Skočit na obsah

Fotka

Šípař

• Please log in to reply
252 odpovědí na toto téma

#61 Host_ToDo1_*

Host_ToDo1_*
  • Host

Odesláno 21.04.2005 19:29

No tak to by bylo dobrý..... :clover:
Jo a nešlo by nějak zlepšit syenitový šípy a šipky?
Nikdo totiž nechce kupovat syenitovy hroty :biggrin:

Zobrazit příspěvek

jo. dobrej napad, ale to by bylo treba zlepsit i zlate a jinne sipy a sipky, neb jest pravdou ze treba
zelezne jilmove maji param, 2k6 a 2k8, syenit jen 2k6 a 2k6 chlad , zlato jen 2k6 a 2k4 elektrina.
Z toho plyne ze vsichni co chteji napr, sipy ,chtej jen bud zelezne a dale az rubicitove ,2k6 a 2k8 ohen
ci nasledne lepsi sou verdicitove , 2k6 a 2k10 kyselina, coz je jako vyssi model pochopitelne.
Prave to ze ne kazdy nasledujici vyssi model prichazi s lepsimy parametry nez model predchozi je podle meho
skoda. Je zde argument ze napr. bodani je na nejake potvory malo ucinne ale v praxi to neni dle meho prilis znat.Chapu ze nektere potvory maji snizennou imcu na danny element, ohen , chlad atd.
Jenze v praxi to je tak ze cim vetsi hod na utok, tim lepe.Proto ostatne vsichni co chteji sipky ci sipy kupuji
jen ty s max parametry utocneho hodu.
Jako sipaka me potom mrzi ze je mi nanic kupovat od kovare hroty co neudam, a tak ho nemuzu podporit
pri kovani.To mi pride opravdu skoda, pripada mi docela RP takhle zacinajiciho kovare podporit.
Ale to je individualni vec kazdeho, ja to tak mam :biggrin:
  • 0

#62 Host_Kosh_*

Host_Kosh_*
  • Host

Odesláno 21.04.2005 23:03

takze ked bude zelezo s jilmom 2d6 + 2d3 tak ta postupnost bude ok?
  • 0

#63 Winchester

Winchester

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 226 Příspěvků:

Odesláno 22.04.2005 07:28

a neslo by alespon v tomhle pripade, aby se upravily ty lepsi k lepsimu, nez "horsi" k horsimu???
:clover:
  • 0

#64 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 22.04.2005 07:57

a neslo by alespon v tomhle pripade, aby se upravily ty lepsi k lepsimu, nez "horsi" k horsimu???
:drinks_cheers:

Zobrazit příspěvek

A co si cakal? ToDovi muselo byt hned jasne, ze potom, ako to napise, tak dojde k znizeniu a nie k zvyseniu... Takze, co sa tyka sipov, vybavene... Takisto ako u hraniciarskych lukov... Kto nekupil stare, tak :clover:
  • 0

#65 Host_Quixote_*

Host_Quixote_*
  • Host

Odesláno 22.04.2005 08:11

Zobrazit příspěvek

Aby mal kazdy bojovnik ovela vacsiu ucinnost s lukom, ako so svojou beznou zbranou?
  • 0

#66 Winchester

Winchester

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 226 Příspěvků:

Odesláno 22.04.2005 08:20

to voodoo: necekal sem nic..., jen sem se to snazil zachranit...
a nejen u hranicarskych..., nedavno sem si chtel poridit jilmovy pro AA a nestacil sem se divit...

to Quixote: nojo..., co se tyce sipu, tak preci nejsou jen pro bojovniky..., vim ze jich par pouziva luk jako druhou zbran.., ALE CO LUCISNICI...., uz tak jsou ted dost nahrany....:/( :clover:
  • 0

#67 Winchester

Winchester

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 226 Příspěvků:

Odesláno 22.04.2005 08:52

nuze dobra...,asi chapu...., to osekani sipu by se jak taks snest mozna trochu vyjimecne dalo...., ale proboha ne v kombinaci s lukama co jsou momentalne k mani..., to by byl vrchol...
  • 0

#68 Winchester

Winchester

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 226 Příspěvků:

Odesláno 22.04.2005 09:14

Plně s tebou souhlásím... vždyť tím nejde pořádně nic zastřelit....

:drinks_cheers:

Zobrazit příspěvek

:smile:
diky za podporu..., skoda ze nas tu neni vic... :clover:

Příspěvek upravil Winchester: 22.04.2005 09:18

• 0

#69 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 22.04.2005 09:20

Ja uz neviem co sa vam nelubi, ak je vas lukostrelec slaby, tak si spravte Arcane Archera .. kazde dva levely vam stupne AB aj Damage o 1 ... s tymi sipmi co tu su mate dmg lepsi ako bojovnik so zbranou, a to nehovorim o utoku, ktory sa bude splhat cez 60 na lvl30
  • 0

#70 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 22.04.2005 09:28

Teda abych prihodil, tak ja pouzivam luk ted pomerne casto, protoze tak vysoke AB s nicim jinym nedostanete, na 26 lvl mam s lukem 45, a to nemam zadny featy na nej. S jilmovym sipama se zeleznym hrotem, davam temer jiste rany, a damage je slusny, neklesa pod 20. Opravdu ten kdo jede pres luk je v pohode.
  • 0

#71 Winchester

Winchester

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 226 Příspěvků:

Odesláno 22.04.2005 09:30

Ja uz neviem co sa vam nelubi, ak je vas lukostrelec slaby, tak si spravte Arcane Archera .. kazde dva levely vam stupne AB aj Damage o 1 ... s tymi sipmi co tu su mate dmg lepsi ako bojovnik so zbranou, a to nehovorim o utoku, ktory sa bude splhat cez 60 na lvl30

Zobrazit příspěvek

jsem tez AA..., a bez slusneho luku je to stejne spatenka..., myslim ze takove povolani, jenz prakticky nepouziva nic jineho nez luk.,., by mohlo mit alespon samo pro sebe solidnejsi luky...:/

//mozna sme se dostali od sipu, trochu jinam..., ale trochu to s tim souvisi...:)ú..., nebo snad,...
  • 0

#72 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 22.04.2005 09:37

jsem tez AA..., a bez slusneho luku je to stejne spatenka..., myslim ze takove povolani, jenz prakticky nepouziva nic jineho nez luk.,., by mohlo mit alespon samo pro sebe solidnejsi luky...:/

Zobrazit příspěvek

A co tym lukom chyba? AB maju daleko vyssie ako zbrane, mne osobne sice na lukoch pre AA chyba vlastnost mighty ale ide to aj bez nej. A haste by ste tam nechceli? :clover:
  • 0

#73 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 22.04.2005 09:42

A co tym lukom chyba? AB maju daleko vyssie ako zbrane, mne osobne sice na lukoch pre AA chyba vlastnost mighty ale ide to aj bez nej. A haste by ste tam nechceli?  :clover:

Zobrazit příspěvek

haste ani nie... ale taka imka na mind, death a knockdown by sa hodila :drinks_cheers:

O&D
  • 0

#74 Host_Thorik_*

Host_Thorik_*
  • Host

Odesláno 22.04.2005 09:43

Tak treba Katty je cisty lucistnik bez jineho zbranoveho zamereni.... presto musi vetsinou chodit s partou pokud chce prezit...nezapomente ze pri boji z blizka ma lucistnik "attack of opportunity"....A taky kupuji jen zelezne sipy..sou z ekonomickeho hlediska nejlepsi.....ten vyber sipu neni nic moc, ale zase nejsem zatim moc zkusena....a nestezuje si :clover:
  • 0

#75 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 22.04.2005 09:48

Treba si tu este uvedomit, ze sipy su spotrebny material. Taku stovku vystrielate za chvilku. Ak si ToDo mysli, ze po znizeni zeleznych sipov mu stupne predajnost rubicitovych a dalsich, tak sa myli. Lukostrelca by kazdy vylet potom vysiel poriadne draho...
  • 0

#76 Host_Quixote_*

Host_Quixote_*
  • Host

Odesláno 22.04.2005 09:59

Tak treba Katty je cisty lucistnik bez jineho zbranoveho zamereni.... presto musi vetsinou chodit s partou pokud chce prezit...nezapomente ze pri boji z blizka ma lucistnik "attack of opportunity"....A taky kupuji jen zelezne sipy..sou z ekonomickeho hlediska nejlepsi.....ten vyber sipu neni nic moc, ale zase nejsem zatim moc zkusena....a nestezuje si :clover:

Zobrazit příspěvek

Ano, lukostrelec je postava primarne do party a iba v parte vynikne jeho najvacsia sila. S tak brutalnymi lukmi aj sipmi co su na demone dokonca dvojnasobne. Pozrite si, ake su sipy v palete nwn (su +1 az +5 dmg a koniec). Kto si nezakryva oci, ale snazi sa pochopit pravidla a pozrie sa na to aj s pohladu ostatnych povolani, musi vidiet, ze sipy su prisilne. Kto nechce, ten remce na fore.

Chciet byt sam silny lukostrelec, je ako chciet od bojovnika, aby kuzlil - oboje sa da, ale ma to ALE.
  • 0

#77 Host_Sillativ_*

Host_Sillativ_*
  • Host

Odesláno 22.04.2005 11:35

k tomu sneaky 4d6, desivy massive ... kritikaly cez 120 ... hej hej

cheche :) prudko zmazane ...

Příspěvek upravil Sillativ: 22.04.2005 12:35

• 0

#78 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 22.04.2005 11:38

zaujimave, ze sa tym chvalite... aby vam tie stare luky, ktore boli dostupne len par dni a potom rychlo zredukovane, neprehnal bednou... este sa tym chvalte :clover:
  • 0

#79 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 22.04.2005 11:40

ja si taky prihodim :)

mam luk, a mam utoky +60/+55+/50+45 s rychlou strelbou a haste :) nemohu si stezovat

damage neklesne pod 30 :)

Zobrazit příspěvek

Ja som vedel ze tie luky boli prehnane.
Celkovo kvalita sipov a lukov je stale vyssia ako kvalita rucnych zbrani, asi len neviete za to AA hrat.
  • 0

#80 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 22.04.2005 11:45

ja si taky prihodim :)

mam luk, a mam utoky +60/+55+/50+45 s rychlou strelbou a haste :) nemohu si stezovat

damage neklesne pod 30 :)

Zobrazit příspěvek

*silne sa ovlada, aby nepovedal nieco o tom, kto tie luky navrhol a kto si stihol rychlo ten najlepsi luk ponechat*

Asi budem aj ja WB, navrhnem si super rapir, rychlo si ho dam vyrobit, kym ich ini zatrhnu a potom bude struhat frajera...
  • 0

#81 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 22.04.2005 11:52

Tady opravdu nema cenu na cokoli reagovat.... takova tupost se vidi jen malokde  :smile:

Zobrazit příspěvek

EDIT: no nic, nechcem aby sa opakovala zalezitost s rukavicami... luky boli kratko po ich vypusteni vyrazne orezane a kto o ich sile vedel, tak si ich stihol zohnat, kto nie, tak papa... nemam chut sa s niekym hadat, aj tak by to k nicomu neviedlo, na hadky tu bola Iome :drinks_cheers:

Příspěvek upravil voodoo: 22.04.2005 12:00

• 0

#82 Host_Quixote_*

Host_Quixote_*
  • Host

Odesláno 22.04.2005 12:27

*silne sa ovlada, aby nepovedal nieco o tom, kto tie luky navrhol a kto si stihol rychlo ten najlepsi luk ponechat*

Zobrazit příspěvek

Aeglos, nevsimaj si vseliake haluze. Vsimni si to, ze na lvl 19 mas utoky s teraz dostupnym lukom v crafte: +42/+42/+42/+37/+32/+27 (hasted bard)

Kazdy zasah zrani zeleznym jilmovym sipom za +1d8 +2d6 +2d8 +5 = asi 30 priemer

A teraz mi ukaz plechovku, ktora dokaze to iste. :clover: Milujem strelbu :drinks_cheers:
  • 0

#83 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 22.04.2005 12:37

po viacnasobnom prepisani dalsieho prispevku som sa rozhodol nepokracovat v tejto teme... nemam na to cas ani chut
  • 0

#84 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 22.04.2005 12:41

Aeglos, nevsimaj si vseliake haluze. Vsimni si to, ze na lvl 19 mas utoky s teraz dostupnym lukom v crafte: +42/+42/+42/+37/+32/+27 (hasted bard)

Kazdy zasah zrani zeleznym jilmovym sipom za +1d8 +2d6 +2d8 +5 = asi 30 priemer

A teraz mi ukaz plechovku, ktora dokaze to iste.  :drinks_cheers: Milujem strelbu :smile:

Zobrazit příspěvek

zabudol si na sneaky... len aby to bolo presne :clover:
  • 0

#85 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 22.04.2005 13:01

presne Quicku, sem se jim to snazila taky vysvetlil, ale proste nekdo to nechape :)

Zobrazit příspěvek

a niekto nechape, ze Quixote hovori o novych lukoch a z jeho prispevku je citit ironia... :)
  • 0

#86 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 22.04.2005 14:18

Alex ty me fakt nekdy privadis temer ke stavum silenosti.

Nechapu jak nekdo muze jeste udelat tu chybu a dat navrh cfraftu do rukou nekomu tak nesoudnemu a jeste navic kdo je v tom povolani zaintresovany.

Kdyz jsem videl luk kterym ses chlubila tak jsem myslel ze me vomeje! Tp hle muze vypustit do sveta jen silenec co nema kouska citu pro vyvyzenost, a nemluv tady neco o tom ze jsi to konzultovala s Lopem pac kdyz jsem videl ten tvuj luk tak jsem schvalne psal Lopovi jestli videl ty novy luky a on rekl ze po pravde nevi jak vypadaji!

Navic doufam ze jeden DM realizuje to co zamysli a printui prohnat vsechny luky bednou, a to se nedivim protoze videt ten tvuj kousek ve me opravdu zanechalo dost velke trauma.

Doufam ze uz vicekrat se k takove veci nedostanes, protoze pak z toho vznikaji takove veci jak onehda s rukvicema a ted s tvym lukem.
  • 0

#87 Host_ToDo1_*

Host_ToDo1_*
  • Host

Odesláno 22.04.2005 14:22

Treba si tu este uvedomit, ze sipy su spotrebny material. Taku stovku vystrielate za chvilku. Ak si ToDo mysli, ze po znizeni zeleznych sipov mu stupne predajnost rubicitovych a dalsich, tak sa myli. Lukostrelca by kazdy vylet potom vysiel poriadne draho...

Zobrazit příspěvek

Jej to je hloupost, me nejde o zvyseni zisku, cha, ooc penez mam dost.

Proste podavam nazor na nespravnou rozdilnost utoku sipu a sipek, nic vic.
Tahle debata se strhla nekam jinam nez k tematu co jsem napsal.Jak jiz tu byva zvykem,bohuzel.
Vubec ted nejde o ceny sipu atd, to je na kazdem jake da, jde hlavne o to aby kvalita sipu a sipek
sla postupne nahoru, vyrovnane.Jestli ma nekdo pocit ze je treba snizit vykon jilmovych sipu, je to
nazor ktery ma svoje misto. Jen potom ale potreba zohlednit to ze stejny problem je u sipu liskovych.
Proste navrhuju vyrovnat kvalitativni rady sipu a sipek s postupnym vykonem smerem nahoru, tak jak roste
kvalita dle hrotu, to mi pride logicke,zvdyt to souvisi s narocnosti na vyrobu prece atd.
Problem je i to ze nejde vyrobou prejit na vyssi radu matrose, javor a jasan, ale Lopyk je sikula, jiste to da dohromady.
  • 0

#88 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 22.04.2005 14:59

Omyl s lukama bych přirovnal k rukavicím s dispelem u Dámy. Hodit na luky sneaky .. ehm je stejná blbost jako hodit na mnichovi rukavice dispel o přemrštěným AB nemluvě. Nicméně se to už změnilo a to že někteří maj starý verze luk, mno a? ... it's just a game...
BTW můj lučištník nosí starej tisovej luk (+12 AB 1d6 massive) = o něco horší než jde vyrobit ted jako nejlepší takže z jakýkoliv podjatosti mě můžete vyloučit.

Lukostřelec si na Démoně nemá na co stěžovat.
Ale monkové jsou stejně silnější! :drinks_cheers: :clover:
  • 0

#89 Host_Quixote_*

Host_Quixote_*
  • Host

Odesláno 22.04.2005 15:03

Lukostřelec si na Démoně nemá na co stěžovat.
Ale monkové jsou stejně silnější! :drinks_cheers: :clover:

Zobrazit příspěvek

*Caka ci sa Ninwe ozve... Alebo necha hodenu "rukavicu" lezat...*
  • 0

#90 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 22.04.2005 15:29

*Caka ci sa Ninwe ozve... Alebo necha hodenu "rukavicu" lezat...*