Toto tema je vyhrazeno pro oznamovani chyb (zapomenute neprelozene texty, preklepy, gramaticke a vyznamove chyby) v ceske lokalizaci. Zatim se omezte pouze na zalozku Kalendar.

7 odpovědí na toto téma
Odesláno 08.09.2011 23:29
Odesláno 09.09.2011 06:15
mesicni, tydenni, denni zobrazeni bych spis pojmenoval 'pohled'.
tutaj: http://demona.cz/for.../day-2011-09-11 chybi dole prelozit aktualni pocet attendees
JInak super :)
tutaj: http://demona.cz/for.../day-2011-09-11 chybi dole prelozit aktualni pocet attendees
JInak super :)
Odesláno 09.09.2011 07:23
O tech attendees vim, akorat se mi tento retezec nepodarilo najit v tech kalendarovych, abych ho prelozil. Zatim jsem ho podrobneji nehledal.
Odesláno 20.09.2011 15:38
Doufám, že to tu již není napsané. Pokud ano, prosím smazat.
Jen mně tu vadí, že o mě fórum mluví ve třetí osobě? Prvně nevím, co to znamená a zadruhé mě to uráží!
Ale pokud to nepůjde, tak ono si na to asi zvykne :)
Jen mně tu vadí, že o mě fórum mluví ve třetí osobě? Prvně nevím, co to znamená a zadruhé mě to uráží!

Ale pokud to nepůjde, tak ono si na to asi zvykne :)
Přiložené soubory
Odesláno 20.09.2011 17:08
Zrejme jde o preklad "wrote" a autor si nebyl jisty, zda nadrzovat muzum, ci zenam a "napsal(a)" se mu nelibilo
.
Jeste jsem se nedostal k tomu, abych napsal autorovi lokalizace, kterou pro IPB forum pouzivame, zda planuje prubezne lokalizaci aktualizovat a opravovat. V tom pripade bych se totiz vyhybal vlastnim opravam, protoze by pri dalsi aktualizaci prisly vnivec, Osobne se mi moc do udrzovani kompletni ceske lokalizace IPB nechce. Coz lze predvest i na tom, ze licenci na IPB jsem mel koupenou uz pred dvema lety, ale protoze neexistovala ceska lokalizace, tak jsem se do ni pustil sam s tim, ze dokud to nebude lokalizovane, tak forum neupgradnu. Jak to dopadlo, vidite sami
.
Nicmene IPS nedavno shanelo lidi na jednotlive lokalizacni balicky, tak je mozne, ze v budoucnu budou oficialne distribuovane lokalizace.

Jeste jsem se nedostal k tomu, abych napsal autorovi lokalizace, kterou pro IPB forum pouzivame, zda planuje prubezne lokalizaci aktualizovat a opravovat. V tom pripade bych se totiz vyhybal vlastnim opravam, protoze by pri dalsi aktualizaci prisly vnivec, Osobne se mi moc do udrzovani kompletni ceske lokalizace IPB nechce. Coz lze predvest i na tom, ze licenci na IPB jsem mel koupenou uz pred dvema lety, ale protoze neexistovala ceska lokalizace, tak jsem se do ni pustil sam s tim, ze dokud to nebude lokalizovane, tak forum neupgradnu. Jak to dopadlo, vidite sami

Nicmene IPS nedavno shanelo lidi na jednotlive lokalizacni balicky, tak je mozne, ze v budoucnu budou oficialne distribuovane lokalizace.
Odesláno 21.09.2011 10:16
Hm, v některých fórech je právě z tohoto důvodu možnost si fráze upravit dle přání admina, pokud to tady není, tak bych se na to vykašlal, moc práce za málo muziky.
Odesláno 21.09.2011 11:08
Tady ta moznost je take. Me slo ale o neco jineho. Aktualne mame nahranou lokalizaci, ktera byla pripravovana pro verzi IPB 3.2.0. My mame v soucasnosti 3.2.2 (a pokud dalsi novejsi verze budou zajimave, budeme prubezne dal upgradovat). Takze uz dnes mimo opravdovych chyb tu jsou i drobne nekompatibility. Pokud ja ted opravim "reklo" na neco jineho a zitra se puvodni autor rozhodne aktualizovat svuj lokalizacni balik pro 3.2.2, tak bych svou upravu tim balikem prepsal a jsme tam, kde predtim (nebo take ne, pokud to autor zmenil). Proto se mi zatim nechce opravovat chyby.
Odesláno 21.09.2011 11:36
Ahaaaa, už rozumím, díky

Also tagged with one or more of these keywords: forum, lokalizace
Ostatní diskuze →
O Fóru →
Diskuze nad novou verzi ForaZapočal Dědek , 23.08.2011 ![]() |
|
![]()
|
||
Ostatní diskuze →
O Fóru →