Xilluin
Tak jsem byla na výzvě nějakého Oliosova uctívače. Prý rekonstrukce bitvy o Rudovice. To jsem nemohla chybět.
Sešlo se nás tam docela dost a některé z účastněných jsem i znala. Moc se mi nelíbilo jak ten co vše řídil mluvil při modlitbě o panu Arenovi ,ale svou zlost jsem nedala znát.
Nikdo se do role vůdce necpal až na jednu užvaněnou babu co se honosila nějakýma titulama. Že prý Obránce , pak Jižanka , pak nevím co. Ts já jsem jediná s Linsy co jsme byli obránkyně.
Proto jsem se hned hlásila jako vůdce první skupiny. Díky tomu jsem si mohla vybrat jako první a volila jsem Dudařku s krásným plnovousem. Pak jednoho fešáka , udělal na mě dojem když vytáhl LUK.
No a nakonec blondýnku co s lukem a podporou Oliose oplývá.
Vylosovali jsme si obránce a ostatní nás měli dobývat. I když byl boj ohlášen na přesnou hodinu, my nečekali a netrpělivě se přesunuli blíž k těm co nás měli porazit.
Porazili. Ale byla to dobrá zkušenost. Při výměně jsme je napadli a níž bych komu koliv řekla co mají dělat a dostali jsme je. Teda dostali je.
Při rozhodné bitvě v Hospodě jsem se nechala unést pocitem , že bez kouzel je dokážu rozsekat. Jaký omyl.
Nikdy už nebudu podceňovat soupeře.
Dobrá přípomínka minulosti a zkouška budoucnosti.?