No tak to by bylo dobrý.....
![]()
Jo a nešlo by nějak zlepšit syenitový šípy a šipky?
Nikdo totiž nechce kupovat syenitovy hroty
jo. dobrej napad, ale to by bylo treba zlepsit i zlate a jinne sipy a sipky, neb jest pravdou ze treba
zelezne jilmove maji param, 2k6 a 2k8, syenit jen 2k6 a 2k6 chlad , zlato jen 2k6 a 2k4 elektrina.
Z toho plyne ze vsichni co chteji napr, sipy ,chtej jen bud zelezne a dale az rubicitove ,2k6 a 2k8 ohen
ci nasledne lepsi sou verdicitove , 2k6 a 2k10 kyselina, coz je jako vyssi model pochopitelne.
Prave to ze ne kazdy nasledujici vyssi model prichazi s lepsimy parametry nez model predchozi je podle meho
skoda. Je zde argument ze napr. bodani je na nejake potvory malo ucinne ale v praxi to neni dle meho prilis znat.Chapu ze nektere potvory maji snizennou imcu na danny element, ohen , chlad atd.
Jenze v praxi to je tak ze cim vetsi hod na utok, tim lepe.Proto ostatne vsichni co chteji sipky ci sipy kupuji
jen ty s max parametry utocneho hodu.
Jako sipaka me potom mrzi ze je mi nanic kupovat od kovare hroty co neudam, a tak ho nemuzu podporit
pri kovani.To mi pride opravdu skoda, pripada mi docela RP takhle zacinajiciho kovare podporit.
Ale to je individualni vec kazdeho, ja to tak mam