Skočit na obsah

Fotka

Přehazování

• Please log in to reply
150 odpovědí na toto téma

#61 Forsaken

Forsaken

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 191 Příspěvků:

Odesláno 16.08.2011 19:53

Teda já myslel, že je to hra, že sy tady mají lidi odpočinout a odreagovat, a co tady kekonci čtu, tak chvala bohu že je to onlajn, být všichni z jednoho města, tak nepochybuju, že poteče i krev.

Mám pocit že už pro stromy nevidíte les. Přesto že budete přehazování trestat sebe exemplárněji, stejně se vždy najde další, a je potřeba najít jistou minimální únosnou mez, a u ní se držet.

Jsou státy kde mají trest smrti, proč se tam tedy stále vraždí???
  • 0

#62 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• Cech Obsidiánových holí
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1693 Příspěvků:

Odesláno 16.08.2011 20:16

ptal jsem se sám sebe..proč jsem přehazoval ?
abych měl výhodu nad ostatníma ? ne
abych měl na výstroj a mohl tak hrát a expit s ostatníma ? Ano

z mého pohledu jako toho co přehazoval, bych zavedl Q,který by finančně a nebo itemově podpořil postavu...
ne každý kdo sem přijde si na itemy hned vydělá,potkal jsem jednu,která létala v železu až do 15lvl..a ne PB build to nebyl..byl to war s WM doporučeně přes katanu...
a když sem se ptal proč si nekoupí lepší zbraň,nejsou peníze...kdyby měla lepší postavy a na nich peníze,věřím že se finančně podpoří...proto navrhuju Q,který dědovi napíšu do PM,kde by se získala nějaká ta výbava..ovšem třeba takové železo nebo stříbro nebo barva žlutá/modrá ...za nějakou věc,kterou uděláš pro to NPC ti to vybavení dá,nejenže to ulehčí začátky,ale hráči našetří více prašulí,tudíž nebudou tak nuceni si přehazovat honem prachy ze začátku, no a pak ještě na větším levelu,ale nedat příliš nej kov,aby si hráči neřekli,že si s tím budou běhat až do adama...

pak tu jsou ti,kteří neměli nástroje pro kraft...
otázkou je,proč si přehazovali,když si mohli koupit nástroj u mistra kováře ve slatu...
1. ani nevěděli že tam nástroje nějaké NPC prodává
2. když to věděli nebylo to kvalitní
3. u Kallara,který je na očích všem,dát za cenu cca 400 malé/střední nástroje a 500 velké nástroje ovšem železné......s tím že u nich nebude napsáno kdo to vyrobil a nebo měděné přesunout od mistra kováře ke Kallarovi......hráči si pak nebudou přehazovat a mají alespoń nějakou náhražku,ovšem řeknou si:je to tam drahé a já si to na postavě vyrobím levněji..tam už to znát půjde,a vypátrat zda si někdo sám něco přehodil pude a nebudou pak výmluvy typu nikoho sem týden nesehnal...
ekonomiku by to příliš ohrozit nemělo,a zda si pak hráči zdraží/zlevní podle cen u kallara je jejich věc,ale většina škube tam kde se dá,a až v poslední nouzi by si kupovali odněj,lepší než ohrozit své postavičky popřípadě získání permanentky do banánolandu....

doufám že to má alespoń hlavu patu a obsahuje to to,co sem chtěl říct...příjemnou hru všem...
  • 0

#63 Ali

Ali

Starší mistr

• Rebel
  • 1709 Příspěvků:
  • Interests:.p

Odesláno 16.08.2011 20:28

no jako promin ale ja na 10lvlu jsem ve zlate nebo lepsim a mam jeste hodne penez na utratu na nakoupeni vybavy aspon po 20 a ze bych nejak potreboval neco shanet, a nejaky Q na podporu mi prijde naprosto zbytecny
  • 0

#64 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• 1693 Příspěvků:

Odesláno 16.08.2011 20:36

no jako promin ale ja na 10lvlu jsem ve zlate nebo lepsim a mam jeste hodne penez na utratu na nakoupeni vybavy aspon po 20 a ze bych nejak potreboval neco shanet, a nejaky Q na podporu mi prijde naprosto zbytecny

Zobrazit příspěvek

no jako promin že každý nestaví solo buildy nebo že není zkušený jako ty, já například na 12lvl ještě dokupuju věci zlaté...a pomalu odkládám na věci od 17lvl+
  • 0

#65 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 16.08.2011 20:42

...

