Odesláno 01.02.2012 21:53
Odesláno 01.02.2012 22:44
dal jsem ne, protože crafreři by měli mít klid na práci a mělo by to být místo kde se dají v bezpečí nosit sumy z banky a do banky. spoustu lidí by odradilo kdyby na thru byly zaparkovaný sorcky v GSku a podobný nesmysly....
nicméně aby přístav byl PvP nic nenamítám.
Podám to jako zvláštní otázku.
Odesláno 01.02.2012 22:50
Odesláno 02.02.2012 07:48
strazným 10% rychllosti nepomuze ... ja je teda nezkousel ale treba darkus je bezne bezproblemove mlatil a tankoval 3 najednou ( +1 elitni co byla po nejakem eventu ) taze s " naklepanim k smrti by byly k smíchu
btw perma ts pro straže :D
Odesláno 02.02.2012 08:30
Město nemá lorda a prachy pro stráž jsou rozkradene takže nějakou ochranu strategických míst bych vypustil.
V noci poctiví obchodníci spí a přes den může potlačit magii za poplatek obchodní komory cech mágů alicijských, na zloděje a nasilníky by byla stráž co tam už je (viz můj návrh na PvP jen v noci) jestli to nejde vůbec udělat tak škoda.
...
Asi bychom měli oddělit "RP" důvody od těch reálných, herních.
Reálně to bude mj. znamenat, že obchodníci s šutrama, pokud je nepřepadnou piráti, budou riskovat pastičky na molu hned po vystoupení z lodi. Pokud je teda někdo nekuchne už před odplutím, přetížený zbraněmi a zbrojemi na sešrotování s plným měšcem na nákup ST věcí.
Pořád mi tu nějak chybí ten záměr, možná jsem fakt jen namrzlej, ale fakt mi uniká důvod této akce.
Ad ErPé: Miluji hlášky typu "Královská pokladnice zeje prázdnotou, není na výplaty pro stráže". Pokud mi je známo, stráže nejsou placeny ze žádné pokladnice, prostě jsou. Ono by asi bylo složité byť jen určit jim denní taxu. Jo kdyby tu byl systém nákupu součástí města za ingame peníze (což by byl fajný způsob odlivu peněz z modulu

Odesláno 02.02.2012 09:33
Odesláno 02.02.2012 09:57
Asi bychom měli oddělit "RP" důvody od těch reálných, herních.
Reálně to bude mj. znamenat, že obchodníci s šutrama, pokud je nepřepadnou piráti, budou riskovat pastičky na molu hned po vystoupení z lodi. Pokud je teda někdo nekuchne už před odplutím, přetížený zbraněmi a zbrojemi na sešrotování s plným měšcem na nákup ST věcí.
Pořád mi tu nějak chybí ten záměr, možná jsem fakt jen namrzlej, ale fakt mi uniká důvod této akce.
už vidím ty topiky.... *sejmul mě hned za přechodem z trhu* nebo *praštil mě na lodní lávce*

dejte dámu do slatu a nemusíte řešit Pvp zony, jako by jich bylo všude málo...
Příspěvek upravil Silvaner: 02.02.2012 09:58
Odesláno 02.02.2012 10:42
Odesláno 05.02.2012 20:16
Also tagged with one or more of these keywords: Trh, Přístav PVP zona, PVP, přístav
Demona →
BUGs →
Dislike bugZapočal Havran , 25.01.2012 ![]() |
|
![]()
|
1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních