¨tak on skoro ma snad rozum no nechame ho este vycukat a uidime ;)

Odesláno 19.01.2017 07:31
Odesláno 20.01.2017 10:15
Diky za spolupraci. Na Pm hodim klidne telefon a dohodneme to osobne.
Odesláno 20.01.2017 13:54
Panove, zadal jsem administratora fora. Radoby vtipne prizpevky mi moc nepomuzou. Treba by pomohla kontrola IP adresy nebo CD KEY, narozdil od vetsiny z Vas hraju stale se stejnymi originalnimi klici.
Diky za spolupraci. Na Pm hodim klidne telefon a dohodneme to osobne.
Pokud je to opravdu tak, tak v prvním případě doporučuju zavolat synovi - tam se dozvíš, proč tady nikdo nevěří ničemu, co je spojené s účtem Darion.
Odesláno 20.01.2017 21:35
Na to nemusím volat, to jsem vyčetl z fora. Dokonce mne pobavila paranoia následujícího příspěvku. Nicméně to pořád neřeší můj problém. Ať už s forem, nebo postavami.
Krásný Neznámý, on 20 Jan 2017 - 13:15, said:
Když se ve jméně Parker změní 4 písmena, dostanete jméno Patrik. Náhoda? Nemyslím si.
Příspěvek upravil Lysec: 20.01.2017 21:38
Odesláno 21.01.2017 23:23
Na to nemusím volat, to jsem vyčetl z fora. Dokonce mne pobavila paranoia následujícího příspěvku. Nicméně to pořád neřeší můj problém. Ať už s forem, nebo postavami.
Krásný Neznámý, on 20 Jan 2017 - 13:15, said:
Když se ve jméně Parker změní 4 písmena, dostanete jméno Patrik. Náhoda? Nemyslím si.
Já teda.. né, že bych byl nepřející nebo tak něco, ale pokud si dobře pamatuju, tak jakmile se někdo na acc provinil několika způsoby, jako Patrik na tvém účtu, musí ti být úplně jasný, že asi nějaké odvolání na vrácení postav, nebo zrušení banu na onu IP adresu, se úspěchu pravděpodobně nedočká. Konec konců... dal si synovi přístup na svůj účet a postavy, tak bohužel podle mě, musíš nést následky ty, kdyby si mu založil jeho acc s jeho klíči, neměl bys teď problémy.... Na druhou stranu, s Paulem se dá rozumně domluvit, takže ohledně banu bych zkusil třeba napsat PM přímo jemu (a to teda jen proto, že si byl DM a nějak si pomáhal s chodem servru?).
Odesláno 22.01.2017 13:34
Já teda.. né, že bych byl nepřející nebo tak něco, ale pokud si dobře pamatuju, tak jakmile se někdo na acc provinil několika způsoby, jako Patrik na tvém účtu, musí ti být úplně jasný, že asi nějaké odvolání na vrácení postav, nebo zrušení banu na onu IP adresu, se úspěchu pravděpodobně nedočká. Konec konců... dal si synovi přístup na svůj účet a postavy, tak bohužel podle mě, musíš nést následky ty, kdyby si mu založil jeho acc s jeho klíči, neměl bys teď problémy.... Na druhou stranu, s Paulem se dá rozumně domluvit, takže ohledně banu bych zkusil třeba napsat PM přímo jemu (a to teda jen proto, že si byl DM a nějak si pomáhal s chodem servru?).
Teď už jsme trochu OT, ale musím reagovat. IP nechte klidně zabanovaný, to není problém. Když se chová jako blb tak si nezahraje. CD KEY k dispozici neměl a proto zmiňované postavy skončili v márnici. Z nostalgie jsem chtěl využívat svůj dlouholetý účet. I když jak čtu "mezi řádky" asi bych ho neměl chtít využívat. Tři z pěti postav mám hratelný, bohužel ty které mě bavili nejvíc jsou v tý proklatý márnici. Stejně budu potřebovat ty přeživší postavy nějak pořešit s DM ve hře, protože mám v bance nějaký starý věci.
Odesláno 22.01.2017 14:24
...
Příspěvek upravil Faust: 22.01.2017 14:26
Odesláno 22.01.2017 14:26
Docela dobrá časová shoda koukám. Patrik trošku zauvažuje, že se vrátí a hned pár dní potom tu máme žádost od jeho otce :DDDD
Odesláno 25.01.2017 21:14
Odesláno 29.08.2018 15:07
da sa nejako dostat na to forko co tu bolo docasne ? mal som tam Iccko a tu to uz nieje
Odesláno 29.08.2018 17:59
da sa nejako dostat na to forko co tu bolo docasne ? mal som tam Iccko a tu to uz nieje
Odesláno 29.08.2018 21:04
vdaka
Also tagged with one or more of these keywords: forum
Ostatní diskuze →
O Fóru →
Chyby ceske lokalizaceZapočal Ter Leeloo II , 08.09.2011 ![]() |
|
![]()
|
||
Ostatní diskuze →
O Fóru →