Odesláno 01.09.2008 01:13
Odesláno 01.09.2008 13:35
Netusim o cem mluvis, nejspis je to tim, ze hudbu mam uz leta vypnutou. Tim ti aj neprimo radim, pac neni v nasich silach co pulrok menit hudbu v lokacich.Vím že je to taková pitomost,ale nešla by změnit "bojová" hudba za nějakou jinou? Jistě nebude jen jedna...
Po těch pár letech,mi už vážne leze nejen krkem
Odesláno 01.09.2008 14:48
Odesláno 02.09.2008 11:37
takže to neni myšleno jako célá koncepce expení, ale jako návrh, jak by mohl nějaký dung vypadat, aby hráči měli i eventualitu tohodle rázu
jelikož nechceme, aby si lidé braly doprovod s vyšším lvlem, tak vstup do dungu by byl přes dialog, nějakým placable/npc. to by vás hodilo do lokace, kterou se musíte probít mezi bossovými poskoky. cílem by byl další blacable/npc, které vás hodí do boss lokace, kde v oddělené části bude boss (tak, aby vás po příchodu hned nenapadl).
před tímto cílovým dialogem bude cesta, které se vyhnout nedá (třeba budete moc jít 3 chodbami, ale tahle bude nakoenc společná), v této části bidou mít všechny NPC TS, jejich počet by byl aspoň 1/3 NPC v dungu a to proto, aby se nedal celý dung proběhnout v invisu/hide... v high lvl lokacích mohou mít see invis snad už všechny bych řekl.
proč dialog? Protože ten bude obsahovat lvlové omezení, tím se zamezí přístup high/low lvl postav do dungu, současně, dialog lze vést jen v klidu, tudíž nepůjde proběhnout dung s haste a teleportovat se k bossovy.
můžu to znázornít takhle :)
vstup(dialog)=teleportace: cesty___/----- mobové----\__TS mobové__boss vstup=teleportace:__cesta_|dveře| (boss) po zabití a sebrání lootu teleportace pryč
*****************************\-----mobové----/
no tak nějak, bude tedy důležité:
*dialog-teleportace s lvl podmínkou, v klidu
*možnost obejít jen část mobů, část obejít nelze a mají TS
*na určiném lvlu by měla bý možnost jít aspoň na dva různé bosse (boss1- lvl 1 až 6, boss2, lvl 3 až 8, boss 3 lvl 6 až 12..), aby se to trochu překrývalo, ne dvojice bosů se stejným lvl rozsahem, na prvních a posledních lvlech stačí i jeden boss, kdyby jich bylo moc..
*další drobné zdroje xp na dodělání třeba 500 xp zbývajíchcích do lvlu a tak..
*no a v lootu může být co chcete že, hlavně ale po vylootění nucený odchod, bay tam nešlo zůstat
EDIT: tak si to zkritizuju: výsledný počet boss lokací by se mohl blížit dvaceti, vzhledem k podtemnu, což se samozřejmě moc, proto by bossové mohly začínát třeba lvlem 10; mezi lvli 10 a 20 by šlo ještě na nromální potvůrky, ale už by tam mohli být tak 3 bossové, na kterých by to bylo těžší, ale rychleší, zábavnější a výhodnější.
po lvlu 20 bych už viděl bosse jako jediný bojový způsob expit..
tím se zredukuje nárok na počet dungeonů, zjednodušší se začátek (nutit hráče na bosse na prvním lvlu je přece jenom extrém :D ) no a na 10: lvlu už otevřete možnosti bosování pro ty, kteří mají zájem...
20+ vyloženě bude nutit k formování part, současně se zpomalí expení..
Odesláno 02.09.2008 11:42
...
Nečetl sem to celý, promiň, ale co sem tak nějak pochytil, tak proč nechcem aby high lvl chodili s low lvl do lokací je poklad, který by jim získávali, čímž by si kamáradi tak krásně pomáhali a ostatní, nekamarádi by utírali nos. Ale to je ošetřeno zrušením spawnu pokladu v přítomnosti high lvl, i když není vždy košer když high lvl tam náhodou pobíhá (třeba na ress) a ty jdeš na poklad, hold počkat až zmizí. Jinak aby high lvl pomáhal lowovi se vyexpit je podle mě v pohodě, navíc, se tak daj dělat pěkný kvesty od samotných hráčů.
Odesláno 02.09.2008 12:04
Cena je deset tisic za kazdych deset let veku. Takze po tricatejch narozeninach uz si ctyricatnik, tudiz 40k je spravne.
jen takovej dotaz...nebylo by lepší ty ceny zvednout pořádně, aby je neměl každej franta pepa jednička, co je bude chtít? protože penízky nemusí mít zrovna on, ale kamarádi:) jako neřeknu, když je chce od začátku že dělá postavu, to by se dalo domluvit, ale pak z nějakého jakéhosi důvodu je chtít...? a tak levně?
Odesláno 02.09.2008 13:21
Ale to je ošetřeno zrušením spawnu pokladu v přítomnosti high lvl, i když není vždy košer když high lvl tam náhodou pobíhá (třeba na ress) a ty jdeš na poklad, hold počkat až zmizí.
k tomuhle..bylo by fajn pokud se tohle stane a že se to stává..(K3,DO2) aby to hodilo nějakou hlášku že v lokaci je vyšší lvl a proto tam ty prachy zrovna nejsou
Odesláno 02.09.2008 14:05

Odesláno 02.09.2008 14:20
Odesláno 02.09.2008 15:28
Přiložené soubory
Odesláno 03.09.2008 10:36
Ze zvirete, ktere se jmenuje jelen ( samice se jmenuje lan ), postavicka sebere SRNCI MASO.
Pro mene zdatne (Dedek) prikladam obrazek, ktery byl v puvodni verzi tez prilozen.
Odesláno 03.09.2008 20:15
Odesláno 08.09.2008 14:54
Poslední dobou je na demoně lognutých dost lidí. Což je dobře a ať to vydrží.
Jenže poslední dobou se ta babizna Pepina potýká s nedostatek jidla. Minule když jsem s Rangerem uvařil 200 jidel a šel to prodat, tak za 10 minut po relogu neměla Pepina vubec nic. Jakmile se lognu do hry s Rangerem tak se mi v tellu objeví asi 50 tellů, zda-li nemám na prodej jídlo, že babka prostě nemá.
Tato situace již trvá dost dlouho, tak jsem o tom přemýšlel.
Moc lidí totiž jídla nevaří. Já už jsem taky skoro přestav vařit. A to z toho důvodu, že vaření jídla zabírá příliš mnoho času a když se Vám 4x za sebou povede uvařit 1-2 jidla, tak toho i hned zanecháte a jdete s partou na poklad.
Chtěl bych se zeptat zda-li už jste o tom nepřemýšli?
Nešlo by nějakým způsobem vaření (pro rejpaly pečení) upravit tak aby alespon padalo, třeba standartních 6 jídel z jednoho pečení? Kdyby to byl jezevec tak třeba jen 3 kusy atd..
Nebo to nechat tak jakto je, ale zkrátit dobu pečení?
Nšel by k tomu ještě zvýšit sklad Pepiny?
Když ani jedno z toho či z něčeho jinýho,tak co dát do hospod nákup masa po více kusech třeba po 10?? Porotže ta Pepina to jídlo mít stejně nebude.
Děkuji za odpovědi ať jsou jakýkoliv.

žádám pouze o vyjádření DMs a ne chytráků. Takže nechte si svoje zkušenosti, nechte si svoje rady a nechte si svuj spam, nezajímá mě ani jedno.
Děkuji.
Odesláno 09.09.2008 13:55
Odesláno 09.09.2008 15:35
Odesláno 09.09.2008 20:55

Odesláno 17.09.2008 21:23
Tedy usuzuji že neni Evil podle toho, že mě jeho aura strachu vyděsila i přes ochranu před zlem...
Ale má představa "Temného" mága je mág s přesvědčením Evil nee?
Gobbbooo...
(možná kecám blbosti, ale prosím o revizi)
Odesláno 18.09.2008 11:28
Odesláno 18.09.2008 15:00
V lokaci "Alicijská brána ze slatu sever" je jaksi propadlá vrba v zemi...viz. obrázek.
http://img183.images...ona0000aft1.jpg
Odesláno 19.09.2008 14:14
Odesláno 19.09.2008 17:44

Odesláno 19.09.2008 18:54

Odesláno 21.09.2008 12:12

Možná to tu už někde je zmíněný...
Also tagged with one or more of these keywords: návrhy, diskuze
Demona →
Nápady a návrhy →
Navrhy na zmenu pokladoveho systemuZapočal Dědek , 27.03.2012 ![]() |
|
![]()