Skočit na obsah

Fotka

XILLUIN

Xilluin

• Please log in to reply
68 odpovědí na toto téma

#1 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 11.01.2014 21:40

Takove misto jako je Demona snad neni nikde na svete.

Tady je mozne vse.Raj pro ty co se dokazi vyspat i pod sirym nebem.Rano si ulovis jezevce,oberes par mrtvol ktere nemeli prez noc moc stesti.A hned jsou zlutasky na naky to vybaveni.Dokonce jsem tu narazila na kamosku co me protahla kanalama bez skrabancu.Dala mi nejaky sajrajt  a ja se promenila v trola. No bomba.Divnej pocit ale super schopnosti.A kdyz jsou kanaly cisty, muzete jit obrat skrety za mesto. No popravde ja ani dal nebyla.

Popravde je to tu dost o hubu.

Kamkoliv vlezu vždy mi jde o kejhak.Jak ja se nenavidim ze jsem sem chtela.Snad to tu preziju do te doby nez nasetřím na palvbu domu.

Raj dobrodruhu sousedici s deviti pekly.

• 1

#2 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 27.09.2018 21:13

Kořeny

Kde se usadíme .  Doma? Kde je doma . Kde jsou  naše kořeny.Kde je náš domov.

Vše je tady a teď.

Každá mrtvola, každý ztracený  měšec ,  je přínosem do mé kapsy.

Je to tu super, tady se cítím jak doma! Tady můžu zabíjet bez  výčitek. Ork, skřet či šmejdi z kanálu. Všichni si zaslouží smrt.  A já obsah

jejich kapes.Doma je tam , kde jsou žluťásky.

• 3

#3 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 05.10.2018 16:51

Přátelé

Tak ,když už jsem myslela že toho tady víc nedokážu , objevil se mi v cestě Velkej. Moc velkej teda není ale vyhecoval mě k mým nejlepším střeleckým výkonům.Prcek co se změní v medvěda má můj obdiv. Dokonce má kámoše Trhače co dokáže rozsápat skřetvědy během mžiku.

Vyrazili jsme společně na skřetvědy  a byl to nářez.On je držel v bezpečné vzdálenosti a já si v klidu vybírala nejslapsí šmejdy .Takhle rychle jsem v hrobkách střílet nemusela , ale tady to bylo rychlí a plný napětí.

Užívala jsem si to jak nikdy.

Budu se ho muset zeptat jak se jmenuje a zajít tu skřetvědí verbeš zase pořádně  vypráskat.

Líbí se mi tu víc a víc.

Asi tady zůstanu.

• 2

#4 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 10.10.2018 20:39

Velkej,malej

Štístko, ten co je o dvě hlavy menší mi  nosí štěstí. Ukázal mi jak vytřískat doupě skřetvědů, krysodlaků, až po dvouhlavý.Vyčkat, zaútočit , stáhnout se a znova.Jednou luk , po druhý párátka.Jako puma je pěkně sápe zezadu.

Doufám, že mi ten lesní mužíček ukáže víc triků.

Víc zkušeností ,větší ambice .Alície, těž se.  

• 1

#5 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2018 18:45

Rána

Asi nejsem zas tak dobrá. Mam se pořád co učit.Nedávno jsem vyrazila na plenění s někým jiným než se Štístkem. Naše hrdinské chování v doupěti dvouhlavých  zakončili šamani.Nic na tom nezměnilo ani ,že se k nám přidala obří ženská s obrovským mečem. Poslední co jsi pamatuji je jak můj šíp míjí šamanovu hlavu,,blbý Tondovi šípy,, a jak něco to šamanisko mumlá a mě opouští veškerá životní síla.Pak už jen stěny chrámu . Musím si vydělat,,nakrást,, víc žluťásků.

Výbava je tady to nejdůležitější.

• 2

#6 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 19.10.2018 17:09

Obchod

No nic moc,

ráda bych si koupila něco lepšího přes sebe,nebo šíp který letí líp jak ten od Tondy.Ale na tomhle kousku země moc výrobcú nezústalo.A ti co přetrvávají toho na bazar moc nedají.Abych každýho mistra řemesla otchytávala.

A to tady každý má svůj stánek.Město by je mělo vyhnat, vždyť nikdo znich nemaká. Každý, kdo sem zavítá,nemá žádnou šanci bez pořádné výbavy.

• 1

#7 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 25.10.2018 17:23

Pozor na pusu

Jo, musím si dát pozor co, kde říkám.Hned potom co jsem si postěžovala na trhu ,že ti obchodníci ,co tu maj stánky, nedaj nic na bazar.Bazar se začal plnit  pořádnou výbavou.Mne však zajímali jen šípy.Takovou zásobu co mám teď jsem ještě neměla.Sice to ode mě bylo sobecký ,ale skoupila jsem všechny. To se šamani kroutí ,když do nich našiju hořící šípy. Ani nestihnou zamumlat ty sví kouzla.No musím  se naučit zpracovat medvědí kůži ,aby mi někdo z mistrů krejčích udělal řádnou róbu.A pak.........

Já vám všem ještě ukážu.

• 1

#8 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 30.10.2018 20:50

Pavouci

Tolik dobrodruhů najednou jsem dlouho nezažila. Na trhu se sešla bojechtivá parta složená  ze všech ras.-Trpoši jsou stejně nejlepší.Ta houževnatost a vrhání se do boje.-

Domluvili jsme se ,že vyrazíme vyplenit nedaleké hnízdo pavouků v Hlubokým lese. Já se držela  jako vždy co nejdál . Joo trpoší odváděli tu nejlepší práci.Nepropustnou zeď a společně s tím človíčkem co rozdával rány rychleji než já stíhala tahat šípy z toulce, nám to šlo jak po másle.

Ale znáte trpoše , probíjeli jsme se hloub a hloub do tý ,pavučinami zaneřáděné jeskyně a než jsme se nadáli ležela nás půlka přiotrávených na zemi.Horší osminohou mrchu jsem zatím nezažila.Tolik ran  a pořád stála na všech osmi. Ti co přežíli se hnali k východu . Ikdyž jsem byla nejdál stejně jsem zdrhnout nestihla.Těsně u vstupu do vrchních pater mě ta snovačská mrcha dohnala a poslalala k zemi . Teplo a živoucí energie kolující žílami  . Stojím na nohou a vedle mě postava v kápi. Děkovala jsem zachránci ,ale ten jako by to bylo to nejmenší co může, nebo chce, udělat.Prohodili jsme pár slov a po chvíli zmizel stejně jako se objevil. Pak se  objevil ještě dvakrát a zase zmizel.V mysli mi však zůstal.Ta jeho živelná energie a něco co vás nutí se podvolit. A ta schopnost zmizet zničeho nic bez zamumlaní kouzla.

To se musím  naučit.

• 0

#9 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 18.11.2018 16:51

Zmizet ve stínu

Naučila jsem se to, není to asi stejný jako to uměl ten chlápek, ale výsledek je podobný.Před zraky všech dokážu zmizet.Jen ti hodně všímaví si mně  všimnou.Je to skvělý,ne,, super pocit,, . Útočit do zad svých nepřátel bez povšimnutí.Bodat do jater a zas se vytratit. Pak se zjevit nad umírajícím a dodělat ho.

Moc se mi tu líbí.

• 0

#10 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 12.12.2018 17:37

Dáma

Poznala jsem tu madam co je schovaná v tajných útrobách Alície. Říkala něco o tom ,že za moje vědomosti si můžu u ní něco pořídit.Je to stejný jako když se léčíte z prochlastaného večera s trpošema. Okno a neznámý pocit.Pocit, že se z mé hlavy něco vytratilo.

Batoh co mi odlehčí je dobrá volba.Příště se musím zeptat na nějaký ty vzácnější věci.Ale musím si dát pozor abych od ní neodcházela s moc velkým ,,oknem,,.

• 0

#11 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 03.01.2019 18:48

Lepší

Je to tu úžasný.Tolik míst k objevování a úžasných míst. Moc hrdinů už tu není a proto je dost místa pro nás , méně hrdinských spíš vypočítavých. Jednoduché počty  . Míň hrdinů plundrující  doupata příšer , tím víc žluťásků pro nás.Pro mě, která ráda oběhne doupata a bez milosti vybere všem truhly.

Kdo má peníze má moc.

Jednou bych chtěla být mocná.

• 0

#12 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 08.01.2019 18:27

Obchůzka

Začínám na Rudé cestě.Z Rudý vyběhnu až do Rudých hor.Obři co házejí šutry jsou dobří na rozhýbáni.Jeden po druhem padají k zemi.Jsem skoro na vrcholu a hustě sněží.Nacházím zmrzlou mrtvolu s nafouklým měšcem.V dálce vidím obrysy Mračných obrů .Lukem si vyžádám jejich pozornost a když se přiblíží na vzdálenost rapíru.Tančím ve stínu vloček a bodám a bodám.

Ne vždy se mi podaří zmizet včas a pak jsem vděčná za lektvary od té ženský z chrámu.Nebýt  Loneřiných slz,  už bych zhebla.

Procházím skrz horu,snažím se přitom vzdorovat vlčímu vytí které mě dokáže pořádně zblbnout.Vycházím z hory a díky medvědovi kterého jsem si podrobila mým kukučem se dostávám až do ráje na zemi. Místa zvaném Kruh Přírody.

Zde se zastavil čas a nádherně se tu odpočívá.

Příspěvek upravil Hiosu: 08.01.2019 19:11

• 0

#13 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 20.01.2019 22:50

Po odpočinku plna síly vyrážím směr srub přes trollí území.

Kodiak se skvěle hodí k odlákání pozornosti a já jen ze zálohy uštědřím smrtící výpad. Ztráty z mé strany jsou minimální. Srub obklopen enty  je další krásná zastávka .To místo jsem si zamilovala.Vždy se s entama pozdravím a oni mě nechají být.Nikdo sem moc nechodí tak si tu schovávám lup.

• 0

#14 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 04.03.2019 20:10

Zase jsem pokecala s Dámou.

zas jsem o batoh lehčí.

Pak jsem pokecala s tím chlapíkem co my pomáhá změnit se  k lepšímu.Zas můžu kosit skřetvědy a mám z toho dobrý pocit.K tomu se ke mě přidávají nový přátelé. Elfák čí člověk, klidně i trpoš. Dáváme všem za uši.

Příspěvek upravil Hiosu: 04.03.2019 20:12

• 0

#15 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 12.04.2019 19:58

Nakonec jsem se rozhodla, jak  se branit  , jak bojovat.

Sekam do obru, pavoku, trolu, i oblibenych medvedu .Obě párátka jsou jak dvě žiletky. Bratříček mě jistí ze zálohy a a na ty nejhorší utočníky pošle ohnivé peklo.Já je  pak jen dorážim.

Budu lepsi a lepsi a bratricek taky. Snad to neda tolik prace,kdyz tu skoro nikdo z domorodcu neni,to tu ovladnout.Alespon prevzit moc nad trheh.

Smennnej obchod, dam , dodam, vymenim.I to je obchod.

Příspěvek upravil Hiosu: 12.04.2019 21:12

• 0

#16 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 22.04.2019 12:52

SAKRA, 

objevují se staří domorodci a vybírají poklady.Ač se se snažím  a  bortíme jeden těžký poklad za druhým. Není to co jsem čekala.Ja si chci nahrabat , ja jediná možnost

.Zneužívám jednoho nově připlutých za druhým ale nestač to.

Moje párátko, můj rapír-To jsem já.

Já prolévám krev,já propichuji.Můj rapír jsem já.

Budu lepší. Budu nejlepší.

Už se smrti nebojím.

Už se jí směji. 

Nesmějte se , však na vás taky dojde!

Nemusíš být nejlepší .Stačí ovládát- ty nejlepší.Stín. Tančit ve stínu.Rapír a já.Já jsem rapír.

Krásné je- tančit mezi tím vším.

Já se tím vším pro tančím.!

Příspěvek upravil Hiosu: 22.04.2019 15:07

• 1

#17 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 28.04.2019 18:50

DRAK,

nemohu tomu uvěřit viděla jsem draka. Ne že bych se již sním nesetkala,teda jen s mládětem, ale vidět a , slyšet draka v plné síle  byl zážitek k nezaplacení.Nejdřív to vypadalo že srovná Alícii se zemí. Párkrát zakroužil nad městem a s mohutným hřmotem odletěl směrem k moři. Všici co to zažili  mluvili jen o velkém štěstí ,že nenapáchal žádné škody.

Bylo to znamení?

• 0

#18 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 07.05.2019 21:19

Turnaj

Nečekala jsem že se něco takového muže stát v Alicii ,ale dočkala jsem se.

Turnaj . Soutěž  v tom kdo jak se ukáže , co dokáže, --- porazit. Díky  kouzelníkovi co turnaj pořádal, bylo z čeho vybírat.Já s bratrem jsme se moc neukázali , ale to nevadí. Je mnoho těch co jsou lepší ,ale hlavní je když stojí na vaší straně.Podporují.!Je krásný slyšet ˇˇjoooo ty ho sejmešˇˇ

Moc jsem se neukázala ,ale už vím koho budu hledat až mi poteče do bot.

• 0

#19 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 24.05.2019 16:43

Je jen jeden.

Bůh, přítel,pravda.

A to je smrt.Smrt je cíl , konec. Počátek.

Věřím jen svému bratrovi.Každý jiný je jen lhář.

Kdo jsi?

Nikdo!

Příspěvek upravil Hiosu: 25.05.2019 17:15

• 0

#20 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 26.05.2019 21:22

Pavouci

S bratrem jsme chtěli jen vybrat nešťastníky v pavoučí náruči.Možná se pustit i do spodních pater.

Najednou se nás před jeskyní sešla celá partička.Mniška ,čáryfuk, bojovník,hranda ,střelec.Dostali jsme se až do nitra  doupěte.

Ten skřípající zvuk snovaček mi stále zní v uších.

Nebýt zachránců kteří nás polomrtvé vytáhli ven ,tak tam každý z nás natáhl brka. Příště se musíme lepe připravit. 

Každý se poučil a nyní to doupě vyberem celé.

Musíme to zvládnout.

Štěstí přeje odvážným.

• 0

#21 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 15.06.2019 22:42

Opojení

Je to tu, opojení z vítězství.

Tady nesmíš usnout na vavřínech. Tady ti jde o kejhák pořád.

Jsem lepší a lepší , ale bez přátel jsem prd.

Přátelé vratˇtese!!!

• 0

#22 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 04.07.2019 22:58

Poznání

Je to krásný.Tancovat v objetí smrti.Oba rapíry držím pevně a švíhám tak  rychle.

Mí vyvolení padají k zemi tak rychle jak já máchám.Trpoši, obři, pavouci.Všechny jsem si zvolila.

Kdo půjde  k zemi další?

Příspěvek upravil Hiosu: 05.07.2019 09:39

• 0

#23 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 26.07.2019 20:01

Trh

Sem tam to tu ožije. Trh se naplní zbožím a hned se po něm zapráší. Pro začátečníky to tu je supr , než najdu jejich mrtvoly hluboko v jeskyních. Vybírám jejich mrtvoly a šetřím na ten nejlepší materiál na párátka.

Jedno už mám ,ale nedokážu na něj ani sáhnout.Chvíli potrvá než budu tak dobrá že si ho zasloužím držet v ruce. To párátko.!

Pak do nich vložím kameny . Ne já ,ale mistr kovář.

Škoda ,že obchodníci se tu už moc neobjevují.Slyšela jsem že je o ně zájem ,ale obchod se Stromořadem dost vázne.

Příspěvek upravil Hiosu: 27.07.2019 07:11

• 0

#24 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 01.08.2019 22:21

Ožívá to tu víc a víc.

Jo vybírám mrtvolu , jednu za druhou,někdy  i mě podobným.Jsem to já, nebo ne. To je jedno ty prachy se hodí.

Jednou na dvouhlaví , podruhé na pavouky.

Vždy se najde hrdina co mě doprovodí.Žluťásky se jen kutálejí.

Kdybych neslíbyla kůže ,

byla bych ani nelovila.

Zástup nově příchozích, mne dostatečně zásobuje jak žluťáskama , tak skušenostma z boje.

Co takhle pro tentokrát se zaměřit jen na párátka.Pán, paní zbraně. Zní to líp.

Je jen jediný.Jeho jméno je. Smrt?, Bůh.

Každý z nás je svého štěstí strůjcem.

Příspěvek upravil Hiosu: 01.08.2019 22:56

• 0

#25 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 16.08.2019 22:20

Dva

Již mám dva. Adamintoví párátka. Jen na ně koukám a čekám ,až jich budu hodna.

Budu muset ještě mnoho obrů zdolat.

Budu muset ještě mnoho příkoří vytrpět.

Budu mussset.Hodně trénovat  a hledat slabiny nepřátel.

Úhlavních nepřítel,?Všichni ,kdo se mi postaví.Jsou mí úhlavní.Však já vás všechny rozsekám. 

Příspěvek upravil Hiosu: 20.09.2019 14:50

• 0

#26 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 07.09.2019 21:34

Bratr

Xilluan  se ukázal jako dobrý střelec.Ba se  na to zaměřil takovým způsobem, že když jsem Ettiny zastavila ve dveřích ,on je všechny, co čekali , sežehl , pak pokropil, pak neomylně sejmul.

Bratříček se nezdá,ale zlepšil se. Musím mu sehnat luk. Až mu ho seženu ,tak bude neomilnej. Přesný. Tak jak já s párátkama. Spolu jsme pak smrtelně nebezpečný.

Spolu!

• 0

#27 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 20.09.2019 15:31

Zaměření na zbraň

Je to čím dál tím víc těžší a těžší tu obstát. Jeskyní k prozkoumávání je tu dost, ale pokud chceš lepší výbavu , něco tě to stojí.Tím víc vyhledáváš nebezpečnější místa. Tam kde jsou kořistí pěkný kameny, krystaly a kupa žluťásků.

Vše bych sama ne dokázala. Je tu dost dobrodruhů, kteří se rádi přidají , za vidinou dobrého výdělku.Objevuji místa kterým bych se dřív  obloukem vyhnula. Poznala jsem pavouky který jsou rychlejší než můj ranní běh na záchod ,potom co jsem chlastala s jedním trpošem  U Kohouta.Že mají dvouhlavci další vchod s trochu naštvanějšíma dvouhlavcema, jsem se dozvěděla taky nedávno.A už se těším až se nás sejde víc a těm dvouhlavcům to tam vybereme se vším všudy.To budu bohatáááá. Jááá chci byyt bohatáá.

• 0

#28 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 04.10.2019 19:26

Párátka

Tak už jsem tak dobrá , že můžu ty vibrující PÁRÁTKA, udržet v ruce.Lepší pocit jsem snad nezažila.

Rapíry jsou lehoučký a v ruce sedí jako by byli udělaný přímo pro mne.Jediný co jim  chybí je, vložit do nich kámen .Krystal co mi pomůže ty osminohý mrchy půlit mnohem lépe.A nejen je.

Ty potvory v mích rukou, dokáží protivníka zpomalit.Sice jen na krátkou chvilku, ale je to úžasný.

Příspěvek upravil Hiosu: 10.10.2019 20:40

• 0

#29 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 25.10.2019 13:41

ZASE TO TU ŽIJE

Je to tu oživené, připlulo tolik nových objektu k okradení a k společným výletům do doupat , že nestíhám počítat žluťásky.Ta moje párátka už unesu a dokázala jsem už i do jednoho dát šutr.Já jsem párátko a párátko jsem jááá. Dokážu obrovi setnout hlavu na jedno máchnutí.A to mě baví.Pavoukům na dvě otočky zkrátit nožky, vlkodlakům na dva výpady ukázat vnitřnosti.

Jediné co mě trápí je bratříček. Dostal nový luk a je nějakej jinej . Dřív by se rozkrájel jen aby pomohl kde komu a teď je to jen samí Já , luk a že bude lepší i beze mě .Bojím se že.....

Příspěvek upravil Hiosu: 29.10.2019 22:30

• 0

#30 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 29.10.2019 22:48

Prohlídka nižších pater

Není vyjímkou že se sejde 10 individuí před doupětem.Všichni žíznící po rozsekávání tamních obyvatel.

Netušila jsem že u dvouhlavých tupounů mají další podzemí. Dokážete si někdo představit tu řež.Já už jo. Temní neměli šanci. Padali jak hrušky a šamaní jen mávali rukama.Tam nikdo neutíkal z boje. Tam se každý předháněl kdo dá tu nejlepší, nebo poslední ránu.Dobrá zkušenost. Určitě tam zas vyrazím.

• 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních