Skočit na obsah

Fotka

XILLUIN

Xilluin

• Please log in to reply
68 odpovědí na toto téma

#61 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 22.06.2021 21:57

Vůdce

Špatné zprávy.

Ochránci byli rozpuštěni.

Rada města nechce dál podporovat ty co pro město neudělají nic.

Chápu. Mrzí mě to, ale sohlasím.

Za to Město chce ,aby se přihlásil vůdce- Lord či Lady.

Já beru  v potaz jen že lordem se stane Aren.

Ráda bych se o tento post ucházela sama . Ale opravdu na to nestačím.

Ráda pomohu ale vůdce nejsem.

Nedokáži vést . Postavím se za každého  kdo to bude s Alicii myslet dobře.

Je to můj domov.

• 0

#62 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 02.08.2021 20:32

Úplně jsem zlenivěla.

Myslela jsem si ,že už jsem nejlepší v ovládání rapírů. Myslela. To byla ta chyba. Nemyslet. Cvičit. Být lepší a lepší.

Pořád sou tací který je potřeba překonat . A tací kteří jsou potřeba sledovat.!

Sice ne ochránce , ale i tak Alicii dlužím.Chránit ji ,budu vždy.

Domov.

Chráníme všichni.!

• 0

#63 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 09.09.2021 19:06

Domov

Démona je můj domov. 

Alície je mé vše. Dosáhla jsem vše co jsem si umanula.

Teď je čas vše vrátit. 

Chránit ji před veškerým zlem. Chránit domov.

Domov všech kteří se tady vyskytli.

Všech co cítí to samé co já.

Tady jsem doma.

Domov je nadevše.

Kdo se postaví za vše dobré, Kdo . Domov  pro mnoho z nás. A přesto se za něj nepostaví.

Domov je třeba chránit a opatrovat.

Domov .- ALÍCIE.

Příspěvek upravil Hiosu: 09.09.2021 20:40

• 0

#64 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 16.01.2022 23:14

Cítím se silná. Dosáhla jsem všech svých cílů.

Proč jen nedokážu vést. Chtěla bych.

Nedokáži. Tiše budu vyčkávat. Však on se najde. Ona.

Někdo kdo vyzdvihne vše dobré a potlačí vše špatné. Špatné co se rodí na jihu.

Zatím je mír ale já cítím že přijde změna.

A ta se blíží!

• 0

#65 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 19.02.2022 00:50

Xill

Xill Dosáhla všeho? Prý jediný co chybí do sbírky je -Kekrop-. Při jedné z výprav, kde se ukázalo jak zdatná je, vytáhl někdo ten kus . část. KEKROPA. Slýchávala jsem o těchto zbraních. Vždy jsem si jen představovala vlastnit něco takového. Má zbroj, rapíry i štít, který používám v nejvědší nouzi, je z toho nejkvalitnějšího kovu s nejlepšími runami. A přesto je něco lepšího co mne posune dál. KEKROP.ČÁST JSEM JIŽ ZÍSKALA. Je to neuvěřitelný pocit se jen dotknout. Jaké to asi je , vlastnit všechny tři části a dokázat je spojit dohromady. Tak moc bych to chtěla. Udělám pro to vše. VŠE!

Příspěvek upravil Hiosu: 06.03.2023 18:41

• 0

#66 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 06.03.2023 18:40

Xilluin

Tak jsem byla na výzvě nějakého Oliosova uctívače. Prý rekonstrukce bitvy o Rudovice. To jsem nemohla chybět.
 Sešlo se nás tam docela dost a některé z účastněných jsem i znala. Moc se mi  nelíbilo jak ten co vše řídil mluvil při modlitbě o panu Arenovi ,ale svou zlost jsem nedala znát.
Nikdo se do role vůdce necpal až na jednu užvaněnou babu co se honosila nějakýma titulama.  Že prý Obránce , pak  Jižanka , pak nevím co. Ts  já jsem jediná s Linsy co jsme byli obránkyně.
Proto jsem se hned hlásila jako vůdce první skupiny. Díky tomu jsem si mohla vybrat jako první a volila jsem Dudařku s krásným plnovousem. Pak jednoho fešáka , udělal na mě dojem když vytáhl LUK.
No a nakonec blondýnku co s lukem a podporou Oliose oplývá.
Vylosovali jsme si obránce a ostatní nás měli dobývat.  I když byl boj ohlášen na přesnou hodinu, my nečekali a netrpělivě se přesunuli blíž k těm co nás měli porazit.
Porazili. Ale byla to dobrá zkušenost. Při výměně jsme je napadli a níž bych komu koliv řekla co mají dělat a dostali jsme je. Teda dostali je.
Při rozhodné bitvě v Hospodě jsem se nechala unést pocitem , že bez kouzel je dokážu rozsekat. Jaký omyl. 
Nikdy už nebudu podceňovat soupeře.
Dobrá přípomínka minulosti a zkouška budoucnosti.?

• 0

#67 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 10.01.2024 01:14

Xill

Pozice na hradě stále prázdná.
Ani pan Dainty neukazuje své schopnosti řešit problémi města.Já snad podpořím i Linsy aby se stala Lady.Byla se mnou jako ochránkyně Alície a dokázala jak moc ji jde o dobro Alície.
 Jih se začíná vměšovat do záležitostí Alície a Stromořadu. Najednou jsou Aliciský lodě v ohrožení pirátů vic než obvikle. Ale jen ti co vyplují z přístavu Alície.
Náhoda?
 Lorda opravdu potřebujeme. Doupata  nepřátel Alície se tu nekontrolovatelně množí.
Lord či Lady. Někdo tu musí udělat pořádek.

• 0

#68 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 10.01.2024 01:16

Xill
Den jako každý jiný. Jaký omyl.
Zase jsem se přimotala k něčemu aniž bych chtěla.
Jen co jsem přišla na trh, byla jsem vtažena do jakési hádky  obyvatel Alície a strážných. Sehráli tam roli známé tváře z cechu mágů ,ba dokonce radní města. Vše řídila Linsy a to jediné pro mne bylo ukazatelem na jakou stranu se přidat.
 Sice zmatená ale v ruce zbraň a mířila jsem si to rovnou k Hradu . Cestu nám zkřížila městská stráž. Prý odpadlíci. Napadli prý Linsy.  Prý za to může Rada města. Sekám  a probíjím se skrz stráže  do hradu a očekávám, že se nakonec vše vysvětlí.
Další stráže a další vlna Odporu. Další krev na našich rukou. Velitel stráží který byl s námi byl z toho boje zdrcen nejvíc .Vždyť on je všechny znal. 
Vtrhli jsme do hradu a pak do dalších komnat - hrad jsme zabrali s krví na rukou. Ale už nikdo nebude zneužívat své postavení. Ti co způsobili todle krveprolití byli zadrženi a po právu souzeni.
A Alície má konečně Lady . ,,Ať žije nová Lady,, znělo když bylo po všem. Ať žije Linsy.
Lady Linsy. !!!

• 0

#69 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 18.01.2024 18:57

Xill
Zase doma.
Jsem ráda že mne Lady znovu povolala do řad ochránců Alície.Sloužili jsme Alici spolu s Linsy. A nyní ji složíme zas.Jen každá na jiném postu.
 Je tu mnoho práce, ale jsem si jista ,že Linsy to vše zvládne , nastolí blahobyt a prosperytu Alície.
Nebude potřebovati žádných přisluhovačů proti zlu . Alície si určitě dokáže pomoci sama!
 Ráda tomuto pořádku přispěji, jak jen budu moci. Chci se tu cítit jako doma a taky se tak cítím. Domov je mi nadevše. A Budu ho taky tak bránit.
Věčný život naší Lady. Lady Linsy.

• 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních