Skočit na obsah

Fotka

Verze 1.71 (?) Připomínky

• Please log in to reply
160 odpovědí na toto téma

#61 Modrin

Modrin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 315 Příspěvků:
  • Interests:Narden - Lovec a stopař
    Žiži Sršáň - Příslušník nižšího kléru, ozbrojená pěst řádu
    Jorg Drogunov - jeden z posledních žoldnéřů legie Jih

Odesláno 14.07.2015 15:54

Mě se ten Patch nelíbí!

Už se mi líbí. Díky za něj.

PS: To vysvětlení změn chování je hodně dobré a srozumitelné.

• 1

#62 Krásný Neznámý

Krásný Neznámý

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 331 Příspěvků:

Odesláno 14.07.2015 20:18

Mně se to nechce pročítat všechno, takže se jen zeptám - je nějak upravená IGMS nebo Hellball? Půjde s tím pořád zabíjet lowbíky (30 a níž)?

• 0

#63 Wewet

Wewet

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 354 Příspěvků:

Odesláno 14.07.2015 20:28

Elipsa: jop, zabíjet tím jde, ale už je to omezeno na level cíle, max 1 střela na level..!

• 0

#64 gravianus

gravianus

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1046 Příspěvků:

Odesláno 14.07.2015 20:37

Ještě jedna věc.

V changelogu k 1.71 jsem se dočetl:

Aura-like AOEs improvements

- aura-like spells cannot stack anymore, new casting replaces the old AOE and its effects

Spell affected: battletide, dirge, magic circle against alignment, and silence.

Co to znamená? Že nepůjdou použít obě kouzla ze seznamu naráz? Ovlivňuje to i barbarovu rage? Ta šla stackovat s mighty rage.

+ zajímavá noticka u Polymorphing:

• all druid and shifter shapes now consider custom content item in left hand instead of a shield and merge it (unless its weapon of course)

• also implemented new features to enable merging of a bracers/gloves and stack ability bonuses when merging

Ovlivní to nějak přeměny na demoně?

Příspěvek upravil gravianus: 14.07.2015 20:43

• 0

#65 shadooow

shadooow

Starší učeň

• Community patch
  • PipPipPip
  • 314 Příspěvků:

Odesláno 14.07.2015 21:38

Ještě jedna věc.

V changelogu k 1.71 jsem se dočetl:

Aura-like AOEs improvements

- aura-like spells cannot stack anymore, new casting replaces the old AOE and its effects

Spell affected: battletide, dirge, magic circle against alignment, and silence.

Co to znamená? Že nepůjdou použít obě kouzla ze seznamu naráz? Ovlivňuje to i barbarovu rage? Ta šla stackovat s mighty rage.

+ zajímavá noticka u Polymorphing:

• all druid and shifter shapes now consider custom content item in left hand instead of a shield and merge it (unless its weapon of course)

• also implemented new features to enable merging of a bracers/gloves and stack ability bonuses when merging

Ovlivní to nějak přeměny na demoně?

AOE: tam šlo o něco jiného. šlo zakouzlit 2x bitevní vřavu po sobě a postava opravdu měla pod sebou 2 ikdyž to nešlo pro laika poznat. V praxi to pak vypadalo tak že:

- npc si házely 2x na postihy (ale postihy se nesečetly)

- pokud mělo npc spell mantlu vyredukovalo ji to 2x pokud ses s bitevní vřavou přiblížil k němu

zneužívalo se to na pvp serverech, 2x bitevní vřava přiblížit se k mágovi to mu zrušilo mantlu a pak mu prsknout implozku

Barbarovu rage to neovlivňuje. A hlavně vy ji tu máte upravenou takže moje úpravy zuřivosti se tady vůbec neprojeví.

AD proměny:

- to záleží na tom máte-li tady takový item. jedná se o vlajky z cepu které se dají nosit jako štít ale nedávají AC, případně to můžou být hudební nástroje nebo klidně i pochodeň pokud tu máte nějakou co dává nějaký jiný bonus kromě světla

- to je volitelný switch který se musí povolit aby to fungovalo, stejně tak existuje switch na sčítání bonusů k abilitám v proměně, tzn pásek a helma k síle obojí +2 normálně v proměně dá +2 pokud se tohle zapne tak +4. Takže je načase lobbovat u DM.

Příspěvek upravil shadooow: 14.07.2015 21:41

• 0

#66 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• Cech Obsidiánových holí
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1693 Příspěvků:

Odesláno 14.07.2015 21:43

...

- to je volitelný switch který se musí povolit aby to fungovalo, stejně tak existuje switch na sčítání bonusů k abilitám v proměně, tzn pásek a helma k síle obojí +2 normálně v proměně dá +2 pokud se tohle zapne tak +4. Takže je načase lobbovat u DM.

chceméééé paulééé

Paulee:

Předmět k diskuzi na WB foru.

Příspěvek upravil Paul325: 15.08.2015 11:54

• 1

#67 gravianus

gravianus

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1046 Příspěvků:

Odesláno 19.07.2015 20:27

Pravděpodobně jsou buglé lektvary léčení - ty, co padají z netopýrů u Saleka i ty, které postava dostane do startu. Léčí za nepřiměřené množství HP. Ačkoli podle popisku by měly léčit za 1k8+2, resp +5, setkal jsem se s tím, že mě oléčily i za 23. Na screenshotu je třeba vidět hodnota 20.

Demona_0000c.jpg

Paulee: Huuustý ;)

Příspěvek upravil Paul325: 15.08.2015 11:52

• 0

#68 gravianus

gravianus

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1046 Příspěvků:

Odesláno 13.08.2015 22:57

a oko jen houka dispelly nebo i stiha hazet prsty a sutry jako driv?

to je dost podstatny.

Teď jsem to byl zkusit. Nelze. Oko hází dispelly, prakticky furt. Jed dává, je třeba přehodit, bo imku nemáš, na 1 chcípáš. Death raye hazí taky, nepřehodíš, chcípáš. Po paprsku samože 9 sekund nemůžeš kouzlit. Takže jsem skončil zaslouženě v hlíně :) Nuže asi je třeba opasek proti jedu, smrti a takové další srandy, akorát nevím, jak je strategicky přehazovat. A co nejrychleji ubít. Moje dexerka se nechytá. Trochu mě mrzí investovaných prachů do zbraně na eriny, protože se tam už asi znova nepodívám :D Nevím, co na to řeknou hráči, co si stavěli a vybavovali char na DZtko, teď si asi neškrtnou.

Příspěvek upravil gravianus: 13.08.2015 23:03

• 0

#69 Sir Hrouda

Sir Hrouda

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1199 Příspěvků:
  • Interests:Eleanessa,Lister
    Raina Hroudová
    Sir Hrouda II.
    Excelentissima(Tissi)
    Lajka,Sirius
    Pomsta, Myta

Odesláno 14.08.2015 00:09

Teď jsem to byl zkusit. Nelze. Oko hází dispelly, prakticky furt. Jed dává, je třeba přehodit, bo imku nemáš, na 1 chcípáš. Death raye hazí taky, nepřehodíš, chcípáš. Po paprsku samože 9 sekund nemůžeš kouzlit. Takže jsem skončil zaslouženě v hlíně :) Nuže asi je třeba opasek proti jedu, smrti a takové další srandy, akorát nevím, jak je strategicky přehazovat. A co nejrychleji ubít. Moje dexerka se nechytá. Trochu mě mrzí investovaných prachů do zbraně na eriny, protože se tam už asi znova nepodívám :D Nevím, co na to řeknou hráči, co si stavěli a vybavovali char na DZtko, teď si asi neškrtnou.

jed od beholdera driv daval snizeni str. jestli je to prehozene na con (death) je to asi spatne vzhledem k tomu ze ma jeste kamen a IKčko.

nicmene ten jed by te mel i tak zabit az pri dalsim podhozeni cili bys mel mit cas vypit protijed/obnovu/lekarnu pouzit.

asi si to taky zajdu zkusit :-)

• 0

#70 Sir Hrouda

Sir Hrouda

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1199 Příspěvků:
    Raina Hroudová
    Sir Hrouda II.
    Excelentissima(Tissi)
    Lajka,Sirius
    Pomsta, Myta

Odesláno 14.08.2015 00:38

jed od beholdera driv daval snizeni str. jestli je to prehozene na con (death) je to asi spatne vzhledem k tomu ze ma jeste kamen a IKčko.

nicmene ten jed by te mel i tak zabit az pri dalsim podhozeni cili bys mel mit cas vypit protijed/obnovu/lekarnu pouzit.

asi si to taky zajdu zkusit :-)

takze, logl jsem se s Lajkou, vycistil spawny v prvni lokaci v DZ a pak sel na beholdera, jed aplikovan jen ten normalni kdyz se do nej ty trefis a ten snizuje silu.

Houka dokud ma na co tzn i imka na mysl z flasky, jak uz neni po cem by houkal tak jen zkousi ray a ujizdi pred postavou aby do nej netloukla, zitra zkusim dalsiho ale nevidim problem.

• 0

#71 gravianus

gravianus

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1046 Příspěvků:

Odesláno 14.08.2015 07:18

takze, logl jsem se s Lajkou, vycistil spawny v prvni lokaci v DZ a pak sel na beholdera, jed aplikovan jen ten normalni kdyz se do nej ty trefis a ten snizuje silu.

Houka dokud ma na co tzn i imka na mysl z flasky, jak uz neni po cem by houkal tak jen zkousi ray a ujizdi pred postavou aby do nej netloukla, zitra zkusim dalsiho ale nevidim problem.

Jo, fajn, tak házi asi snížení síly, já jsem myslel, že jsem umřel na hod v druhém kole jedu, protože se mi zdálo nepravděpodobné, aby se do mě trefil ranged attackem a ještě jsem si hodil jedničku na smrt. Ale asi jsem měl smůlu a stalo se :) Že by házel kámen jsem si zatím nevšiml. Tak potom stačí asi jen opasek na smrt, ne? Co mysl? Hází strach?

Příspěvek upravil gravianus: 14.08.2015 07:19

• 0

#72 A-I

A-I

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 232 Příspěvků:

Odesláno 14.08.2015 07:56

Cau, nezda se mi fungovani aury z terryfying rage od barbara, ale nevim jestli je to patchem nebo ne, driv jsem s tim nehral.

Kdyz ted nahodim rage a jsou kolem nepratele, ihned si hodi. To je fajn. Jakmile se pohnu, uz zacinaji problemy a dalsi nepratele, co prijdou ke me nebo ja k nim, nebo kdyz litam kolem nich jak blazen, si nehazi proti strachu tak z 90%. Jen obcas kdyz stoji kolem si hodi tak jednou po 3-6 kolech.

Aura v drtive vetsine funguje jak ma, kdyz ji nahodim pred prechodem do lokace, coz je ale v mnoha pripadech nemyslitelne/nepouzitelne. Muzete na to nekdo hodit ocko?

Paulee: Uvidím co s tím de dělat.

Příspěvek upravil Paul325: 15.08.2015 11:56

• 0

#73 Modrin

Modrin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 315 Příspěvků:
  • Interests:Narden - Lovec a stopař
    Žiži Sršáň - Příslušník nižšího kléru, ozbrojená pěst řádu
    Jorg Drogunov - jeden z posledních žoldnéřů legie Jih

Odesláno 14.08.2015 08:00

No upřímně prohlašuji, že nový Beholder to jen trošku komplikuje. V podstatě jen o něco málo zpomaluje vybrání dungu, protože se mi neoplatí se boostovat lahvemi (přijde mi to jako zbytečné mrhání při minimálně jednom dispelu na setkání s Očkem). 

PS: pravda ale je, že můj panáček není primárně střižený na míru DZ.

PS: zpětně shledávám, že vybírání DZka bez boostu mi přijde mnohem zábavnější a mám větší radost s úspěšného vyrabování.

Příspěvek upravil Modrin: 14.08.2015 08:03

• 0

#74 Sir Hrouda

Sir Hrouda

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1199 Příspěvků:
    Raina Hroudová
    Sir Hrouda II.
    Excelentissima(Tissi)
    Lajka,Sirius
    Pomsta, Myta

Odesláno 14.08.2015 11:53

No upřímně prohlašuji, že nový Beholder to jen trošku komplikuje. V podstatě jen o něco málo zpomaluje vybrání dungu, protože se mi neoplatí se boostovat lahvemi (přijde mi to jako zbytečné mrhání při minimálně jednom dispelu na setkání s Očkem). 

PS: pravda ale je, že můj panáček není primárně střižený na míru DZ.

PS: zpětně shledávám, že vybírání DZka bez boostu mi přijde mnohem zábavnější a mám větší radost s úspěšného vyrabování.

Presne tak!

Stačí pasek na smrt, AC dexovka ma, do low AC jeste hazel srazeci pracku to nevim zda dela i ted musel bych zkusit s WMkem

vymlat vse okolo a pak teprve beholdera, jedina rada co ti muzu dat.

edit.sražecí pracku pouziva porad, resp. ray

beholder 0 Lajka 2

Příspěvek upravil Sir Hrouda: 14.08.2015 12:03

• 0

#75 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 14.08.2015 12:58

No nechci být extrémně rýpavá,ale ne každý tu má dexovky a vybavení od Dámy. Doporučuju to zkusit s jinou než full vybavenou dexovkou a pak teprve tady psát jak to není omezující. To jen tak mimo .....upraví se to,aby se DZ nestalo mrtvým dungem kam bude chodit pár odvážlivců co mají vysoké  AC a top vybavení od Dámy. :wink: Minimálně se ubere oko v první místnosti.

Příspěvek upravil Werewolf: 14.08.2015 13:10

• 0

#76 Sir Hrouda

Sir Hrouda

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1199 Příspěvků:
    Raina Hroudová
    Sir Hrouda II.
    Excelentissima(Tissi)
    Lajka,Sirius
    Pomsta, Myta

Odesláno 14.08.2015 13:15

No nechci být extrémně rýpavá,ale ne každý tu má dexovky a vybavení od Dámy. Doporučuju to zkusit s jinou než full vybavenou dexovkou a pak teprve tady psát jak to není omezující. To jen tak mimo .....upraví se to,aby se DZ nestalo mrtvým dungem kam bude chodit pár odvážlivců co mají vysoké  AC a top vybavení od Dámy. :wink: Minimálně se ubere oko v první místnosti.

haha, klasika, zjednodusit aby tam mohlo solo kazde nemluvne

proto mozna par hracu odeslo .)

nabehnout tam jako rambo ve full boostu je fajn, ted to nejde tak je treba to zjednodusit, chapu.

tim stavem v jakem je to ted se aspon znesnadnilo solovani a pokud jdes s partakama tak to vzdy nejak umlatite (pokud mas odpovidajici slozeni party)

• 1

#77 sedd

sedd

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 256 Příspěvků:
  • Interests:Isendir, Wu, Juwi, Max, Trenny, Loo, Goog

Odesláno 14.08.2015 13:20

beholder 0 Lajka 2

Po uprave beholder 0 Isendir 25
  • 0

#78 Sir Hrouda

Sir Hrouda

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1199 Příspěvků:
    Raina Hroudová
    Sir Hrouda II.
    Excelentissima(Tissi)
    Lajka,Sirius
    Pomsta, Myta

Odesláno 14.08.2015 13:32

haha, klasika, zjednodusit aby tam mohlo solo kazde nemluvne

proto mozna par hracu odeslo .)

nabehnout tam jako rambo ve full boostu je fajn, ted to nejde tak je treba to zjednodusit, chapu.

tim stavem v jakem je to ted se aspon znesnadnilo solovani a pokud jdes s partakama tak to vzdy nejak umlatite (pokud mas odpovidajici slozeni party)

A pro tebe silasko, full vybavena dexovka jak tu pises je odmena za vernost jedne postave, za hrani s ni 2-3 roky, tak jak to prezentujes ty, to dopadne tak, ze doexpis lvl 30 a rovnou si to posines solovat DZ, ty ten server zabijes s tim zjednodusovanim nakonec ale jsi DM tak si to uzij.

• 2

#79 M4rSX

M4rSX

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1259 Příspěvků:

Odesláno 14.08.2015 13:44

Tak do DZ se tedka muze jenom s charama co nepotrebujou zadny kouzla. To ze se to upravi bych jako zjednoduseni nevidel. Jen se upravi ten nesmysl co tedka vzniknul :-)
  • 0

#80 M4rSX

M4rSX

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1259 Příspěvků:

Odesláno 14.08.2015 13:45

A do DZ se chodilo expit na lvl 25 od ty doby co se odstranili zeleza :-) ani si na tu 30 nemusel cekat
  • 0

#81 shadooow

shadooow

Starší učeň

• Community patch
  • PipPipPip
  • 314 Příspěvků:

Odesláno 14.08.2015 14:02

Cau, nezda se mi fungovani aury z terryfying rage od barbara, ale nevim jestli je to patchem nebo ne, driv jsem s tim nehral.

Kdyz ted nahodim rage a jsou kolem nepratele, ihned si hodi. To je fajn. Jakmile se pohnu, uz zacinaji problemy a dalsi nepratele, co prijdou ke me nebo ja k nim, nebo kdyz litam kolem nich jak blazen, si nehazi proti strachu tak z 90%. Jen obcas kdyz stoji kolem si hodi tak jednou po 3-6 kolech.

Aura v drtive vetsine funguje jak ma, kdyz ji nahodim pred prechodem do lokace, coz je ale v mnoha pripadech nemyslitelne/nepouzitelne. Muzete na to nekdo hodit ocko?

To je klasicky bug aur v multiplayeru, dela to prakticky na kazdem serveru a zadne kompletni reseni neni. Muj patch tohle resi jen castecne a to tak ze implementuje tzn. vizualni auru, kdy sesilatel napr. v pripade magickeho kruhu proti zlu dostane kruh kolem sebe a efekty toho kouzla bez ohledu na to kde realne aura (a jeji stredobod) je. Ta aura pri pohybu v multiplayeru zustava vzadu, semtam skoci na pozici vlastnika aury, je to dost nahodne ma to co delat s vytizenim serveru, to muj patch neresi, takze aury jako invisky a ochrana na zlo pro partu moc vyuzitelne stale nejsou, jedina zmena je to ze vlastnik aury (ten na ktereho byla aura seslana) o bonusy u aury nikdy neprijde a bude mit kolem sebe kruh neustale (ikdyu kruh neodpovida realite).

Docela bych v pripade Demony doporucil zvysit polomer tech party aur jako je aura invisky a aura ochrany proti zlu, neni to 100% reseni ale kdyz se z 5 metru udela 10 mohlo by to treba pomoct a mohlo by to pak fungovat celkem ok. I tak se asi spis vyplati vic dat kazdymu partakovi invisku z 2 zvlast...

Co se barbara konkretne tyce, vy tu mate jeho zurivosti upravene takze zadne upravy z 1.71 tu na to nemaji vliv, ikdyby mely, vzhledem k tomu ze ta aura je ofenzivni tak tady by zadne zlepseni neprineslo.

Jak jsem psal, to co beholder dělá přesně odpovídá tomu co se píše na nwn wikipedii, navíc má akorát paprsek strachu který mu chybí díky chybě v kódu a místo kterého měl negativní dmg navíc. I to samozřejmě zvyšuje obtížnost díky tomu že lze chytnou další 1čku na disable. Je jasný že je teď o dost těžší ho zabít, zvlášť jestli má ještě jedový a srážecí paprsek což normálně beholdeři nemívaj. Takže asi by stálo za zvážení nějaké oslabení, ale nechci do toho DM kecat, každopádně co se nějakých možných úprav týče zde je asi nejjednodušší řešení: je možné dát mu vzhled "beholder mág", kdy potom nebude používat dispel spolu s paprsky a nebude ho mít neomezeněkrát s tím že se mu dispel dá přidat zvlášť tolikrát kolik potřebujete, co se pak stane je že buď použije dispel nebo paprsky ne obojí naráz a bude mít jen tolik dispelů kolik mu nastavíte. Další věc je že pokud se mu dají nějaké normální kouzla bude to střídat, nebude jen monotónně spamovat paprsky a to dá hráči čas nahodit imky atd.

• 1

#82 gravianus

gravianus

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1046 Příspěvků:

Odesláno 14.08.2015 14:11

To se tady zas rozjelo mym prispevkem... Nevim hroudo, proc tak sijes do Silas, zmenu z patche na svedomi nema a snaha dostat DZ do stavu jako predtim neni zadna spatna vec, ostatne to tak fungovalo dlouho a bez poradne vybavy se tam kdekdo nepodival ani omylem. Je to ted super vyzva a uz me z pleziru napadaji buildy na solo, ktere by treba vybavu damy nepotrebovaly, ale to sme powerplayeri, co ti ostatni?

Příspěvek upravil gravianus: 14.08.2015 14:15

• 1

#83 Sir Hrouda

Sir Hrouda

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1199 Příspěvků:
    Raina Hroudová
    Sir Hrouda II.
    Excelentissima(Tissi)
    Lajka,Sirius
    Pomsta, Myta

Odesláno 14.08.2015 14:21

To se tady zas rozjelo mym prispevkem... Nevim hroudo, proc tak sijes do Silas, zmenu z patche na svedomi nema a snaha dostat DZ do stavu jako predtim neni zadna spatna vec, ostatne to tak fungovalo dlouho a bez poradne vybavy se tam kdekdo nepodival ani omylem. Je to ted super vyzva a uz me z pleziru napadaji buildy na soli, ktere by treba vybavu damy nepotrebovalu, ale to sme powerplayeri, co ti ostatni?

par se nas tu celkem dlouho (vcetne dvou DM) bavilo o tom, ze je demona po par upravach strasne jednoducha - 

kdyz budeme brat za priklad DZ - zeleza, drainer pryc ostatni ncp jsou smesna (odstraneni zelez i drainera je OK dle me) tak ted uz neni beholder bezzubej tak ho odebereme protoze to nedaj lvl 25postavy bez equipu.

zlehcit jeste o kousek a budete to tam behat vybirat na lvlu 20 rovnou.

a ja proti silasce nic nemam jen vim, ze co se tyce hracskeho skillu tak neni prilis vysoko. jestli se server bude ridit tim, co ona povazuje za "tezke" tak kazdy kdo chce nejakou vyzvu v te hre (proto preci hrabeme ten lepsi equip) nakonec odejde jako anonym, surik, ja a mozna i porkac (ze mluvim za ne pokud to neni pravda ze jste chteli neco tezsiho napsat prosim) :)

Příspěvek upravil Sir Hrouda: 14.08.2015 14:21

• 1

#84 gravianus

gravianus

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1046 Příspěvků:

Odesláno 14.08.2015 14:32

No, je sice pravda, ze pro top postavy tady treba neni endgame, ale upravou stavajicich dungu se to imho nevyresi, to nikdy neni reseni, to chce nejaky novy, coz je zase na sirsi diskuzi, do ktere bych se tady nerad poustel :-) A prosimte, zas neprehanej s tou 25 bez equipu, ta to neda. Beholdera mozna upizla, ale mezitim ji udvackujou eruny, neumin ted z hlavy rict build, ktery by to na 25 vybral, podle me nerealne.

Příspěvek upravil gravianus: 14.08.2015 14:37

• 0

#85 Wewet

Wewet

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 354 Příspěvků:

Odesláno 14.08.2015 14:39

SirHrouda a všici co hledaj vzrušení a démona jim připadá jednoduchá:

tenhle ten příspěvek mě dost irituje, doufám že si to někdo v reálu nemyslí vážně, tvrdit že démona je jednoduchá od lidí co si NEUMĚJÍ NAJÍT VÝZVU je NAPROSTO STEJNĚ stupidní jako že když to nesólnem za ty naše 20 tak se musí dung zlehčit ..

Příspěvek upravil Wewet: 14.08.2015 14:40

• 0

#86 Sir Hrouda

Sir Hrouda

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1199 Příspěvků:
    Raina Hroudová
    Sir Hrouda II.
    Excelentissima(Tissi)
    Lajka,Sirius
    Pomsta, Myta

Odesláno 14.08.2015 14:47

SirHrouda a všici co hledaj vzrušení a démona jim připadá jednoduchá:

tenhle ten příspěvek mě dost irituje, doufám že si to někdo v reálu nemyslí vážně, tvrdit že démona je jednoduchá od lidí co si NEUMĚJÍ NAJÍT VÝZVU je NAPROSTO STEJNĚ stupidní jako že když to nesólnem za ty naše 20 tak se musí dung zlehčit ..

Ano, demona je jednoduchá, jak psal Grav nad tebou není tu endgame pro top postavy, což nevadí pokud se stavající dungy nebudou jeste zjednodušovat nebo v pripade dorovnání obtiznosti na uroven 30+ dungu ji zase snizovat :)  

Mel jsi videl verzi DZ kterou jsme kdysi s Paulem testovali, z toho by te asi trefil šlak .)

Příspěvek upravil Sir Hrouda: 14.08.2015 14:48

• 0

#87 Davis421

Davis421

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 267 Příspěvků:

Odesláno 14.08.2015 16:05

Nevidim jedinej důvod proč by se DZ mělo zlehčovat. To rovnou přemenujte "Doupě pro trouby" aby tam mohl každej trouba. Doupě Zla by mělo být těžký přeci jen je to doupě zla :diablo:  pro opravdový hrdiny :konnica:

• 0

#88 A-I

A-I

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 232 Příspěvků:

Odesláno 14.08.2015 16:32

a zbytek nechte behat po trhu :clover:

• 0

#89 A-I

A-I

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 232 Příspěvků:

Odesláno 14.08.2015 16:33

2 shadow: neda se skriptem vyvolat efekt prechodu lokace?

• 0

#90 M4rSX

M4rSX

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1259 Příspěvků:

Odesláno 14.08.2015 16:53

Podle me je rozdil mezi "tezky" a "jen pro urcity build" :-)
  • 1

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních