Skočit na obsah

Fotka

Dislike bug

dislike PvP červená modrá

• Please log in to reply
48 odpovědí na toto téma

#1 Havran

Havran

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 430 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2012 08:29

Mám dotaz - sice se tu již něco podobného řešilo, ale již jsem nenašel výsledek. Klasická situace (na základě skutečné události):

Někdo vám vybere poklad před nosem, tak mu dáte logicky na výběr (peníze nebo život). Zvolí si peníze, tak hodíte dislike a berete ten život. Poté, co si vyzvednete svůj podíl z pokladu, jej oživíte a vedle se spawnnou potvory. Já se zachoval tak, že jsem na potvory zaútočil (nechci nechat čerstvě ressnutou postavu s postihem znova umřít) a abych automaticky neútočil i na ně, zruším dislike.

No a tady je ten problém, protože v tuhle chvíli já je vidím jako modré a předpokládám, že oni mě jako červeného.

Dále si pokračujeme po svém, ale oni oživení se se ztrátou nesmíří a počkají si na nás s úmyslem vzít si z našich těl co jejich bylo (což by pravda bylo fajn vyjádřit i slovně, ne přímým útokem, ale s tím už se nějak srovnáme). Ale v tu chvíli já je právě vidím jako modré, takže bych je musel znova překlikat na dislike, na což bez boostů při 1v3 pravda není moc času.

=>Nešlo by sjednotit dislike pro obě postavy? Totálně nemám páru, jestli to vůbec jde, pokud ne, budu asi muset dislike ponechat a doufat, že ode mě ressnutá postava nedostane AOO a nepůjde si stěžovat na resskill.
P.S: Teď jsem si ale uvědomil, že tím by se ASI dal druhou stranou ten dislike i zrušit, což by zase bylo kontraproduktivní... nebo nešel?

P.P.S: I přesto, že si na nás včera nejmenovaná skupinka číhla, jim přičítám ke cti a vyzdvihuji, že po smrti 3 ze 4 neodlognuli a nechali se obrat (část peněz dostali zpět). Ten poslední to udělá ještě jednou a i se screenem ze včerejška poputuje do patřičné sekce.
  • 0

#2 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2012 09:09

Ja bych v tomhle pripade ten dislike nerusil a 'nesl riziko' AOO. To te hadam nikdo rozumnej z resskillu neobvini. Co se tyce technicky stranky tvyho dotazu, tak netusim - mozna otazka na nekoho moudrejsiho?

Mimochodem, to ozivovani po jejich okradeni provadite proc? Jeste bych to pochopil jako empatii, pokud bys ho pak sel zvednout svoji jinou postavickou (jako ze nahodou de kolem), ale takhle ti to imho pridelava starosti, ne?
  • 2

#3 Havran

Havran

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 430 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2012 09:32

Proč oživujem? Zatraceně... dobrá otázka. Já to beru tak, že je mi líto je tam v 7 večer nechat ležet... ale dám na Tvé dobré skryté rady, je pravda, že minimálně tuto situaci to přímo kauzálně vyřeší. Oni si aspoň příště rozmyslí, zda se nevyplatí vybrat první možnost ze zmiňované nabídky.

Ok, uznávám, problém jsem tedy asi uměle vytvořil právě tím, že navzdory logice oživujem. Díky za odpověď!
  • 0

#4 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2012 09:53

Problem nieje v ozivovani ale v zabijeni, keby si ho nezabil nemusel si ho ozivovat.

zabijat si ho nemusel keby si bol rychlejsi, a vybral poklad pred nim.

Riesenie: logni sa o 5 minut skor a problem nenastane :clover:
  • 0

#5 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2012 10:17

áá opět někdo nepochopil na co se tazatel ptá....
  • 0

#6 Víl Amál

Víl Amál

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 228 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2012 10:18

Problem nieje v ozivovani ale v zabijeni, keby si ho nezabil nemusel si ho ozivovat.

zabijat si ho nemusel keby si bol rychlejsi, a vybral poklad pred nim.

Riesenie: logni sa o 5 minut skor a problem nenastane :clover:

*dělá si další čárku v kolonce Důmhemrových zbytečných příspěvků"
  • 2

#7 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2012 10:27

Kdysi jsem se na skriptove moznosti odporu dival, ale uz si to moc nepamatuji. Sice lze skriptove odpor nastavovat nebo zjistovat aktualni stav nekoho k nekomu, ale nic z toho by v soucasnem pripade asi nepomohlo. Ani moc nevidim, jake reseni by mohlo. Protoze jemu ten odpor zustal nastaveny, tak uz nic nenastavoval a pripadne ani neinvokoval nejakou akci. A prece ty, kdyz si vypnes na nekoho odpor nemuzes vypnout i ten z jeho strany na tebe, to je nelogicke.

Mozna by bylo pekne automaticky nastavovat odpor pokud by postava byla napadena jinou postavou, ale nevim o zadne akci OnDamaged nebo OnPhysicalAttacked, ktera by byla vyvolavana u hracske postavy. Nekdo nejaky napad?
  • 0

#8 MrKure

MrKure

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 110 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2012 11:02

Hmm snad alespoň částečnou pomocí by mohl bejt talkchannel příkaz, kterej by nastavil odpor všem kromě party v určitém radiusu, nebo lokaci, případně všem na serveru. Neni to uplně ideální, ale určitě by to pomohlo v tom, že by hráč nemusel listovat v seznamu PC a ručně klikat odpory ve chvíli, kdy na to nemá čas.
  • 1

#9 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2012 11:04

já bych automaticky nastavoval odpory všem proti všem..tyto odpory by se rušili pouze v družinách :)...každej by si dal pozor na toho kolem koho jde..když někoho neznámého spatří v divočině atd.... :)
  • 2

#10 Víl Amál

Víl Amál

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 228 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2012 11:23

já bych automaticky nastavoval odpory všem proti všem..tyto odpory by se rušili pouze v družinách :)...každej by si dal pozor na toho kolem koho jde..když někoho neznámého spatří v divočině atd.... :)

Souhlas se Spartou. Nebo alespon Automaticky odpor u frakci Rebelove/Alicijsky, ale to by se zase sekalo s pozvanim do party asi.
  • 0

#11 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2012 11:33

Vsak do party muzes pozvat i toho, s kym mas vzajemne nastaveny odpor a v parte jsou lidi vzdy "Like".
  • 0

#12 Havran

Havran

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 430 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2012 11:43

Muhehe, Sparťane to je sice radikální řešení, nicméně mi přijde docela logické. Když už se vypisuje, že jsi ve full PvP lokaci... Problém vidím "jen" v tom, že pokud bys chtěl někomu pomoct v boji s NPC, tak bys riskoval AOO, popř. při víc potvorách přímo útok na PC (hráče).

EDIT: Něco jako "šedá" asi neexistuje? Že by nebyly jen Like, Dislike, ale i třeba Unknown?

Příspěvek upravil Havran: 25.01.2012 11:46

• 0

#13 Víl Amál

Víl Amál

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 228 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2012 11:49

No, zase Havrane, pokud uz si dam na nekoho dislike tak proc bych mu pomahal v boji? to je snad o nicem ne? proste hodis implozi a zabije to potvoru a i nepritele :devil:

Příspěvek upravil Víl Amál: 25.01.2012 11:59

• 0

#14 Havran

Havran

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 430 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2012 11:54

Myslel jsem u toho nápadu Sparty, mít mimo město dislike na všechny automaticky, nebo jsem to nepochopil?
  • 0

#15 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2012 12:11

Havrane pochopil si to správně...je to tak...bohužel by to přineslo víc problémů než užitku..někoho potkáš..řežete potvory než se k sobě dostanete..automaticky pak sebe..takže na nějaký .. stuj..kdo si..atd. by nebyl čas.....

ale klikání odporu byl vždy opruz...

nicméně když sme u toho.. PvP ,CvC tu vždy bylo pouze chviklově ..osobně s tím mám mizivé zkušenosti...nepřemýšlel někdo zkušený že by udělal nějaké herní školení jak by to mělo vypadat..čeho se vyvarovat...sou tu lidi co zkousnou všechno...ale taky sou tu lidi který si myslí že když s nima du na poklad tak že je nikdy nesejmu...

dokážou hráči nebo aspon většina zkousnout že dostanou na držku,přijdou o prachy a brát to dál čistě za postavu místo toho aby na sebe začali bejt alergický ti za kompem?
  • 0

#16 Havran

Havran

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 430 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2012 12:57

...
dokážou hráči nebo aspon většina zkousnout že dostanou na držku,přijdou o prachy a brát to dál čistě za postavu místo toho aby na sebe začali bejt alergický ti za kompem?

Tohle bude právě to jádro pudla. Vím o pár hráčích, kteří na PvP prohráli a brali to jako ok, potom se dál v pohodě bavili a nebrali to osobně (teď vzpomínám třeba Marska), ale bojím se, že těchto lidí tu je minimum. I proto si jich ale potom víc vážím a chovám se stejně.

Ať to zase zúžím - uznávám, že je nesmysl ressovat někoho, když ho killnu. Je to můj výmysl a nemá logiku. Dostane prostě na výběr, pokud se vyplatí, odejde po svých, pokud ne, dislike, pokus o kill, odchod.
Kdyby ale existoval nějaký příkaz na dislike hráčů v lokaci, to by se mi líbilo.
  • 0

#17 Víl Amál

Víl Amál

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 228 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2012 13:22

No, ja na Demone dlouho nehral, ale nekolik poslednich PvP akci co jsem zazil bylo dost ubohych. Hlavne to bylo tak, ze se vzdy vrhl bud jedinec o hodne silnejsi na nejakeho slabotinku a nebo skupina nekolika lidi na jednoho chudaka, treba i silnejsiho.
Ja nejsem proti PvP ale tak nejak ferove, Kdyz si ted napriklad Selskym rozumem spocitam, kdo je na strane Alicie a kdo na Strane Rebelu, tak vim, ze sedo Rebelu, i kdyz moje postava je Alicijsky patriot, rozhodne nebude srat. To se rovna nejen sebevrazde, ale navic se ani nemam sanci dostat na nejaky lepsi boss poklad jelikoz Alicijsti zadnou takovou partu nemaji. Tato nespravedlnost je zpusobena malym poctem hracu na serveru a bohuzel nema reseni. Tak holt kazdy musi nekdy ustoupit silnejsimu nebo nest nasledky. Zase prevratim vetu Sparty ze at se nedivi ze nekoho sejme kdyz uz s nim byl na pokladu. Ja bych uz k takoveto postave jako svoje postava nikdy nemel duveru a pokusil bych se ho zbavit pri nejblizsim moznem setkani.
  • 0

#18 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2012 13:30

áá opět někdo nepochopil na co se tazatel ptá....

ale pochopil, len som proste nedokazal odolat kopnut si.

riesit dislike na serveru kde defakto existuje len jedna grupa je smiesne. Hovorte si co chcete o rebeloch, uz som ich parkrat stretol a vzdy to skoncilo tak ze odomna nieco kupili, alebo ja od nich. proste tu neexistuju dve znepriatelene frakcie.
  • 1

#19 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2012 13:35

jestli si přeješ tak tě můžou rebelové na potkání vždycky rosekat na kousky...ovšem to není styl hraní, který rebelové pod mým velením preferujou...na tvou žádost mohu udělit vyjimku..bez problému
  • 1

#20 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2012 13:44

No tak já s tímhle nemám žádný dobrý zkušenosti s tím teda, že i já sem se choval párkrát špatně.

Tam jde o to, že rebelovat začínají postavy na 30 tce s topem, třebas kvůli tomu, aby je na nižším levelu zase nezabíjeli "Alicijští" 30tky na topu, ale pak to vypadá tak, že půlka rebelů jsou čarodějé na topu a nějaký PvP se ani nekoná, protože prostě většina hráčů je slabších.

Jinak věřím že se to dá zahrát zajímavě a někoho to bude bavit, jen tu asi ale plno hráčů má zkušenosti s formou, která až tak zábavná není.

A nebo ten odpor "zanedbat" a utocit by se dalo i bez něj ? Akorát to asi naráží na kouzla ?
  • -1

#21 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2012 14:08

Zmínili jste se o možnostech Like/Dislike/Neutral. To už se tu jednou řešilo a závěr byl rozumný: Parta je Like, Dislike je Dislike a defaultní nastavení, které hra označuje jako like, je Neutrální.

A jinak k tématu: Pokud správně rozumím Havranově otázce, celý problém tkví v tom, že je otrava/problém v rychlosti nahazovat dislike, zvláště když je protivníků víc. Řešení už tady kdysi navrhoval Miking: udělat hůlku (nebo jiný item použitelný na quickslot), kterým by hráč pouze označil jinou postavu a sctript by nahodil dislike. WBčkové, je tohle technicky proveditelné?

Já osobně bych tady docela nerad viděl hromadné nahazování disliků všem postavám v lokaci nebo dokonce na serveru. Nejsme na PvP areně, že...

EDIT:

Doomhemmer: Alicie a Rebelové mají v současné době spojenectví, proto se neřežou na potkání. Pokud s tím máš ale problém, viz Sparťanův příspěvek.

Jerry: Zanedbání odporu by bylo nejen proti pravidlům, ale i proti logice, protože je spousta schopností/kouzel/featů, které můžeš použít (či automaticky používáš) pouze na znepřátelené NPC/PC. S tím souvisí i nápad oboustranného zapínání/vypínání dislike. Jsem wizna přes banshee, hodím bojovníkovi dislike a než kouzlo sešlu, tak mi dislike zruší a tedy mu kouzlo nic neudělá... na houby.

Příspěvek upravil Aelipse: 25.01.2012 14:15

• 1

#22 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2012 14:11

mýlíš se..TOP má u nás nemá jediná postava...rozhodně ne všichni začali na 30tce..a hlavně pojem "rebelovat" má jak koukám spoustu významů.

Rebelové si zkládají na herní stránce ne na tom aby někoho zmastili jen proto že je za Alicie...dáváme si sakra bacha, protože víme, že hrát rebela je zodpovědnost. Co může udělat ten z Alicie nemůže udělat rebel už jen z principu následného brekotu na foru atd.

Nicméně na nějaké střety se můžete připravit..jak vidno není vám současný mírumilovný status rebelů příjemný.

škoda že se nedá PvP aréna využít pro frakční(a i jiné) boje

P.S. poslední rok sme táhli rebeli ve třech, čtyřech hráčích...ted se naše řady rozšířili a hraje se dle času..vše si musí sednout..na druhou stranu díky naší aktivitě máme spooooustu kvestů heč
  • 2

#23 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2012 14:28

Asi záleží jak bereš slovo "Top" , ale řekněmě tedy, že to jsou všichni hráči co mají téměř nejlepší možnou výbavu. ( ono jestli chybí obrovskej černej už takovej rozdíl není :D )

Mě přijde ,že střety můžou bejt zajímavý jen, když budou ty strany vyrovnaný a i tak to bude z větší části akorát o čarodějích.

Tak pravidla se dají upravit, ale myslel jsem si, že těm kouzlům to vadí hodně no :) Na Thálii mají myslím nějak nastavený ty frakce podtemno/povrch, tak se možná poptat u nich, jesti teda nejste nějak znepřátelený :) jakože vedení
  • 0

#24 Havran

Havran

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 430 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2012 14:47

A jinak k tématu: Pokud správně rozumím Havranově otázce, celý problém tkví v tom, že je otrava/problém v rychlosti nahazovat dislike, zvláště když je protivníků víc. Řešení už tady kdysi navrhoval Miking: udělat hůlku (nebo jiný item použitelný na quickslot), kterým by hráč pouze označil jinou postavu a sctript by nahodil dislike. WBčkové, je tohle technicky proveditelné?

Já osobně bych tady docela nerad viděl hromadné nahazování disliků všem postavám v lokaci nebo dokonce na serveru. Nejsme na PvP areně, že...

Ne, původně jsem jako problém označil různost like/dislike po killu a nahození like jednou z postav. Druhé zůstává dislike.

Hůlka je omezeně použitelná, to teda nevím, jestli by situaci o moc urychlilo.

Že by jsi to nerad viděl - díky za názor, připiš proč. Já bych nerad viděl, aby někdo kupoval brnka od jiných platnéřů. Rád/nerad se tu neřeší. EDIT: Bez urážky, ač to tak mohlo vyznět :sad:

Prosím, držme se tématu. Díky všem.

Příspěvek upravil Havran: 25.01.2012 15:20

• 0

#25 Lord Mate

Lord Mate

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 390 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2012 15:01

já osobně bych uvítal item, který by poklikáním automaticky nastavil dislike na všechyn mimo partu...přijde mi to nejrychlejší, nejscůdnější rešení.

odpor není nic jiného než systémová hláška co se vám objeví v logu a zčervenáním postavy....

to jak se pak už chová daná postava s odporem je uplně jiná věc....

bavíme se o systémovém omezení, ne ?
  • 0

#26 Paldy

Paldy

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 472 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2012 15:08

Ja nejsem proti PvP ale tak nejak ferove, Kdyz si ted napriklad Selskym rozumem spocitam, kdo je na strane Alicie a kdo na Strane Rebelu, tak vim, ze sedo Rebelu, i kdyz moje postava je Alicijsky patriot, rozhodne nebude srat. To se rovna nejen sebevrazde, ale navic se ani nemam sanci dostat na nejaky lepsi boss poklad jelikoz Alicijsti zadnou takovou partu nemaji.

Co jsem z úvodního Havranova postu pochopil tak to, že si sám, popřípadě s Matem vyndal 4 rebely, takže tak zlé - jak píšeš - to nebude. Něco jiného samozřejmě ale je jak se dostat do toho dvoučleného tandemu, protože si očividně vystačí sami dva :)
A jak říká Sparťan, rebelů doteď tolik nebylo. A ono... já se ani nedivím, že tam někteří hráči přešli, protože tak utvořili skupinu 30, se kterými se dají sehrávat různé questy a scénky ze strany DM. Kdežto v Alicii žádná skupinka není, především myslím, protože není žádný Lord, který by kolem sebe někoho sdružoval, samozřejmě i případný lord by měl trošku problém s kým partu vytvořit. A v tomhle ohledu se zase nabízí především Mate a Havran :)
  • 0

#27 jmeno

jmeno

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1253 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2012 15:20

Co jsem z úvodního Havranova postu pochopil tak to, že si sám, popřípadě s Matem vyndal 4 rebely, takže tak zlé - jak píšeš - to nebude. Něco jiného samozřejmě ale je jak se dostat do toho dvoučleného tandemu, protože si očividně vystačí sami dva :)
A jak říká Sparťan, rebelů doteď tolik nebylo. A ono... já se ani nedivím, že tam někteří hráči přešli, protože tak utvořili skupinu 30, se kterými se dají sehrávat různé questy a scénky ze strany DM. Kdežto v Alicii žádná skupinka není, především myslím, protože není žádný Lord, který by kolem sebe někoho sdružoval, samozřejmě i případný lord by měl trošku problém s kým partu vytvořit. A v tomhle ohledu se zase nabízí především Mate a Havran :)

Odkud prosimte mas, ze v teto situaci figurovali rebelove? Kdo tu zacal psat neco o rebelech byl az amal.
  • 0

#28 Víl Amál

Víl Amál

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 228 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2012 15:26

No, Pochybuju, ze by Mate nebo Havrana chteli bejt Lotry nebo Lordy.. oni jsou prostě Mate a Havran... :tongue:
  • 0

#29 Víl Amál

Víl Amál

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 228 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2012 15:27

Odkud prosimte mas, ze v teto situaci figurovali rebelove? Kdo tu zacal psat neco o rebelech byl az amal.

A nikde jsem nepsal ze jsem ja s Matem vyndali 4 rebely, to jsou hrozne hypotezy. :cool:
  • 0

#30 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2012 15:28

Ne, původně jsem jako problém označil různost like/dislike po killu a nahození like jednou z postav. Druhé zůstává dislike.

Hůlka je omezeně použitelná, to teda nevím, jestli by situaci o moc urychlilo.

Že by jsi to nerad viděl - díky za názor, připiš proč. Já bych nerad viděl, aby někdo kupoval brnka od jiných platnéřů. Rád/nerad se tu neřeší.

Prosím, držme se tématu. Díky všem.

1) Promiň, jestli jsem reagoval na něco jiného. Pokud ti jde o to, že po zrušení dislike jednou postavou ho ta druhá stále má, tak to mi připadá poměrně logické. V opačném případě by bylo zneužití nasnadě, neboť některé postavy dislike nepotřebují (bojovník), jiné ano (mág například). Pak by jen bojovníkovi stačilo, aby mágovi neustále rušil dislike a mág si neškrtne, neboť "neutrálnímu" bojovníkovi smrtící magie, igms, blesky, spellbreache a další věci nijak neublíží. Teď už doufám odpovídám na tvůj dotaz :)

2) Tak teď už opravdu nevím, jestli si rozumíme. Hůlku si představuju jako item, který si hodíš na quickslot a v potřebné situaci ťapneš na hůlku, ťapneš na postavu A, ťapneš na postavu B a ťapneš na postavu C. 4 kliknutí, žádné vyhledávání jmen v logu. Podle mého názoru výrazné urychlení. Otázkou zůstává technická proveditelnost.

3) V podstatě ze stejného důvodu, jako ty těm padnuvším nahazuješ like. Jednak bych je nerad zabil AOO, jednak když potkám postavu v nesnázích a chci ji nějakým kouzlem pomoct, asi bych ji nechtěl přismahnout. To mi připadá velice nepraktické. Ale máš pravdu, je to můj úhel pohledu a taky by to bylo na jinou diskusi.
  • 0

Also tagged with one or more of these keywords: dislike, PvP, červená, modrá

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních