Skočit na obsah

Fotka

Šípař

• Please log in to reply
252 odpovědí na toto téma

#1 Darion

Darion

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 367 Příspěvků:

Odesláno 16.09.2004 15:25

Sem pište prosím vsechno co vam není jasné kolem tohoto povolání.
  • 0

#2 Host_Kala_*

Host_Kala_*
  • Host

Odesláno 22.09.2004 15:22

Uľ dlouho si říkám, ľe bych měla upozornit na asi chybku, protoľe pod jménem cvičné ąípy se vyrábějí lovecké ąípy a pod loveckými zase jiné (nevzpomenu si na jméno). ®elezné=vojenské jsou v pohodě. I basic.
  • 0

#3 Host_Xen.cz_*

Host_Xen.cz_*
  • Host

Odesláno 22.09.2004 20:34

Je to presne taka jak pise Kala. Kdyz vyrobim cvicny sip z medi,tak vyrobim lovecky sip (coz je tupe zraneni proti zvireti) a kdyz vyrobim Lovecky sip,tak udelam sip se zranenim proti vytvoru, coz ani nevim co je. :D

Pak mam jeste jeden napad.Kdyz jsem kdysi delal zlatnika,tak jsem si vsiml,ze ma moznost kupovat formy jak po jednom tak sadu po deseti.Napadlo me,ze by sipar mohl mit tuhle moznost taky,protoze delat nekomu na zakazku treba 500 sipu,tak u toho ztravim 2 dny realneho casu. Nemluve o mich ubohych kloubech. :rolleyes:
  • 0

#4 Darion

Darion

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 367 Příspěvků:

Odesláno 29.09.2004 20:05

Takze abych to shrnul.
Lopyk se tedka bude snazit udelat aby se z jednoho ingotu dalo udelat vice hrotu. Kdyby to neslo tak mame jeste v zaloze jedno reseni.. Co se tyce prodeje pirek a dalsich blbosti tak uprava HAKu potreba neni, a proto by jste se v nejblizsi dobe mohli dockat upravy.

Takze mi to tu uz NESPAMUJTE!!!

PROMAZAN OFFTOPIC
  • 0

#5 Host_Fate Arrow_*

Host_Fate Arrow_*
  • Host

Odesláno 05.10.2004 06:45

Takze,aby neslyseli DM jen same nadavani a stiznosti,pisi zde pochvalu za pruzne a zda-se i kvalitni opraveni sipare. Timto vam vsichni sipari moc dekujeme,opravdu.
  • 0

#6 Host_Fate Arrow_*

Host_Fate Arrow_*
  • Host

Odesláno 10.10.2004 11:08

Tak jsem vas asi prechvalila,pry se dela porad jen jeden hrot z jednoho ingotu....
To je super,vcera mi odmitli dva kovari udelat hroty,ze prej max. 20,jinak ze tolik casu nemaji!!!! To s tim vazne nepohnete? To byl hlavni problem a neni to vyresene. Ach jo... :(
  • 0

#7 Darion

Darion

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 367 Příspěvků:

Odesláno 10.10.2004 13:28

Tak jsem vas asi prechvalila,pry se dela porad jen jeden hrot z jednoho ingotu....
To je super,vcera mi odmitli dva kovari udelat hroty,ze prej max. 20,jinak ze tolik casu nemaji!!!!  To s tim vazne nepohnete? To byl hlavni problem a neni to vyresene. Ach jo... :(

tohle se resi ale nevyresi se to pres noc. Az to bude tak to bude. Tohle je problem ve skriptech ATS a musi se do toho zasahnout hloubeji takze cekejte a nebulte.
  • 0

#8 Host_Bearen z Medvědova_*

Host_Bearen z Medvědova_*
  • Host

Odesláno 06.11.2004 23:23

Darione, prosimte, plánujeą někdy kovářům udělat ty svazky hlavic? On mi nikdo nechce zadny vyrobit a ja z ceho se naucit delat sipy:(

BTW je tu vubec nekdo sipar???
  • 0

#9 Iome

Iome

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 799 Příspěvků:

Odesláno 07.11.2004 11:43

Lasicka je a je ztoho nahlavu lebo nikdo jej nechce kovat hroty :(
  • 0

#10 Darion

Darion

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 367 Příspěvků:

Odesláno 07.11.2004 11:45

chteli bychom nicmene nejakym jednoduchym zpusobem to nejde, resp. jsme na nej neprisli. Lopyk musi zasahnout do scriptu ATS a to je trosicku slozitejsi. On Sipar neni standartne ATS remeslo ale je dodelavane a proto takove potize. Leda udelat ze by nejaky NPC kovar vymenoval za urcity opcet rudy urcity pocet hlavic
  • 0

#11 Host_Quixote_*

Host_Quixote_*
  • Host

Odesláno 07.11.2004 11:49

chteli bychom nicmene nejakym jednoduchym zpusobem to nejde, resp. jsme na nej neprisli. Lopyk musi zasahnout do scriptu ATS a to je trosicku slozitejsi. On Sipar neni standartne ATS remeslo ale je dodelavane a proto takove potize. Leda udelat ze by nejaky NPC kovar vymenoval za urcity opcet rudy urcity pocet hlavic

Wow, superelegantne riesenie. Naco cakas :)
  • 0

#12 Iome

Iome

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 799 Příspěvků:

Odesláno 07.11.2004 11:50

No ja neviem ale to je naozaj problem zmenit ?? Co takto ze na jedno buchnutie kladivom ich spravy 10 ?
  • 0

#13 Darion

Darion

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 367 Příspěvků:

Odesláno 07.11.2004 11:59

No ja neviem ale to je naozaj problem zmenit ?? Co takto ze na jedno buchnutie kladivom ich spravy 10 ?

ja vim IOME ze kdyz DM /WB neco rekne tak ty se musis hned ozvat ale takhle to proste nefunguje. A sakra NESER STAVKUJU ;)
  • 0

#14 Host_Bearen z Medvědova_*

• Host

Odesláno 07.11.2004 12:31

Leda udelat ze by nejaky NPC kovar vymenoval za urcity opcet rudy urcity pocet hlavic

Aspoň jako prozatímní řeąení by to ąlo.
Darionku prosíme!!! ;) (ľe jo Lasičko)
  • 0

#15 Iome

Iome

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 799 Příspěvků:

Odesláno 07.11.2004 12:32

Ano Ano Iome je hubata a ma pocit ze sa musi ku vsetkemu vyjadrit. :D
Lasicka prosi tiez *klakne si a zacne prosit boha Craftu*

(snazim sa dohnat Krtka..je stale v TOP 10 na 1.mieste)
  • 0

#16 Host_Dumgar_*

Host_Dumgar_*
  • Host

Odesláno 07.11.2004 13:07

No a je to tady. Tahle situace jenom dokazuje jak JE ALICIJSKA KOVARSKA CHASKA LINA VETES!!!!

Proto to beru do svejch rukou a proto jsem pred chvili Lasickovi dodelal bez problemu stovku hrotu...

Kaslete na systemovy zmeny, hledejte KVALITNI SCHOPNY KOVARE CO NEJSOU TAK LINY JAKO TA NAMYSLENA RYDISS!!!!!!
:-t
  • 0

#17 OndarenkO

OndarenkO

Starš

• Hráč
  • PipPipPip
  • 295 Příspěvků:

Odesláno 07.11.2004 16:36

Souhlas s Beranem a Lasickou !
  • 0

#18 Host_Garfield_*

Host_Garfield_*
  • Host

Odesláno 08.11.2004 09:53

No a je to tady. Tahle situace jenom dokazuje jak JE ALICIJSKA KOVARSKA CHASKA LINA VETES!!!!

Proto to beru do svejch rukou a proto jsem pred chvili Lasickovi dodelal bez problemu stovku hrotu...

Kaslete na systemovy zmeny, hledejte KVALITNI SCHOPNY KOVARE CO NEJSOU TAK LINY JAKO TA NAMYSLENA RYDISS!!!!!!
:-t

Vis ono by bylo docela fuk, kolik tech hrotu je potreba vykovat. Problem je spise v tom, jaka je jejich vysledna cena. Pri cene 10GP za ignot zeleza. a nejake te odmeny pro sebe (jelikoz je to fakt opruz prace kovat 400 hlavic, jako poslede). Tak vyjde koncova cena hrotu sipu na 13-15gp za kus. takze za svazek sipu, ktery neni problem behem par minut vystrilet zaplatis 1500 + cena pirek a dalsich blbosti k tomu co je potreba.... Pak vysledne mohou sipy stat treba 3000 a vice. Za tu cenu je malokdo koupi :(
Btw: Jsem si rikal, ze by ta uprava nemusela byt tak slozite, kdyby se zkopirovala cas skriptu ktery umoznuje tavit rudu.... ale asi jsem se mylil
  • 0

#19 Host_Dumgar_*

Host_Dumgar_*
  • Host

Odesláno 08.11.2004 11:30

... takze za svazek sipu, ktery neni problem behem par minut vystrilet zaplatis 1500 + cena pirek a dalsich blbosti k tomu co je potreba.... Pak vysledne mohou sipy stat treba 3000 a vice...

A to je mi víą, kde? *ukazuje nekam pod ledviny* Kdyz nejsi schopnej prodat svoje zbozi, tak to rači zabal, ňoumo!

@=
  • 0

#20 Iome

Iome

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 799 Příspěvků:

Odesláno 08.11.2004 11:59

NIE hlavny problem je ze chudak kovac musi buchnut kladivom 100x-150x kym vyroby 100ks ....z ktorych sa siparovy nepodary spravit 100 sipov ....
  • 0

#21 Host_Dumgar_*

Host_Dumgar_*
  • Host

Odesláno 08.11.2004 12:58

NIE hlavny problem je ze chudak kovac musi buchnut kladivom 100x-150x kym vyroby 100ks ....z ktorych sa siparovy nepodary spravit 100 sipov ....

Ty ses kovarka? Ja jsem kovar a jako chudak si pri 150x bouchnuti teda nepripadam...
  • 0

#22 Host_Garfield_*

Host_Garfield_*
  • Host

Odesláno 09.11.2004 06:27

A to je mi víą, kde? *ukazuje nekam pod ledviny* Kdyz nejsi schopnej prodat svoje zbozi, tak to rači zabal, ňoumo!

@=

Ja za to nemohu, ze mas nejake problemy se hem...dy, ci co se odkazujes na svoje centralni mysleni.
Ale aby to pochopili takovi natvrdli jako ty, tak vysvetlim, ze penez nemam nedostatek a proste vyroba je pro mne a sipare "nerentabilni" Tudiz mnozstvi prace neodpovida odmene.
To jiz radeji vykovu a prodam fullplate z ktereho mam moznost zisku nekolik tisic.
A votom to je. :D
  • 0

#23 Host_Dumgar_*

Host_Dumgar_*
  • Host

Odesláno 09.11.2004 11:50

Ja za to nemohu, ze mas nejake problemy se hem...dy, ci co se odkazujes na svoje centralni mysleni.
Ale aby to pochopili takovi natvrdli jako ty, tak vysvetlim, ze penez nemam nedostatek a proste vyroba je pro mne a sipare "nerentabilni" Tudiz mnozstvi prace neodpovida odmene.
To jiz radeji vykovu a prodam fullplate z ktereho mam moznost zisku nekolik tisic.
A votom to je. :D

Pche!

A vubec, me je ąumák, ľe nějakej ąípař má problémy!!!

A vubec, co sem vubec lezu??!?

Ste HAVE«!
  • 0

#24 Host_Siliah_*

Host_Siliah_*
  • Host

Odesláno 21.11.2004 16:29

Tak se mi nějak zdá, ľe jste stáhli z výroby zlaté hroty ąípů a nebude z čeho udělat ohnivé ąípy, zkuste ty hroty vrátit. Dík
  • 0

#25 Host_Garfield_*

Host_Garfield_*
  • Host

Odesláno 22.11.2004 13:35

Ja se ptam jen tak pro informaci. Jeste stale se pokousite umoznit vyrobu vice hrotu z jednoho ignotu a nebo to je jiz passe? xx-P
  • 0

#26 Host_Siliah_*

Host_Siliah_*
  • Host

Odesláno 11.12.2004 22:17

A jeątě jeden malý dotaz, jedovaté ąípy .. z čeho se to vyrábí ? Já uľ zkusila snad vąe a nic :(
  • 0

#27 Host_Xen.cz_*

Host_Xen.cz_*
  • Host

Odesláno 18.12.2004 11:12

Ja myslim,ze to bude zlato,ale nejsem si jist,protoze ze zlata nejde nic krome helem vyrabet. No a vzhledem k tomu,ze elektrinu dava ted zelezo, tak musi byt asi zlato. Jenze kdo by pouzival jedovate sipy,ktere jen snizuji vlastnosti a nepusobi zraneni.
  • 0

#28 Host_Sillativ_*

Host_Sillativ_*
  • Host

Odesláno 18.12.2004 12:09

smrt za par kol nehladiac na damage sposobeny tym, ze mas vlastnost na 0 ?
to by sa mohlo hodit.
  • 0

#29 OndarenkO

OndarenkO

Starš

• Hráč
  • PipPipPip
  • 295 Příspěvků:

Odesláno 03.01.2005 22:26

zlate jdou vyrobit hroty sipek.. co jsi myslele tim ze zelezo dava elektrinu? z zeleza jsou vojenske ne?
  • 0

#30 Host_Bearen z Medvědova_*

• Host

Odesláno 03.01.2005 22:34

hele ąípař taky proąel revolucí? Já kdyľ sem na něj včera koukal tak vypadal ľe ho to teprve čeká...
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních