Skočit na obsah

Co vás při hraní pobavilo

• Please log in to reply
1528 odpovědí na toto téma

#1 Host_AmberStar_*

Host_AmberStar_*
  • Host

Odesláno 21.10.2004 17:00

Stále se tu na fóru řeąí stíľnosti, co nás na Demoně ątve, BUGy, hádáme se,... prostě fuj :( Vľdy» ale Demona přináąí hlavně spousty zábavy a skvělých záľitků! Tak jsem si řekla, ľe bysme se o ně mohli tak nějak podělit,ne? |-O

Musím se přiznat, ľe mě teď hodně pobavili kočičí lidé :P Ale je oąklivé smát se cizímu neątěstí.... ehm... já to ale nemůľu vydrľet :rolleyes: :angry: :ph34r:

Pak jsou tu dvě podle mne skvělé hláąky, které pronesla maličká Tinwe (no, ona uľ je prostě taková :rolleyes: ):

Situace:Byli jsme (Tinwe,Mac Lier,Seraph a já) napadeni bandou lupičů. Během boje si Mac nějak omylem sundal brnění (zřejmě klepnutí na quickslot,nevím) a absolvoval celý boj v trenýrkách.
Po boji, kdy já zase trapně vymýąlela něco jako :"Och! Zase ti bandité", tak Tin pronesla "Ehm,Macu? Tohle je tvůj... obvyklý způsob boje?".
Málem jsem si v tu chvíli poprskala smíchy monitor.

Druhá věc, kdyľ jsme poměrně neúspěąně vyjednávali s gardistou u hradu, Tinwe byla nakonec deportována do vězení. První její otázka po příchodu do vězení (kterou jsem teda slyąela přes Party) byla :"a japa je to tady s vobědem? ". To uľ jsem váľně smíchy vyprskla :D

No, vim, ľe tady to asi tak nevyzní jako v tý situaci, ale napsat jsem to prostě musela. Tak. :)
  • 0

#2 Host_Xaim_*

Host_Xaim_*
  • Host

Odesláno 21.10.2004 17:19

V posledni dobe asi jen kdyz se dve mumie rvaly o Martusovo telo, po kratkem boji nebot se mumime prali i mezi sebou o maso to rostipnul klerik ktereho jsem doprovazal, neco v duchu "... od kdy zombie mluvi ???" cestou zpet to stale nekolikrat opakoval, to jsem celkem pousmal.

Ale jinak dobra prihoda ve zlataku, kdyz jsem doprovazal horniky a kdy jsme cestou zpet dobehnul jeden zoldak a rika, hej co vy tady ? ani jsme nestihli zaregovat a uz bezel pro predaka, takze jsme vzali nohy naramena a ja se jen modlil at neprijde Tag, cestou jsme potkali zoldaky co si povidal ze mizerna sichata a jsou tam jak navnady, to jsem jednoho zoldaka ovladnul, druhej me zrovna nevidel, kdyz zjistitl ze tam zadnej neni tak jen septem, kde jsi ? hej kamo ? to jsem na nej uz vybehnul a paralizoval jsem ho ale on zacal rvat jak tur a tak jsem ho rychle umlcel, nakonec se nam povedlo utect ...

fnx Belas ;)
  • 0

#3 Host_Beribeth fe Chylmarande_*

Host_Beribeth fe Chylmarande_*
  • Host

Odesláno 21.10.2004 17:19

Cernobogove hlody o tom ako kazdemu natrepe :rolleyes: :angry: :ph34r:
A na Arkhalii ked sme zvolili noveho krala a ten vymenovaval rytierov,pristavil sa pri nom DM Diablo a oslovil ho "Kral Olyn !!" a Olyn "co chlapce? aj ty chces k rytierom ??" :rolleyes:
  • 0

#4 Nauglar II.

Nauglar II.

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 135 Příspěvků:

Odesláno 21.10.2004 17:23

Cernobogove hlody o tom ako kazdemu natrepe  :rolleyes:  :ph34r:  :ph34r:
A na Arkhalii ked sme zvolili noveho krala a ten vymenovaval rytierov,pristavil sa pri nom DM Diablo a oslovil ho "Kral Olyn !!" a Olyn "co chlapce? aj ty chces k rytierom ??" :angry:

Diablo DM :rolleyes: tohle zas pobavilo me ;)
  • 0

#5 Host_Beribeth fe Chylmarande_*

• Host

Odesláno 21.10.2004 17:25

Nj mna tiez ked som sa to dozvedela napadlo mi -ako k tomu prisiel ?-
  • 0

#6 Host_Mole_*

Host_Mole_*
  • Host

Odesláno 21.10.2004 17:39

Kdyz pominu trapasy hracu, tak me nejvic bavi hra s Cutisem, Radeonem a Dariem. Proste lidi naladeny na stejnou vlnu RP, humoru, akce atd. Uzivam si to velmi. Pro pobaveni nemusim chodit nijak daleko, protoze co veta to perla.
Dik kluci.

Hraci jako Tinwe jsou nedostatkove zbozi. Jejich hra je tim pravym korenim, protoze oni s sebou nesou to podstatne - zabavu pro ostatni, ne jen pro sebe.
Preji vsem vic takovych spoluhracu a hlavne at jim to vydrzi.
  • 0

#7 Host_maniac_*

Host_maniac_*
  • Host

Odesláno 21.10.2004 18:34

No mna najviac pobavila mrtvolka Beribeth v slate. Sorry ale musim sa priznat.
*rehot* :rolleyes: :rolleyes: :angry: :D :D
  • 0

#8 Host_Beribeth fe Chylmarande_*

• Host

Odesláno 21.10.2004 19:13

No mna najviac pobavila mrtvolka Beribeth v slate. Sorry ale musim sa priznat.
*rehot* :rolleyes:  :rolleyes:  :angry:  :D  :D

je to mozne spociatku som nebola superzena ta sa zo mna stala az neskor vdaka starostlivemu planovaniu a tisickam odohranych hodin, ale aj tak si myslim ze kecas :P
  • 0

#9 Host_Emettin_*

Host_Emettin_*
  • Host

Odesláno 21.10.2004 19:31

Beri, precti si toto a pochopis http://www.neverwint...?showtopic=2527 ;)
  • 0

#10 Host_Beribeth fe Chylmarande_*

• Host

Odesláno 21.10.2004 19:37

To je dobre :rolleyes: :ph34r: .. neviem ako som to mohla prehliadnut :ph34r: :angry: :rolleyes:
  • 0

#11 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 21.10.2004 21:57

Ja bych, dovolenim, vyzdvihl Dumgara, protoze to co ve hre predvadi je proste super. Jeho vyjednavani s Artem u Ahmeda ohledne vyvolany bulvy me poslalo totalne do kolen :D
  • 0

#12 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 21.10.2004 22:43

Co tebe taky neposle do kolen? Krom vecnyho hladu? :D
  • 0

#13 Host_Xaim_*

Host_Xaim_*
  • Host

Odesláno 22.10.2004 01:07

Ted jsem si vzpomel pri cem jsem se vazne trhal smichy.

Sly jsme zvednou jak uz to byvalo zvyvek nekoho do doupete zla, ani to nevypadalo jako moc problem, ale stacila drobna chyba a klerik umrel. To ani moc nevadilo mel jsem ress, tak jsem se vratil dal si GS s boosty ale bez nev aby nezbugla, ale ihned me davali cocku a koukam na svoji postavu a furt mam GS, bezim utikam uz skoro mrtvej jdu do promeny davam si fullheal a nestiham ho vypit, smrt krasne v GS.

ale pojdme k pointe, zhruba po hodine si nas vsimnul Olios (asi i pro GZ co jsme rikaly smrt bugem v GS), prisel sam velky mocny buh Olios a zacina na sebe kouzlit boost, v tom mi pisou ostani talkem

co je ?
- rikam, je tu Olios
coze ? neverim Olios by nepotreboval boostit
- fakt je tu on a boosti se, ma co delat je uplne obklicenej
to nemuze byt on neverim :D
... atd, jako dost jsme si pritom talkovaly ale napatuji si to presne tak nebudu mlzit

Olios ocividne situaci trosku nezvladal, sice nevim jestli byl zranen ja to jen sledoval, ale proste nemel ani klid aby si zakouzlil boost, takze po par minutach si pozval jednoho balora, ale to bylo proste malo tak pozval dalsicho balora, dva balori najdnou byly krapet znat a to uz mu dalo dostatek casu aby si zakouzlil boost, nakonec je vsechny uspesne po nekolika dlouhych minutach rosekal.

Tak to jsme se uprime nasmal, skoda ze jsem to videl jedinej :) ... aspon tady mate dukaz ze NPC jsou vazne drsny ;)
  • 0

#14 Darion

Darion

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 367 Příspěvků:

Odesláno 22.10.2004 07:51

Ted jsem si vzpomel pri cem jsem se vazne trhal smichy.

Sly jsme zvednou jak uz to byvalo zvyvek nekoho do doupete zla, ani to nevypadalo jako moc problem, ale stacila drobna chyba a klerik umrel. To ani moc nevadilo mel jsem ress, tak jsem se vratil dal si GS s boosty ale bez nev aby nezbugla, ale ihned me davali cocku a koukam na svoji postavu a furt mam GS, bezim utikam uz skoro mrtvej jdu do promeny davam si fullheal a nestiham ho vypit, smrt krasne v GS.

ale pojdme k pointe, zhruba po hodine si nas vsimnul Olios (asi i pro GZ co jsme rikaly smrt bugem v GS), prisel sam velky mocny buh Olios a zacina na sebe kouzlit boost, v tom mi pisou ostani talkem

co je ?
- rikam, je tu Olios
coze ? neverim Olios by nepotreboval boostit
- fakt je tu on a boosti se, ma co delat je uplne obklicenej
to nemuze byt on neverim :D
... atd, jako dost jsme si pritom talkovaly ale napatuji si to presne tak nebudu mlzit

Olios ocividne situaci trosku nezvladal, sice nevim jestli byl zranen ja to jen sledoval, ale proste nemel ani klid aby si zakouzlil boost, takze po par minutach si pozval jednoho balora, ale to bylo proste malo tak pozval dalsicho balora, dva balori najdnou byly krapet znat a to uz mu dalo dostatek casu aby si zakouzlil boost, nakonec je vsechny uspesne po nekolika dlouhych minutach rosekal.

Tak to jsme se uprime nasmal, skoda ze jsem to videl jedinej :) ... aspon tady mate dukaz ze NPC jsou vazne drsny  ;)

spis to bude tim ze ho neovladal Dm a proto kazda NPC nejdrive kouzli a pak teprve busi. Neboj Olios prezije 5 nejsilnejsich NPC naraz a ty se ani na demone nevyskytujou
  • 0

#15 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 22.10.2004 08:48

Ahoj,
ja nevim jak vy ale ja se bavim skvele skoro porad. A je pravda ze nektere hrace potkavam radeji, nektere mene.
Nekdy kdyz jsem unavena z prace tak take nemam naladu si moc pokecat, proste nekdy neni uplne ta nejlepsi nalada.

Vzpomela jsem si na jednu historku. Nedavno jsem se potkala s jednim mnichem, opravdu silnym a on se na me neurvale oboril, kdyz jsem si chtela natrhat kytky do vazy. Tak jsem ho zprazila, a naucila ho dobremu chovani. Opravdu komicke jak mala hobitka hubuje mnicha. Ale to byste museli slyset. Nakonec se predvedl jako gentleman a omluvil se za sve chovani a rozesli jsme se jako pratele.
  • 0

#16 Host_Xaim_*

Host_Xaim_*
  • Host

Odesláno 22.10.2004 09:14

jj darione, todle je vazne jen pro usmani ze se boostil ;) ... tim jsem nechtel rejpat do Olise, jiste [-x
  • 0

#17 Darion

Darion

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 367 Příspěvků:

Odesláno 22.10.2004 11:40

jj darione, todle je vazne jen pro usmani ze se boostil ;) ... tim jsem nechtel rejpat do Olise, jiste  [-x

NO PROTO :-t :P
  • 0

#18 Host_Bearen z Medvědova_*

Host_Bearen z Medvědova_*
  • Host

Odesláno 22.10.2004 14:49

Nejlepsi casy bejvaly, kdyz rebelove byli jeste spolu....joooo, to byly casy, jeste mam nekde screenshoty *utira slzu*...
  • 0

#19 Host_Emettin_*

Host_Emettin_*
  • Host

Odesláno 22.10.2004 15:05

Nejlepsi casy bejvaly, kdyz rebelove byli jeste spolu....joooo, to byly casy, jeste mam nekde screenshoty *utira slzu*...

A to te pobavilo? ;)
  • 0

#20 Ran Cernobog

Ran Cernobog

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 531 Příspěvků:

Odesláno 22.10.2004 15:08

No me rozhodne jo
  • 0

#21 Host_Emettin_*

Host_Emettin_*
  • Host

Odesláno 22.10.2004 15:31

No me rozhodne jo

Ja vedel, ze to nekdo nepochopi :D
  • 0

#22 Ran Cernobog

Ran Cernobog

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 531 Příspěvků:

Odesláno 22.10.2004 15:34

Hmm no me se tam nezobrazil ten smajl :) takze u tebe clovek nikdy nevi |-O
  • 0

#23 Host_harph_*

Host_harph_*
  • Host

Odesláno 22.10.2004 17:10

Ja bych, dovolenim, vyzdvihl Dumgara, protoze to co ve hre predvadi je proste super. Jeho vyjednavani s Artem u Ahmeda ohledne vyvolany bulvy me poslalo totalne do kolen :D

prave som bol svedkom super scenky s Dumgarom :

Dumgar dosiel na trh, kde usilovne sil Young.
D ¨ty si krejci?¨
Y ¨jasne co nevidis?"
...
D ¨a si dobry?¨
Young mu nieco ukazuje
Y ¨takto dobry¨
D ¨hmm a za kolko?¨
Y ¨8k¨
D ¨COZE?? TOLIK?¨
Y ¨davam to za 10, ale kedze poznam tvojho dobrackeho kamarata Morbusa...¨
vtedy Dumgar vyprskol:
D¨COZE??!! TO N..E..N..I ZADNEJ MUJ KAMOS ROZUMIS!??¨
Y ¨nemusis hned prskat, hlavne klid¨
D ¨TAK ME NESPOJUJ S TIM XINDLEM POBOZNYM!!!!¨
Y ¨ale dobre¨
D ¨jestli on se chlubi ze se zname, tak JA rozhodne ne!!!¨

no proste uplne perfektne zahrane hehe :D
  • 0

#24 Host_AmberStar_*

Host_AmberStar_*
  • Host

Odesláno 22.10.2004 17:30

No, Dumgar je opravdu pěknej řízek, jen co je pravda... Taky se vľdycky skvěle bavím, kdyľ je tam (i kdyľ ho teda Amber nemůľe ani cejtit :rolleyes: )

Jinak docela srandovní jsou ty maličký zmije, co jsou občas v trávě - kdyľ jsou v nich zapíchlý ąípy :) To pak vypadají jako jednohubka :D Jednou jsem jich do jedné nasázela snad 3 (měla jsem kliku a 3x poąkození za 1HP :P ) - to pak vypadala jak jeľek anorektik :rolleyes: :angry: :ph34r:
  • 0

#25 Host_Bearen z Medvědova_*

• Host

Odesláno 22.10.2004 18:12

Největąí sranda je VZDYCKY v hospode...hlavne s nejakym tim kanabisem...zelená bábovka je super!

BTW proc je tu tak drahej? Kde na to mám asi brát??? To to tu nikdo nepěstuje??????
  • 0

#26 Host_AmberStar_*

Host_AmberStar_*
  • Host

Odesláno 24.10.2004 02:33

No já myslím, ľe po dneąku je to zase jasný - úkol najít dva kusy oľivlýho nábytku, kterej ze vąeho nejradąi jí salám :rolleyes: To teda klobouk dolů!!

Navíc pátrací "komando" Amber&Tinwe si myslím v nastálé situaci počínalo celkem dobře, a já se klasicky dusila smíchy xx-P :D Váľně paráda!

Sice si teď kaľdý v městě o nás myslí, ľe jsme s Tin uplní blázni, protoľe otázky typu "Neviděl jste tu chodící bednu, má moc ráda salám?" asi normálně nejsou moc časté.
No, moľná tak od Bearena, po troące jeho "bylinek" :P
  • 0

#27 Host_Bearen z Medvědova_*

• Host

Odesláno 24.10.2004 07:54

No já myslím, ľe po dneąku je to zase jasný - úkol najít dva kusy oľivlýho nábytku, kterej ze vąeho nejradąi jí salám  :rolleyes:  To teda klobouk dolů!!

Navíc pátrací "komando" Amber&Tinwe si myslím v nastálé situaci počínalo celkem dobře, a já se klasicky dusila smíchy  xx-P  :D  Váľně paráda!

Sice si teď kaľdý v městě o nás myslí, ľe jsme s Tin uplní blázni, protoľe otázky typu "Neviděl jste tu chodící bednu, má moc ráda salám?" asi normálně nejsou moc časté.
No, moľná tak od Bearena, po troące jeho "bylinek"  :P

já lítací stoly a truhly vidim často, nevim co je na tom tak divnýho...
  • 0

#28 Host_Belas_*

Host_Belas_*
  • Host

Odesláno 24.10.2004 11:39

vcera me pobavilo kdyz sem chtel ozivit jednoho hrace...priblizil sem se s nejmenovanou NPC a rekl "Kdopak nam to tady lezi"...nato se hrac quitnul...asi si myslel ze mu chci uriznout hlavu....
  • 0

#29 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 24.10.2004 13:31

vcera me pobavilo kdyz sem chtel ozivit jednoho hrace...priblizil sem se s nejmenovanou NPC a rekl "Kdopak nam to tady lezi"...nato se hrac quitnul...asi si myslel ze mu chci uriznout hlavu....

:rolleyes: :angry: :ph34r:
  • 0

#30 Host_AmberStar_*

Host_AmberStar_*
  • Host

Odesláno 24.10.2004 20:44

No...mě dneska docela dostalo, kdyľ se mě (a skupinky kolemstojících) v bance zeptal nějaký bojovník, jestli nejsme z Teplic :D

Sem ani neměla sílu něco odpovědět :rolleyes:

Tak tedy aspoň touto cestou...ee, nejsem z Teplic :P
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních