Odesláno 25.01.2012 15:41
Odesláno 25.01.2012 15:46
To je čistě má doměnka.Odkud prosimte mas, ze v teto situaci figurovali rebelove? Kdo tu zacal psat neco o rebelech byl az amal.
Odesláno 25.01.2012 15:57
....
P.S. poslední rok sme táhli rebeli ve třech, čtyřech hráčích...ted se naše řady rozšířili a hraje se dle času..vše si musí sednout..na druhou stranu díky naší aktivitě máme spooooustu kvestů heč
chci k rebelům

Odesláno 25.01.2012 16:07
Ty hulky se mi zdaj neprakticky (zdlouhavy, nemoznost pouziti v boji), nejvic se mi libi kureci navrh na command do chatu (quickslotu) a ihned odpor vsem (krom party).
Mám to chápat tak, že nelze technicky provést hůlku obdobnou třeba Rod of lightening bolts (která se v boji dá použít bez problémů), která by akorát místo seslání blesku spustila jmenovaný script? (O dialogovém okně nepadla řeč, to by byla skutečně hloupost.) Díky :)
Odesláno 25.01.2012 16:28
1) Promiň, jestli jsem reagoval na něco jiného. Pokud ti jde o to, že po zrušení dislike jednou postavou ho ta druhá stále má, tak to mi připadá poměrně logické. V opačném případě by bylo zneužití nasnadě, neboť některé postavy dislike nepotřebují (bojovník), jiné ano (mág například). Pak by jen bojovníkovi stačilo, aby mágovi neustále rušil dislike a mág si neškrtne, neboť "neutrálnímu" bojovníkovi smrtící magie, igms, blesky, spellbreache a další věci nijak neublíží. Teď už doufám odpovídám na tvůj dotaz :)
2) Tak teď už opravdu nevím, jestli si rozumíme. Hůlku si představuju jako item, který si hodíš na quickslot a v potřebné situaci ťapneš na hůlku, ťapneš na postavu A, ťapneš na postavu B a ťapneš na postavu C. 4 kliknutí, žádné vyhledávání jmen v logu. Podle mého názoru výrazné urychlení. Otázkou zůstává technická proveditelnost.
3) V podstatě ze stejného důvodu, jako ty těm padnuvším nahazuješ like. Jednak bych je nerad zabil AOO, jednak když potkám postavu v nesnázích a chci ji nějakým kouzlem pomoct, asi bych ji nechtěl přismahnout. To mi připadá velice nepraktické. Ale máš pravdu, je to můj úhel pohledu a taky by to bylo na jinou diskusi.
ad 1 - ano, o tohle mi šlo a právě to aoo chápu jako problém.
ad 2 - souhlas, ale jsou to 4 kliknutí a musíš se trefit

ad 3 - přesně takhle jsem to potřeboval vidět => podle mne vyvstává otázka, jak složité by bylo udělat item, který má 2 funkce - dislike kliknutím na cíl; dislike hráčům v lokaci (případně dle konsenzu)
Příspěvek upravil Havran: 25.01.2012 16:29
Odesláno 25.01.2012 16:43
Odesláno 25.01.2012 17:08
Odesláno 25.01.2012 17:15
... Řešení už tady kdysi navrhoval Miking: udělat hůlku (nebo jiný item použitelný na quickslot), kterým by hráč pouze označil jinou postavu a sctript by nahodil dislike. WBčkové, je tohle technicky proveditelné? ...
Mám to chápat tak, že nelze technicky provést hůlku obdobnou třeba Rod of lightening bolts (která se v boji dá použít bez problémů), která by akorát místo seslání blesku spustila jmenovaný script? (O dialogovém okně nepadla řeč, to by byla skutečně hloupost.) Díky :)
Neni zadny problem udelat hulku, ktera se pouziva v boji. Spis premyslim, jestli jde udelat zamerovaci predmet, ktery nevyzaduje akci. Takova akce trva totiz minimalne jedno kolo a pokud se nemylim, tak je postava po tu dobu ve flatu. Oznackovat tedy hulkou peticlenou partu je na 30 sekund. To, hadam, udelam mnohem rychleji pres seznam hracu.
Jinak k tem napadum, ze defaultne by byl nastaveny odpor. U tech bojovniku, kteri by omylem zautocili na cizi postavu by to jeste nebylo tak hrozne. Ale asi bych se docela bavil, kdyby nekde bojovala prskavka, hazela si v klidu kolem sebe na priserky Wail of Banshee a okolo by umirali nahodni kolemjdouci

Odesláno 25.01.2012 17:25
Odesláno 25.01.2012 17:42
Neni zadny problem udelat hulku, ktera se pouziva v boji. Spis premyslim, jestli jde udelat zamerovaci predmet, ktery nevyzaduje akci. Takova akce trva totiz minimalne jedno kolo a pokud se nemylim, tak je postava po tu dobu ve flatu. Oznackovat tedy hulkou peticlenou partu je na 30 sekund. To, hadam, udelam mnohem rychleji pres seznam hracu.
To jsem chtěl slyšet, děkuju za odpověď.
Odesláno 25.01.2012 19:37
Odesláno 25.01.2012 21:16

Na PvP bude nejlepší dycky udělat turnaj. Tam si to mezi sebou postavy a v podstatě i hráči rozdaj a zas bude klid. Bude to fér a před svědky. Ostatně mít lorda tak by určitě turnaj byl, takhle to bude na rebelech třeba něco vymyslet :)
Odesláno 25.01.2012 21:42
No ale mohou zase nastat situace (RP), kdy prostě bude potřeba zastavit i nadutý nízký lvl
Na PvP bude nejlepší dycky udělat turnaj. Tam si to mezi sebou postavy a v podstatě i hráči rozdaj a zas bude klid. Bude to fér a před svědky. Ostatně mít lorda tak by určitě turnaj byl, takhle to bude na rebelech třeba něco vymyslet :)
Hehe tys tu asi nebyl na poslednim turnaji co?

Příspěvek upravil Sir Hrouda: 25.01.2012 21:42
Odesláno 25.01.2012 22:46

Odesláno 25.01.2012 23:04

Odesláno 25.01.2012 23:08
p.s. a jinak se mi líbí ten nápad na skript co by nějakým slovíčkem do éteru nastavil všem v lokaci ( nebo i cele demoně, krom party ) dislike.
připadá mi to elegantní řešení
Příspěvek upravil Lord Mate: 25.01.2012 23:11
Odesláno 25.01.2012 23:46
.... Oznackovat tedy hulkou peticlenou partu je na 30 sekund. To, hadam, udelam mnohem rychleji pres seznam hracu.
Feat "Player feat 1... 10" může být puštěn kdy chceš a nemusí vyžadovat akci. Kdyby udělal takhle, tak hráč může být schopen opravdu rychle pomocí něho naklikat odpor všem svým protivníkům. Navíc se ten player feat dá umístit na quick slot.
Nebo se s tím player featem pletu ?
Odesláno 26.01.2012 05:41
Mimochodem, to ozivovani po jejich okradeni provadite proc? Jeste bych to pochopil jako empatii, pokud bys ho pak sel zvednout svoji jinou postavickou (jako ze nahodou de kolem), ale takhle ti to imho pridelava starosti, ne?
trochu ot .. spousta lidi si uvedomuje z eneni odvaz cekat na klerika a kdyz uz k nejakemu tomu pvp dojde a mas moznost ressu tak proc mu delat naschvály ? mu slo o poklad .. ne zabijeni casu dotycneho ..a starost to neni postava p o resu nepredstavuje nebezpeci ( no co si budem povidat vetsinou des jen do toho kdo neprdstavuje nebezpeci )
anonym: a tim bys dosahl ceho ? pro 30 25tka taky nepredstavuje vubec zadne riziko
Příspěvek upravil Drax: 26.01.2012 05:43
Odesláno 26.01.2012 08:24
Jinak bych vyčkal, co na to řekne WB a jaké možnosti bude považovat za reálné a hlavně realizovatelné, hlavně by mě zajímal ten command... a pak samozřejmě, zda to projde přes admina a ostatní DMs ;-)
Also tagged with one or more of these keywords: dislike, PvP, červená, modrá
Demona →
Ankety →
Anketa
Alicijské pvp zonyZapočal Paul325 , 31.01.2012 ![]() |
|
![]()
|
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních