Skočit na obsah

Fotka

Drobnosti k uprave - DISKUZE

návrhy diskuze

• Please log in to reply
1592 odpovědí na toto téma

#841 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 25.11.2011 11:44

Ti rezavci ale nefungovali tak ako mali :)
  • 0

#842 M4rSX

M4rSX

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1259 Příspěvků:

Odesláno 25.11.2011 11:54

Taky jsem o rezavcích nic neříkal :-)
  • 0

#843 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 25.11.2011 12:10

marsko vždyt ty už na bossy nechodíš,tak ti to může bejt šumák :)
  • 0

#844 M4rSX

M4rSX

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1259 Příspěvků:

Odesláno 25.11.2011 12:12

Ale chodím jenom jsem vybíravej :-)
  • 0

#845 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 25.11.2011 12:13

Mě nepřijde OK omezovat většinu systémů, které tu fungují celkem dobře s tím, že se to časem "možná" upraví.

Souhlasim, ale nejednalo se o system, kterej fungoval. Ano, radsi tu chujovinu zrusim s tim, ze nemam aktualni napravu, nez abych ji mel v modulu a musel se koukat na hrace, kterej pridje o svuj adamant a kvuli tomu s tim sekne.
  • 1

#846 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 25.11.2011 12:26

deda ma nahodou pravdu pro lidi co to looti bežně sopu železa jen nepatrne zdrženi ( odlakani) bezproblemově i solo
- pro partu co to až tak nezná / nezvládá je to poměrně elká překážka
- pád ( at už serveru nebo hrace ) na spawnu želez je prakticky 100% sance na ztratu weapony ( priležitostný hned po logu )
- starý dobrý bug kdy se železa probuguji ( produchaji) pres dvere je kravina - slabsi / bneznalejsi part ama opet vetsi sanci chcipnout / prijit o weap
- vzhledme k tomu že v dz se zbrani horsi než mith /shad delas vicemene [sedmikráska] tak neni možné daný usek použivat nejaký odpad který by tolik nebolel

- minogoni pro trochu znaleho cloveka prakticky neškodni i bez imky vsechny clovek potká aniž by narazil na eriny , oni samotní sou neškodní i když tě omračí - jedine nebezpecne misto na 1 mohlo být u severni bedny když by byl stun v dohledu beholdera ( opet znalejsi hraci tam behaji za skálu na kraji mistnosti tak aby na ne oko nevidelo ale minogoni jo )
rozhodne ted DZ nasere méně lidí a bude pratelstejsi k nováčkům což jako nevýhodu nevidim
- s sežranim ada socketu za 1,5 mega ma deda taky pravdu par lidi už koncilo prave tímhle

- snažši pro lootery stejně nebude protože železa i minogony stejně osrávaly ( maximalně bude tak o 30-60s rychlejsi)

každopadně předělavku by si DZ zasloužilo sukuby / golemove/ slaadi /puldemoni sou tam prakticky jen na okrasu a beholdeři přiliš vyhodnuji dexaře ( hlavne monky)
  • 2

#847 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 25.11.2011 12:28

co mi sežralo železo + rezevci : 6 krát bílé rukávky, 3 krát bílé lehké rukávky, 4 mitril zbraně, 2 krát chrániče hraničáře, + soketlej ex verd full

jenže já sem splachovací a za trest sem je sejmul
  • 1

#848 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 25.11.2011 12:34

Mě sežralo bílý odemykačky a exc shadow soket a asi 20x luk většinou lískovej, nějak nechápu proč řvete, že vám to vadí.., podle mě to jsou hrozný NPC a obtížnost to nijak nemění
  • 0

#849 M4rSX

M4rSX

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1259 Příspěvků:

Odesláno 25.11.2011 12:37

já jsem pro to, aby se boss bedny daly na tržiště, aby měli šanci na vybrání i low levlíkové a nehrozila jim smrt. A umírání bych zakázal už jsem taky viděl dost lídí, jak s tim seklo, protože umřelo. :-)

Zlehčování věcí vidím, jako krok zpátky než kupředu.
  • -4

#850 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 25.11.2011 12:40

Porovnávat smrt s tím, že přijdeš o věci je rozdíl a dědek říkal, že to chtějí nahradit jiným NPC..
  • 0

#851 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 25.11.2011 13:04

já jsem pro to, aby se boss bedny daly na tržiště, aby měli šanci na vybrání i low levlíkové a nehrozila jim smrt. A umírání bych zakázal už jsem taky viděl dost lídí, jak s tim seklo, protože umřelo. :-)

Zlehčování věcí vidím, jako krok zpátky než kupředu.

Jiste, pokud je ta lokace ted prilis lehka, tak ji stizime, v tom problem nevidim a je to samozrejme pochopitelne, aby byl poklad adekvatni vynalozenemu usili. Co me ovsem prekvapuje je to, ze se smazanim techto NPC poklad tolik zlehcil, kdyz to pritom znali hraci beztak okaslavali (viz Draxuv prispevek)? Neni to teda jen tak, ze ti co to osravali, tak sou ted nastvani, ze jejich 'know-how' prislo v nivec a poklad je ted uz lehky nejen pro ne, ale i pro ostatni 'ne tolik schopne'?
  • 0

#852 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 25.11.2011 13:05

tak vodlákávání želez byl stejně jen vopruz
  • 0

#853 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 25.11.2011 14:03

souhlas s Marxem , nesouhlas s Draxem a Dědou ....
DZ bylo vyhlášený a proto si taky každej dával pozor když tam lez, to že sem tam někomu něco sežrali byla daň za blbost, nebo pád servru,
ale nikoho to nepoložilo tak že by odešel /viz co píše sparťan/.
V DZ se nic okašlat nedalo, pouze odvýst železa, a to ještě za předpokladu že se někde nebugnou, nebo neprolezou zpátky,
to je asi stejnej argument , jako ten že u Gaga se nechaj všichni vykouzlit na meči, to taky není okašlávání, pouze použití výhody
mít mozek a použít ho :wink:
  • 1

#854 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 25.11.2011 14:19

No tak to se pak muzeme bavit o tom, jakej ma smysl mit NPCcko, jehoz jedinym ucelem (krom neznalyho hrace, kterymu komplet vsechno sezere) je, aby ho hraci odvedli pryc a zavreli v jiny mistnosti? Stejne tak se muzeme bavit o tom jestli to je bugovani ci nikoliv (ano je, pac se kvuli tomu nespawne nova varka). Proste podle me mit v modulu neco, co hraci odvadej pryc a kvuli tomu bugujou je nesmysl - tak to proste a jednoduse dam pryc. Prijde mi to logicky a prijde mi, ze na tom vydelaj vsichni. A zase sme u toho, ze nechapu, na co si stezujete, resp. mi prijde ze je vam lito, ze vas 'oser' je ted k nicemu a dokaze to vybrat aj nekdo jinej? Nebo krom nostalgie je tam jeste nakej jinej duvod? Nebo jak? V cem je problem? Proc agrumentujete tim, ze je to ted lehky, kdyz pro vas to bylo lehky aj pred tim, neb ste to akorat odtahli do jiny mistnosti?? To co je? To je naka hra, to je naky umeni, to je naka zabava?

Pardon, trosku sem se rozcilil.
  • 0

#855 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 25.11.2011 14:28

Já sem jen a jen rád že sou železa pryč. konečně se DZtko vyberea za 15 minut a ne za 30. K tomu K4 za 30. GM za 30..no a než bude další spawn je spousta času na Gaga či issetha který se jinak nechoděj...a nebo na erpé :)

ne já sem fakt rád že sou železa v tahu a těším se na to co je nahradí :)

P.S. když se mění ty názvy lokací navrhuju DZ přejměnovat na RZ..rajská zahrada :)

P.S.2 -- marska je naštvaná protože tam ted nemůže tahat nováčky a pak se jim vysmívat že jim to sežralo zbran :)
  • 0

#856 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 25.11.2011 14:31

No tak to se pak muzeme bavit o tom, jakej ma smysl mit NPCcko, jehoz jedinym ucelem (krom neznalyho hrace, kterymu komplet vsechno sezere) je, aby ho hraci odvedli pryc a zavreli v jiny mistnosti? Stejne tak se muzeme bavit o tom jestli to je bugovani ci nikoliv (ano je, pac se kvuli tomu nespawne nova varka). Proste podle me mit v modulu neco, co hraci odvadej pryc a kvuli tomu bugujou je nesmysl - tak to proste a jednoduse dam pryc. Prijde mi to logicky a prijde mi, ze na tom vydelaj vsichni. A zase sme u toho, ze nechapu, na co si stezujete, resp. mi prijde ze je vam lito, ze vas 'oser' je ted k nicemu a dokaze to vybrat aj nekdo jinej? Nebo krom nostalgie je tam jeste nakej jinej duvod? Nebo jak? V cem je problem? Proc agrumentujete tim, ze je to ted lehky, kdyz pro vas to bylo lehky aj pred tim, neb ste to akorat odtahli do jiny mistnosti?? To co je? To je naka hra, to je naky umeni, to je naka zabava?

Pardon, trosku sem se rozcilil.

tak za prvé... neznalej hráč tam nepoleze, za druhé /pokud pořád ještě platí RELAX/RP/ mu to ostatní než ho vezmou sebou vysvětlí...
za třetí ... spousta legrace a nebezpečí, třeba zrovna při odvádění želez někam /mě osobně to bavilo/... za čtvrtý... občas to tam někdo zřezal
i bez odvádění /viz Mate s Havranem/ a nemyslím že by je to nebavilo....za pátý, o tom "oseru" jak píšeš , jsem už psal, jinde jsou zase jiný metody,
jak něco, nebo někoho zneškodnit a eliminovat nebezpečí /tak to vidím já/...no a za poslední, pokud se nepletu měl to být dung pro třicitky ne?
a takovej aby se jim stahovaly pulky když tam lezou, a že tam mockrát lehli i největší bouráci, kdo říká že ne tak kecá...
Tak rovnou napiště že to zvládne dvacitka a nikdo v tom nebude vrtat /třeba :tongue: /
  • 1

#857 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 25.11.2011 14:42

tak za prvé... neznalej hráč tam nepoleze, za druhé /pokud pořád ještě platí RELAX/RP/ mu to ostatní než ho vezmou sebou vysvětlí...
za třetí ... spousta legrace a nebezpečí, třeba zrovna při odvádění želez někam /mě osobně to bavilo/... za čtvrtý... občas to tam někdo zřezal
i bez odvádění /viz Mate s Havranem/ a nemyslím že by je to nebavilo....za pátý, o tom "oseru" jak píšeš , jsem už psal, jinde jsou zase jiný metody,
jak něco, nebo někoho zneškodnit a eliminovat nebezpečí /tak to vidím já/...no a za poslední, pokud se nepletu měl to být dung pro třicitky ne?
a takovej aby se jim stahovaly pulky když tam lezou, a že tam mockrát lehli i největší bouráci, kdo říká že ne tak kecá...
Tak rovnou napiště že to zvládne dvacitka a nikdo v tom nebude vrtat /třeba :tongue: /

Je to [kvitek medový]ni dung, ze kteryho se rozhodne nikomu nemuze svirat rit. Leda tak zaludek.

OK, je to dung pro dvacitky.
:tongue:

P.S. Rozsiruju DZ o mistnost nekde bokem, plnou zelezozroutu. Pred ni bude umistena cedule at tam nikdo neleze neb sou tam zelezozrouti a teda moznost prijit o vybavu. Na konci mistnosti bude placeable, na kterej kdyz kliknes, tak ti to vylistuje seznam vsech drsnaku, co se tam kdy dostali (v zavorce pocet, kolikrat na to klikli). Enjoy.
  • 0

#858 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 25.11.2011 14:46

silva : když zavres železa za troje dvere do te mistnosti s plynovkama tak se ti neprobugujou ;) a nema s tim problem nikdo kdo zna trochu spawny nebo nahodi rozjasneni
a ano zavřeni želez je "osravani" stejně tak dou zavřit eriny ba dokonce i demon jelikož neumi otvirat dvere

- dvacitka to stejne neda pac ji ocka / demon umlati jak nič navic to neodemkne

- v mistnosti / chodbe z bossem sem to teda zapichl jen jednou a to zkameneni ( do mnicha k videni jednou za dva roky :D)
pri behani bežně i solo a s železama co se tedy zmeni pro mě kromě usetreni 30s na odvadeni želez ? vubec nic
  • 0

#859 koragz

koragz

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 245 Příspěvků:

Odesláno 25.11.2011 15:29

P.S. Rozsiruju DZ o mistnost nekde bokem, plnou zelezozroutu. Pred ni bude umistena cedule at tam nikdo neleze neb sou tam zelezozrouti a teda moznost prijit o vybavu. Na konci mistnosti bude placeable, na kterej kdyz kliknes, tak ti to vylistuje seznam vsech drsnaku, co se tam kdy dostali (v zavorce pocet, kolikrat na to klikli). Enjoy.

Prima, a slo by taky zelezozrouty vylepsit, aby sezrali uplne ale vsechno ?
Pak by nasledne mohli bejt volne po demone random umistneny hromadky zelezozroutiho trusu, kde by si nedrsnaci mohli z toho neco vyhrabat.
;)
  • 0

#860 Palko

Palko

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 339 Příspěvků:
  • Interests:Glorius Pivkus, Manfréd Timonen, Timo Timonen, Pepan z Josefova, Kara Steel, John Mešuge, Marcus, Samuel, Erik

Odesláno 25.11.2011 16:57

Souhlas se Silvou a Marskou, at byli zeleza jaky chteli, at jsme je osravali ci zabijeli kouzlem nebo pestma, tak banda looteru, ktera vlezla do DZ vetsinou u zelez, kdyz ne drive, zacala zvanit a bavit se IC.
Proste to melo trosku naboj i pro ty co to znaj - ze se muze "neco pokazit" a musi si dat pozor na svoje veci.
A kdyz si vzpomenu na prvni moji navstevu DZ - desetkrat jsem si kontroloval ze mam vse schovane, kdyz me herne starsi hraci rekli o co tam jde.
Stalo se nekdy nekomu ze tam sel poprve sam a doplatil na neznalost dungu resp. zelez ? Myslim ze ne pac by umrel hned za sutrem .....
  • 0

#861 jmeno

jmeno

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1253 Příspěvků:

Odesláno 25.11.2011 17:06

Souhlas se Silvou a Marskou, at byli zeleza jaky chteli, at jsme je osravali ci zabijeli kouzlem nebo pestma, tak banda looteru, ktera vlezla do DZ vetsinou u zelez, kdyz ne drive, zacala zvanit a bavit se IC.

Nebo taky OOC ze... :smile:
Jinak je pravda ze zrusenim tech zelez je to uz temer bez rizika.
Mozna bych posilil ty dva demony, dal jim 10 nasobek zivota, ab zvetsil na cca 55 az 60 (opravdu nevim kolik maji ted, ale nikdy sem se zadnou postavou nemel problem s tim ze by me nejak extremne trefovali) a zvetsil dmg.

EDIT: Chvili sem se nad tim zamyslel a to ab bych jim dal klidne 60 nebo radsi 65. A kazdemu bych dal jeden klicek, ktere by uvolnili dve paky kteryma by se odmykala jedna truhla, tu mensi bych nechal tak jak je.

Příspěvek upravil jmeno: 25.11.2011 17:11

• 0

#862 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 25.11.2011 17:34

Ja by som to na vasom mieste rychlo lootila, kym sa Dedek vrati a zrealizuje DZ 2.0...
  • 0

#863 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 25.11.2011 18:23

Ja by som to na vasom mieste rychlo lootila, kym sa Dedek vrati a zrealizuje DZ 2.0...

Ne Děda má pravdu, nemůže tady být diktatura proletariátu, jinde se team taky na nic neptá a udělá změny,
který uzná za vhodný... snížit luky, rukavice, pokud možno zrušit NPC od kterých hrozí nějaká újma na zdraví,
nebo na výstroji, každý povinně postavit RP postavu, protože přece všechny budou stejně silný,
chytit se na trhu za ruce a bude se erpit a tancovat *sedí zajíček ve své jamce sám* :wink:
  • 0

#864 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 25.11.2011 19:00

a jeje silva se nemuže přenest přes to že by přišel o op rukavky / luk ktere mu jakožto výhoda naprosto vyhovují
  • 0

#865 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 25.11.2011 20:19

a jeje silva se nemuže přenest přes to že by přišel o op rukavky / luk ktere mu jakožto výhoda naprosto vyhovují

ale ne, mě je to celkem volný, já už zkouknul myslím všechno, co ke zkouknutí bylo, takže mi nevadí hrát
neüber postavy, jen vím že s nima bych se všude nepodíval, pokud bych neměl za prdelí něco silnýho :tongue:
  • 0

#866 M4rSX

M4rSX

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1259 Příspěvků:

Odesláno 25.11.2011 20:25

ale ne, mě je to celkem volný, já už zkouknul myslím všechno, co ke zkouknutí bylo, takže mi nevadí hrát
neüber postavy, jen vím že s nima bych se všude nepodíval, pokud bych neměl za prdelí něco silnýho :tongue:

Neboj ono se zjednodušší všechno takže žádná uber postava potřeba nebude.
  • 1

#867 Lord Mate

Lord Mate

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 390 Příspěvků:

Odesláno 25.11.2011 22:57

hej, zrušit železa, jedinou NPC která může ohrozit i top hráče je pěkná kravina. teď už si do DZ budou chodit opravdu všichni jako na výlet.

alibistický zjednodušování s řečma že několik hráčů zkončilo díky tomu že jim něco sežralo adam zbraň je nepřiměřené
stejně jako argument že tam lezou noví hráči kteří to tam neznaj a vystavujou se riziku.
nové hráče kteří neví kam lezou buď sežere drainer na začátku, a pokud na na začátku tak před bossem., a pokud ti hráči maji už adamant, tak až tak noví nejsou a buď už to tam znaj, a nebo tam lezou s někým kdo to zná.
a ruku na srdce na demoně je TOOOOOLIK novejch hráčů že se očekává nějakej novej nápor newbeeků kteří to tu konečně zachrání když ti staří 2x rychleji odchází než noví přicházeji k 8-? 10?let ...staré hře
další argument proč železa měly zůstat je to , že chtě nechtě, jsou jedna z mála věcí co pomáhají ekonomice odváděním equipu z modulu.

za mě to hodnotím jako autoritativní rozhodnutí, kdy si myslím že mohla/měla být anketa chcte / nechcete...( tak si myslím že by to víceméně mělo být o všem, je to server pro hráče, kdy je tu poměrně malá stálá komunita, neměl by to být server
který bude ovlivňován rozhodnutím jedince/jedinců )
krok nazpět.
palec dolů :sad:
  • 2

#868 Lord Mate

Lord Mate

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 390 Příspěvků:

Odesláno 25.11.2011 23:00

ale je pravda jak píše sparta a ostatní , když se dají truhly na trh, tak se možná pak najde i nějaký ten čas na gaga / isethy / erpení :D ...za předpokladu že tu ještě bude hrát dost lidí...
protože když se letmo podívám třeba teď do hry ... 4 hráči, je večer a chcípl pes...někde se stala asi chyba proč odcházejí...
  • 0

#869 Haf_tu_plaj?

Haf_tu_plaj?

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 202 Příspěvků:

Odesláno 25.11.2011 23:53

zrušení želez? :) haha. Koukám, že to tu jde od devíti k pěti .. :) Přeji hezký zbytek večera
  • 0

#870 Sir Hrouda

Sir Hrouda

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1199 Příspěvků:
  • Interests:Eleanessa,Lister
    Raina Hroudová
    Sir Hrouda II.
    Excelentissima(Tissi)
    Lajka,Sirius
    Pomsta, Myta

Odesláno 26.11.2011 01:08

Místo želez k bossu nějakého dalšího démona, tuhle nám tam někdo hodil "svůdnici" silné NPC co jsme tloukly jak trubky a málem polehali pac to mělo haldu poskoků tak něco podobného...
1/ oka od bossu pryč, přesunout do mistností před(tam kam se odváděly erinky a na druhe straně železa)
2/ trochu posílit ohnivé démony a k nim přidat nové NPC jak jsem psal (caster asi nejlépe používající kouzla na mysl a smrt)
DZ je totiž postavené na hlavu páč démoni a dáblové nejsou kámoši jak je to tam, tohle by mohl být důvod proč v lokaci jsou a netlučou se navzajem

Jen nápad no...
  • 1

Also tagged with one or more of these keywords: návrhy, diskuze

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních