ad 1....
Ovšem tento návrh nikdy neprojde, protože by takovou vymoženost pak chtěl každej u své zbraně, žeano...
navic neprojde taky proto ze jsme na demone, a na demone maji sipy spicku. Smirte se s tim

Odesláno 05.12.2009 09:37
Odesláno 05.12.2009 10:14
Tohle je dobrej nápad na DH se dal takle napsat a poslat dopis.Chtěl bych, aby nástěnkář můj vzkaz, místo na nástěnku napsal na papír a ten mi prodal. Jsem ochoten mu za to zaplatit pěkný peníze. Pokud by si chtěl přivydělat i opisováním textů, zahrnul bych ho zlatem o to více.
//Zjistil jsem, že docela dost lidí nečte forum. Proto bych rád své vzkazy a instrukce rozdával přímo ve hře v podobě pergamenů, knih či něčeho podobného. Na dokument bych dal automatický podpis postavy, která si ho nechala napsat, tím by se mělo zabránit, nevhodným vzkazům na nevhodných místech. Typu reklama, sprostá mluva, atd... Za napsaný vzkaz bude odpovědný majitel a bude trestán dle pravidel. Tím se vyhneme výmluvám, že to tam někdo dal, aby mě poškodil.
Já sám si dovedu představit ,o kolik by to zpestřilo hru, nejen hráčům, ale i DMkum, CSkum a všem RP hráčům.
Nezapírám, že pro moje účely armády, by to bylo přímo vynikající.
Zkoušel sem hledat na foru podobnej topic, protože věřím že už někdo podobnej nápad měl, ale nic sem nenašel. Případně mi dejte odkaz kde už se to řešilo.
Odesláno 06.12.2009 13:53
Za tohle se primlouvam. Neni dost, ze tu neni devast, jeste i tuhle zbran na magy uplne odrovnali.no nevím jak moc se to tu řešilo, ale můj návrh je vrátit svatého mstitele/holy avenger do původního stavu, minimálně paladinskékouzlo
caster level dispelu 10 je opravdu směšný
Odesláno 06.12.2009 17:16
Odesláno 06.12.2009 17:19
Odesláno 06.12.2009 18:40
co upravit studanky co liecia ? v alicii, u orkou... neh to nieje zadara, tak ze kolko HP vylieci tolko skusenosti zoberie, takze ak si niekto tak dolieci v alicii 350 HP strhne mu to 350 exp
Odesláno 06.12.2009 19:14
Bože ayko přemejšlíš vůbec nad tím co sem píšeš? Ty studny jak se tu psalo používaj low lvly převážně a těm chceš brát xp .....co třeba takovej trpoš DD na con....toho by nepotěšila ztráta xp daleko větší než 30 lvl mága kerej má mizivý HP. Pokud vím tak studna u orků léčí do určitýho lvlu aspoň to tak bylo a totéž se dá dle mě udělat na tu v chrámu,ale já ti nevím u tebe co návrh tak nějaký omezení a přijde mi,že je to dle toho co tě aktuálně naštvalo....nic ve zlým,ale než sem něco písneš di se projít a rozdejchej to.co upravit studanky co liecia ? v alicii, u orkou... neh to nieje zadara, tak ze kolko HP vylieci tolko skusenosti zoberie, takze ak si niekto tak dolieci v alicii 350 HP strhne mu to 350 exp
Odesláno 06.12.2009 19:55
Odesláno 06.12.2009 21:12
Odesláno 06.12.2009 21:20
Odesláno 06.12.2009 21:27
Odesláno 10.12.2009 16:19
Odesláno 10.12.2009 22:47
Chtěl bych, aby nástěnkář můj vzkaz, místo na nástěnku napsal na papír a ten mi prodal. Jsem ochoten mu za to zaplatit pěkný peníze. Pokud by si chtěl přivydělat i opisováním textů, zahrnul bych ho zlatem o to více.
//Zjistil jsem, že docela dost lidí nečte forum. Proto bych rád své vzkazy a instrukce rozdával přímo ve hře v podobě pergamenů, knih či něčeho podobného. Na dokument bych dal automatický podpis postavy, která si ho nechala napsat, tím by se mělo zabránit, nevhodným vzkazům na nevhodných místech. Typu reklama, sprostá mluva, atd... Za napsaný vzkaz bude odpovědný majitel a bude trestán dle pravidel. Tím se vyhneme výmluvám, že to tam někdo dal, aby mě poškodil.
Já sám si dovedu představit ,o kolik by to zpestřilo hru, nejen hráčům, ale i DMkum, CSkum a všem RP hráčům.
Nezapírám, že pro moje účely armády, by to bylo přímo vynikající.
Zkoušel sem hledat na foru podobnej topic, protože věřím že už někdo podobnej nápad měl, ale nic sem nenašel. Případně mi dejte odkaz kde už se to řešilo.
Odesláno 11.12.2009 14:15
to bude asi hardcoded, na wiki máš sepsané jaké bonusy fungují/nefungují(myšleno také z kterého equipu) na jakou proměnu, jestli to jde změnit tak to nevímNešla by upravit adam. helma tak, aby fungovala imunita na drainera i pro měňavce či druida v přeměně?
Odesláno 11.12.2009 18:48
Odesláno 11.12.2009 21:59
No mě by taky docela zajímalo jestli to je vůbec možný...to bude asi hardcoded, na wiki máš sepsané jaké bonusy fungují/nefungují(myšleno také z kterého equipu) na jakou proměnu, jestli to jde změnit tak to nevím
určitě by šlo nastavit onu imku do efektu proměny jako takové ale to by zas měnavci nekupovali helmy žejo :-P
Odesláno 12.12.2009 10:30
CEP byl vždycky pouze o kvantitě. V minulosti (CEP1) to ale nevadilo, nebylo toho ještě zas až tolik, ikdyž já osobně jsem nikdy nedokázal využít víc jak 20% CEPu 1. Rovněž tam bylo několik opravdu hnusných a nepoužitelných modelů ale to nevadilo protože toho celkově nebylo tolik.
Jenže momentálně obsahuje CEP2 téměř celý vault, krom toho taky upravuje tilesety a způsobuje problémy a pády DM klienta, problémy s haky, problémy se scripty, dlouhé načítání modulu a klienta a kdoví co ještě. Prostě z CEP2 se stalo monstrum, které už není ani pro "lamy" pro které byl CEP vždy koncipován (můžete zaměnit slovo lamy na "vývojáři s nedostatečnými zkušenostmi nebo líní udělat si své haky").
Pro nový dung se prostě a jednoduše může přidat nový hak s novýma příšerkama. (Resp změnit přejmenovat starý konfig no nové číslo a šoupnout to do něj)
CEP2 je zmršený a nikomu bych ho nedoporučoval, navíc nejsem jediný zarytý odpůrce, který na serverech s CEP2 zásadně nehraje.
Odesláno 12.12.2009 14:09
tady si dovolim citovat shadoowa( asi nej wb co sem kdy v ceske nwn komunite videl)
z vlastní zkusenosti arkh cep 1,6 neni špatný nvm jak z wb hlediska ale z pohledu hrače neivritelne mnžostvi stitu helem zbrani atd i když nektere celkem lagujou ( spousta stitu zrusena pac nehorazne lagujou zvlast když je jich vic po kupe )
dh cep 2.0 lagujici štíty kolikrat i pády hry lagy serveru ... (nemusi být jen cepem muže být i ostatni prací wb )
btw mnich na koni s kler bostama je este prd proti buflým klerikum s nekterýma sviticima stitama
Odesláno 13.12.2009 03:12
fajn a když chci na dmonu dostat spartskej štít s lambdou..co pro to mám dle tebe udelat?A kvuly tem stitum je treba implementovat cep? ste blazni? stacilo by uplne rict hele tohle a tohle z toho cepu vyberem a pridame to do haku demony uz jednou to tu Koso delal a mimochodem demona ma mnoho stitu o kterych hraci ani nevi presto tam sou jak si asi myslis ze by to s tim cepem dopadlo hm?
Ukazka nekolika pavez ktere jiz na demone jsou vsadim se ze cast z nich ste v zivote nevideli.
Odesláno 13.12.2009 08:45
Odesláno 13.12.2009 10:18
Odesláno 27.12.2009 08:54
Odesláno 27.12.2009 09:25
Odesláno 31.12.2009 17:11
Demona →
Nápady a návrhy →
Navrhy na zmenu pokladoveho systemuZapočal Dědek , 27.03.2012 ![]() |
|
![]()
|
||