Zobrazit příspěvek

a to je jako špatně že když sem někdo přijde tak nemá hned na všechno co chce?
  • 0

#66 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• 1693 Příspěvků:

Odesláno 16.08.2011 20:52

a to je jako špatně že když sem někdo přijde tak nemá hned na všechno co chce?

Zobrazit příspěvek

ne to vůbec ne...ale si na 17lvl..chceš někam jít...hned tě něco zabije...
a nebo hend na začátku..jde to ze začátku s proměnou,nově příchozí,pochybuji že ví že to alcháč vaří,a že vůbec nějaký alchimista je ve hře...a jednou přestanou i ty proměny být účinné ba k ničemu,a ten Q by alespoň trochu spestřil hru a hráče trochu podpořil..rozhodně záživnější než nějaké- Rád bych si vybral sociální podporu...bo co to v bance kecá...a formou Q,když se získá nějaká ta věc... taky to sociálně podpoří :wink:
  • 0

#67 Host_Shini_*

Host_Shini_*
  • Host

Odesláno 16.08.2011 20:56

To ale neni pravda ze nemas na vybavu, ted jsem udelal dve postavy jednu silovej bojovnik druha obratnostni roguna. ANi jedna nedostala zadnou podporu a zlatou vybavu mela v batohu na 7-8 levelu, kdy jeji cast nemohla jeste oblekat.
Bojovnik ma 15 lvl a je v rubu, chybi jen mec. Roguna se neprevlekla, ale ma uz 110k.
Vse je z lootu, par pokladu behem expeni, zadne chozeni na poklady. Jen za sutry je zisk cca 40k.
Jedina financni uleva, na lektvary si samy sbiraji kvitka.
Naopak se bojim levelu 20 a vic, tam uz to nebude tak snadne.
Zatim jsem nenasel duvod pouzit kterykoliv s low Q co existuji.
  • 0

#68 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 16.08.2011 21:50

Na tom je krásná věc právě to, že quest není něco povinného. Nikdo nikoho nenutí ty questy dělat, jsou dobrovolné. Viz duašík. A co jako? Tak možná nejsou až tak potřeba protože si každý všechno nalootuje? To tu hráčská populace zdegenerovala už úplně nebo co? Jsou i lidé, kteří si rádi udělají quest, protože je nebaví bezmyšlenkovité farmení a lootování. Singl player celý je postavený jen na questech a jak to hráče přitahuje. A nejen NWN, i spousta jiných(baldury, dragon age, gothic atd.), vyjma hack n slashovek typu sacred nebo diablo, se opírá o questy a příběh který dané questy vypráví.

A vy máte možnost kolektivně vymyslet zajímavé questy které mohou vtáhnout do děje nejen jednotlivce ale klidně celou partu kamarádu a jediné s čím jste schopni přijít jsou úvahy o tom, že to vlastně není potřeba, protože zlatá výbava je snadno dostupná před jejím iclr. No skvěle, jen tak dál.
  • 0

#69 Sir Hrouda

Sir Hrouda

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1199 Příspěvků:
  • Interests:Eleanessa,Lister
    Raina Hroudová
    Sir Hrouda II.
    Excelentissima(Tissi)
    Lajka,Sirius
    Pomsta, Myta

Odesláno 16.08.2011 21:51

Taky si přidám k tomu přehazování si a dotování postaviček na low lvl...
Je to konina a zbytečnost pac než uděláš lvl 16 tak klidně můžeš mít 3/4 milionu na kontě, jde jen o to jak a jak dlouho s postavou hraješ.
Mám dvě ktere se přes tenhle lvl nepřehouply asi 3 měsíce ale něco to vyžaduje no, už jsem to jednou psal ale byl jsem v podstatě umlčen tím že "na to je Pán".
Takže...

1/ od lvl 6 do 19 zpomalit expeni na polovinu možná i víc, tím se i těm co neznají místa kde lootit dá víc času na našetření na výbavu.

2/ U pána dát lowikům (6-19lvl) možnost odečtů půlesencí 5kXP a za ně třeba nějaké drobnosti ci rovnou peníze... důvod? - nechtěl jsem další třicítku ale lowika třeba na skřetvědy (malé dungy jsou kolikrát zábavnější než ty pro 30-tky). Jak to udělat? Jdi pána... jasně a zase se hrabat jak idiot na lvl kde mam sražení a pod to určitě, takže se necham od kamoše 10x zabít a jdu očistec - opruz

Možná by taky neškodilo (jestli teda ještě máte chut na to) udělat pár nových low lokací místo dalších pro 30tky... Třeba další patra u skřetvědů a orků případně trolů...

Co se týče té druhé věci a to je přehazování věcí pro craft no... to můžem hrat singl jak psal Marska
  • 0

#70 Haf_tu_plaj?

Haf_tu_plaj?

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 202 Příspěvků:

Odesláno 17.08.2011 10:07

2/ U pána dát lowikům (6-19lvl) možnost odečtů půlesencí 5kXP a za ně třeba nějaké drobnosti ci rovnou peníze... důvod? - nechtěl jsem další třicítku ale lowika třeba na skřetvědy (malé dungy jsou kolikrát zábavnější než ty pro 30-tky). Jak to udělat? Jdi pána... jasně a zase se hrabat jak idiot na lvl kde mam sražení a pod to určitě, takže se necham od kamoše 10x zabít a jdu očistec - opruz

Zobrazit příspěvek

Jo, tohle mi přijde jako dobrej nápad.
  • 0

#71 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • 3551 Příspěvků:
  • Interests:Which part of "I'm a genius" aren't you getting?

Odesláno 22.08.2011 21:05

Na tom je krásná věc právě to, že quest není něco povinného. Nikdo nikoho nenutí ty questy dělat, jsou dobrovolné. Viz duašík. A co jako? Tak možná nejsou až tak potřeba protože si každý všechno nalootuje? To tu hráčská populace zdegenerovala už úplně nebo co? Jsou i lidé, kteří si rádi udělají quest, protože je nebaví bezmyšlenkovité farmení a lootování. Singl player celý je postavený jen na questech a jak to hráče přitahuje. A nejen NWN, i spousta jiných(baldury, dragon age, gothic atd.), vyjma hack n slashovek typu sacred nebo diablo, se opírá o questy a příběh který dané questy vypráví.

A vy máte možnost kolektivně vymyslet zajímavé questy které mohou vtáhnout do děje nejen jednotlivce ale klidně celou partu kamarádu a jediné s čím jste schopni přijít jsou úvahy o tom, že to vlastně není potřeba, protože zlatá výbava je snadno dostupná před jejím iclr. No skvěle, jen tak dál.

Zobrazit příspěvek

Zdegenerované hráče tu vidím skoro každej den.

cožj e škoda ale asi sem zastaralej když i od hráčů čekám nějakou uroveň. Místo toho tu každej den proháníme logy a nacházíme nějaké bugery a přenašeče a co já vím. Krása.

Děkuji milí hráči.
  • 0

#72 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 31.08.2011 12:42

k navrhum : ani to nemusi být ty "pulesence" bohatě by stačilo posunout limit u dámy třeba na 10+ každý kdo by měl pocit že zaostava v eq by mohl zustat na low lvl " střádat si penize na výbavu " ( stejně daleko pomaleji než 30) a zaroven by o nic neprichazel - stradal by si esence do budoucna na spasu + rege + dalsi přenašení by z velke časti ztatilo smysl navíc by si nekdo mohl behat v parte skretvedy dokud ho to jen bude bavit a ne dokud se tam nedostane pác tam má prd

trochu ot : ale týka se prenašeni :)
zajimalo by mě jak se nahliží na prodej alch flasek z jedne postavy k bábce a výkup druhou leckdy je problem sehnat alcha a cena je pevná - tudiž v podstatě nejde o presun penez /veci z jedne postavy k druhe ale obchod
  • 1

#73 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 01.09.2011 17:59

Baba je tolerovana (samozrejme pokud nekdo nebude ocividne kupovat nepotrebny lektvary aby posunul prasule na svoji druhou postavu).
  • 0

#74 Ali

Ali

Starší mistr

• Rebel
  • 1709 Příspěvků:

Odesláno 01.09.2011 18:21

ja bych dal damu od 30 treba, takze to je vec nazoru :)
  • 0

#75 M4rSX

M4rSX

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1259 Příspěvků:

Odesláno 01.09.2011 18:26

Baba je tolerovana (samozrejme pokud nekdo nebude ocividne kupovat nepotrebny lektvary aby posunul prasule na svoji druhou postavu).

*jde prehazovat penize krz vojensky lekarnicky* :-) ta cena u nich se mi zda teda hodne prehnana jeste kdyz v popisku lekarnicek je napsana cena 400 :-)
  • 0

#76 Ali

Ali

Starší mistr

• Rebel
  • 1709 Příspěvků:

Odesláno 01.09.2011 18:27

*jde prehazovat penize krz vojensky lekarnicky* :-) ta cena u nich se mi zda teda hodne prehnana jeste kdyz v popisku lekarnicek je napsana cena 400 :-)

takze se priznavas jo?
  • -3

#77 M4rSX

M4rSX

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1259 Příspěvků:

Odesláno 01.09.2011 18:33

takze se priznavas jo?

K cemu?
  • 0

#78 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 01.09.2011 19:32

mno jistě zvedavost se týkala predevsim velké wis /dex haste a jiných " nejčasteji použivaných " flašek
  • 0

#79 Všivák

Všivák

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 88 Příspěvků:

Odesláno 08.09.2011 14:06

jak říká jedna hláška, mnou upravená, přehazoval Každý a kdo říká, že ne přehazuje dodnes :laugh: Co se týká přehazování je blbost ho povolit tak, že by člověk mohl přenét cokoliv a kamkoliv ,ale přes babu a kalara bych v tom zas takovej problem neviděl. Taky se mi libí návrh toho "support" Q to je totiž idealně pro mě :smile: nehraju totiž proto abych měl všechno hned nejlepší,ikdyž to potěší,ale proto abych si vyčistil hlavu z prace. nesnáším lootění a ještě víc craftení je to nuda jak prase. nechápu lidi,který tu tvrděj,že maj na 8levlu na buh vi jakou vybavu. To prostě nemuže bavit. Já nemít pár známjch a párkrát něco nezaplatit neměl bych výbavu žádnou :biggrin: Craft je zbytečně zdlouhavej a nudnej se spoustou nepoužitelnejch věcí např u krejčího bych přeskočil všechny barvy až do bronzu,právě z toho důvodu zbytečnosti.
  • -1

#80 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 12.09.2011 04:53

všiva ja treba nikdy neprehazoval :d dokonce odmitl od x lidi prachy za to že jim neco prehodim :P
s craftem mas pravdu zisk ze zacatku nulový naklady velké krejcik ajeste vem cert ten skillne sám ale treba kovar 700+ ingotu z každeho kovu pricemz prvni zisk prijde na tretim za nařadi :)
k lootění nemas pravdu obehnes kostnici saleka skrety turaka - zabere ti to tak hodinku a mas 10k+ když mas smulu a nejsou vybrane ,se stestim i stredni sutry

Příspěvek upravil Drax: 12.09.2011 07:41

• 1

#81 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 12.09.2011 08:30

odomna chceli prehadzovat par dni co som sem prvy raz prisiel, alebo to ze kolko krat niekto nieco chcel vyrobit a platit chcel z druhou postavou ani nevravim,ci uz u mojich krafterov alebo inych, staci byt na trhu, pocuvat a divat sa, alebo v banke, dokonca to boli aj hraci s radov dm a cs, a niektoy z nich su RP hraci, kto ? to nebudem pisat, oni vedia, su tam samoyrejme vecsinou byvaly
  • 0

#82 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • 3551 Příspěvků:

Odesláno 14.09.2011 23:25

Já bych tuto debatu uzavřel. Dokud hráči nepředvedou, že jsou schopni dodržovat současné pravidlo tak, jak je stanovené, nemá smysl o tomto diskutovat. pravidlo je dáno a hotovo.

Smysl debatovat nad omezujícím pravidlem má tehdy, když alespoń hráči předvádí snahu jej přesně dodržovat. Ne že se najednou rozjede velké přenášení všeho mezi figurama.
  • 1

#83 Host_Shini_*

Host_Shini_*
  • Host

Odesláno 14.09.2011 23:46

Nesouhlasím s tvrzením, že na diskusi o změně je prostor jen tehdy, když je pravidlo dodržováno.Tím trestáš většinu, která nic neporušuje. Současně zastávám názor, že nerespektování pravidla může být neopak důvodem k diskusi a to právě proto, že je tím vyjadřována určitá nespokojenost a není snad na škodu znát názor ostatních na různé aspekty, které se mohou v této věci zkoumat.
Mě třeba hodně zajímá, proč je prohlášeno, že postihy budou nekompromisní a to při přehazování téměř vždy znamená výmaz postav a náhle jeden jedinec dostává "pouze" pokutu.
  • -2

#84 Sir Hrouda

Sir Hrouda

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1199 Příspěvků:
    Raina Hroudová
    Sir Hrouda II.
    Excelentissima(Tissi)
    Lajka,Sirius
    Pomsta, Myta

Odesláno 14.09.2011 23:53

Nesouhlasím s tvrzením, že na diskusi o změně je prostor jen tehdy, když je pravidlo dodržováno.Tím trestáš většinu, která nic neporušuje. Současně zastávám názor, že nerespektování pravidla může být neopak důvodem k diskusi a to právě proto, že je tím vyjadřována určitá nespokojenost a není snad na škodu znát názor ostatních na různé aspekty, které se mohou v této věci zkoumat.
Mě třeba hodně zajímá, proč je prohlášeno, že postihy budou nekompromisní a to při přehazování téměř vždy znamená výmaz postav a náhle jeden jedinec dostává "pouze" pokutu.

To myslíš koho?
  • 0

#85 M4rSX

M4rSX

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1259 Příspěvků:

Odesláno 15.09.2011 08:05

A proc tahle diskuze nebyla driv kdyz je to takovy blby pravidlo? Ne zacalo se o tom krafat kdyz probehla cistka .....

Jsem oblibenej no proto jsem dostal jenom pokutu *tuka si na celo*
  • 0

#86 Sir Hrouda

Sir Hrouda

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1199 Příspěvků:
    Raina Hroudová
    Sir Hrouda II.
    Excelentissima(Tissi)
    Lajka,Sirius
    Pomsta, Myta

Odesláno 15.09.2011 09:32

A proc tahle diskuze nebyla driv kdyz je to takovy blby pravidlo? Ne zacalo se o tom krafat kdyz probehla cistka .....

Jsem oblibenej no proto jsem dostal jenom pokutu *tuka si na celo*

Oni hlavně někteří neumí číst nebo nechápou rozdíl mezi "smazáno za přehazování věcí mezi postavama" a "nedovolený support jinou postavou"...
  • 1

#87 Host_Shini_*

Host_Shini_*
  • Host

Odesláno 15.09.2011 14:18

No sire Hroudo, vysvětli mi rozdíl mezi supportem a přehazováním pokud jde o tuto konkrétní věc. Bez vysvětlení Dědkem o co šlo (i upřesnění že v jednom topicu řeší dvě události), se nezůčastněnému těžko hledá rozdíl.
  • 0

#88 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• 1693 Příspěvků:

Odesláno 15.09.2011 15:00

No sire Hroudo, vysvětli mi rozdíl mezi supportem a přehazováním pokud jde o tuto konkrétní věc. Bez vysvětlení Dědkem o co šlo (i upřesnění že v jednom topicu řeší dvě události), se nezůčastněnému těžko hledá rozdíl.

slyšíš ten rozdíl : přehodíš 50k na druhou postavu....
a nebo si pouze jednou postavou zjistíš informace pro druhou postavu...
  • -1

#89 Host_Shini_*

Host_Shini_*
  • Host

Odesláno 15.09.2011 17:56

Dědek na 07.09.2011 23:41 řeklo:

Acc: Xyz
Postava: Pinky Pink
- nedovoleny support hracovy jine postavy -> postava smazana

Acc: M4rSX
Postava: Lumen
- nedovoleny support od jine hracovy postavy -> zaplacena pokuta za usly zisk lodni spolecnosti ve vysi 80.000 zlatych

Tak mi prosím krok za krokem vysvetli kde tady v zápise od Dedka mám najít ten rozdíl. Dopredu te radeji upzorním, nevím komu ty Acc patří, dnes se již domýšlím že možná oba M4rSX. Zrovna tak jsem u té zaležitosti nebyl a dotyčného neznám. Pokud mi objasníš jak jsem z tohoto mohl něco "slyšet" budu tě nadále plně respektovat a vyhledávat tvoji pomoc v nesnázích pokud mi to dovoliš. Pokud mi to neobjasníš budu tě nadále považovt za to, za co tě považuji.
  • -1

#90 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • 3551 Příspěvků:

Odesláno 15.09.2011 18:12

Zatím výsledek diskuze byl jeden topik v pokecu kde se každej provokativně začal doznávat k přenášení aby dm tým ještě více naštval..

to opravdu není motivující aspekt pro mě, abych uvažoval nad zvážením jiných návrhů k upravě pravidla. každopádně stejně jako ty, sem chtěl říci, co si o téhle diskuzi momentálně myslím. podle mě postrádá smyslu.

vše.
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních