Skočit na obsah

Fotka

Je nakup od svych postav presun? Nebo jinak trestny?

• Please log in to reply
67 odpovědí na toto téma

#61 Krásný Neznámý

Krásný Neznámý

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 331 Příspěvků:

Odesláno 05.07.2017 17:41

Já si myslím, že byste oba udělali lépe, kdyby jste místo kafrání tady logli do hry a šli se mnou něco lootnout. :P

• 0

#62 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 05.07.2017 18:22

Tak máš napsat čas a nekrafat tu:P

• 0

#63 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 05.07.2017 18:29

A máš snad pocit,že krom toho že se tu do mě navážíš děláš pro Démonku něco ty sám?  Víš co se říká o tom zametání před svým prahem.

PS: Ukaž mi kde konkrétně píšu za prvý o tom,že umím dělat skripty a za druhý brečím,že  se za hraní na Démoně neplatí. :devil:  Pokud si pamatuju tak jsem pouze podotkla,že hry kde můžeš přenášet itemy z postavy na postavu se obvykle platí. Mimochodem srovnávat naši mrnavou stařenku s obříma mmorpg je jako srovnávat blešku a slona. :biggrin: 

• 0

#64 Davis421

Davis421

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 267 Příspěvků:

Odesláno 05.07.2017 19:05

A máš snad pocit,že krom toho že se tu do mě navážíš děláš pro Démonku něco ty sám?  Víš co se říká o tom zametání před svým prahem.

PS: Ukaž mi kde konkrétně píšu za prvý o tom,že umím dělat skripty a za druhý brečím,že  se za hraní na Démoně neplatí. :devil:  Pokud si pamatuju tak jsem pouze podotkla,že hry kde můžeš přenášet itemy z postavy na postavu se obvykle platí. Mimochodem srovnávat naši mrnavou stařenku s obříma mmorpg je jako srovnávat blešku a slona. :biggrin:

Je vidět že se si vybíráš jen slova na který máš odpověd ale celá pasáž ti v hlavě asi neuvázla :biggrin:  typická ženská :biggrin: :biggrin:  psal jsem svuj názor jako nezávislý pozorovatel. Tím končím celou debatu jelikož evidentně nemáš kapacitu abys pochopila co jsem chtěl říci a jen hledáš výmluvy a napadáš mě za názor který se ti nelíbí ikdyž je hodně blízko k pravdě protože nejsi schopná přijmout skutečnost.

• 1

#65 Krásný Neznámý

Krásný Neznámý

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 331 Příspěvků:

Odesláno 05.07.2017 19:09

Jsem ve hře, koukejte dorazit.

• 0

#66 Aved

Aved

Tovaryš

• Discord
  • PipPipPipPip
  • 415 Příspěvků:
  • Interests:The last of the immortals !

Odesláno 05.07.2017 19:33

Tak kolik mam poslat za toho kekropa ? At to nemusite delat zadarmo.  Koupim jich klidne na vic postav, at to nemusim lootit. 

• 0

#67 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 05.07.2017 21:26

Ješiš to musíš hlásit předem...jak pustím jinou hru tak nevidím neslyším a nevzpomínám:D

• 0

#68 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 31.07.2017 20:52

uz nic

Příspěvek upravil Ayko: 31.07.2017 22:26

• 0

0 uživatelů si čte toto téma