Odesláno 31.01.2012 21:19
Jestli tržiště a přístav mají být PVP zonou. Podle výsledků ankety nejspíš i dojde k žádané upravě/zůstane to být.
Zvlášt s ohledem na to, že po trhu se mohou nenápadně pohybovat rebelové, které stráže obchodního cechu nekontrolují.
Odesláno 31.01.2012 22:28
Odesláno 31.01.2012 22:29
Nevím zda to jde ale PvP zonu z těch lokací udělat jen v noci, za dne hlídá pořádek obchodní cech a v noci mají kriminální živly volno (případně rebelové)
Než by to někdo napsal tak - bez omezení smrtící magie, klerik muže na trhu zabíjet i ted :-)
vzhledem k tomu že Alicie nemá žádný vedení..výše poplatku z banky de do kapes soukromým osobám a je to celý prolezlý korupcí a tak je chráněn jen hrad :)
Tak nějak jsem to myslel... jo ale s navazností na PvP, přecijen obchodu mordování za bíleho dne nesvedčí (straž nehonit rebely)
Příspěvek upravil Sir Hrouda: 31.01.2012 22:31
Odesláno 31.01.2012 22:35
Odesláno 31.01.2012 22:50
Btw rebelové mají přístav pro good přístupný?
Odesláno 31.01.2012 22:57
Já potkat rebela na trhu nebo v přístavu tak bych ho hned rubal hlava nehlava : ) za mě ANO
néé asi .. :) já tma potkat alicijského tak ho taky řežu :)
Tak nějak jsem to myslel... jo ale s navazností na PvP, přecijen obchodu mordování za bíleho dne nesvedčí (straž nehonit rebely)
To asi nepůjde ale návrh pěknej
Odesláno 31.01.2012 23:17
Odesláno 31.01.2012 23:19
Odesláno 01.02.2012 00:35
Odesláno 01.02.2012 07:16

Odesláno 01.02.2012 07:21
Jinak s posilováním stráží nesouhlasím a aby měli permanentní TS s tím už vůbec ne. Je třeba uvědomit si, že je to kouzlo celkem vysokého levelu. Pokud by se někdo rodil s touhle vlastností, pak by zajisté nežil pro to stát se městskou stráží. jedině že by je někde klonovali. To už by na sobě mohli mít rovnou Cloudkill a Greater stoneskin a kyselinový štít jako maj Duergaři mágové. To jak si ho kouzlí je podle mého v pořádku. občas vypijí lahvičku a ta trvá nějakou dobu.
šlo by to udělat tak, že by místo stráží byli s pomocí Cechu obsidiánových holí vyrobeni Železní golemové. Sice by to pro město byl ze začátku velký výdaj, ovšem takový magicky vytvořený golem nespí, nejí, nerozlišuje mezi neviditelností nebo hide a dává pozor pořád...
Zde je zároveň jeden z příkladů kam jdou naše daně z banky. Ono vybavit každý den všechny stráže 2-3 lektvary TS je celkem nákladná záležitost. (že páni alchymisté)
Odesláno 01.02.2012 07:28
A v čem to je jiné?Hlasoval jsem pro "jiny navrh": V podstate by tyto lokace mimo hradby mesta mohly byt PvP, nicmene nedava smysl, aby obyvatele byli nuceni vykonavat remeslo mimo hradby mesta. Logicke je, ze bazlivi remeslnici se stahnou tam, kde je bezpecno a je zcela pravdepodobne, ze takovi obyvatele si udelaji druhe trziste uvnitr hradeb.

Asi jsem namrzlej, ale opravdu mi uniká, co tím chce autor docílit - v pozitivním slova smyslu asi jen to, že rebelové budou moct k Dámě. Jinak netuším, proč Vás tak deprimuje, že se v invisu může rebel pohybovat po trhu. To může i po rezidenci. To mě přivádí spíš k návrhu dát rebelům nějakou jinou Dámu, rebelskou, třeba nějakou "dámu" ze Slatu... no to ať už promyslí jiní

Odesláno 01.02.2012 07:33
Odesláno 01.02.2012 09:53
Odesláno 01.02.2012 10:06
Odesláno 01.02.2012 10:31
A v čem to je jiné?
Asi jsem namrzlej, ale opravdu mi uniká, co tím chce autor docílit - v pozitivním slova smyslu asi jen to, že rebelové budou moct k Dámě. Jinak netuším, proč Vás tak deprimuje, že se v invisu může rebel pohybovat po trhu. To může i po rezidenci. To mě přivádí spíš k návrhu dát rebelům nějakou jinou Dámu, rebelskou, třeba nějakou "dámu" ze Slatu... no to ať už promyslí jiní
Prave, ze to neni o moc jine. Ja se vyjadruju jako ucastnik ankety na polozenou otazku a to tak, ze PvP trziste v tom stavu, jako je dnes, je, dle meho, nelogicke..
Odesláno 01.02.2012 10:45
Ano, mas pravdu, ze toto je tema k diskuzi. Oplati se vic delat ksefty pobliz hradeb s tim, ze muzes kseftovat s kdekym, aneob za hradbama s tim, ze ses v bezpeci a muzes ksefotvat jen s mestem tolerovanyma lidma? Hadam, ze z realnyho sveta dava historie za pravdu tobe :)Prave, ze to neni o moc jine. Ja se vyjadruju jako ucastnik ankety na polozenou otazku a to tak, ze PvP trziste v tom stavu, jako je dnes, je, dle meho, nelogicke..
To by ovsem nasi situaci vubec nepomohlo, to bysme se dostali tam, kde sme byli :D (teda trziste na rebelum nepristupnym miste)
Imho by bylo resenim full PvP trziste pred hradbama s tim, ze kdyz tam nekdo bude krast, bude mit sanci, ze ho straznej chyti, kdyz tam nekdo na cokoliv zautoci, tak ho straznej automaticky zabasne, atd... To sme ale zase u toho, ze to teda uz muze bejt rovnou noPVP zona. :)
Odesláno 01.02.2012 11:30
K hráčským důvodům - k příspěvku Lycridis není co dodat. Akorát se tam zase začne krást a lidi budou remcat, popřípadě je to odradí. Ale to je jen můj "ho".
Příspěvek upravil Havran: 01.02.2012 11:31
Odesláno 01.02.2012 11:57
P.S. nedávno sme měli asi pětihodinovej kvest...3 lokace od alicie na jižní...vyslali sme i posla do alicie pro pomoc, moc jít na trh možná by někdo dorazil
P.S2 pokud de o dámu pro rebeli za to sem bojoval už onehdá a co si pamatuju tak ste mě strhali tím že dáma je alicijská a rebel tam nemá co dělat...
tak ted to máte
Odesláno 01.02.2012 13:17
Odesláno 01.02.2012 13:26
Ale muzete bejt drsny a vzit to do svejch rukou - a vyhlasit Alicii za RP Oazu. Ja bych byl jedine rad. ;]
Odesláno 01.02.2012 13:46

Odesláno 01.02.2012 13:49
Já bych byl třeba taky rád za RP Oázu, ale z Alicie jako "startovního" města relax play serveru - to bych (ne?)chtěl vidět. A co třeba elfák? Beztak po něm dnes ani štěk nepesne...
Odesláno 01.02.2012 13:58
Odesláno 01.02.2012 14:02
Příspěvek upravil jmeno: 01.02.2012 14:03
Odesláno 01.02.2012 14:13
- vybijení crafterů za ucelem zisku ( musi u sebe mít prachy na licenci, za obchod atd )
- prasarny jako zapastovani bazaru , stolků atd
- okrádání na trhu
- moznst neustale nekoho prudit u crafteni jen proto ze muzu ( staci po nemobcas vystrelit/ hodit dlouhou plosku a se stolkem proste nepromluví )
jedine + je asi že by si lidi jako curmande neotviraly hubu v no pvp zoně jen proto že ví že s ena něj nemuže
co se rebelů týče jak sem kdysi navrhoval :D posílit stráže( a nejspis je udelat i nesmrtelne vtipalci co je kolikrat mlátí z nudy sou tu uz ted ) a namísto zatýkaní pri zmerčení zbraní / rebela ůtok
+ udelat nejakou hlidanou bránku( nebo jen stráž) k východu z trhu k " alicijská brána z rezidence na východ ( aktualne ej kravina aby byly ze vsech stran straže a nehlidaný pruchod )
Odesláno 01.02.2012 16:13
Odesláno 01.02.2012 16:29
btw nemuzes povolit pvp jen nekterým ...
Odesláno 01.02.2012 20:48
nicméně aby přístav byl PvP nic nenamítám.
Odesláno 01.02.2012 21:05
Možná máš pravdu (EDIT - Ter Leeloo), imho to ale logické je. Nerozumím, proč by se Alicie, centrum chamtivosti a ostatního dobra, mělo otevírat rebelům a jiným vyvrhelům. Tržiště a přístav jsou chráněnými strategickými místy, je bráněna většina příchozích cest, stráže jsou i na place. Místa jsou určena pro obchod a craft, z toho titulu by je město mělo ochraňovat. Nehledě na to, že po strategické stránce by jejich zpřístupněním mohlo probíhat obléhání ze všech stran.
K hráčským důvodům - k příspěvku Lycridis není co dodat. Akorát se tam zase začne krást a lidi budou remcat, popřípadě je to odradí. Ale to je jen můj "ho".
Město nemá lorda a prachy pro stráž jsou rozkradene takže nějakou ochranu strategických míst bych vypustil.
V noci poctiví obchodníci spí a přes den může potlačit magii za poplatek obchodní komory cech mágů alicijských, na zloděje a nasilníky by byla stráž co tam už je (viz můj návrh na PvP jen v noci) jestli to nejde vůbec udělat tak škoda.
Co se týče strážných (Alicie i pevnosti) tak těm bych dal +10% rychlost a možnost nacastit si haste+TS při spatření potížisty, jeho dohnání a naklepání až k smrti pak teprve směr vezení (dohnán, a chycen) kde by se oběvil s 1HP.
Příspěvek upravil Sir Hrouda: 01.02.2012 21:06
Also tagged with one or more of these keywords: Trh, Přístav PVP zona, PVP, přístav
Demona →
BUGs →
Dislike bugZapočal Havran , 25.01.2012 ![]() |
|
![]()
|
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních