Co vás při hraní pobavilo
#61 Host_ShaDoOoW_*
Odesláno 26.10.2004 15:27
#62 Host_Varial_*
Odesláno 26.10.2004 15:29
Najednou zvoni telefon a on mi rika : ty vole ja sem mrtvej, zabili mi straze ve meste, ja na to , a co jsi provedl, asi jsi mel zbran v ruce vid ? a on : no vlastne ne, ja jsem chtel pokecat s prostitutkou a omylem sem ji zabil .
tak to me fakt dostalo :D
#63 Host_Morbus_*
Odesláno 26.10.2004 15:33
Tak to je moc mily....Jeden muj kamard v realu se po mem neustalem lobingu konecne pustil do Demony, Je (byl) to naprosty novacek, ktery nikdy nehral ani NWN. Poadil jsem mu veci co a jak, kde je co a zbezne ho provedl po alicii, ukazal mu HB atd. A nechal jsem ho at hraje.
Najednou zvoni telefon a on mi rika : ty vole ja sem mrtvej, zabili mi straze ve meste, ja na to , a co jsi provedl, asi jsi mel zbran v ruce vid ? a on : no vlastne ne, ja jsem chtel pokecat s prostitutkou a omylem sem ji zabil .
tak to me fakt dostalo :D

#64 Host_Dumgar_*
Odesláno 27.10.2004 09:17
<Akt prvni>
<Dumgar kova u kovadliny, pac vzal remeslo do svejch rukou, kdyz jsou mistni kovari tak ochotni...>
<Prochazi kolem Kulin Dross>
K: Jsem rad, ze te vidim, priteli
D: Pche!
K: Co je?
D: Co me votravujes, nevidis, ze pracuju???
D: Di si po svejch!
K: Ja te jen zdravim!
D: No a?
K: Jdu za DM, nehrajes vubec RP, pako
<kulim voci do monitoru a nechavam radsi bez komentare>
<Akt druhy>
<Dumgar stale kova u kovadliny, opodal se bavi Kulin Dross s nejakym elfem>
K: *Zvatla pitomosti*
E: *Oplaci stejnou minci*
K: Nojo, v Baldurs Gate je to jinak
E: Co to je?
E: Baldurs ee
D: ooc no hlavne ze ty hrajes perfektní RP...
<Elf okrikuje Dumgara, strhne se celkem pekna slovni prestrelka, elf se drzi pekne ve svy roli, coz Dumgar kvituje. Nakonec je Dumgar nazvan buranem a elf usatym hastrmanem>
<Do roztrsky opet vstupuje Kulin Dross>
K: ooc ty jses evil charekter, nebo to delas naschval??
<vyprsknu u monitoru smichy, i kdyz se me to celkem dotklo, asi hraju dost mizerne, kdyz to neni poznat hned :o(. NIsmene se neudrzim a Dumgar odpovida>
D: ooc Jezisi tak to je neco! Ne, jsem zákoně dobrej a proto tady na vąechny řvu! Prober se!!!!
K: TY SE PROBER, ZAKONE DOBRY SE MA CHVOAT SLUSNE, TY PAKO!!!
<Akt treti, posledni>
K: POCKEJ AZ TE POTKAM ZA MESTEM, SEJMU TE, TAKHLE ZAKONY DOBRO HRAT NEBUDE, O TO SE POSTARAM!
*Kulin te nema v oblibe*
*Elf te nema v oblibe*
#65 Host_Jindragon_*
Odesláno 27.10.2004 09:27
Hezky na tom je ze se hraci o RP snazej i kdyz jim to zrovna nejde :-).No tak ted me pobavil jeden hrac na trhu, nebudu jmenovat, takze si vymyslim jmeno, trebas Kulin Dross:
<Akt prvni>
<Dumgar kova u kovadliny, pac vzal remeslo do svejch rukou, kdyz jsou mistni kovari tak ochotni...>
<Akt druhy>
<Elf okrikuje Dumgara, strhne se celkem pekna slovni prestrelka, elf se drzi pekne ve svy roli, coz Dumgar kvituje. Nakonec je Dumgar nazvan buranem a elf usatym hastrmanem>
<vyprsknu u monitoru smichy, i kdyz se me to celkem dotklo, asi hraju dost mizerne, kdyz to neni poznat hned :o(. NIsmene se neudrzim a Dumgar odpovida>
D: ooc Jezisi tak to je neco! Ne, jsem zákoně dobrej a proto tady na vąechny řvu! Prober se!!!!
<Akt treti, posledni>
K: POCKEJ AZ TE POTKAM ZA MESTEM, SEJMU TE, TAKHLE ZAKONY DOBRO HRAT NEBUDE, O TO SE POSTARAM!
*Kulin te nema v oblibe*
*Elf te nema v oblibe*
#66 Host_AmberStar_*
Odesláno 27.10.2004 11:40
No, tak tohle je asi ta poslední věta, která by mě v souvislosti s Dumgarem napadla :DK: Jsem rad, ze te vidim, priteli
#67 Host_Dumgar_*
Odesláno 27.10.2004 11:53
No to si nemysli, praveze me to celkem dost vytocilo, pac se mi nelibi takovyhle kamaradickovani s kdekym!No, tak tohle je asi ta poslední věta, která by mě v souvislosti s Dumgarem napadla :D
#68 Host_AmberStar_*
Odesláno 27.10.2004 12:14
No to uľ sem si vąimla :)No to si nemysli, praveze me to celkem dost vytocilo, pac se mi nelibi takovyhle kamaradickovani s kdekym!
A neboj, Amber se s tebou taky asi jen tak kamarádíčkovat nebude :P
Si pamatuju, kdyľ jsem byla na Demoně druhej den a byla jsem ą»astná, ľe jsem si nastavila pozdrav na Shift-F1, a hned jsem kaľdýho zdravila :D
... no, neľ jsem narazila na Dumgara, ten na moje "Well hello there" odvětil něco jako "Odpal". Od tý doby si dávam pozor koho zdravim.
#69 Host_Dumgar_*
Odesláno 27.10.2004 12:25
Hehe, a tak je to spravny, preci neni normalni zdravit kdekoho... ;o)... no, neľ jsem narazila na Dumgara, ten na moje "Well hello there" odvětil něco jako "Odpal". Od tý doby si dávam pozor koho zdravim.
A na Dumgara si muzes na Shift+F2 nastavit neco jako *znechucene odvrati tvar* misto pozdravu...
:D
#70 Host_AmberStar_*
Odesláno 27.10.2004 12:29
Chi chi... na Dumgara uľ mám nastavenou celou řadu Ctrl+F1 aľ F12A na Dumgara si muzes na Shift+F2 nastavit neco jako *znechucene odvrati tvar* misto pozdravu...
:D
A je to stupňovaný, začíná to *ignoruje ho* na F1 a končí *pohrává si se svou loveckou dýkou a uvaľuje, jak nejlépe oddělit hlavu od těla* >:->
Néé, to zas né, to by Amberka neuďála, ale to uľ asi víą,co? ;)
#71 Host_Dumgar_*
Odesláno 27.10.2004 12:36
Pche!Chi chi... na Dumgara uľ mám nastavenou celou řadu Ctrl+F1 aľ F12
A je to stupňovaný, začíná to *ignoruje ho* na F1 a končí *pohrává si se svou loveckou dýkou a uvaľuje, jak nejlépe oddělit hlavu od těla* >:->
Néé, to zas né, to by Amberka neuďála, ale to uľ asi víą,co? ;)
;o)
#72 Host_maniac_*
Odesláno 27.10.2004 13:29
BAKA! :D ;)
#73 Host_Mole_*
Odesláno 27.10.2004 15:20
#74 Host_Emettin_*
Odesláno 27.10.2004 15:28
#75 Host_Mole_*
Odesláno 27.10.2004 15:30
Mimo jine ... mimo jine ...K chlastu? :D
#76 Host_Bearen z Medvědova_*
Odesláno 27.10.2004 16:50
jo, ale mě by za 5k klidně zavraľdila;)Néé, to zas né, to by Amberka neuďála...
#77 Host_Aelwin_*
Odesláno 27.10.2004 17:31
To bych udelal klidne i ja pokud zaplatis predem :P ;)jo, ale mě by za 5k klidně zavraľdila;)
Odesláno 27.10.2004 18:05
19:00:48 CongMan: proc mi to pise invalid cd key kdyz pri instalaci sel v pohode???
19:01:02 Errorr: pac nemas original
19:01:09 CongMan: a mate ho??
19:01:15 Errorr: jo
19:01:20 CongMan: das mi ho???
19:01:44 Errorr: :) to je maso
19:01:50 Errorr: proc sem si to asi jinak kupoval
19:02:01 CongMan: pls :(
19:02:11 Errorr: co?
19:02:17 CongMan: ten key
#79 Host_Mole_*
Odesláno 27.10.2004 18:07
Odesláno 27.10.2004 22:23
Kracim si to takhle kostnici, kdyz tu nahle zenska... Hmm, pekna, povidam si, bude mit sladkou krev... Mnam Mnam! O :-)
Prijdu k ni a hned "XY" Invites you to join the party nebo tak neco.
Tak si rikam, hmm dobry, zenska na potkani v kostnici pozve podivne, zsedle individuum do druziny... No fajn. Zpravu jsem ignoroval a vypustil na povrch sarm davno mrtveho slechtice:
Alwin:"Zvlastni to doby jsou ze zeny zbran a zbroj nosi..."
XY: "Vazne nechces do party?"
To sem se fakt uz zasmal... No nic, ale pokracuje to dal...
XY: zcela v klidu se bavi s podivnym individuem... "No jo, tezky casy, i zeny musi prispet v boji (rika u obeti morove rany, kam je prisny zakaz vstupu)
Alwin: *hladove se na ni diva* Dnes jsi vsak udelala chybu, ze zde rusis klid mrtvych! (vrhne se na ni), nasleduje boj a zenska zranena utika, ja za ni! Vybehnu za ni do chramu zaliteho slunecnim svetlem.
Alwin "AAA, svetlo! *skvari se mu kuze*"
XY: Polib si prdel ...e!
Tak jsem se promptne vratil do krypty... zahnan jak sluncem tak i tim vyrokem hodnym tesani do kamene... Na tohle nema ani 526 let stary upir slov, musi se jen smat

spravny RP hrac by zajiste pouzil vetu "Vrat se do hrobu, ...e!" (Belas)
Odesláno 27.10.2004 23:52
Tak u tohohle jsem zase prskal smíchy já!No tak ted me pobavil jeden hrac na trhu, nebudu jmenovat, takze si vymyslim jmeno, trebas Kulin Dross:
<Akt prvni>
<Akt druhy>
<Akt treti, posledni>
*Kulin te nema v oblibe*
*Elf te nema v oblibe*
Fakt super, toho bych nebyl schopnej snad ani já!
#83 Host_Murgo Jagang_*
Odesláno 28.10.2004 00:24
chudak Dumgar
#84 Host_Slaanesh_*
Odesláno 28.10.2004 20:51
Jako slepice behaji za nebohymi hraci

to sou ty mirnejsi...ty drsnejsi si na to honeni berou draky....a ty nejdrsnejsi si berou slepice se schopnostma draka
#85 Host_Aelwin_*
Odesláno 28.10.2004 22:08
to sou ty mirnejsi...ty drsnejsi si na to honeni berou draky....a ty nejdrsnejsi si berou slepice se schopnostma draka

#88 Host_Xaim_*
Odesláno 29.10.2004 10:32
Ja s haldir jsme byly prepadeni dvema rebeli, stoupl jsem asi na 3 pasti a jedna me lechce skrabla ;)
X: Co to je ?
Prepadeni
*ted byla vazne dlouha pomlka*
X: Co chcete ? mate nejake podminky ?
Mno ...
Penize nebo zivot
Tak to jsem desne smal

pokus vas zajima jak to dopadlo ...
... mno prisli dva pomocnici rebelu (tj DM) a jeste jeden rebel to uz bylo zajimave, tlacily na nas at zaplatime. Vyklubal se z toho poplatek pres most. Ale nedokazali nas vystrasit a presvedcit nikdo *nezvednul hlas* nebo tak neco. Kdyz teda nechteli oni, zacal jsem je vyhazovat ja, at nam jdou z cesty. Jeden rebel me chtel uskrtit tak jsme ho paralizoval, pak sly veci raz na raz a rebelove umrely az na jedno, ktereho jsme nechali a poslaly se vzkazem ostanim.
PS: Neprepadejte nekoho kdo to ceka a hlavne rebelove nebo ne, musite vedet kdy mate zdrhnout. Priste tam muze bejt nekdo si ty hlavy vezme.
#89 Host_Bearen z Medvědova_*
Odesláno 29.10.2004 12:16
auuuuuuuuu, to bolí!!!Vcera, vlastne dnes me pobavily rebelove.
Ja s haldir jsme byly prepadeni dvema rebeli, stoupl jsem asi na 3 pasti a jedna me lechce skrabla ;)
X: Co to je ?
Prepadeni
*ted byla vazne dlouha pomlka*
X: Co chcete ? mate nejake podminky ?
Mno ...
Penize nebo zivot
Tak to jsem desne smal
pokus vas zajima jak to dopadlo ...
... mno prisli dva pomocnici rebelu (tj DM) a jeste jeden rebel to uz bylo zajimave, tlacily na nas at zaplatime. Vyklubal se z toho poplatek pres most. Ale nedokazali nas vystrasit a presvedcit nikdo *nezvednul hlas* nebo tak neco. Kdyz teda nechteli oni, zacal jsem je vyhazovat ja, at nam jdou z cesty. Jeden rebel me chtel uskrtit tak jsme ho paralizoval, pak sly veci raz na raz a rebelove umrely az na jedno, ktereho jsme nechali a poslaly se vzkazem ostanim.
PS: Neprepadejte nekoho kdo to ceka a hlavne rebelove nebo ne, musite vedet kdy mate zdrhnout. Priste tam muze bejt nekdo si ty hlavy vezme.
Rane. Sigi. Morfee!
Vidíte to???
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních