Si chtěl napsat do tmy ne?prosim te nech si ty svoje vykriky ze tmy pro sebe...

Uprava devastu?
Odesláno 12.11.2005 11:28
Odesláno 12.11.2005 11:59
tady narazis na to co jsem napsal, jenze zkus me pochopit. v soucasne dobe mam ja pise Acs zhruba 25 vydrz s amuletem +4 prstenem +2 a bonusem z odolnosti +5. Casto se mi stane ze pulka vybavy co mam na sobe je urcena predevsim na zvyseni savu na vydrz. I tak mam velmi male sance na to abych prezil devast, zatim jsem zachranny hod (uspesny) videl jen jednou. Obvykle hodnoty devastu zdejsich valecniku js´ou od 35 do 40, lehce si muzes spocitat kolik musim hodit abych odolal. V normalnich situacich kdy nejsem pripraven na boj mam vydrz asi tak 20, coz je na demone naprosto smesna hodnota.
Ja jen chci naznacit to ze kdyby jsem mel prostredky jak zvysit vydtz treba na 30 bez toho aniz bych si musel brat dva featy coz si rozhodne dovolit nemuzu tak tady nereptam nad devastem. Porad by mel slusnej valecnik sanci 50 % ze ukonci muj zivot.
Kazde povolanie ma inu vyhodu, a nezda sa ti divne ze tvoja by mala mat aj vyhodu povolani ako paladin/bg/cot = vysoke savy? Uznavam ze devast je prisilny, ale nepovazujem za dovod zna zrusenie to - ze ma niekto male savy.
Kazdopadne by som ale bol za zrusenie devastu .. avsak ta by mala prist az s wipom - teda asi v neucernom case a kludne aj bez nahradneho featu. Ted by sa vam to zdalo krute, ale ak by bol kazdy na tom rovnako - kazdy by vopred vedel ze davast si zobrat nemoze, tak by len doslo k presunu buildov, pripadne k ich smerovaniu na max dmg namiesto max dc devastu.
Odesláno 12.11.2005 12:06
Ale potom si Freppi protireci, pretoze ked kritizuje npc-cka (s cim suhlasim), ze na ne treba len buildy s obrovskym AC a to nedava volnost vo vybere postavy, ze to uz nie je "relax rp", tak teraz tu argumentuje presnym opakom, ze mas mat prave taku vec, aka by podla nej nemala byt nutna. Existuje totiz moznost, ze niekto nechce monka.asi tak, ze ak nemas build na fort, mas mat velke ac a e. dodge a netrapi ta devast, lebo ta ten chudak devastator ani netrafi.
Odesláno 12.11.2005 12:09
jak my vysvetlis ze zlodej typu Marta a Chuanneta ma vyssi vydrz nez 15 lvl hranicar?Kazde povolanie ma inu vyhodu, a nezda sa ti divne ze tvoja by mala mat aj vyhodu povolani ako paladin/bg/cot = vysoke savy? Uznavam ze devast je prisilny, ale nepovazujem za dovod zna zrusenie to - ze ma niekto male savy.
napoveda: a neni to featama
Odesláno 12.11.2005 12:11
Momentálně je řeč o PvP ne PvM.
Sleduji, že pro některé jedince je správný výklad tolika nových podmětů a informací téměř nemožný...
Odesláno 12.11.2005 12:12
Je ti snad jasne, ze by nebol uz vobec ziaden dovod robit plechovku na silu? Uvedom si, ze aantioch funguje uplne inac.Kazdopadne by som ale bol za zrusenie devastu .. avsak ta by mala prist az s wipom - teda asi v neucernom case a kludne aj bez nahradneho featu. Ted by sa vam to zdalo krute, ale ak by bol kazdy na tom rovnako - kazdy by vopred vedel ze davast si zobrat nemoze, tak by len doslo k presunu buildov, pripadne k ich smerovaniu na max dmg namiesto max dc devastu.
Odesláno 12.11.2005 12:34
Nezalezi na tom ci mas monka, alebo stit. Vsetci sa tu bavia o pvp, ale to je pre teba asi tazke vypozorovat. Nemozes ale pvp hru odtrhnut uplne od pvm a od osobnych preferencii hracov vo svete, na ktorom sa este stale hra role-play.AC 68 je bez lvl monka
Momentálně je řeč o PvP ne PvM.
Sleduji, že pro některé jedince je správný výklad tolika nových podmětů a informací téměř nemožný...
Odesláno 12.11.2005 12:43
ak niekomu vadi, ze prisery padaju na devast, tak nad tym mozem len pokrcit ramenami. ak ich nezabije devast bude to nieco ine.
chyba je v NPC, do akej miery to suvisi s devastom neviem.
ja devast k zivotu nepotrebujem, postavim si radsej postavu na max zakaldny dmg.
ci by stratilo zmysel robit plechovky na silu... o tom vazne pochybujem, lebo sila=dmg. ale to je otazka osobnych preferncii, ako niekto spravne pise.
Odesláno 12.11.2005 12:47
1) ImageTak potom nechapem preco mas Oberona cez greatsword ... asi ten dmg zo sily co mas je uplne nanic.

2) Chcel som ukazat, ze aj bez stitu to ide.
3) Rovnako som chcel ukazat, ze bard nie je tak slaby, ako si mnohi ludia myslia.
4) Mam rad ofenzivne plechovky
5) avg dmg za kolo, dmg vs imka na crits, DC devastu, AB a AC - vsetky tieto cisla mam lepsie ako 20/7/3 wm so scimom
To ale neznamena, ze by to bolo lepsie ako dobre spraveny dexer.
Odesláno 12.11.2005 12:49
- ak chces dat NPC devast, mal by si ho dostatocne triafat aby tam bola realna sanca zabit ho -> ubijes ho aj normalne, a devast je len urcity luxus, ktory urychli zabitie npc (a to hlavne slabych npc s nizkzmi savami)
- napada ma len jedno NPC, kde bz som mal bez devastu problem a to bazinak, mozno pridate nejake dalsie npc, ktore nie ste schopni bez devastu zabit, ale vacsinou pojde len o urychlenie zabitia.
PvP:
- devastu v pvp vo svojej ucinosti snad moze konkurovat len mag/zaklinac s death magic a igms, ostatni nemaju zbran, ktorou by mohli tak rychlo a s takym DC zabit, a pritom vdaka RDD nie je ziadne problem mat devast na lvl21.
- Neviem aky je vas nazor, ale PvP na Demone som zazil skor len take pre zabavu, a dost casto mi bolo aj luto obete devastu, kedze by som radsej bojoval minutu ako zabil niekoho v jednom kole, aj ked napr. on moze byt lepsi bojovnik len ja som mal stastie v hode a trafil som kriticky.
Ad Asc, ze by sa nerobili plechovky cez silu bez devast .. no a ted je situacia, ze sa nerobia plechovky neiduce cez silu, kedze kto nema devast, bude mozno na druhej kolaji ak ma aspon slusny dmg, a ak nema ani dmg tak bude na vedlajsej kolaci v akcnej stranke hrania (nie RP

Odesláno 12.11.2005 13:06
PvP na Démoně je jedna velká komedie...Nezalezi na tom ci mas monka, alebo stit. Vsetci sa tu bavia o pvp, ale to je pre teba asi tazke vypozorovat. Nemozes ale pvp hru odtrhnut uplne od pvm a od osobnych preferencii hracov vo svete, na ktorom sa este stale hra role-play.
Zloděj s AC 68 je pvm build , který se rozhodně neztratí ani v pvp.
To byla reakce na přispěvek mám fortitude 20 devast = konečná.
Nízké AC jde vyřešit i pomocí monk speed atd. ovšem při absenci haste to ztrací na účinnosti.
Odesláno 12.11.2005 13:10
ja za plechovku napriklad povazujem postavu, ktora ma BAB 25 + nosi fullplate, a to sa so zameranim na dex dost vylucuje.
Odesláno 12.11.2005 13:41
Tak povedzme ze je to melee postava cez dex, bab tych 23-25, s genialnym vymyslom bioware divine power nepotrebuje ani to.asc, co je napriklad plechovka cez dex? tym myslis nieco, co ma na lvl 30 BAB 25?
ja za plechovku napriklad povazujem postavu, ktora ma BAB 25 + nosi fullplate, a to sa so zameranim na dex dost vylucuje.
To je pravda, ja o tychto veciach viem, ale dodavam, ze pravo savnut devast a niektore death-spells ci imploziu (v podani niektorych npc su tie DCcka neuveritelne) nema len nacharizmovany paladin/bg, alebo highlevel CoT. Mozeme upravovat devast, vsetky npc co toto produkuju, dc kuzelnikom, alebo uzname, ze dokopy +4 na fort, spolu s ktorym este treba riskovat stratu AC, je v crafte naozaj malo.PvP na Démoně je jedna velká komedie...
Zloděj s AC 68 je pvm build , který se rozhodně neztratí ani v pvp.
To byla reakce na přispěvek mám fortitude 20 devast = konečná.
Nízké AC jde vyřešit i pomocí monk speed atd. ovšem při absenci haste to ztrací na účinnosti.
Odesláno 12.11.2005 13:50
hmmm...no nevím...když bude v craftě dostupné více věcí na výdrž tak buildy typu imploze zen archer bude celkem blbě na tom...vemn si že máš výdrž 37 + 6 proti kouzlům z čarozpytu...to je +43...a DC imploze je třeba 44....co z toho plyne?....v tom nevidím žádný posun dopředu ..přidávat savy....navíc když existuje imka ...ubral bych třeba od DC devastu a kouzel u NPC..to anoTak povedzme ze je to melee postava cez dex, bab tych 23-25, s genialnym vymyslom bioware divine power nepotrebuje ani to.
To je pravda, ja o tychto veciach viem, ale dodavam, ze pravo savnut devast a niektore death-spells ci imploziu (v podani niektorych npc su tie DCcka neuveritelne) nema len nacharizmovany paladin/bg, alebo highlevel CoT. Mozeme upravovat devast, vsetky npc co toto produkuju, dc kuzelnikom, alebo uzname, ze dokopy +4 na fort, spolu s ktorym este treba riskovat stratu AC, je v crafte naozaj malo.
Odesláno 12.11.2005 13:51
Frustracia z netrafitelnej postavy vdaka epic dodge je casto ovela vacsia ako zistenie, ze ten typek co ta prave zabil mal stastie, ked prehodil jeden krat tvoje AC, druhy krat v threatrolle a k tomu si si hodil este aj malo na fort.

Odesláno 12.11.2005 13:56
imka na imploze?hmmm...no nevím...když bude v craftě dostupné více věcí na výdrž tak buildy typu imploze zen archer bude celkem blbě na tom...vemn si že máš výdrž 37 + 6 proti kouzlům z čarozpytu...to je +43...a DC imploze je třeba 44....co z toho plyne?....v tom nevidím žádný posun dopředu ..přidávat savy....navíc když existuje imka ...ubral bych třeba od DC devastu a kouzel u NPC..to ano
Odesláno 12.11.2005 14:04
no pokud ten devastator není klerda s TS..pump na AB 55+ a jaký jsi byl pane sneak....nemusí to být pravda...ale až porazíš s tím sneakerem Laniu tak pak uvěřím....(Laniu jedině boost buildem nebo magikem se štěstím...jinak asi moc šancí není....ještě lagmaster ji zabije tj...)ja taky ne, takovej sneaker se stitem, s ikd, s cripplingem a s epic dodgem (proste to co si ted delam
) se v porovnani s jakymkoliv devastarem nemusi za nic stydet
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních