratit se mezi druhou a treti hodinou rani? A rovnou neberte celej ten batoh kramu, ale jen nahodne popadnete co vam padne do ruky. A do restartu neberte nic jinyho". Pokud na to kliknes, budes mit system nakupovani stejnej jako ted. Koza se nazere a vlk zustane celej.

No vidíš, to je dobrej nápad! A spokojení budou všichni. :smile: A když už budeš u toho, navrhuju obdobné:

Na tržišti bude stát postava, která se tě zeptá: ,,Dobrý den, dobrodruhu. Chceš mít 30 level a 5 mega k tomu? Nebo budeš raději běhat po dungeonech dokolečká dokola-lalala jako mezek a ty peníze si vyděláš?" A pokud postava klikne na druhou možnost, tak to bude jako nyní :biggrin:

Se omlouvám, prostě jsem si po té tvojí ironii nemohl pomoct. :rolleyes: Tvůj postoj chápu a nejsem vyloženě proti (a stejně tak chápu, že většina hráčů v tomhle nejspíš sdílí tvůj názor). Jenom jsem měl dojem, že tendence úprav posledních dní je zjednodušovat a urychlovat, a to mi z čistě principielního hlediska úplně nevoní. Toť vše.
  • 0

#1106 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 06.02.2012 19:11

Na tržišti bude stát postava, která se tě zeptá: ,,Dobrý den, dobrodruhu. Chceš mít 30 level a 5 mega k tomu? Nebo budeš raději běhat po dungeonech dokolečká dokola-lalala jako mezek a ty peníze si vyděláš?" A pokud postava klikne na druhou možnost, tak to bude jako nyní :biggrin:

Nojo, ale to je jina situace, ty bys nahradil samotny hrani - coz je predpokladam subjekt zabavy - za rozhovor. Ja bych naopak nahradil opruz.
:tongue:

Ja v zadnym pripade nechci neco zlehlcovat, ale tak kravoviny, ktery nemaj vubec zadnej prinos krom ztraty casu, mi prijdou proste zbytecny. Klidne at je dama nekde na nepristupnym miste, kam se k ni musis probojovat, nebo plnit nakej quest - to ti jednak zabere ten tvuj cas, ale druhak ti aj to prinese zabavu. At se na me nikdo nezlobi, ale stat v lokaci a cekat na spawn npc, abych si mohl koupit to, na co tak dlouho setrim, mi teda zabava neprijde. A by me uprimne zajimalo, kolik z vas tam ceka a civi - a kolik z vas je prepnutejch alespon do klienta, kdyz uz ne nekam smysluplnejc.
  • 0

#1107 M4rSX

M4rSX

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1259 Příspěvků:

Odesláno 06.02.2012 19:40

a kolik ja pročekal doby při nákupu licencí a cest do ST. :-)

jinak s Jasanem se něco dělat bude?
  • 0

#1108 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 06.02.2012 20:09

Jesuzkote to mam tak raaaaad. S jasanem se neco delat bude? No, nebude, pokud nereknes, co ti vadi!
:laugh:

Hruza s vama.
  • 0

#1109 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 06.02.2012 20:11

a kolik ja pročekal doby při nákupu licencí a cest do ST. :-)

Sak to zle argumentujes, to je moje karta. :) Kdyz rikam, ze je nesmysl cekat na damu, tak z ceho usuzujes, ze povazuju za smysluplny cekat na jiny adekvatni veci?
  • 0

#1110 Sir Hrouda

Sir Hrouda

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1199 Příspěvků:
  • Interests:Eleanessa,Lister
    Raina Hroudová
    Sir Hrouda II.
    Excelentissima(Tissi)
    Lajka,Sirius
    Pomsta, Myta

Odesláno 06.02.2012 20:16

Nojo, ale to je jina situace, ty bys nahradil samotny hrani - coz je predpokladam subjekt zabavy - za rozhovor. Ja bych naopak nahradil opruz.
:tongue:

Ja v zadnym pripade nechci neco zlehlcovat, ale tak kravoviny, ktery nemaj vubec zadnej prinos krom ztraty casu, mi prijdou proste zbytecny. Klidne at je dama nekde na nepristupnym miste, kam se k ni musis probojovat, nebo plnit nakej quest - to ti jednak zabere ten tvuj cas, ale druhak ti aj to prinese zabavu. At se na me nikdo nezlobi, ale stat v lokaci a cekat na spawn npc, abych si mohl koupit to, na co tak dlouho setrim, mi teda zabava neprijde. A by me uprimne zajimalo, kolik z vas tam ceka a civi - a kolik z vas je prepnutejch alespon do klienta, kdyz uz ne nekam smysluplnejc.

Já bych jí dal k drowům :-) at je zabava se k ní dostat, jít k dámě pak bude jako výprava k bossu.
  • 3

Also tagged with one or more of these keywords: návrhy, diskuze

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních