1.
Byla by fajn zmínka na fóru.nesvítily novinky na fóru
2.
Stříbrný důl : horníci mají 1/10 hp (30-50) což by odpovídalo někde 4-5lvlu (stříbro) - expy jsou pořád stejné (29xp na 27lvl),ale mají všichni Imp.Evasion(novinka) a sejvy pořád stejně velké. Pokud to má být pro low lvl,pak změnit jejich přesvědčení na zlo (netestováno,smrt jsem neriskoval). Stále vysávají hodně sílu,dmg se jim nezměnil ( stále 20 se snejkem a v tom množství-au).kouzlo sunburst
-se chová divně
-uspějí na sejvy reflex- nic se jim nestane
-neuspějí -upíři umřou instantně a dostanou magický dmg 30-50 ( pravděpodobně 1d6 za 2lvly čaroděje ?) což ikdyby: undead mají dostávat 25d6 to je cca průměrně 80dmg (netestováno na ostatních undeadech,jen na upírech,je možné,že i mumky a lichy to zabíjí instantně) -je možné že za poloviční dmg může imp. evasion ?-stejný dmg dostávají i vlci (1d6/2lvly)
-nehlásí,že jsem je zabil,ačkoli xp dostanu
(ps co se s horníkama stalo ? vidím poprvé,že by všichni měli imp.evasion)
kouzlo Undead To Death
-nedává divine dmg,rovnou to npc zabije (max 2)
-dříve s ním nebyl problém zabít i 3-4upíry najednou,teď hážou na sejvy jen 2upíři tzn: jak je omezeno ? místo HD 1d4/lvl je HD 1d2/lvl ? nebo 1nemrtvý za 10lvlů čaroděje ?
-nehlásí,že jsem někoho zabil
-vypadá to,že npc musí vidět kouzlo dopadat
-vypadá to,že je i snížen rozsah z Medium na short
kouzlo kvílení bánší
-urychleno zabití ještě než zakvílí ? užitečné :) (smrt nastane,jakmile zakvílí)
-připadá mi,že je snížen rozsah účinku (možná se pletu)
-a při 24lvl wizny to ovlivnilo pouze 5npc(je možné,že byli až příliš daleko takže to na ně nedosáhlo,ikdyž předtím by to na ně pravděpodobně dosáhlo -netuším,to mi musí někdo potvrdit)
Edit Paulee: Budu vám oznamovat jakým způsobem se řeší modifikace oznámených bugů editací přispěvků, ať tu nevzniká chaos.
Undead to death a sunburst pro přezkoumání jsou vpořádku. Chovají se jen jinak než předtím, nicméně to neznamená že špatně. Výsledek a způsob, jakým se k němu kouzlo dostane je stejný.
Příspěvek upravil Paul325: 15.08.2015 09:14