Ahoj všem,
v průběhu tohoto týdne bude probíhat změna poskytovatele internetového připojení. V důsledku toho se může server octnout na chvíli offlien.
Děkuji za pochopení,
Váš tým
Odesláno 12.01.2016 08:22
Ahoj všem,
v průběhu tohoto týdne bude probíhat změna poskytovatele internetového připojení. V důsledku toho se může server octnout na chvíli offlien.
Děkuji za pochopení,
Váš tým
Odesláno 11.04.2019 12:49
Ahoj bando,
kvůli provozním důvodům jsem provedl drobnou úpravu v sekci pravidla hry - viz. zvýrazněné části. Bod 7.5 je nový.
Jde o tyto body:
2.5. Jména nesmí obsahovat nealfabetické znaky (!@#$%^&*atd. ) a diakritiku!!!
7.5 Název herního účtu NESMÍ obsahovat diakritiku!
Administrativně nám to působí problémy a přidělává zbytečnou pakárnu a vy ty postavy pak nevidíte ....
Co to znamená pro ty, kteří toto "v minulosti porušili" -
1) Samozřejmě tresty pro lidi kteří tyto postavy založili před touto úpravou z toho neplynou. Jenom pro mě z toho plyne ta administrativní pakárna...
2) Systémově nesmí ta diakritika být v názvu souboru s postavou. Takže z mé administrativní pakárny - provedu ještě opravu postav kterých se toto týká, ve hře jim už diakritika zůstat může. Takže jestli někdo začne zběsile fotit hráče, kteří mají háčky nebo čárky ve jméně postavy a hlásit jako hříšníka, tak se maximálně podívám jestli tu postavu založil po úpravě pravidel. Protože jinak už pude o systémově (ta moje administrativní pakárna) opravenou postavu a pak se nad tím nakonec zeširoka usměju.
3) Trest za porušení - hráč se tím trestá sám, protože takovou postavu zaloguje max 1x v životě a pak ji neuvidí ..... a nikoho z vedení to nebude zajímat.
Pokud teda v brzké době někomu s diakritikou v účtu zmizí postavy, tak to bude jen tím, že sem tu čárku nebo háček nahradil písmenkem bez diakritiky!
Odesláno 30.08.2020 19:37
Dlouho tu nebyla žádná novinka. Začneme neaktivní členy týmu měnit za aktivní. A začneme rovnou WB týmem !
Gratuluji Vapetovi (diskor nick Vapet, na foru Playname), novému šefovi WB
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních