Skočit na obsah

Fotka

Drobnosti k uprave - DISKUZE

návrhy diskuze

• Please log in to reply
1592 odpovědí na toto téma

#511 kom10

kom10

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 353 Příspěvků:

Odesláno 09.09.2010 20:07

1/ stáje např. v přístavu u hradeb - proč? při odvolání koně "poslat koně do stáje" je divný, když ty stáje nejsou nikde vidět

2/ zvíře které se dá pronajmout k odvozu nákladu - proč? kyrie nic neunese ;)

Zobrazit příspěvek

2ku už někdo navrhoval. Společně s tím, že při jistém přetížení by postava zemřela.
Neprošlo to, protože bych neměl s čím hrát :)
  • 0

#512 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 09.09.2010 20:07

1) a co dat do hry trebas gemy ktere by se daly dat do soket zbrani ci zbroji ? ( ostrost, regenerace upiri, haste, pravdive videni... ) a padaly by trebas tak jako obri cerny ci anolajen ...

2) Ozivit trochu alici, napadlo mne udelat uprostred alicie trebas velky park na relaxaci ci rp (misto co dodava klidecek a pohodu jako trebas zimni zahrada) .Klidne bych se pokusil o realizaci .
//asi to nejsou drobne navrhy.

Zobrazit příspěvek

Ten park by byl dobrej třebas místo vody za stánkama, ale chtělo by to ještě zahradníka se sekačkou :wink:
  • 0

#513 Hastrman

Hastrman

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 282 Příspěvků:
  • Interests:Necromancy and death magic

Odesláno 09.09.2010 20:18

Tak si dřepněte u Hradu, je tam taky kašna a lavičky
Jinak se kouknout na popisek prokletých horníků ve stříbrňáku, je tam v něm překlep.

Jo a to co navrhoval Shini se mi moc líbí, klidně by tam mohla bejt prostě krčma s pokojem kde by byla rest zóna, jakmile by do toho pokoje někdo vlez spawnula by se v krčmě stejná skupinka duergarů co tam občas bejvá.
  • 0

#514 jmeno

jmeno

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1253 Příspěvků:

Odesláno 16.09.2010 10:02

Nesla by prodlouzit delka trvani schopnosti Divine Wrath u Tormova Hrdiny, anebo zvysit pocet pouziti za naspani? Defaultne je to nastaveno na pocet kol rovnych bonusu charisma jednou denne, coz je dle me pri lvl capu 30 malo. Jeste k tomu vsemu muze prijit lag a... ani si to neuzijete :wink:
  • 0

#515 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 16.09.2010 19:50

navrhujem znizit obsah pokladov o 60-80% aby ste si vazili penazi, ved na co vam je tolko penazi ked sa aj tak robi craft zväčša za naklady :wink:
  • -1

#516 Magdaléna Ryšavá

Magdaléna Ryšavá

Neznalý

• Hráč
  • 2 Příspěvků:

Odesláno 16.09.2010 19:54

Dalo by se zařídit, aby šel ve Stromořadu zrušit grafický efekt na zbrani?
  • 0

#517 Hastrman

Hastrman

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 282 Příspěvků:
  • Interests:Necromancy and death magic

Odesláno 16.09.2010 20:12

Dalo by se zařídit, aby šel ve Stromořadu zrušit grafický efekt na zbrani?

Zobrazit příspěvek

Zabyval se tim uz Tery a nevyresil to. Effekt na zbrani nejde proste "vypnout", protoze tuhle moznost toolset ani nenabizi. Musel by se nejak pridal effekt na NULL (tzn effect ktery nema zadny vzhled) a ten dat na zbran. Problem je v tech "Definicich"

• 0

#518 -mula-

-mula-

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 129 Příspěvků:

Odesláno 18.09.2010 12:21

Prosím o zvážění alternativy nouzového úniku z chodby u vévody v troskách hradu, které jsou v Dračích horách.

Například by poklad mohl být ve vedlejší místnosti za dveřmi (pokladnici), od nichž má klíč vévoda (klíč by byl nejen od truhly ale dala by se jím odemknout i místnost s onou truhlou), bez přítomnosti vévody by se ovšem v poklidu mohlo odejít i bez pokladu zrcadlem zpět, třeba by to mohlo být jako u Saleka - magická past na zrcadle, kterým se do místnosti vejde, co zraňuje a nedá se odstranit nebo obejít, projít by se dalo pouze přes ní (Dejme tomu polovinu hp postavy - myslím, přiměřený "trest za troufalost"). Po zabití vévody a získání pokladu by byl únik stejný jako teď - dveřmi se ztrátou onoho klíče. Je hrozné tvrdnout půl hodiny ve hře a čekat na další zjevení vévody. Díky.
  • 0

#519 DFDark

DFDark

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 874 Příspěvků:

Odesláno 18.09.2010 15:18

Zvazit to ani neni treba. Uz drive jsme se shodli na tom ze by to melo byt resene jinak a dokonce to bylo i nasazeno, bohuzel zrovna v te verzi, ktera kvuli chybam byla opet stazena. Pak se na to tak nejak zapomnelo.
  • 0

#520 Hejkal

Hejkal

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1041 Příspěvků:
  • Location:vsichni Hejkalove ve hre sou mi(a zadnej znich neodemkne boss)
  • Interests:Sem z plzne..a mam rad Sprite

Odesláno 19.09.2010 13:05

Já mám spíš dotaz, proč čím menší lvl čím težší příšery v DO 2 a u ohnivců v DO 1?:)
  • 0

#521 A-I

A-I

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 232 Příspěvků:

Odesláno 24.09.2010 13:14

Zrušit lavinu u zlaťáku. Už tak je u té lokace hůře přístupné spaní (oproti např. Morlagu, nebo DO, kde jde vlézt i vylézt z/do 2.p.) a ješte se to musí kvůli lavině tak hloupě obíhat, za ty léta padání lavin už by tam ty hory snad ani nebyly(jestli tam teda padá kamení).

Nezničitelný portal u krysodlaků 2.p. Občas to člověka naštve, když blízko portálku hodí nějaké plošné kouzlo a smete z povrchu zemského kromě příšerek i teleport a musí celé doupě obíhat až do restartu.

Mapy k pokladům udělat všechny pravé. Už tak je map málo a padělky se mi zdáli být nesmyslné, proč by je někdo dělal? Neudělal to kvůli tomu, aby někoho napálil, překvapil a oloupil? Jsem pro nahrazení padělků léčkami, člověk by nevěděl až do poslední chvíle jestli něco najde, až když by poprvé kopl do země, vyskočili by na něj třeba o pár tříd silnější strážci než obvykle a truhlice by zmizela(nebo se ani neobjevovala...).
  • 0

#522 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 24.09.2010 13:19

Mapy k pokladům udělat všechny pravé. Už tak je map málo a padělky se mi zdáli být nesmyslné, proč by je někdo dělal? Neudělal to kvůli tomu, aby někoho napálil, překvapil a oloupil? Jsem pro nahrazení padělků  léčkami, člověk by nevěděl až do poslední chvíle jestli něco najde, až když by poprvé kopl do země, vyskočili by na něj třeba o pár tříd silnější strážci než obvykle a truhlice by zmizela(nebo se ani neobjevovala...).

Zobrazit příspěvek

to s tym prekvapenim by bola sranda, kazdy by tahal zopar 30lvl na kopanie pokladu
  • -1

#523 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 24.09.2010 14:34

Mapy k pokladům udělat všechny pravé. Už tak je map málo a padělky se mi zdáli být nesmyslné, proč by je někdo dělal? Neudělal to kvůli tomu, aby někoho napálil, překvapil a oloupil? Jsem pro nahrazení padělků  léčkami, člověk by nevěděl až do poslední chvíle jestli něco najde, až když by poprvé kopl do země, vyskočili by na něj třeba o pár tříd silnější strážci než obvykle a truhlice by zmizela(nebo se ani neobjevovala...).

Zobrazit příspěvek

Dobrej nápad, akorát se bojím, že by to třeba někoho od kopání odradilo :)
  • 0

#524 -mula-

-mula-

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 129 Příspěvků:

Odesláno 24.09.2010 14:38

Zrušit lavinu u zlaťáku. Už tak je u té lokace hůře přístupné spaní (oproti např. Morlagu, nebo DO, kde jde vlézt i vylézt z/do 2.p.) a ješte se to musí kvůli lavině tak hloupě obíhat, za ty léta padání lavin už by tam ty hory snad ani nebyly(jestli tam teda padá kamení).

Nezničitelný portal u krysodlaků 2.p. Občas to člověka naštve, když blízko portálku hodí nějaké plošné kouzlo a smete z povrchu zemského kromě příšerek i teleport a musí celé doupě obíhat až do restartu.

Zobrazit příspěvek

Všechno podporuju... a souhlasim v plnym rozsahu.
  • 0

#525 miking

miking

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 356 Příspěvků:

Odesláno 24.09.2010 15:04

Mapy nechat jak jsou ted, je to vymyšlený parádně.
Zlaťák nechat tak jak je, nemam tam žádnej problém.
Portal u krysáků opravit.
  • 0

#526 jmeno

jmeno

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1253 Příspěvků:

Odesláno 24.09.2010 15:56

Všechno podporuju... a souhlasim v plnym rozsahu.

Zobrazit příspěvek

Ja taky :wink:
  • 0

#527 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 24.09.2010 16:04

Dobrej nápad, akorát se bojím, že by to třeba někoho od kopání odradilo :)

Zobrazit příspěvek

Jeti vykup mapa
  • 0

#528 -mula-

-mula-

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 129 Příspěvků:

Odesláno 25.09.2010 10:25

Jeti vykup mapa

Zobrazit příspěvek

Měj prosím trochu soudnosti a nespamuj aspoň tady...

Jinak mám pocit, že všechny ty tři nápady jsou dost opodstatněný a věřím, že se tím bude někdo nápaditej zabejvat.
  • 0

#529 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 25.09.2010 10:33

Já mám spíš dotaz, proč čím menší lvl čím težší příšery v DO 2 a u ohnivců v DO 1?:)

Zobrazit příspěvek

To už sem tady psal, je to na více místech..
  • 0

#530 jmeno

jmeno

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1253 Příspěvků:

Odesláno 25.09.2010 13:08

Nesel by na prsten paladina dat misto knockdownu disarm? Myslim, ze by se hodil vic, jelikoz kd si veme snad kazdej uz v zakladu.
  • 0

#531 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 25.09.2010 13:43

Měj prosím trochu soudnosti a nespamuj aspoň tady...

Jinak mám pocit, že všechny ty tři nápady jsou dost opodstatněný a věřím, že se tím bude někdo nápaditej zabejvat.

Zobrazit příspěvek

fajn uvědom si že tady se k návrhům vyjadřovat nemáš..na to si založ vlastní topic a přestan tu spamovat pane soudnej
  • 0

#532 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 25.09.2010 19:37

Nemyslím , že by bylo Map zrovna málo, padají všude a pořád, za jeden dung kolikrát i tři,
pravda, občas nepadne žádná, ale od toho přece jsou, jako doplněk, nebo překvapení...
A pro zpestření stačí i když bude každá druhá padělek..

Spíš bych to udělal tak aby jich padalo o hodně míň a třebas jen v pokladových truhlách,
ale aby poklad byl opravdu poklad a ne pár kamínků štěrku...
  • 0

#533 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 25.09.2010 23:09

jelikož téma pro mě bylo zamčeno a nemohl jsem se vyjádřit, vyjádřím se zde aby to pochopil i [kvitek medový](čti -mula-):

toto téma bylo založeno pro drobné návrhy a několikrát zde bylo jasně řečeno že komentáře k daným návrhum jen zahlcují a znepřehlednují dané návrhy

pokud jde o muj příspěvek "Jeti mapy koupit" každý logicky smíšlející pochopí že poznámka o tom že někdo nebude chtít mapy kopat má možnost jí prodat

takže za mě si -mulo- polib
  • 0

#534 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 26.09.2010 07:23

Mi příjde že je těch map až moc a ty padělky to alespoň trochu redukují. Neškodilo by snížit šanci na nalezeni, alespoň by to byla trochu vzácnost. Už tak je těch žil, kterými do hry tečou peníze až až.
  • 0

#535 Yakut

Yakut

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 784 Příspěvků:
  • Interests:Divotvurstvi

Odesláno 27.09.2010 10:23

Mapy bych nechal tak jak sou... Chladne vecery, kdyz zrovna nikdo neni ve hre a neskilujete. Mapy sou fajn. Od penez za rozlusteni vite urcit obtiznost... Padaj taky obtizne vzhledem k lokaci kde byli nalezeny... Male muze nejit leckdo leckde a tak bych to nechal. Takto ma pristup k dobrodruzstvi kazdej hrac ponevac mapy pokryvaji siroke spektrum moznosti buildu atd. Esli nekoho trapi presprilis malych map a spawn falsifikatu at se zamysli nad tim ze tu nehrajou jen 30tky... Rozlustene je prodejte u Quichota za rekneme 2k a mate vystarano...
  • 0

#536 Neileeen

Neileeen

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 168 Příspěvků:

Odesláno 27.09.2010 18:46

Kde vůbec najdu, jak to s těma mapkama funguje? Hledám a ono nic.
  • 0

#537 Yakut

Yakut

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 784 Příspěvků:
  • Interests:Divotvurstvi

Odesláno 27.09.2010 21:29

najdes mapu kterou nemuzes rozlustit a snad..ve slatu..jeden pan...
  • 0

#538 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 28.09.2010 16:52

chram v alicii u hradu, nad kostnicou otocit o 180° podla kompasu tam nesedi sever je na juhu a juh na severe
  • -1

#539 kakadu77

kakadu77

Tovaryš

• Rebel
  • PipPipPipPip
  • 400 Příspěvků:

Odesláno 29.09.2010 14:07

Taková malinkatá uprava, odstrante té elfce v morlagu prosím implozi....prosím
  • 0

#540 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 02.11.2010 06:07

pred bankou v poulicnej lampe vymenit ziarovku, vsetky lampy okolo stietia iba ta pred vchodom nie

nemohla by sa teraz ked strasia rebeli, na noc Alicijska straz zamykat dvere , vsetky pristupove do Alicie, od slatu cez pristav az po vstup z trhu, povecme 20:00-6.00
  • -1

Also tagged with one or more of these keywords: návrhy, diskuze

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních