Přehazování
Odesláno 15.08.2011 16:41
společnej bankovní účet?
Odesláno 15.08.2011 16:47
je blbost aby byl splečný bankovní účet...ty dvě postavy se sebou nemůžou setkat....ledaže by byl WIPE,udělal se společný bankovní účet ale pro hráče,ne pro postavu...a všichni by měli stejný začátek,páč ti co mají vykraftěno X mega,ti co začínají nemají nic..trochu nefér.....
Odesláno 15.08.2011 16:50
mozna by bylo dobre dat na bazar moznost prodeje vyrobku za "standardni cenu"a ta by byla povolena jako prehozeni... povolil bych to jen u craft veci... (krystali bych nepovolil)
Odesláno 15.08.2011 16:54
Spis upravit bazar, aby si prez nej mohl hrac prodat vlastni postave item. A upravit ho tak, aby byla minimalni mozna cena toho vyrobku nastavena na cenu licenci + nejake procento z ceny licenci (pokud to jde teda).
Odesláno 15.08.2011 17:04
Ja si viem celkom dobre predstaviť, že by som s jednou postavou kopal druhej kamene na zlatníka. Bolo by to pohodlné a nemusel by som lootiť ako vyšinutý, aby som zaplatil horníka, čo mi nakope perly. Takáto situácia by značne obmedzila cirkuláciu peňazí medzi hráčmi, t. j. ekonomiku modulu. Respektíve by bol terajší craft nezárobková činnosť, pretože postupom času by bol každý hráč relatívne sebestačný. Taktiež craft produktov by bol postihnutý omnoho viac ako craft na polotovary, keďže verd. helmu ukuješ za minútku, ale verd rudu na vyskilovanie kuťáš tri dni. Otázne je, či je v takto nastavených podmienkach vhodné, aby jediným zdrojom príjmov boli poklady z dungov na malej Démone v porovnaní s MMORPGs.
Odesláno 15.08.2011 17:06
Odesláno 15.08.2011 17:08
Odesláno 15.08.2011 17:24
já sem vám to chtěl jen usnadnit..takže s tím co je a neni blbost si laskavě reagujte na svoje koniny
Odesláno 15.08.2011 17:31
Společny inventař vytvořených postav ...třeba pres banku pokud by vybirala postava nez ktera ji tam dala..poplatek, ale jen do urciteho stupně...
Odesláno 15.08.2011 17:32
Odesláno 15.08.2011 18:05
Odesláno 15.08.2011 18:06
Jinak dalsi me myslenky shrnul zhruba Toryel svym prvnim prispevkem.
Jinak Yakute, pokud jde o prodavani za "standartni cenu", tak pokud budu chtit trosku zajistit svou druhou postavu, tak co mi brani v tom, ze s tou svou bohatou postavickou shodou okolnosti zrovna budu potrebovat koupit 50x zeleznou zbroj. Tim presunu penize na druhou postavu.
A predevsim, pokud bude nejake povolene prehazovani za takovych a makovych podminek, tak porad bude lidi lakat to za tech nepovolenych podminek delat (proc by nekdo platil poplatek za prehozeni v bance, kdyz muze zadarmo; proc se piplat s presnume pres bazar atp.). A opet jsme u porusovani pravidel a jejich vynucovani.
Odesláno 15.08.2011 18:27
to ma len tak v rychlosti napadlo, tak klud

nieco podobne sa mi stalo na DH vtedy mi dm povolilo prehodit 3 veci, ale to som mal asi 15 lvl a zistil ze je zle postavena, tak mi povolil dat novu postavu aj rovnaky lvl a povolil 3 veci z vybavy prehodit cez neho, ktore DM to bolo nepoviem

ostatne neriesim a tie prehodene batohy, stat sa moze ked ste s par hracmi stale a darujete z konciacej postavi veci , moze sa stat ze sa k vam magovka dostane, omylom, al enejde skontrolovat u hraca co je na prt, a sem tam sa mozno aj batoh najde, nie samozrejme 5 ci 20ks
Odesláno 15.08.2011 18:34
V jediným směru bych si dokázal představit uvolnění týhle restrikce, a to pokud jde o zákaz nákupu nářadí pro craftsmany od jinejch svejch postav. Ovšem jedině přes nějakou NPC.
Nemyslím si, že by se na nějaký výrobky muselo čekat neúnosně dlouho, aby se hned mělo začít uvažovat o tak zásadních změnách. Navíc se pak člověk i těší a má z toho větší radost. Nadto, je notorietou od jakýho levelu lze jakou věc používat, kolik stojí a kdo jí je schopen vykraftit, a proto snad není problém se domluvit s craftmanem ve hře, na klientu anebo na fóru. Komunikačních kanálů je víc než dost.
Takže za mě, zákaz ponechat s možností jeho korekce ve výše naznačeným směru.
Nevím, zda provinivší přišli o všechny postavy, nicméně pokud tomu tak je, dávám ke zvážení, aby se jim jedna postava dle jejich výběru nechala (v jakým stavu - zda včetně GP, itemů, atd. je na vedení). Svou úlohu by mohlo sehrát i omezení postav u těch.
Dosavadní čistky jsou, myslím si, dostatečným ponaučením nejen pro ně, ale i pro ostatní. S BANama bych šetřil (což ostatně i vedení dělá), protože u některých to přehazování mohlo pramenit z ospravedlnitelnejch důvodů.
Odesláno 15.08.2011 18:37
Odesláno 15.08.2011 18:39
Odesláno 15.08.2011 19:02
Toto bohuzel je to, co vidim jako zasadni problem. Nekdo nejakej napad? To aj ted vidime, ze lidi nez by radsi nakoupili za par susnu kladivo ve slatu, tak si to prehodej (je to levnejsi, pohodlnejsi a netreba tolik kladiv, bo si prehodim ty nejkvalitnejsi).A predevsim, pokud bude nejake povolene prehazovani za takovych a makovych podminek, tak porad bude lidi lakat to za tech nepovolenych podminek delat (proc by nekdo platil poplatek za prehozeni v bance, kdyz muze zadarmo; proc se piplat s presnume pres bazar atp.). A opet jsme u porusovani pravidel a jejich vynucovani.
Odesláno 15.08.2011 19:10
Povolit přehazování jakýchkoli jiných věcí, bych nechal zakázané, a pokud by to přecejen prošlo, tak snad leda po Wipe.
PS: Ty přehozené batohy a Mágovky bych bral hodně s rezervou....na 25 lvl potrebuju na meč 2 prodam a na 30 lvl další 4 koupím....nikdo neví jaké.
Odesláno 15.08.2011 20:22
Toto bohuzel je to, co vidim jako zasadni problem. Nekdo nejakej napad? To aj ted vidime, ze lidi nez by radsi nakoupili za par susnu kladivo ve slatu, tak si to prehodej (je to levnejsi, pohodlnejsi a netreba tolik kladiv, bo si prehodim ty nejkvalitnejsi).
Hele Dědulo, pokud je definovaná restrikce, pak má někoho, nebo něco ochránit.
Zkus prosím celistvě definovat, k čemu tedy má sloužit a pokusíme se zjistit, jestli má stále své opodstatnění.
Zatím není co rozebírat :(
Odesláno 15.08.2011 21:12
Ja si viem celkom dobre predstaviť, že by som s jednou postavou kopal druhej kamene na zlatníka. Bolo by to pohodlné a nemusel by som lootiť ako vyšinutý, aby som zaplatil horníka, čo mi nakope perly. Takáto situácia by značne obmedzila cirkuláciu peňazí medzi hráčmi, t. j. ekonomiku modulu. Respektíve by bol terajší craft nezárobková činnosť, pretože postupom času by bol každý hráč relatívne sebestačný. Taktiež craft produktov by bol postihnutý omnoho viac ako craft na polotovary, keďže verd. helmu ukuješ za minútku, ale verd rudu na vyskilovanie kuťáš tri dni. Otázne je, či je v takto nastavených podmienkach vhodné, aby jediným zdrojom príjmov boli poklady z dungov na malej Démone v porovnaní s MMORPGs.
... a je v tom nějaký problém?
Abych řekl pravdu, tak ho ani nevidím. Asi já žiji v jiném světě. Pokud si "členem nějakého spolku", tak je ti to jedno. 99procent lidí tu má známého a pokud ho nemá, tak si může nechat o kraftu jen zdát. 99 procent lidí sem chodí kvůli kamarádům.
Hráč, který tady hraje delší dobu, tak peníze ani nepotřebuje. Bez problémů si vydělá na každém lvl na výbavu. Top výbava je stejně od Dámy a tu si za peníze nekoupíš. S penězi pak stejně nemáš co dělat. A co tu jsem, bylo vždy výhodnější běhat po pokladech. Nemusím snad uvádět postavy, co na kraft nesáhly.
A druhá věc, proč mám týdny čekat, jestli někdo náhodou nebude chtít něco nakopat? V čem je to kouzlo, že budu týdny otrávenej? Proč musím stále na někoho čekat a bát se, že v něčem poruším pravidlo, pokud nemám vícečlennou rodinu nebo pár kámošů?
Připadá mi, že tu soustavně řešíme jen závist. Nevidím problém, že pokud někdo je solista a tráví velké množství svého času ve hře, bude mít propojené postavy a bude bohatší.
Kvalitu mé hry neovlivňuje to, jestli má někdo 20 propojených postav a jestli díky tomu vydělává miliony, ale komunikace s druhými hráči a míra svobody při hře.
Zákazy ano, ale jen v případech, kdy bude v ohrožení běh serveru nebo negativně ovlivněna hra ostatních.
Odesláno 15.08.2011 21:48

Odesláno 15.08.2011 22:35
Odesláno 15.08.2011 23:03
Odesláno 16.08.2011 00:58
Nemůžu než souhlasit. Pěkně přes bazar a minimálně za cenu nákladů. Ať už si to tam pak kupuje kdo chce, třeba postava stejného hráče. Přehazování peněz rozhodně ne.Spolecnej bankovni ucet je blbost jak pise Raz.
Spis upravit bazar, aby si prez nej mohl hrac prodat vlastni postave item. A upravit ho tak, aby byla minimalni mozna cena toho vyrobku nastavena na cenu licenci + nejake procento z ceny licenci (pokud to jde teda).
Mno a nebo tu jámu na trhu no, to je taky ožnost. Budu tam kempovat a všechno hrabat pro sebe, než ostatní stačej relognout.
Odesláno 16.08.2011 01:26
Ja se priznam, ze jsem si pred pul rokem hral s myslenkou zrusit pravidlo "o prehazovani". Pokud si vzpominam, bavili jsme se o tom i s Paulem. Kazdopadne me zastavilo to, ze jsem si vubec nedokazal predstavit, jaky by to mohlo mit vliv na modul, obchodovani v nem a ekonomiku.
Jinak dalsi me myslenky shrnul zhruba Toryel svym prvnim prispevkem.
Jinak Yakute, pokud jde o prodavani za "standartni cenu", tak pokud budu chtit trosku zajistit svou druhou postavu, tak co mi brani v tom, ze s tou svou bohatou postavickou shodou okolnosti zrovna budu potrebovat koupit 50x zeleznou zbroj. Tim presunu penize na druhou postavu.
A predevsim, pokud bude nejake povolene prehazovani za takovych a makovych podminek, tak porad bude lidi lakat to za tech nepovolenych podminek delat (proc by nekdo platil poplatek za prehozeni v bance, kdyz muze zadarmo; proc se piplat s presnume pres bazar atp.). A opet jsme u porusovani pravidel a jejich vynucovani.

Ja sem spokojeny tak jak to je... az bude neco co me zaujme rad se znova ozvu se svym nazorem... Tesi me pocet hracu momentalne a sem trochu zmaten poslednimi udalostmi... Takze shrnuto u me... Rad pomaham newbikum takze odemne se nejakej ten malej recept dozvedi dycky a pokud je umirniny support, doopravdy si nemyslim , ze je vubec smysl prenaseni (jako povoleneho) relevantni.
Nemyslim si, ze mam dostatek jasnosti na videni, jake by veci meli dopad spis sem se chtel zapojit do diskuze i v sekci kde muzu pouzivat smajliky a nejni to zrovna narozeninove blahoprani

diky za reakci... dmkum drzim palce a pevne nervy... hracum drzim kombo (recepty prachy a rp)
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních