Skočit na obsah

Fotka

Drobnosti k uprave - DISKUZE

návrhy diskuze

• Please log in to reply
1592 odpovědí na toto téma

#901 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 29.11.2011 18:01

v kostnici mas hlavnibednu zamcenou a 4 male ne
  • 0

#902 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 29.11.2011 21:09

Když to vezmeme nějak obsáhleji...

Salek zamčený , i když relativně malé TO , přesto bych to odemknul a přidal dál nějakou zamčenou a upravit respawn Ed Pokotona, aby byl pokaždé a s TS, aby to nebylo tak lehké.

Kostnice 4 patro relativně vysoký TO na zámku, snížil bych o trochu.

Skřeti 2 patro upravit upíra ( ubrat mu trochu regeneraci, je to moc ), prodloužit dobu respawnu, pokud člověk chce udělat poklad přes páku, je to nemožný stihnout a musí se to jedině nějak probíhat, v praxi to spíš nikdo kvůli tomu nechodí.

Skředvědi - nešlo udělat něco podobného jako u DO, aby šlo hned do druhého patra s nějakým "pádem" ( zraněním ) ? Je to celkem dost dlouhý dungeon.

Krypta 2 patro upravit upíra ( ubrat mu trochu regeneraci, je to moc ), posunout o kousek spawn, aby nebyl hned poté co tam někdo vleze.

Krypta 4 patro odemknout dveře tak, aby se dalo dostat ke 2 menším pokladům a přidat jeden zamčený, nebo aby se dalo dostat k 1 zamčenému pokladu.

Orkové upravit 2 patro tak, aby bylo do stejného levelu jako mublum, přidat jednu zamčenou/zapaštěnou truhlu

Medvědi odstranit past na velké truhle a přidat menší/střední truhlu zámek/past

Doupě obrů 2 patro odemknout alespon jednu truhlu, spíše 2 a místo toho zamknout nějakou menší, nebo přidat menší.

Doupě obrů 1 patro odemknout velkou truhlu a zamknout nějaké menší, nebo udělat stylem klíče, z například nějakého lepšího šamana co by padal.

Doupě obrů svatyně odemknul bych bránu a zamknul/zapastil jednu menší truhlu, tím bude velká pro všechny ( na klíč ) , ale lepší se zlodějem. Dagovi sebrat imku na sneak, aby zloděj mohl sloužit i jako sekundární mlátička :)

PS. Klidně můžu pokračovat, ale pokud ti přijde, že třeba DO2 je ideální když budou 2 velký truhly zamčený, jedna odemčená a 3 malý odemčený, tak mi to přijde dost nepoměru, zloděj by neměl dát víc jak 50%, pokud nejde o boss a i ty by šli podle mě vymyslet lépe...

Příspěvek upravil Jerry: 30.11.2011 07:54

• 0

#903 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4877 Příspěvků:

Odesláno 29.11.2011 21:41

Diky vsem za feedback, urcite neco z toho zapracujeme.
  • 0

#904 jmeno

jmeno

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1253 Příspěvků:

Odesláno 29.11.2011 21:49

GM2 bych nechal tak jak je, mozna trochu ztizil NPC nebo spawn. Hlavni truhlu vybere i postava bez zlodeje, druhou jen zlodej.
  • 0

#905 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 30.11.2011 07:46

jmeno : zlodej ptam praveže chodi jak na prochazku :) ale zabit magy + obrance bez zlodeje nooo ... solo pod 28 hodně blbě
navic sou tam epic pasti ktere sunda(vidí) jen zloděj (a že ta elektrika je instant pro plechovky)

Příspěvek upravil Drax: 30.11.2011 07:47

• -2

#906 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 30.11.2011 07:50

Já sem si na GM2 stěžoval ve více ohledech, přesunul bych ty truhly do zadní místnosti, aby to nehaprovalo s tím, když jde někdo na boss a nechá tam svůj spawn, elítní mágy, obránce, etc.. stalo se mi to už víckrát a potom bych doladil ten spawn, mág má kyselinovej štít a šílený redukce, snížil bych ty redukce alespon, ono přece jen třeba elitní mág nemá redukce žádný
  • 0

#907 jmeno

jmeno

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1253 Příspěvků:

Odesláno 30.11.2011 08:22

jmeno : zlodej ptam praveže chodi jak na prochazku :) ale zabit magy + obrance bez zlodeje nooo ... solo pod 28 hodně blbě
navic sou tam epic pasti ktere sunda(vidí) jen zloděj (a že ta elektrika je instant pro plechovky)

Ja to tam vybiral s magem, se silovym bardem a ted tam chodim se zen archerem a nemam s tim zaden problem. A zlodeje v buildu sem mel jen u maga :wink:
  • 0

#908 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 30.11.2011 10:55

obránci jsou v GM2 až na jakým lvlu ..já to tam chodil vybírat s partou od 22 a to tam nebyli :)

nejlíp je poklad udělanej u trolů..hlavně mi tma nikdo neleze :)
  • 1

#909 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 30.11.2011 15:37

obránci jsou v GM2 až na jakým lvlu ..já to tam chodil vybírat s partou od 22 a to tam nebyli :)

nejlíp je poklad udělanej u trolů..hlavně mi tma nikdo neleze :)

Já jsem třeba do teďka nepřišel na hádanku u trolů. V tom bude určitě nějaká levárna!
  • 0

#910 M4rSX

M4rSX

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1259 Příspěvků:

Odesláno 30.11.2011 15:41

To je pro nováčky, jak dělanej ten poklad tam :laugh:
  • -1

#911 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 30.11.2011 15:47

Já jsem třeba do teďka nepřišel na hádanku u trolů. V tom bude určitě nějaká levárna!

se máš zeptat :) ..já třeba neznám hádanky k bossům..ale co by s nima taky Jeti dělal že jo
  • 0

#912 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 30.11.2011 15:56

se máš zeptat :) ..já třeba neznám hádanky k bossům..ale co by s nima taky Jeti dělal že jo

Já jsem pochopil akorát tu u Gaga... V GMku jsem na hádance nikdy nebyl.

A na ty troly přijdu sám :P
  • 0

#913 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 30.11.2011 16:14

mě nechceš do party...solisto
  • 0

#914 Anonymus11

Anonymus11

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 516 Příspěvků:

Odesláno 30.11.2011 16:52

No ja si to soloval taky s moji klerickou a nevim jak ty, ale ja ty pasti obchazim ......

Zlodej to ma taky na dlouho pokud si obrance hodi TSko, mag ho ma uz dane myslim ale toho jde stejne odstrelovat z poza rohu.
  • 0

#915 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• Cech Obsidiánových holí
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1693 Příspěvků:

Odesláno 01.12.2011 09:20

Nemam tucha jak ten system funguje a proc/jestli je na Demona zruseny.

myslíš systém jak funguje jako jak se vyrobí hůlka atd a nebo máš na mysli nějaké čísilka,písmenka nějakého jazyka ve kterém je to psané ?
  • 0

#916 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 01.12.2011 10:31

No ja si to soloval taky s moji klerickou a nevim jak ty, ale ja ty pasti obchazim ......

Zlodej to ma taky na dlouho pokud si obrance hodi TSko, mag ho ma uz dane myslim ale toho jde stejne odstrelovat z poza rohu.

myslim ty nahodne opbjevujici se zvukovky po celem patre :) a elektriky po ceste k obrancum

- když si obrance nahodi tsko zlodej ho jak prd odvede nahoru k rudě a tam zavre :) magy ustrili pres roh - ostatni mu lukem moc neudelaj :)
  • 1

#917 Anonymus11

Anonymus11

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 516 Příspěvků:

Odesláno 01.12.2011 15:37

myslim ty nahodne opbjevujici se zvukovky po celem patre :) a elektriky po ceste k obrancum

- když si obrance nahodi tsko zlodej ho jak prd odvede nahoru k rudě a tam zavre :) magy ustrili pres roh - ostatni mu lukem moc neudelaj :)

Ty zvukovky jsou nedoreseny to je fakt. A elektricke po ceste k truhlam jsou 2 obe v pohode jdou obejit.

S tim odklavanim je to zas druha vec..

Příspěvek upravil Anonymus11: 01.12.2011 15:38

• 0

#918 A-I

A-I

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 232 Příspěvků:

Odesláno 02.12.2011 11:43

krompáče pro malý postavy, proč nejsou?
  • 0

#919 M4rSX

M4rSX

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1259 Příspěvků:

Odesláno 02.12.2011 12:04

Odezva na to byla, že by se to zneužívalo a horníci by kopali s malým krumpáčem a štítem, protože je nějaký problém s nastavením malých krumpáčů, aby je mohli vzít jenom malé postavy
  • 1

#920 A-I

A-I

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 232 Příspěvků:

Odesláno 02.12.2011 13:02

takže problém je umd a cena předmětu?
a neestetická úprava ceny předmětu se WBčkám nelíbí? Nebo by zbytečně vysoká cena předmětu dělala problém v nějakém jiném systému (např. nářadí od Kallara)?
  • 0

#921 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 02.12.2011 13:06

K těm zvukovkám v GM2 kvůli tomu sem Dědka uháněl a ten říkal že neví čím to je, já furt říkám že by se prostě měla nějak upravit ta nastackovaná nesundatelná u truhel, nebo ty pasti u hádanek, ale když je radši výtaná lokace co buguje.. :o)
  • 0

#922 M4rSX

M4rSX

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1259 Příspěvků:

Odesláno 02.12.2011 13:17

A jak jsou bugnuty pasti u hadanek a truhel?
  • 0

#923 jmeno

jmeno

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1253 Příspěvků:

Odesláno 02.12.2011 13:21

Ja nikdy problem s tema zvukovyma pastma nemel. Holt je to urcite riziko uz tak docela jednoducheho pokladu.
  • 0

#924 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 02.12.2011 13:50

Neříkám že ty u hádanek a u truhel jsou bugnutý, ale že způsobujou náhodný zvukovky po celým GM2, nebo aspon to si myslím, když na to Dědek koukal a fyzicky jinak nic jinýho nenašel
  • 0

#925 Salwer

Salwer

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 02.12.2011 14:15

To nejsou žádný nahodný pasti ale spusobují to lagy co jsem aspoň vypozoroval tak se děje vždy když v kolmici k mistu kde ta skutečná past je a neděje se to jenom gm2 ale i třeba v DO2 a neni to jenom u pastí ale i u přechodů mezi lokacemi.
  • 0

#926 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 02.12.2011 14:21

To nejsou žádný nahodný pasti ale spusobují to lagy co jsem aspoň vypozoroval tak se děje vždy když v kolmici k mistu kde ta skutečná past je a neděje se to jenom gm2 ale i třeba v DO2 a neni to jenom u pastí ale i u přechodů mezi lokacemi.

Já osobně jsem tohle pozoroval pouze v GM2 a pouze s pastmi. U area transition nikdy.
  • 0

#927 Salwer

Salwer

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 02.12.2011 14:25

Já osobně jsem tohle pozoroval pouze v GM2 a pouze s pastmi. U area transition nikdy.

Tak třeba jak je na trhu ten kanal , tak jdu smerem k bazaru a kdyz jsem na urovni kanalu tak šup a najednou se mi načte lokace alicia-kanal pod trhem nebo jak se to tam jmenuje... ale stane se mi to třeba tak jednou za pul roku protože na trh moc nechodim.
  • 0

#928 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 02.12.2011 14:26

Asi tak no.. Proč jen GM2 ? Mě se to jinde nestalo a i kdyby tak by stačilo odstranit ty nastackovaný zvukovky a zjistilo by se to jestli je to jima, já věřím, že jo.. stejně je to stupidní past..
  • 0

#929 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 02.12.2011 14:29

jrtty : zxas bez nich j celý ten usek s hadankou a mrižema zbytecný
  • 0

#930 Sir Hrouda

Sir Hrouda

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1199 Příspěvků:
  • Interests:Eleanessa,Lister
    Raina Hroudová
    Sir Hrouda II.
    Excelentissima(Tissi)
    Lajka,Sirius
    Pomsta, Myta

Odesláno 02.12.2011 21:41

Nevím co mu vadí na tom že čas od času někdo dostane šlehu zvukovkou :-)
Pokaždé to byl důvod pro ostatní postavičky si z te co se jí to stalo dělat prču že má dávat bacha na strop a nemlátit do něj palicí apod.

Kdyby to byla instant death tak budiž ale takhle to patří do tradice dungu, NEMLAT PALICí DO STROPU!

Příspěvek upravil Sir Hrouda: 02.12.2011 21:43

• 0

Also tagged with one or more of these keywords: návrhy, diskuze

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních