Skočit na obsah

Fotka

Drobnosti k uprave - DISKUZE

návrhy diskuze

• Please log in to reply
1592 odpovědí na toto téma

#331 PUX5

PUX5

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 594 Příspěvků:

Odesláno 26.12.2008 10:54

Včera byly ve hře RP diskuze o květinách. Nebylo by možné někde dát NPC květinářku? Ale nejen ji, ale i hudební nástroje (vím sou ve vesnici), ale takové co se dají vzít do ruky.
Bylo by to fajn spestření.

Díky :smile:
  • 0

#332 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 01.01.2009 23:52

nemohlo by mat mitrilove brnko farbu ako mitrilova helma ? ono vyzera ako zelezne a z helmou vyzera kazde inak a neladia :smile:

vlastne aj adamaninove brnenie nema zhodnu farbu z hemou, co to zladit ? ked uz ostatne su zladene
  • 0

#333 Krump

Krump

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 519 Příspěvků:

Odesláno 02.01.2009 11:13

Zdravim.... Co takhle přidat pár lísek na ostrov?
Vono podívejte kolik tu ted máme šípařů (Já, Zhandigal, Marionela, Sarrah Ada, Nějakej novej, Urebrin, atd.)
A většina lidí kupuje lísku zlato. A v tom je problém... dva stromy = moc málo pro nějakejch 15 lidí. Jeden natom skilluje, jeden z toho pernamentně vyrábí, další taky a další též.
Děkuju za Vyslechnutí...

S Láskou Czech_Luthor
  • 0

#334 Hastrman

Hastrman

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 282 Příspěvků:
  • Interests:Necromancy and death magic

Odesláno 02.01.2009 14:57

Zdravím, co takhle přidat do Osady nějakou hospodu,vždyť každá
vesnice na ostrově svojí krčmu má tak proč by i tam nemohla být.
Třeba taková hospoda U Vlka by bylo hezké jméno.
  • 0

#335 Ocelov

Ocelov

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 385 Příspěvků:

Odesláno 02.01.2009 20:42

Osada je taková dost specifická oblast. Nevím jestli by někdo chodil do hospy kde večer obsluhují vlkodlaci. Ale nic není nemožné...

Zobrazit příspěvek

Uplně sem si vzpoměl na film Od soumraku do úsvitu a podnik zvaný Kozatý tornádo :smile:
Tam se to trochu hemžilo upíry, tak asi nějak tak podobně by to vypadalo v té Osadě :smile:
---

Jinak já bych měl taky jeden droboulinký návrh. Týká se hornických prací. Co takhle vylepšit poměr hlušina/drahé kamení ve prospěch kamínků? Vono když hlušina vede 18:3 (teď jeden aktuální případ) se nedivte že se to nechce horníkům kopat :grin:
Jo a taky za rozbíjení hlušiny by mohly být expy, když už se s tím musí zápolit, co? ;)
  • 0

#336 Hollmanek

Hollmanek

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 186 Příspěvků:

Odesláno 02.01.2009 20:50

Jinak já bych měl taky jeden droboulinký návrh. Týká se hornických prací. Co takhle vylepšit poměr hlušina/drahé kamení ve prospěch kamínků? Vono když hlušina vede 18:3 (teď jeden aktuální případ) se nedivte že se to nechce horníkům kopat  :smile:
Jo a taky za rozbíjení hlušiny by mohly být expy, když už se s tím musí zápolit, co? ;)

Zobrazit příspěvek

Případně dát k bum-bácovi dynamit na odstřel hlušin. :smile:
Jinak naprosto souhlasim a musim říct, že 18:3 je ještě celkem optimistický. :grin:
  • 0

#337 miking

miking

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 356 Příspěvků:

Odesláno 04.01.2009 15:59

Chtel bych se zpetat proc je ten nastenkar na trhu tak pracovitej.

Kdyz mu nadiktuju vzkaz tak von
1) pracne sunda vsechny vzkazy co na ni sou.
2) Potom tam pripevni ten muj.
3) A pak tam pres nej zase nandava ty vostatni.
Takze muj je az uplne vespod. Je to normalni? Mnel by mu nekdo vzkazat ze se namaha uplne zbytecne. Stejne kazdyho zajimaj ty novy plakaty a ty stary musej lidi pak slozite votacet.

//myslim ze pokud se to taha z databaze, staci pouzit prikaz co to seradi sestupne podle indexu.
  • 0

#338 Forsaken

Forsaken

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 191 Příspěvků:

Odesláno 12.01.2009 07:50

Zdravím, od předělání craftu obchodníka, nenesou jeho jméno věci jím zakoupené ve Stromořadu. Mysím že craft obchodníka není z nejednoduších. Už třeba jen proto, že snad jako jedinný není zavislý na nějakém respawnu, ale na samotných postavách hráčů.

Myslím, že reklamu v podobě značky na věcech které zakoupil si zaslouží. Díky.
  • 0

#339 Forsaken

Forsaken

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 191 Příspěvků:

Odesláno 12.01.2009 07:56

PS: nešlo by v teto sekci promazat vyřešené žádosti? Myslím, že to tady znepřehledňují oběma stranám.
  • 0

#340 Forsaken

Forsaken

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 191 Příspěvků:

Odesláno 26.01.2009 12:10

Další navrh: Cítím jako nedostatek ve výběru vzhledu helmy v ST. Možná by stálo za zvážení doplnit nějakou Hučkou, nebo treba Kloboukem...

Lučišník v plechové helmě mi příjde přinejmenším divný, a pro zloděje mi helma taky nepřipadá jako úplně to pravé.....diky

Napadá mě i víc možností změnit vzhled luku....ale to už mi nepřide až tak důležité.
  • 0

#341 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 26.01.2009 14:13

Další navrh: Cítím jako nedostatek ve výběru vzhledu helmy v ST. Možná by stálo za zvážení doplnit nějakou Hučkou, nebo treba Kloboukem...

Lučišník v plechové helmě mi příjde přinejmenším divný, a pro zloděje mi helma taky nepřipadá jako úplně to pravé.....diky

Napadá mě i víc možností změnit vzhled luku....ale to už mi nepřide až tak důležité.

Zobrazit příspěvek

Pokad na tohle mohu reagovat dříve než Tery. Tak problém s klobouky či hučkami je v tom že by Ti byl vidět obličej. Helmy jsou nastaveny tak že překryjí celou hlavu. Tudíž pokad si všimneš, tak tu nemáme ani helmy s odkrytým hledím. Někde se tu něco podobného navrhovalo už, ale není na to čas. Nebo to je moc náročné.
  • 0

#342 Forsaken

Forsaken

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 191 Příspěvků:

Odesláno 26.01.2009 16:27

Taky je tu ještě jedna věc, která myslím vrtá v hlavě ne jen mě, ale každému, kdo má postavu s lukem.

Když vystrílím toulec šípů mnou zvolený, automaticky se nabije další, avšak bez jakehokoliv řádu.
Např: Střílím šípy s Verd. hrotem, a najednou se mi nabijí se zlatým hrotem, ačkoliv Verdových mam ještě 3 batohy, a potom se nabijí třeba s Shadow hrotem.....atd.

Bylo by prosím možné upravit to tak, aby se v první řadě nabíjely šípy se stejným hrotem a ty až dojdou, tak se nabily jakekoliv jiné?
  • 0

#343 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 26.01.2009 17:05

Když vystrílím toulec šípů mnou zvolený, automaticky se nabije další, avšak bez jakehokoliv řádu.

Zobrazit příspěvek

řád v tom je ne? bere to vždycky první dostupný toulec v inventáři.
  • 0

#344 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 26.01.2009 17:29

řád v tom je ne? bere to vždycky první dostupný toulec v inventáři.

Zobrazit příspěvek

Empericky bylo zjisteno toto:

Sipy se automaticky davaji do slotu technologii LIFO (last in - first out).
Tj. nakoupite nejake sipy a posledni toulec, ktery pribude do vaseho inventare jde prvni do vaseho slotu.

Edit: upraveno, aby to odpovidalo obecne znamy terminum pro praci s linearnim senzamem. :o)
  • 0

#345 Forsaken

Forsaken

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 191 Příspěvků:

Odesláno 26.01.2009 18:35

Dobře a změna bude možná?

PS: Brát inventář jako druh paměti me nenapadlo..nicméně tímto způsobem si určovat co se dřív nabije mi připadá dost složité, obzvlášť když si postava dělá šípy každý druhý den.
  • 0

#346 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 26.01.2009 18:42

Pochybuju, ale pokud se nekde dozvim, ze by (a jak) to slo, pak se na to muzeme podivat.
  • 0

#347 Krump

Krump

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 519 Příspěvků:

Odesláno 27.01.2009 19:31

Takhle mi napadlo... co zařídit další věc (na osazení slotovek) která by dávala ostrost? :)

Třeba .... Brousek? :smile: :grin:

Šance na nalezení asi stejná jako na černý kámen nebo tak aby to zas neměl každý druhý. To víte taková věcička se hodí a je to technicky vzato další šutr
  • 0

#348 Krump

Krump

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 519 Příspěvků:

Odesláno 28.01.2009 15:57

No a taky... nechtěly byste udělat v ST i zboží pro prestige povolání? Ono například já nemám jak využít ST vybavení pač mám 2prestige povolání a to obyč (bard) jen na 8 což nemůžu použít věci pro barda :)

Nešlo by to? (neni to jen kvůli mě) Určitě je tu víc hráčů s takovím problémem
  • 0

#349 Gomez

Gomez

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 164 Příspěvků:

Odesláno 05.02.2009 22:58

Zamýšlel jsem se nad boss poklada respektivě nad jejich strážcema a myslím si, že by nebylo špatné strážce pokladů trošku posilnit. A tím myslím, aby už na nějaký ten boss byl třeba to PM. Pač když bylo Doupě zla při starém, tak si klerik v brnění prošel celé doupě navštívil i hlavní poklad a z celé výpravy měl sám klidně i 60 měšců. Kdyby napříkld v doupěti byl nějaký silák(strážce pokladu), který by tam šoupal kritiky, tak si to už nějaký zloděj rozmyslí na něj jít, a raději přizve opravdu štít kterej ten kritik nedostane (Tato myšlenka byla špíš určena aby zde vzrostl počet hraných PM,a inspiraci jsem si bral s Arkhalie na které bez PM není možné dát žádný lepší boss poklad). Je to jen návrch :wink:
  • 0

#350 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 08.02.2009 02:52

jezírko v pohodovym chrámu udělat nezničitelné aby to tam kdejakej blb nerozmlátil, už jsem to párkrát viděl
  • 0

#351 A7S8X-MX

A7S8X-MX

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 378 Příspěvků:

Odesláno 08.02.2009 08:10

Nezapomente na jesterky! Rozhodne jednoho bosse podminit shifterem v koboldi forme!

Zobrazit příspěvek

Ale jo, co takhle udělat někde škvíru (vedoucí třeba k páce od dveří), kterou se protáhne jen půlčík, gnom, ještěrka, nebo jezevec a podobný malý potvory (Druidi by byli konečně užiteční :) )?
  • 0

#352 A7S8X-MX

A7S8X-MX

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 378 Příspěvků:

Odesláno 08.02.2009 13:58

Jo a mimochodem, co takhle přidat do alchymistický truhličky i papír s receptama, který se tomu alchymistovi už povedly? Já sem ten svůj papír už dávno ztratil a ty recepty si nepamatuju :)
  • 0

#353 Nuada

Nuada

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 288 Příspěvků:

Odesláno 09.02.2009 18:14

Odhalena drobná gramatická chybka, která mi dělá husí kůži. Vím, že je to prkotina, ale když já jsem kamarád spisovna. Díky.

edit: je to "vý" kdyby někdo nepostřehl, sloveso vědět se myslím takhle neskloňuje...

Přiložené soubory

• 0

#354 A7S8X-MX

A7S8X-MX

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 378 Příspěvků:

Odesláno 10.02.2009 21:21

Ještě jeden drobný návrh, co kdyby se dalo na všechny ty bedny, pytle, hromady dříví atp. na trhu sedat? :wink:
  • 0

#355 Illnath

Illnath

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 72 Příspěvků:

Odesláno 15.02.2009 12:47

Chtěl jsem se zeptat, nevím, zda li to tu někde už nebylo řešeno, ale mohlo by se nechat tělo po smrti aktivní, aby se mohlo odnést před tím, než půjde do očistce?
  • 0

#356 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 22.02.2009 19:53

dát nějakým noc dobré přesvědčení, nebo udělat nějaké nové expící místo s hodnými npcéčky, zatím to vypadá tak, že mitril jsou věci do PVE užitelné téměř všude, zatímco shadow je pro pkčka, co zabíjejí nostiele mitrilu, využití shadow i mimo pvp rovinu by nebylo od věci (ne že by se nepoužíval ale to +6 vs. good je tam k prdu)
  • 0

#357 Ocelov

Ocelov

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 385 Příspěvků:

Odesláno 23.02.2009 11:58

K těm shadow a mitril zbraním - u jedné postavy mám mitril, u jedné shadow.+3 regen je sakra poznat, například u vlkodlaků když si tam jdu proběhnout pár koleček nepotřebuju prakticky žádné léčení. Takže můj názor je, že by to chtělo posílit spíš mitril :)
  • 0

#358 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 03.03.2009 22:07

truhlu u vevody v troskach z dracich hor (pripadne jine pokladove truhly ktere jsou zapomenute) udělat neznicitelnou, zamrzi kdyz to nekdo rozflaka :D
  • 0

#359 PUX5

PUX5

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 594 Příspěvků:

Odesláno 04.03.2009 22:07

Nemrkl by prosím nějaký WB na lokaci Alicie, Rezidence? Od posledního updatu mi tam nějak často padá hra, hlavně při přechodu lokace.
  • 0

#360 Drobček

Drobček

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 84 Příspěvků:
  • Interests:Vugdishnak Veidermax

Odesláno 07.03.2009 08:40

v miesta : Alicijská brána z rezidence na východ

1. tabulka pred brána: Alicia Rezidence - byť daleko od brána, nedať bližšie k brána ?

2. ako odtial ísť na trha tak tam nespraviť vyšlapaná chodníka malá ? tade každý chodiť byť divné, že tam aspoň vyšlapaná chodníka nieje ako byť napríklada na cintorína

• 0

Also tagged with one or more of these keywords: návrhy, diskuze

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních