Skočit na obsah

Fotka

Je nakup od svych postav presun? Nebo jinak trestny?

• Please log in to reply
67 odpovědí na toto téma

#1 Yakut

Yakut

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 784 Příspěvků:
  • Interests:Divotvurstvi

Odesláno 08.11.2015 11:41

Predam bylinkarke flasky jednou postavou a kupim ich inou.

1. Cena je fixna modulom nie mnou

Jedine co ma napada je ze vpodstate regulujem dostupnost daneho vyrobku pre postavu a ano predaj je v zaujme, ze ho moja postava (ta druha nakupi). 

2. Myslim ze neumerne urcenie ceny (zvyhodnenie nakupcu) v bazare je podvod. 

• 0

#2 Voren

Voren

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 256 Příspěvků:

Odesláno 08.11.2015 12:20

A to samé se týká nářadí u trpaslíka na Trhu

• 0

#3 porkac

porkac

Správce serveru

• Vedoucí DM
  • PipPipPipPipPip
  • 911 Příspěvků:
  • Interests:Je pouze jedina pravda vesmir je nekonecny..

Odesláno 08.11.2015 12:30

*poskrabe se na hlave*

hee..

to ohlasujes budouci prohresek ci ti todle bys rad udelal no hele ... at je to jakchce nedelej to... 

radeji vyuzij sluzeb babule na trhu a preprodej si to to je totiz jediny regulerni zpusob jak si od sveho alchy muzes koupit flasky.. je to na hrane ale tolerovany to je

pres hrace ci bazar si muzes urcit cenu a tak to ziskat pod cenou to ze si rekl ze by cena byla pevna nerozhoduje porad toje prehoz

takze jak jsem rekl pres obchod u babky jo v nake rozumne mire ... to muzes ale pocitej s tim ze kdyzto tam das muze to nekdo vykoupit driv nez to stihnes sam ja osobne kdyz uz jsem byl donucen toto udelat tak jsem pokazde dal max vyrobku a pockal tak hodku no...  se mito zkratka moc nelibi dat a hned koupit s jinou a cose tyce cen u babule sakmuzes davat flasky comaji stejnou cenu jako dava hrac samo sebou tam nedasoliosaky co bere desne pod cenou... vetsina flasek je dobre ohodnocena krom V. lekaren a oliosaku

• 1

#4 Yakut

Yakut

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 784 Příspěvků:
  • Interests:Divotvurstvi

Odesláno 08.11.2015 13:09

na to sa pytam...od babule... len na lektvary sa pytam, tie jediny mi pridu ze neklamem a neodzuvbavam, lebo cenu urci baba a presne kupit to mozu vsetci...

Příspěvek upravil Yakut: 08.11.2015 13:11

• 0

#5 HattoriHansa

HattoriHansa

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 150 Příspěvků:
  • Interests:Je mi líto lidí kteří nepijí. Ti jak se ráno probudí tak stejně mizerně se budou cítit celý den....Frank Sinatra

Odesláno 13.11.2015 11:26

A jak je to s nářadím od trpaslíka ?

To by se tolerovalo ? Vzhledem k tomu ze ceny neurčuje hráč ?

A nebo by se jednalo o přehoz ?

• 0

#6 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 13.11.2015 12:33

trpaslík má fixní ceny tam to bylo vždycky v pohodě , zvlášt když je ve hře tak málo lidí že se člověk nářadí nedočká :wink:

• 0

#7 HattoriHansa

HattoriHansa

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 150 Příspěvků:
  • Interests:Je mi líto lidí kteří nepijí. Ti jak se ráno probudí tak stejně mizerně se budou cítit celý den....Frank Sinatra

Odesláno 15.11.2015 00:13

To znamená co ????  Že je LEGALNI když si z jednou postavou nahazím vercjak k trpaslíkovi na trhu a z jinou si ho odkoupím ????

Jen bych v tom rad mněl jasno to je všechno.

• 0

#8 Highlander

Highlander

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 566 Příspěvků:

Odesláno 15.11.2015 06:45

Neprehadzovat si tam kvanta naradia stale, ale v rozumnej miere, sem tam....sa prizmurit oko da....vraj

• 0

#9 gravianus

gravianus

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1046 Příspěvků:

Odesláno 15.11.2015 10:40

Taky mi to tak prijde logicke. U babule a trpaslika si nemuzes urcit ceny, takze kdyz to koupis svou postavou, je to jako kdyby to koupil kdokoliv jiny. A zrovna lektvary a naradi je nedostatkove zbozi, co tak v posledni dobe pozoruju,tak proc nevyuzit sveho craftera, ze. Ale konecny verdikt je na DM samozrejme.
  • 0

#10 Valerie

Valerie

Neznalý

• Hráč
  • 17 Příspěvků:

Odesláno 07.06.2017 20:22

Jak se tohle řeši v roce 2017 když už nikdo nehraje, jak legalně dělat craft a ziskavat nařadi od sve postavy. čekat na jineho kovaře je delši jak měsic a to hraju měsic

• 0

#11 Surik

Surik

Král králík králů

• Je dobré být zas králem..
  • 1833 Příspěvků:

Odesláno 07.06.2017 20:53

Pořád stejně - babule a trpoš na trhu legal, bazar nelegal.

• 0

#12 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• Cech Obsidiánových holí
  • 1693 Příspěvků:

Odesláno 07.06.2017 20:56

Nechcete k trpošovi povolit i zlaté zbraně 6-8k a zlaté brnění za fixní ceny ? 8 ? 10k ? ( anketa) 

edit: a k tonckovi zrovna krejčíka,luky a šípy.

Příspěvek upravil Razfallow: 08.06.2017 11:09

• 1

#13 Krásný Neznámý

Krásný Neznámý

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 331 Příspěvků:

Odesláno 08.06.2017 00:07

A já ještě přehazovat můžu, nebo už i na mě začal platit zákaz?

• 0

#14 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 08.06.2017 18:32

A nemyslíš,že tohle by bylo regulérní přehazování ....pokud si tím myslel,že by to tam dávali crafteři....

• 0

#15 gravianus

gravianus

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1046 Příspěvků:

Odesláno 08.06.2017 19:25

Sak se to da u trpa/babule koupit jen za fixni cenu. Ta druha postava to musi koupit za prachy, jako kdyby to tam dal kdokoli jiny, na tom neni nic prehzovani, si myslim...
  • 0

#16 Aved

Aved

Tovaryš

• Discord
  • PipPipPipPip
  • 415 Příspěvků:
  • Interests:The last of the immortals !

Odesláno 08.06.2017 21:52

Stavel jsem postavu. Kdyz jsem mel 17 lvl a porad vybavu od Kallara. Zbroj i mec. Prestal jsem hrat. Opravdu to cloveka nebavi. Kdyz tam byla Zuzanka, aspon mi nakouzlila zbran. Jinak ale nehratelne bohuzel.

• 0

#17 Surik

Surik

Král králík králů

• 1833 Příspěvků:

Odesláno 08.06.2017 22:11

Stačí napsat crafterům do topicu na foru, několik z crafterů na forko kouká pravidelně bych řekl.

• 0

#18 Drtik

Drtik

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 245 Příspěvků:

Odesláno 09.06.2017 07:01

Na bazar se stejnak povětšinou dává stříbro-syenit, a když tam někdo dá stříbrnou zbraň za 2-4k(se pohybuje +-) a zlato 5-8k, jasné dát to tam za 10 zlatek je už trochu koledování, když si to koupíš ty sám. Občas tam házím nářadí nebo stříbrné zbraně pro noobiky a už se mi stalo, že sem si o měsíc dyl koupil sám svou zbraň, aniž bych nad tím přemýšlel. Těžko soudit, ale v těchto věcech bych až takový problém neviděl.

Příspěvek upravil Drtik: 09.06.2017 07:02

• 0

#19 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• 1693 Příspěvků:

Odesláno 09.06.2017 07:22

A nemyslíš,že tohle by bylo regulérní přehazování ....pokud si tím myslel,že by to tam dávali crafteři....

a to je právě toho smysl.... shánět pracujícího/studujícího člověka,aby vlezl do hry kvůli 8-20k, ze kterých má stejně jen polovinu je hovadina. A kromě toho,že člověk běhá pak v kalarovkách/jak kdy příležitostně sežene část vybavení je jen opruz. 

jak se dá kupovat přes babuli tak s proměnou není problém. Když tam proměna je, člověk si ji koupí a když tam není tak si těch 10-20 flašek vyrobí sám, stejně za to zaplatí stejnou cenu.

Nemusí čekat jak ocas týden než mu někdo logne do hry,aby se poté mohl vyexpit z 3 level na 7.

Stejně tak to bude pro zlaté věci a lukaře/šípaře/zlatníka a krejčíka včetně +2 pásků a základní výbavu,aby se neřeklo : "ty sis to koupil přes bazar za 5999gp - SMAZAAAAAT"

Příspěvek upravil Razfallow: 09.06.2017 07:23

• 0

#20 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 09.06.2017 17:22

Mno jenže jde o to,že věci jako lektvary,šípy a nářadí jsou věci nízké hodnoty co se spotřebují. Jsem proti tomuto řešení ....jak píše surda,stále je tu dost crafterů co kouká na forum a na výrobu do hry logne.

• 0

#21 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• 1693 Příspěvků:

Odesláno 09.06.2017 20:11

Takže dáš přednost týdnu čekání na EQ pro novou postavu, který vyměníš za 20-30hodin ?
Nechť žije opruz pro hráče,třeba se tu někdo nový udrží

• 1

#22 Highlander

Highlander

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 566 Příspěvků:

Odesláno 09.06.2017 21:16

Stačí napsat crafterům do topicu na foru, několik z crafterů na forko kouká pravidelně bych řekl.

kolko týždnou už na teba čakám? :)
  • 0

#23 Surik

Surik

Král králík králů

• 1833 Příspěvků:

Odesláno 09.06.2017 21:54

kolko týždnou už na teba čakám? :)

Čekáš kvůli hloupýmu nářadí a ještě sis naobjednal 85 kusů. To je oser, to neni craft. To nemám hotový za 5 minut, proto jsem během zkouškového nehodlal trávit čas ve hře kováním nářadí, to je rozdíl a btw - to základní nářadí, si můžeš nakoupit od NPC.

EDIT: Ukaž mi prstem na člověka, co ti nabídne hned lognout do hry a dělat ti 85 kusů různýho nářadí :)

EDIT2: Kdokoliv mi tu napsal na PM, že chce zbraň, tak jsem do hry logoval hned, jak jsem se s ním dohodl kdy bude ve hře :)

Příspěvek upravil Surik: 09.06.2017 21:55

• 0

#24 HattoriHansa

HattoriHansa

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 150 Příspěvků:

Odesláno 10.06.2017 08:34

Ano 85 ks naradi je OPRAVDU oser nicmene  kdyz sem ti ccb pred rokem nebo delsi dobou nabizel varku zeleza  ZADARMO !! Protoze sem potreboval vercjak  a slo o par kusu tak si mi napsal ze to nechces protoze vercjak delat nebudes. 

Ano byt ve hre hodinu nebo dyl a jen stat na trhu a craftit je opravdu opruz to chapu ale je tu Kellar a nebo bazar a kovare tu ma kde kdo ale naradi nedela skoro nikdo . Tak nejak na sebe navzajem DLABEM a z toho potom vznikaji takovehle problemy. Sice sem ve hre uz pekne dlouho nebyl ale zkus si sehnat treba " jen " zlatou zbroj ... schvalne kolik tydnu na ni budes cekat.... a vo vo vo ... vo tom je : - DDD

EDIT : A kdyz potom nejaky KOKOT zacne vykupovat vercajk a zacne ho davat z5 a predrazovat  tak vam to prijde jako normalni a jeste se potom divite ze zadny nesezenete. 

Tak to FAK nemyslite vazne ???

Příspěvek upravil HattoriHansa: 10.06.2017 08:47

• 0

#25 gravianus

gravianus

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1046 Příspěvků:

Odesláno 10.06.2017 10:05

Hele, mne neprijde zas tak blby napad rozsirit sluzby trpaslika/tondy na veci do +2. S trochu vyssi cenou, nez si bezne uctuji crafteri (treba o 20 %), ale za fix, aby to nebylo jakoze prehazovani. S +2 vecmi se da vydrzet pomerne dlouho, tak ti, co maji na acc craftery, by si mohli udelat vybavu svym novym charum. Mne to prijde jako ok vec. Implementace nevim. Nebo predelat bazar, at ma fixni ceny? Pouvazujme nad tim. Lidi by to pak treba motivovalo vic kraftit, kdyby vedeli, ze to vyuzijou i teoreticky u svych postav...

Příspěvek upravil gravianus: 10.06.2017 10:07

• 1

#26 porkac

porkac

Správce serveru

• Vedoucí DM
  • PipPipPipPipPip
  • 911 Příspěvků:
  • Interests:Je pouze jedina pravda vesmir je nekonecny..

Odesláno 10.06.2017 10:49

co se tyka meho osobniho nazoru (nemluvim za DM team) tak bych take zavedl k trpaslikovi veci zbroj po stribro za 2x-3x vysi cenu a zbrane ... no to je slozitejsi ale asi taky bych to videl po stribro za 2x-3x vysi cenu de do  toho vlozit sutr a tak udelat  nesrovnatelne lepsi vybavu .. a naradi klidne taky at je u trpose ale at to je trebas za 1,5k za zeleznou sekeru neni to moc premrstene ... jo vim pro lowiky to je palka ale i oni dokazi v pohode nasetrit na to co potrebuji

• 0

#27 HattoriHansa

HattoriHansa

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 150 Příspěvků:

Odesláno 10.06.2017 10:51

Klidne za dvojnasobek  kdyz budes mit na vyber cekat tyden nebo 14 dni na zlatou zbroj atp. a nebo si priplatit  tak si  myslim ze vetsina si priplati a nebude to ohrozovat potencialni craftery. 

EDIT : myslim ze spis nez stribro by se hodilo zlato v tom se da v pohode vydrzet i do 20 lvl . 

Příspěvek upravil HattoriHansa: 10.06.2017 10:52

• 0

#28 HattoriHansa

HattoriHansa

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 150 Příspěvků:

Odesláno 10.06.2017 10:59

A nebo udelat specialniho prekupnika neco ve stylu toho prodejce licenci ve slatu . Za primerenou prirazku  dvojansobek bezne ceny mi prijde akorat ale to je na zvazeni. 

A klidne k tomu pridat jeste povinost mit nejaky predmet aby s tebou obchodnik vubec  zacal obchodovat.  Prislusnou licenci ( nevim to hle je mozna blbost ) slzy nebo neco jineho. 

Kdysi tu pdadali perlicky stesti  potom se mnenilo tusim za kaminky do zbrani atp. Treba by ten prekupnik mohl mit i za primerenou cenu male a stredni sutry. 

A stribrnou a zlatou munici to by se tez asi hodilo. 

• 0

#29 gravianus

gravianus

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1046 Příspěvků:

Odesláno 10.06.2017 11:39

S tou 2x-3x vyssi cenou opatrne, crafteri by potom ihmo ty ceny srovnali podle toho, proc by to meli delat levnejc, kdyz to hodi k trpovi a maji 2x vic.

Navic by to byla motivace pro hrace prohanet si to pres trpa, kdyby chteli vydelaz vic penez se svym kovarem. Takze spis nastavit ceny na normalni uroven, at to je alternativa, kdyz ve hre nejsou hraci, a ne nejaka predrazena prehazovacka.

Příspěvek upravil gravianus: 10.06.2017 12:04

• 0

#30 Highlander

Highlander

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 566 Příspěvků:

Odesláno 10.06.2017 12:15

ja to myslel skor zo srandy, viem že máš skúškové, povodne som chcel pár kusov ale ked uz tak to treba využit,ked niekto kove naradie:)

a čo je bežná cena výrobku ked každý crafter ma ceny iné, alebo som to zle v rýchlosti zle čítal?
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních