Skočit na obsah

Fotka

Drobnosti k uprave - DISKUZE

návrhy diskuze

• Please log in to reply
1592 odpovědí na toto téma

#1021 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 07.01.2012 23:32

Hmm, to bych necekal, ze se mnou Silvanka bude nekdy souhlasit. Jeste Elipsak a pudu se opit...

A kdo říká že souhlasím? :devil:
S těma levlama určitých povolání určitě ne, ale s nutností rozdělovat uváženě skillbody ...
třeba zrovna v morlagu na klíč je to zprasený a takový přesvědčování a pod. by se tam hodilo víc :cool:
  • 1

#1022 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 07.01.2012 23:37

A kdo říká že souhlasím? :devil:
S těma levlama určitých povolání určitě ne, ale s nutností rozdělovat uváženě skillbody ...
třeba zrovna v morlagu na klíč je to zprasený a takový přesvědčování a pod. by se tam hodilo víc :cool:

Přesvědčování má jednu nevýhodu v tom, že ho můžeš opakovat tak dlouho, dokud neuspěješ. V praxi to pak znamená, že člověk kliká furt dokolečka ty samé odpovědi, dokud se nedočká přízně náhody :wink: Mně to zas tak blbý nepřijde, prostě je to přírodní rezervace a tam by neměl chodit nikdo jiný, než druidi a hrandové (a Chuck Norris).

Příspěvek upravil Aelipse: 07.01.2012 23:37

• 0

#1023 Sir Hrouda

Sir Hrouda

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1199 Příspěvků:
  • Interests:Eleanessa,Lister
    Raina Hroudová
    Sir Hrouda II.
    Excelentissima(Tissi)
    Lajka,Sirius
    Pomsta, Myta

Odesláno 07.01.2012 23:49

Přesvědčování má jednu nevýhodu v tom, že ho můžeš opakovat tak dlouho, dokud neuspěješ. V praxi to pak znamená, že člověk kliká furt dokolečka ty samé odpovědi, dokud se nedočká přízně náhody :wink: Mně to zas tak blbý nepřijde, prostě je to přírodní rezervace a tam by neměl chodit nikdo jiný, než druidi a hrandové (a Chuck Norris).

Tak to můžeš rovnou udělat portál a napsat k němu ceduli "ostatní táhněte" a hrandům zakázat vstup do města. Ne vážně, je divný že není lokace kam můžou jen zlouni at maj ti hodní taky nějakou pakárnu (viz. hájek)

K rozdělování bodů - když budu chtít mermomocí klíč a budu na to potřebovat přesvědčování, tak udělam lvl, naklikam ho, dojdu si pro jeden/deset klíčů, zajdu si pro esenci k dámě a naklikam za chvilku znovu...

Děda se tu snaží udělat zjednodušení (jako v jinýchch hrách se mi zdá, WoW apod) aby ani do dungu nebyl nutně třeba zloděj v partě, tak tohle tedy nemá šanci ani omylem bych řekl.
  • 0

#1024 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 08.01.2012 00:24

Vidíš a v tom je ten rozdíl hroudič... ty si to klikneš a jdeš relevl, já si zjistím co je potřeba na zvednutí skilu
a k těm pár kliknutejm bodíkům si nachlastám třeba charismu nebo poprosím o písničku, popřípadě si nechám udělat item...
Tahle hra by měla bej o přemýšlení, o možnostech , o hledání a ne o tupým mlácení, popřípadě něco odrbu a zajdu si relevl.
Právě to zjednodušení, jak říkáš, na ní dost lidí odrazuje , protože je to lehký... samozřejmě mnoho lidí to uvítá, ale ve chvíli kdy
zjistí že jim už nemá co nabídnout, tak jdou dál :huh:
  • 2

#1025 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 08.01.2012 00:44

No chlapi, to byste me museli vopravdu sahodlouze presvedcovat a navrch jeste opit, abych souhlsil se znepristupneni lokaci nekterejm postavam. Lokaci tu mame pomerne malo a rozhodne si nedovedu predstavit, ze do Morlagu bych mohl jit jen v doprovodu hranicare ci nekoho, kdo ma vysoky presvedcovani. To nemluvim o tom, ze co se stane, az tam chcipnu, tak jakej ze to hranicar me tam pujde ressnout? :)

Jestli chcete argumentovat nepristupnou lokaci v hlubokym pro zly povolani, tak to ani nemusite - to se mi samozrejme nelibi a povazuju to za zbytecnej opruz (na druhou stranu to ale nikomu az tak vadit nemusi).

Az tu budeme mit tri miliardy lokaci, tak pak se muzeme bavit o diferenciaci nekterejch z nich.

Do ty doby si muzete pomoct sami - a do toho morlagu s postavama ktery nejsou 'sprizneny s prirodou' proste sebemrskacsky v ramci RP nechodit.
:smile:
  • 0

#1026 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 08.01.2012 01:50

dědo stačí zpřístupnit tu lokaci za hájkem..zase mi tma vedou dvě mapy
  • 1

#1027 Sir Hrouda

Sir Hrouda

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1199 Příspěvků:
    Raina Hroudová
    Sir Hrouda II.
    Excelentissima(Tissi)
    Lajka,Sirius
    Pomsta, Myta

Odesláno 08.01.2012 03:35

Vidíš a v tom je ten rozdíl hroudič... ty si to klikneš a jdeš relevl, já si zjistím co je potřeba na zvednutí skilu
a k těm pár kliknutejm bodíkům si nachlastám třeba charismu nebo poprosím o písničku, popřípadě si nechám udělat item...
Tahle hra by měla bej o přemýšlení, o možnostech , o hledání a ne o tupým mlácení, popřípadě něco odrbu a zajdu si relevl.
Právě to zjednodušení, jak říkáš, na ní dost lidí odrazuje , protože je to lehký... samozřejmě mnoho lidí to uvítá, ale ve chvíli kdy
zjistí že jim už nemá co nabídnout, tak jdou dál :huh:

Zrovna já mam jedinou postavu zlou (rozuměj nedelam si zlé postavy jen proto aby měly regen ze shadowu) a u další nosím shadow zbran přes UMD takže rozdělení skill pointů... :wink:

To co jsem napsal ber čistě jako příklad o tom co je zbytečné páč to stejně nebude mít u všech stejný efekt, to jedině různé portály apod.

A to zjednodušení se zrovna mě nelíbí (to byla kritika), z toho důvodu kterej jsi popsal páč si pamatuju jak hráči WoW (v životě jsem to nehrál ale občas něco počtu) nadávali po nějakém datadisku že je to nuda a o ničem jak je to zjednodušené a přestali hrát.
Ale to je na Dědovi.

Příspěvek upravil Sir Hrouda: 08.01.2012 03:44

• 0

#1028 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 08.01.2012 13:51

Tak to můžeš rovnou udělat portál a napsat k němu ceduli "ostatní táhněte" a hrandům zakázat vstup do města. Ne vážně, je divný že není lokace kam můžou jen zlouni at maj ti hodní taky nějakou pakárnu (viz. hájek)

Ne, to není to samé. S portálem se totiž, na rozdíl od klíče, nedá obchodovat. Podle mě je to v současné době udělané dobře a nevidím důvod cokoliv měnit.
  • 0

#1029 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 08.01.2012 19:21

ked sme pri tom, daje niekto na bazar zopar klucov, aspon 10.
  • 0

#1030 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 08.01.2012 19:22

ked sme pri tom, daje niekto na bazar zopar klucov, aspon 10.

postav si hraníka to tě vyjde levněji :tongue:
  • 0

#1031 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 26.01.2012 17:40

Cao, to uz tu bylo stokrat, sice v tom nevidim smyslu (namisto premejsleni kolik vybrat abys ziskal 10k budes premejslet kolik musis mit u sebe abys mohl vlozit 10k), ale OK, zmenime.

babčo nebudeeš muset pac ukladas proste vyuzivanim nejvyssi mozne hodnoty coz je vzdycky castka kterou u sebe más
  • 1

#1032 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 26.01.2012 18:44

No ja ne, ja nikdy neukladam vsecko co mam u sebe, sak potrebuju naky drobny na vylohy dobrodruha....
  • 0

#1033 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 26.01.2012 20:22

postav si hraníka to tě vyjde levněji :tongue:

to mi radis aby som si spravil celnika a prehadzoval si kluce? no fuj, hned ta nahlasim dedkovi.
  • 0

#1034 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 26.01.2012 20:30

No ja ne, ja nikdy neukladam vsecko co mam u sebe, sak potrebuju naky drobny na vylohy dobrodruha....

rozhodne te to netrapi tolik jako kdyz potrebujes 400k na helmu a mas 376 doberes 3x10 , vracis ....

popr slo by udelat dejme tomu npc co by tyto dva " režimy" měnilo pro každeho zvlast jak chce ?

Příspěvek upravil Drax: 26.01.2012 20:31

• 1

#1035 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 26.01.2012 20:59

Neslo. Udela se to tak, jak navrhujete - teda platba hned pri vlozeni. Jedinej duvod pro me ale je, ze to musi bejt na stejno mezi alicijskejma a rebelama.

A kdyz tu tak vehementne brojite pro dan pri vkladu, tak OK, udela se to jednotne v tomto duchu podle Rebelu.
  • 0

#1036 Sir Hrouda

Sir Hrouda

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1199 Příspěvků:
    Raina Hroudová
    Sir Hrouda II.
    Excelentissima(Tissi)
    Lajka,Sirius
    Pomsta, Myta

Odesláno 26.01.2012 21:01

No stejne se te to pta kolik chces vlozit, tak das 10k a max ti vyskoci hlaska ze tolik nemaš. (10k+dan abys měl na uctu 10k)
Ale ten vyber je fakt opruz
  • 0

#1037 MrKure

MrKure

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 110 Příspěvků:

Odesláno 26.01.2012 21:34

Mně teda přijde nejlogičtější vybrat 10k z měšce a na učet se uloží 9800, ale třeba mi něco uniklo.
  • 0

#1038 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 26.01.2012 22:19

Za svetovou krizou su banky, navrhujem bojkotovat ich a tu Alicijsku tiez. drzte peniaze u seba. dobry klerik sa vzdy najde. Nedajte zarabat darmozracom
  • 0

#1039 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 26.01.2012 22:30

Mně teda přijde nejlogičtější vybrat 10k z měšce a na učet se uloží 9800, ale třeba mi něco uniklo.

Na účet v bance se automaticky ukládá obsah měšce, takže bohužel.
  • 0

#1040 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 26.01.2012 22:58

A kdyz tu tak vehementne brojite pro dan pri vkladu, tak OK, udela se to jednotne v tomto duchu podle Rebelu.

nonono ne tak rychle..co za to když rebelové poskytnou svuj patent?:D
  • 0

#1041 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 26.01.2012 23:02

Bejt tebou bych si řekl o rebelskou dámu.. :)
  • 0

#1042 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 27.01.2012 13:07

nonono ne tak rychle..co za to když rebelové poskytnou svuj patent?:D

10s náskok az se potkáme ? :D
  • 0

#1043 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 27.01.2012 13:34

10s náskok az se potkáme ? :D

myslím že odlognout stačíš dřív než za 10s :)
  • 3

#1044 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2529 Příspěvků:

Odesláno 27.01.2012 16:51

Na účet v bance se automaticky ukládá obsah měšce, takže bohužel.

Tomuto nerozumim, jak to bylo mysleno?
  • 0

#1045 Anonymus11

Anonymus11

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 516 Příspěvků:

Odesláno 27.01.2012 17:43

No ze kdyz kliknes na "ulozit penize" tak se ti tam vysype celej mesec a nemuzes to davat podle sebe.
  • 0

#1046 Sir Hrouda

Sir Hrouda

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1199 Příspěvků:
    Raina Hroudová
    Sir Hrouda II.
    Excelentissima(Tissi)
    Lajka,Sirius
    Pomsta, Myta

Odesláno 27.01.2012 20:32

Asi tak že nemuzes "vybrat" z mesce a to co mas vybrane pak hodit do banky a to co je v mesci nechat netknute.
Jinak ukladat castky dle vyberu s tím že se automaticky navýší o dan...Přiložený soubor  banka.jpg   19.11K   17 Počet stažení
  • 0

#1047 Paldy

Paldy

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 472 Příspěvků:

Odesláno 30.01.2012 01:01

Nevím jestli se to tu už řešilo nebo ne, ale týká se to mapek.
Když ji vložím do trezoru a pak vytáhnu. Napíše mi to v logu, že sem vytáhl nečitelnou mapu, přitom v invu se zobrazí jako čitelná, ale nejde přečíst (tudíž je nečitelná a musí se znova dát luštit). Zkusil sem to s 2 mapkama a bylo pokaždé stejné. Navíc pak obě byly označeny za padělky (to je možná náhoda, ale víc jich fakt zkoušet nechci :smile: )

Přiložené soubory

Příspěvek upravil Paldy: 30.01.2012 01:01

• 0

#1048 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 30.01.2012 07:50

Nevím jestli se to tu už řešilo nebo ne, ale týká se to mapek.
Když ji vložím do trezoru a pak vytáhnu. Napíše mi to v logu, že sem vytáhl nečitelnou mapu, přitom v invu se zobrazí jako čitelná, ale nejde přečíst (tudíž je nečitelná a musí se znova dát luštit). Zkusil sem to s 2 mapkama a bylo pokaždé stejné. Navíc pak obě byly označeny za padělky (to je možná náhoda, ale víc jich fakt zkoušet nechci :smile: )

Ahoj, mapy se do trezoru davat nesmeji.
  • 0

#1049 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 30.01.2012 11:06

muzu se poptat ci prace je to zpraseni gm 1 ? :D ( jen by mě zajimalo kdo ma porad tendence ulehcovat )
  • 0

#1050 Víl Amál

Víl Amál

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 228 Příspěvků:

Odesláno 30.01.2012 11:16

No, ja to prochazel s dvacet osmickou az do kasy GM2 a zdalo se mi, ze je to stejne, jen s jinymi nazvy potvor.
  • 0

Also tagged with one or more of these keywords: návrhy, diskuze

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních