Asi moc nepomozem ale minimalne neni problem prispejem... A ani to asi netreba pisat, ze nas je viac...

Provoz serveru
Odesláno 19.01.2015 17:43
Odesláno 19.01.2015 19:30
Porky
počítám že jsi v kontaktu s vedením , jak to budete mít pořešený , není problém založit účet na dobrovolné příspěvky.... /předpokládám
že to zvládne i Paulík, i když mu prej moc počty nejdou /
když to takhle šlape na thalii tak nevidím problém proč by to nešlo tady /a to tam dva roky zpátky kupovali nějakou novou
relativně nabušenou mašinu/ ....
pak už to bude jen na nás hráčích / předpokládám že čím větší finanční dar pošlem tím lepší Dm support bude /
Odesláno 19.01.2015 19:44
ještě mě napadlo /netvařte se tak užasle / klienta tam asi mít nebudem , zkusit nějak pořešit něco podobného ....
budto tady na foru, pokud by to šlo , a nebo přímo po přihlášení do hry...
ale to asi až bude všechno fungovat s hrou, přece jen řešit tísic spamu o craft ve hře by bylo dost otravný,
a psát si o každou blbost v tržnici , by asi taky nebylo moc šikovný ....
ale to asi moc předbíhám
Odesláno 19.01.2015 20:10
Jaký by to byl problém sestavit nějaký komp? Pamatuju, že to nějakou dobu běželo na Dědkově kompu, když byl GP off. Jeden komp bych tady měl, můžu ho připojit a dát někomu přístup, aby to tam nacpal.
Odesláno 19.01.2015 20:33
Nebojím se o komp. Každý tu dokážeme vymyslet způsob jak najít mašinu. Co potřebujem hlavně je zázemí a konektivitu. A nemusí to být nic extra supr, máme štěstí že démona tak supr náročná není.
Odesláno 19.01.2015 20:34
A tak mě napadlo kontaktovat Daexise. Má svoji firmu, www.meteor-cs.com
Odesláno 19.01.2015 20:49
Odesláno 19.01.2015 22:05
Pokud Demonu rozjedete na něčem, co mne nesežere (např. již zmíněný noťas), píchnu to k nám na páteř na veřejku. Teoreticky by to šlo dát i na hlavní uzel, ale tam je velmi blbý a hlavně drahý přístup. Pochybuji, že pokud na serveru k něčemu dojde budete chtít hradit vstup za 6 táců. Takže jak říkám, píchnu to na páteř na 100 megabitovou lajnu. Za konektivitu ani za veřejku nic nepožaduji. Tady máte veřejku, kterou na to mohu uvolnit: 89.203.192.252.
A Jelene, už jsem to tady psal hned na první straně. Stačí si to pročíst a ne tu hned hýřit vymyšlenými nápady :-)
Příspěvek upravil Daexis: 19.01.2015 22:16
Odesláno 19.01.2015 22:14
tak mam pripravenej notes ted uz jen pockam na Paula a doresime ftp a dalsi veci no snad zitra toudle dobou uz budeme davno gamesit ;)
Verejna IP uz fakci teda aspon podle providera.. si celkem pospisili meli nato 24h :)
Příspěvek upravil porkac: 19.01.2015 22:16
Odesláno 19.01.2015 22:21
Porky, to je nějak dočasně, než by se to píchlo někam nastálo, jste nějak blíže domluvení?
Odesláno 19.01.2015 22:35
kdybychom nebyli domluveni nenecham si dnes aktivovat verejnou IP a nepripravuju notes na dlouhodobej provoz ano je to docasne ,ale muze to byt u me na neomezenou dobu nez se sezene neco lepsiho...
Odesláno 20.01.2015 00:07
Sice v dohledné době neplánuju návrat na Demonu, ale pokud se vyskytnou nějaké výdaje (jako že asi jo), taky rád přispěju. Stačí, když někde veřejně necháte číslo účtu. A ne, aby to Paul zase propil...
Aelipse
Odesláno 20.01.2015 08:07
Martine, já vím, že jsi to psal, ale evidentně na to nikdo nezabral, tak jsem to chtěl pošoupnout.
Odesláno 20.01.2015 09:00
Martine, já vím, že jsi to psal, ale evidentně na to nikdo nezabral, tak jsem to chtěl pošoupnout.
Koukám, a ani nereaguje. Vím, že jsi to myslel dobře. Jejich věc. :-)
Odesláno 20.01.2015 09:46
Koukám, a ani nereaguje. Vím, že jsi to myslel dobře. Jejich věc. :-)
Ja bych to jeste neodpiskaval, podle me je to super prilezitost a mohlo by se toho vyuzit, az Paul udela statnice a bude na to vic casu. Navic tady zaznelo vic takovych nabidek...
Odesláno 20.01.2015 16:01
Pokud Demonu rozjedete na něčem, co mne nesežere (např. již zmíněný noťas), píchnu to k nám na páteř na veřejku. Teoreticky by to šlo dát i na hlavní uzel, ale tam je velmi blbý a hlavně drahý přístup. Pochybuji, že pokud na serveru k něčemu dojde budete chtít hradit vstup za 6 táců. Takže jak říkám, píchnu to na páteř na 100 megabitovou lajnu. Za konektivitu ani za veřejku nic nepožaduji. Tady máte veřejku, kterou na to mohu uvolnit: 89.203.192.252.
A Jelene, už jsem to tady psal hned na první straně. Stačí si to pročíst a ne tu hned hýřit vymyšlenými nápady :-)
Dobře. Po státnicích to můžeme dál řešit. Pokud to myslíš vážně, můžeme se pak dál domluvit.
Odesláno 20.01.2015 17:40
Ahoj, čtu co se tu děje a hledím. Nevím jestli bude někdo stát o moje zkušenosti, ale podívejte se . Dobrovolné přízpěvky jsou na nic - úplně . Ono to sice láká svou jednoduchostí , ale není tomu tak. Já jsem poslal Thálii dvakráte po sobě 500 Kč , to je celkem 1000 Kč a k čemu ? Za tři měsíce po poukázání posledního přízpěvku jsem dostal Ban a dva lvli dolů . Podotýkám za totální blbost (klidně rozeberu) Nikdy to už neudělám , když přizpět tak chci vědět
1 - Komu (jednotlivci, združení apod.)
2 - Na co přozpívám
3 - za co - co za to dostanu , co z toho budu mít?
4 - budou na to závazná pravidla .
Připadám vám jak vůl? Já si také tak připadal , ono stačí aby se nějaký mladý DM špatně zamiloval nebo hodně ožral a máte dohraný. Takže si myslím že dát do placu férovku bude čestnější a rozumnější., ale je to na Vás , řekl jsem jen svou zkušenost.
Odesláno 20.01.2015 18:19
Ahoj, čtu co se tu děje a hledím. Nevím jestli bude někdo stát o moje zkušenosti, ale podívejte se . Dobrovolné přízpěvky jsou na nic - úplně . Ono to sice láká svou jednoduchostí , ale není tomu tak. Já jsem poslal Thálii dvakráte po sobě 500 Kč , to je celkem 1000 Kč a k čemu ? Za tři měsíce po poukázání posledního přízpěvku jsem dostal Ban a dva lvli dolů . Podotýkám za totální blbost (klidně rozeberu) Nikdy to už neudělám , když přizpět tak chci vědět
2 - Na co přozpívám
Připadám vám jak vůl? Já si také tak připadal , ono stačí aby se nějaký mladý DM špatně zamiloval nebo hodně ožral a máte dohraný. Takže si myslím že dát do placu férovku bude čestnější a rozumnější., ale je to na Vás , řekl jsem jen svou zkušenost.
Zajímalo by mně proč to tu píšeš. Průměrně inteligentní šimpanz si dá všech pět dohromady aby si tyto rizika dokázal zkalkulovat a podle toho se zachoval. Dále si ten samý primát dá dohromady, že jakékoli porušení pravidel i když je to blbost, jak ty píšeš, je stále porušení pravidel a může bát potrestáno dle pravidel modulu. Popravdě by mně zajímal názor toho DM, který ti dal ban a jeho komentář k tvému příspěvku, který jsi tu zplodil. Pokud si myslíš, že pokud zaplatíš, tak jsi beztrestný tak to tak nefunguje.
A navíc naše DM jsou sravedlivé vysoce inteligentní bytosti, které nikdy nedělají chyby, nikdy se nemýlí a jsou vždy na svém místě, tudíž nespravedlivý ban nehrozí. Dokonce se o nich i šušká, že studují...
Odesláno 20.01.2015 18:23
Zajímalo by mně proč to tu píšeš. Průměrně inteligentní šimpanz si dá všech pět dohromady aby si tyto rizika dokázal zkalkulovat a podle toho se zachoval. Dále si ten samý primát dá dohromady, že jakékoli porušení pravidel i když je to blbost, jak ty píšeš, je stále porušení pravidel a může bát potrestáno dle pravidel modulu. Popravdě by mně zajímal názor toho DM, který ti dal ban a jeho komentář k tvému příspěvku, který jsi tu zplodil. Pokud si myslíš, že pokud zaplatíš, tak jsi beztrestný tak to tak nefunguje.
Mám stejnej názor. Nějak jsem skoro nepochopil smysl onoho příspěvku (nic ve zlém jáchyme)
A navíc naše DM jsou sravedlivé vysoce inteligentní bytosti, které nikdy nedělají chyby, nikdy se nemýlí a jsou vždy na svém místě, tudíž nespravedlivý ban nehrozí. Dokonce se o nich i šušká, že studují...
To byla epes rádes šíbra přímo do konečníku i s přemetem
![]()
![]()
Edit: sry dal jsem citovat místo odpovědět
Příspěvek upravil Grayson: 20.01.2015 18:25
Odesláno 20.01.2015 18:42
2 - Na co přozpívám
A cos myslel? Tím že když dáš tisíc, všichni se ti budou klanět? Důležité a přímo klíčové je ono slůvko DOBROVOLNĚ. Výši příspěvku sis určil sám sobě a také jsi věděl (měl vědět) jaká pravidla na servru platí, včetně pravomocí DM.
A teď to nejdůležitější. Pokud chceš mít z toho, že si dobrovolně platíš (neplatíš) tolik kolik chceš, na jak dlouho chceš, nadstandardní přístup ze strany DM, tak tě pravděpodobně všude potká stejný osud. Nepleť si však toto s většinou placených servrů. Tam platíš za služby.
Nerad bych však zde zabředl do metafyziky ohledně toho co je a čím je dar. Zda závazkem dárce, či obdarovaného.
PS: sice na to nemám šajbu, ale odpovědi na tvé otázky bych viděl asi takto (teda pokud vůbec bude nějaká potřeba dobrovolných příspěvků).
1- to se určitě upřesní
2- na to aby Demona běžela
3- Demona pravděpodobně poběží
4- pravidla modulu jsou dána
Příspěvek upravil Modrin: 20.01.2015 18:55
Odesláno 20.01.2015 18:43
Mám stejnej názor. Nějak jsem skoro nepochopil smysl onoho příspěvku (nic ve zlém jáchyme)
To byla epes rádes šíbra přímo do konečníku i s přemetem
![]()
![]()
Edit: sry dal jsem citovat místo odpovědět
To tak taky bylo míňěno :-) Očekávám ohodnocení svých postaviček přísunem zk a peněz co se do nich vejde... Ale pssst. :-D
Odesláno 20.01.2015 18:52
to chce ale hafo indulony ....
Odesláno 20.01.2015 19:26
kdo se nudí je to rychlej server do 40 lvl sranda věci budu se tu flakat Mazlík ,hanako
Odesláno 20.01.2015 21:09
Odesláno 20.01.2015 21:13
Někteří pisatelé si myslí že jsou inteligentní , ale bohužel můj příspěvek vůbec nepochopili , je možné , že jsem jej špatně formuloval. No nic dva roky jsem tu nic nepsal a tak v tom budu sladce pokračovat. Sbohem.
Odesláno 20.01.2015 21:17
at to nesklouzne zase dolu , elipsák by měl radost
nejnovější zprávy jsou že Porky s Paulem už jsou kousek od spuštění , tak budťe ve střehu
Odesláno 20.01.2015 21:36
2 - Na co přozpívám
Nějak jsem nepochopil, co tím chtěl básník říct.
Odesláno 20.01.2015 21:41
at to nesklouzne zase dolu , elipsák by měl radost
nejnovější zprávy jsou že Porky s Paulem už jsou kousek od spuštění , tak budťe ve střehu
Uplně je vidim... jak to zpívá Landa? Modrej nebo červenej? Kterej bude tak akorát? Co když je to zrovna ten zelenej? Do háje, kterej to je drát?......
Odesláno 20.01.2015 22:17
Jako ja budu nadrzovat platicim, ale jedine, pokud ty penize pujdou na muj ucet!
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních