Skočit na obsah

Fotka

Drobnosti k uprave - DISKUZE

návrhy diskuze

• Please log in to reply
1592 odpovědí na toto téma

#421 DFDark

DFDark

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 874 Příspěvků:

Odesláno 31.10.2009 20:12

...
Ovšem tento návrh nikdy neprojde, protože by takovou vymoženost pak chtěl každej u své zbraně, žeano...

Zobrazit příspěvek

ad 1.

navic neprojde taky proto ze jsme na demone, a na demone maji sipy spicku. Smirte se s tim :innocent2:
  • 0

#422 miking

miking

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 356 Příspěvků:

Odesláno 05.12.2009 09:37

Chtěl bych, aby nástěnkář můj vzkaz, místo na nástěnku napsal na papír a ten mi prodal. Jsem ochoten mu za to zaplatit pěkný peníze. Pokud by si chtěl přivydělat i opisováním textů, zahrnul bych ho zlatem o to více.

//Zjistil jsem, že docela dost lidí nečte forum. Proto bych rád své vzkazy a instrukce rozdával přímo ve hře v podobě pergamenů, knih či něčeho podobného. Na dokument bych dal automatický podpis postavy, která si ho nechala napsat, tím by se mělo zabránit, nevhodným vzkazům na nevhodných místech. Typu reklama, sprostá mluva, atd... Za napsaný vzkaz bude odpovědný majitel a bude trestán dle pravidel. Tím se vyhneme výmluvám, že to tam někdo dal, aby mě poškodil.

Já sám si dovedu představit ,o kolik by to zpestřilo hru, nejen hráčům, ale i DMkum, CSkum a všem RP hráčům.
Nezapírám, že pro moje účely armády, by to bylo přímo vynikající.

Zkoušel sem hledat na foru podobnej topic, protože věřím že už někdo podobnej nápad měl, ale nic sem nenašel. Případně mi dejte odkaz kde už se to řešilo.
  • 0

#423 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 05.12.2009 10:14

Chtěl bych, aby nástěnkář můj vzkaz, místo na nástěnku napsal na papír a ten mi prodal. Jsem ochoten mu za to zaplatit pěkný peníze. Pokud by si chtěl přivydělat i opisováním textů, zahrnul bych ho zlatem o to více.

//Zjistil jsem, že docela dost lidí nečte forum. Proto bych rád své vzkazy a instrukce rozdával přímo ve hře v podobě pergamenů, knih či něčeho podobného. Na dokument bych dal automatický podpis postavy, která si ho nechala napsat, tím by se mělo zabránit, nevhodným vzkazům na nevhodných místech.  Typu reklama, sprostá mluva, atd... Za napsaný vzkaz bude odpovědný majitel a bude trestán dle pravidel. Tím se vyhneme výmluvám, že to tam někdo dal, aby mě poškodil.

Já sám si dovedu představit ,o kolik by to zpestřilo hru, nejen hráčům, ale i DMkum, CSkum a všem RP hráčům.

Zkoušel sem hledat na foru podobnej topic, protože věřím že už někdo podobnej nápad měl, ale nic sem nenašel. Případně mi dejte odkaz kde už se to řešilo.

Zobrazit příspěvek

Tohle je dobrej nápad na DH se dal takle napsat a poslat dopis.
  • 0

#424 jmeno

jmeno

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1253 Příspěvků:

Odesláno 06.12.2009 13:53

no nevím jak moc se to tu řešilo, ale můj návrh je vrátit svatého mstitele/holy avenger do původního stavu, minimálně paladinskékouzlo

caster level dispelu 10 je opravdu směšný

Za tohle se primlouvam. Neni dost, ze tu neni devast, jeste i tuhle zbran na magy uplne odrovnali.
  • 0

#425 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 06.12.2009 17:16

co upravit studanky co liecia ? v alicii, u orkou... neh to nieje zadara, tak ze kolko HP vylieci tolko skusenosti zoberie, takze ak si niekto tak dolieci v alicii 350 HP strhne mu to 350 exp
  • 0

#426 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 06.12.2009 17:19

co pridat do hajku na predaj druidom palicku napriklad by mohla mat dajake onicom kuzlo alebo aspon svetlo , ked uz sa druid v lese prechadza palicka by sa mu hodila
  • 0

#427 pitomec

pitomec

Mladší učeň

• Cech zlodejů
  • PipPip
  • 129 Příspěvků:

Odesláno 06.12.2009 18:40

co upravit studanky co liecia ? v alicii, u orkou... neh to nieje zadara, tak ze kolko HP vylieci tolko skusenosti zoberie, takze ak si niekto tak dolieci v alicii 350 HP strhne mu to 350 exp

Zobrazit příspěvek

No já nevím,v chrámu se léčí většinou loulevly cestou z očistce.
Brát za to další xp nikoho nepotěší,nehledě na to že se prostě vyspí a hotovo.
  • 0

#428 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 06.12.2009 19:14

Zobrazit příspěvek

Bože ayko přemejšlíš vůbec nad tím co sem píšeš? Ty studny jak se tu psalo používaj low lvly převážně a těm chceš brát xp .....co třeba takovej trpoš DD na con....toho by nepotěšila ztráta xp daleko větší než 30 lvl mága kerej má mizivý HP. Pokud vím tak studna u orků léčí do určitýho lvlu aspoň to tak bylo a totéž se dá dle mě udělat na tu v chrámu,ale já ti nevím u tebe co návrh tak nějaký omezení a přijde mi,že je to dle toho co tě aktuálně naštvalo....nic ve zlým,ale než sem něco písneš di se projít a rozdejchej to. :innocent2: Popravdě mě spíše vadí omezení spánku 1x za 3 hodiny. Asi proto,že sem spáč:)
  • 0

#429 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 06.12.2009 19:55

sak aj spat by sa malo dat len raz za den ved tiez doma nespis kazde tri hodiny :innocent2:

ja pouzivam studnu v alicii prave z DD z mrte zivotmi a je mi divne ze tam pridem skoro mrtvy a odidem ako rybka a to vse uuuuplne zadara :smile:
  • 0

#430 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 06.12.2009 20:08

sak aj spat by sa malo dat len raz za den ved tiez doma nespis kazde tri hodiny  :innocent2:
ja pouzivam studnu v alicii prave z DD z mrte zivotmi a je mi divne ze tam pridem skoro mrtvy a odidem ako rybka a to vse uuuuplne zadara :smile:

Zobrazit příspěvek

Není to spánek, ale meditace ;)
  • 0

#431 jmeno

jmeno

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1253 Příspěvků:

Odesláno 06.12.2009 21:12

Prepac ayko ale je to vazne blby napad. Ked uz, tak by som pochopil ze by sa v chrame za tu zazracnu vodu platilo, ale aby to strhalo XP... Dalo by sa to sice odovodnit napriklad tym, ze ta voda nema dobry vplyv na mozog, a postava strati cast spomienok, ale uz vidim to nadsenie vsetkych co sa tam chodia liecit. Predpokladam, ze tie studne by sa prestali pouzivat.
  • 0

#432 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 06.12.2009 21:20

tak studnu zburat na podnet tej carodejky v chrame zo slzamy a liecit moze ona ful obnovou za slzy alebo zlataky, sak moznosti je rozne ja som dal len podnet a akym smerom sa to vyda je na wb ak sa im to nezapaci tak to nehaju tak ako to je a my tu vsetci aj tak zbytocne spamujeme a niomu to zda sa nevadi takze sa to asi ani neriesi teto sekcia :innocent2:
  • 0

#433 zpirit

zpirit

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 75 Příspěvků:

Odesláno 06.12.2009 21:27

Premyslel si nad tema blbejma napadama i z hlediska RP? kadinka v chramu leci protoze olyos se o sve ovecky stara ztrata pameti do jeho domeny myslim nepatri.

Jenom mala otazka realizoval se za onech asi 7 nebo 8 let existence demony alespon jeden navrh z tehle sekce?
  • 0

#434 Hastrman

Hastrman

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 282 Příspěvků:
  • Interests:Necromancy and death magic

Odesláno 10.12.2009 16:19

Nešla by upravit adam. helma tak, aby fungovala imunita na drainera i pro měňavce či druida v přeměně?
  • 0

#435 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 10.12.2009 22:05

Jenom mala otazka realizoval se za onech asi 7 nebo 8 let existence demony alespon jeden navrh z tehle sekce?

Zobrazit příspěvek

samozrejme ano, ale vzdy tie ktore vyzadovali minimalnu namahu zo strany WB. :wink: :wink:
  • 0

#436 miking

miking

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 356 Příspěvků:

Odesláno 10.12.2009 22:47

Ještě to upřesním.
Chtěl bych si ve hře natukat text a ten, aby se mi objevil v invu jako kus pergamenu, svitku nebo neceho podobnyho.

//Zjistil jsem, že docela dost lidí nečte forum. Proto bych rád své vzkazy a instrukce rozdával přímo ve hře v podobě pergamenů, knih či něčeho podobného. Na dokument bych dal automatický podpis postavy, která si ho nechala napsat, tím by se mělo zabránit, nevhodným vzkazům na nevhodných místech.  Typu reklama, sprostá mluva, atd... Za napsaný vzkaz bude odpovědný majitel a bude trestán dle pravidel. Tím se vyhneme výmluvám, že to tam někdo dal, aby mě poškodil.

Zobrazit příspěvek

• 0

#437 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 11.12.2009 14:15

Nešla by upravit adam. helma tak, aby fungovala imunita na drainera i pro měňavce či druida v přeměně?

Zobrazit příspěvek

to bude asi hardcoded, na wiki máš sepsané jaké bonusy fungují/nefungují(myšleno také z kterého equipu) na jakou proměnu, jestli to jde změnit tak to nevím

určitě by šlo nastavit onu imku do efektu proměny jako takové ale to by zas měnavci nekupovali helmy žejo :-P
  • 0

#438 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 11.12.2009 15:16

samozrejme ano, ale vzdy tie ktore vyzadovali minimalnu namahu zo strany WB. :wink:  :wink:

Zobrazit příspěvek

Myslis to jak ses nabizel ze udelas CEP?
  • 0

#439 zpirit

zpirit

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 75 Příspěvků:

Odesláno 11.12.2009 18:48

To s cepem neni jen o tom vzit haky a upravit je ve skutecnosti mista ktery jsou ted obsazeny ve 2da vecma z haku by se museli nahradit cepovejma a veci z demona haku by se tak museli posunout na konec tohle cely je asi nejlehci, problem je ze by se pak musela upravovat cela paleta vsechny navrhy placeabu,itemu,potvor a upravovat je tak aby vypadali jako predtim a k tomuhle celemu je potreba mit pristup k master modulu a ted mi reknete kdo mu ho da?:)

A ted mi reknete duvod proc mit cep protoze ja sem ho jeste nezjistil datadisky pridali plno novejch placeabu a wb je skoro nikde nepouzili v mapach, jak asi myslite ze by to dopadlo s cepem? a proc ho vubec implementovat kdyz pulku veci co ma cep maji i demona haky a ty ktere nema se tam v pripade potreby muzou dodat jakej rozdil by vubec obycejnej hrac poznal ze hraje na serveru s cepem? verim ze skoro zadnej.
  • 0

#440 Hastrman

Hastrman

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 282 Příspěvků:
  • Interests:Necromancy and death magic

Odesláno 11.12.2009 21:59

to bude asi hardcoded, na wiki máš sepsané jaké bonusy fungují/nefungují(myšleno také z kterého equipu) na jakou proměnu, jestli to jde změnit tak to nevím

určitě by šlo nastavit onu imku do efektu proměny jako takové ale to by zas měnavci nekupovali helmy žejo :-P

Zobrazit příspěvek

No mě by taky docela zajímalo jestli to je vůbec možný...
  • 0

#441 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 11.12.2009 22:17

Myslis to jak ses nabizel ze udelas CEP?

Zobrazit příspěvek

mal som dobrych ucitelov :wink:
  • 0

#442 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 11.12.2009 22:26

No mě by taky docela zajímalo jestli to je vůbec možný...

Zobrazit příspěvek

nieje sosak z dz viazany na to ci mas helmu ako item ? ak hej staci to zrusit
  • 0

#443 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 12.12.2009 10:30

tady si dovolim citovat shadoowa( asi nej wb co sem kdy v ceske nwn komunite videl)

CEP byl vždycky pouze o kvantitě. V minulosti (CEP1) to ale nevadilo, nebylo toho ještě zas až tolik, ikdyž já osobně jsem nikdy nedokázal využít víc jak 20% CEPu 1. Rovněž tam bylo několik opravdu hnusných a nepoužitelných modelů ale to nevadilo protože toho celkově nebylo tolik.

Jenže momentálně obsahuje CEP2 téměř celý vault, krom toho taky upravuje tilesety a způsobuje problémy a pády DM klienta, problémy s haky, problémy se scripty, dlouhé načítání modulu a klienta a kdoví co ještě. Prostě z CEP2 se stalo monstrum, které už není ani pro "lamy" pro které byl CEP vždy koncipován (můžete zaměnit slovo lamy na "vývojáři s nedostatečnými zkušenostmi nebo líní udělat si své haky").

Pro nový dung se prostě a jednoduše může přidat nový hak s novýma příšerkama. (Resp změnit přejmenovat starý konfig no nové číslo a šoupnout to do něj)

CEP2 je zmršený a nikomu bych ho nedoporučoval, navíc nejsem jediný zarytý odpůrce, který na serverech s CEP2 zásadně nehraje.

z vlastní zkusenosti arkh cep 1,6 neni špatný nvm jak z wb hlediska ale z pohledu hrače neivritelne mnžostvi stitu helem zbrani atd i když nektere celkem lagujou ( spousta stitu zrusena pac nehorazne lagujou zvlast když je jich vic po kupe )

dh cep 2.0 lagujici štíty kolikrat i pády hry lagy serveru ... (nemusi být jen cepem muže být i ostatni prací wb )
btw mnich na koni s kler bostama je este prd proti buflým klerikum s nekterýma sviticima stitama
  • 0

#444 zpirit

zpirit

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 75 Příspěvků:

Odesláno 12.12.2009 14:09

tady si dovolim citovat shadoowa( asi nej wb co sem kdy v ceske nwn komunite videl)
z vlastní zkusenosti arkh  cep 1,6 neni špatný nvm jak z wb hlediska ale z pohledu hrače neivritelne mnžostvi stitu helem zbrani atd  i když nektere celkem lagujou ( spousta stitu zrusena pac nehorazne lagujou zvlast když je jich vic po kupe )

dh  cep  2.0 lagujici štíty  kolikrat i pády hry   lagy serveru ... (nemusi být jen cepem muže být i ostatni prací wb )
btw mnich na koni s kler bostama je este prd proti buflým klerikum s nekterýma sviticima stitama

Zobrazit příspěvek

A kvuly tem stitum je treba implementovat cep? ste blazni? stacilo by uplne rict hele tohle a tohle z toho cepu vyberem a pridame to do haku demony uz jednou to tu Koso delal a mimochodem demona ma mnoho stitu o kterych hraci ani nevi presto tam sou jak si asi myslis ze by to s tim cepem dopadlo hm?

Ukazka nekolika pavez ktere jiz na demone jsou vsadim se ze cast z nich ste v zivote nevideli.
Odeslaný obrázek
  • 0

#445 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 13.12.2009 03:12

A kvuly tem stitum je treba implementovat cep? ste blazni? stacilo by uplne rict hele tohle a tohle z toho cepu vyberem a pridame to do haku demony uz jednou to tu Koso delal a mimochodem demona ma mnoho stitu o kterych hraci ani nevi presto tam sou jak si asi myslis ze by to s tim cepem dopadlo hm?

Ukazka nekolika pavez ktere jiz na demone jsou vsadim se ze cast z nich ste v zivote nevideli.
Odeslaný obrázek

Zobrazit příspěvek

fajn a když chci na dmonu dostat spartskej štít s lambdou..co pro to mám dle tebe udelat?
  • 0

#446 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 13.12.2009 08:45

zrovna ten druhej zprava druhej zespoda dela celkem problemy :) vem si ho do ruky a zabehni na trh :wink:
jinak na demone o nich nevim ale už sme je videl :) na arku
  • 0

#447 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 13.12.2009 10:18

Pred casom vznilkla urcita iniciativa pridat tieto CEP zalezitosti do modulu. Podarilo sa vyrobit haky, ktore obsahuju vsetky cep zbrane, brnenia, stity, prilby a plaste - navyse boli opravene aktualne haky, hlavne rozne pokazene modely alebo chybajuce textury. Vyrobili sa scripty pre HoTu craft a stromorad tak, aby boli nove modely dostupne ... problemem vsak ostalo nasadenie, kde zostali nevyriesene 2 ulohy:
1. konverzia hrackych postav => na toto je hotove riesenie, ale bolo by bolestive, znamenalo by "reset" nastaveni vyzoru kazdej zbrane a kazdeho brnenia, ktore maju postavy.
2. uprava palety NPC, itemov a celkovo modulu. Toto si vyzaduje pristup k master modulu na dlhsi cas. Da sa sice automatizovane zistit, ktore NPC a itemy su ovplyvnene zmenou v hakoch, ale upravy treba robit rucne co je dost pracne aj ked toho nie je vela.

Takze ak by mal niekto eminentny zaujem pokracovat v tejto iniciative, moze sa ozvat Terymu :)
  • 0

#448 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 27.12.2009 08:54

neda sa zariadit ked uz dama nemoze mat vsetko v ponuke tak neh ma aspon plny pocet poloziek , a max z kazdeho druhu jednu ? to jest aby trebarz nemala 3 veci a aj to vsetko opasok na chorobu, dakujem
  • 0

#449 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 27.12.2009 09:25

oblezena dedina: kluc od sauny je iba jeden za restart ?, preco nieje viac ?
  • 0

#450 Xerxes

Xerxes

Tovaryš

• DM
  • PipPipPipPip
  • 651 Příspěvků:
  • Interests:Role-playing

Odesláno 31.12.2009 17:11

Neřeším jestli to tu bylo, pokud bylo je třeba to připomenout.

Navrhuji, aby Babule na trhu neřvala TALKem ale šeptala WHISPERem. Děsný když tam člověk chce něco říct a do toho mu vejská babka o bejlí.
Totéž Pepina.

Děkuji.
  • 0

Also tagged with one or more of these keywords: návrhy, diskuze

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních