Wipe-out
Odesláno 21.07.2011 11:42
Odesláno 21.07.2011 13:53
Jako zasadni odlisnost urcujici cely beh a mechaniku sveta bych videl jiny system smrti (blize k HCRP napr s okamzitym postihem pri smrti + dalsi postih pokud by nedoslo k oziveni v casovem limitu) - umrit by proste nebylo jen tak a clovek by se skutecne smrti bal.
Z toho by vyvstala nutnost byt v boji mnohem opatrnejsi, tvorit velke party, clovek by si vic vazil penez / vybaveni atd. Hrani by bylo tezsi, ale aspon by to byla vyzva.
Dale jakekoli proveditelne a s vyse zminym souvisejici zmeny typu craft, lvl 30+, zruseni restrikci na nejake featy/kouzla, vlkousi 2 :) atd.
Odesláno 21.07.2011 14:07
pridat originalne veci z nwn palety a samozrejme nejakeho obchodnika ktory ich bude vykupovat.
(nevím co si o tom myslet)
zvysit max lvl 40
myslím, si, že by klidně 35 lvl stačilo už jen z důvodů, že by se nejspíše "museli" vytvořit nové lokace, nové itemy pro chary.[/COLOR]
znizit postihy za smrt - smrt uz nebude znamenat lvldown.
Tohle bych osobně zanechal, nevidím na tom nic špatného.
znizenie ceny licencii(pripadne ich zrusenie)
Nevím co si o tom mám myslet :D
odstranenie vsetkych restrikcii v povolaniach, skilloch a featoch ( navrat devastu a pod.) a navrat zakazanych zbrani.
Rozhodně nevracet devast, jsem proti.
prechod z relax RP server na RP server s moznostou hrat relax.
jakej je mezitím rozdíl ? Přejde se na RP server s možností hrát relax RP? Kdo chce hrát RP bude hrát RP kdo ne, bude se mu stranit. Můj názor :-)
Odesláno 21.07.2011 20:37
Ale no tak to ja se nebojim, ze by se po wipe nekraftilo, soucasny top craftery by to asi znechutilo, ale nasli by se jini, kteri by se prave nove vznikle sance chopili.
No o tom to je že? Ted o prazdninach tu je dost lidi ale po nich jich zase polovina zmizí.
A pak ten craft bude dělat kdo? Ti co budou fuč jako většinu roku?
Není to tak dlouho co nás tu ve špičce bylo 5-7 i mín...
Lidi co se sem lognou 1-2x za týden asi craftit moc nechtěj/a kdyby chtěly tak to netíhaj časově/spíš něco pomlatit a nakoupit...
Co se týče toho ostatního-
Devast - ne
LVL 40 - Jedině na dvě povolání, na tři je i 32 moc si myslím
Postihy za smrt - nechat, ale navíc při odlogu ve smrti 50proc. šance při lognutí že jsi v očistci (motivace k větší obezřetnosti a využití víry)
Přidat věci z palety NWN - no, pár jich tu je a pravidelně se +2 dýky a podobné oběvují v pokladech u bossu... Tak to bych snad i vynechal
Odesláno 21.07.2011 21:12
Odesláno 21.07.2011 22:28
Odesláno 21.07.2011 22:34
Odesláno 22.07.2011 09:46
Odesláno 22.07.2011 09:49

Odesláno 22.07.2011 10:39
Uprimne receno si myslim, ze vsichni, kdo si pod wipem predstavuejte konec Demony, se pletete. Ja jsem wipe plne rozjeteho modulu zazil a muzu potvrdit, ze to naopak znamenalo priliv nove energie jak pro hrace tak pro DM/WB. Kdo nepoznal kouzlo toho, kdyz se zacina s cistym stitem a vsechno je nove, tak nemuze objektivne posoudit. Ja se vsadim, ze by hraci craftili ostosest ve snaze byt prvni, kdo prijde s necim novym na trh.
tak je fakt že já začal hrát asi měsíc a pul po posledním wipe...ale ted sem třeba blízko získání kekropa a tohle mi zhatit po takový době investicích tak mě klepne :)
a co mě stálo usilí vypiplat si Jetiho a ještě sem tak v půlce o tom ani nemluvim :)
prostě tohle ztratit tak na to fakt kašlu :) času není tolik jako dřív a ještě sem za 5 let napřišel an ten správnej build :D který by mi absolutně vyhovoval a mohl bych tedy žít pouze jednou jedinou postavičkou
Odesláno 22.07.2011 10:54
Odesláno 22.07.2011 11:19

Odesláno 22.07.2011 11:33
myslim ze cely problem je vtom ze uz dlho ziaden wipe nebol, predtym bol minimalne raz za dva roky. ja som zazil dva ten co koncil epickym lagom aj ten ktory bol prekvapenim pre vsetkych. terajsi hraci su moc rozmaznany, maju vsetko, to my starsia generacia si pametame ako tazko sa to vsetko budovalo, tito cucaci vsetko dostali ako na taniery
a zase meleš hovadiny
Odesláno 22.07.2011 11:35
Zeptam se te naprosto jednoduse......Kolik mas postav na Demone, na jakem levelu, jak kraftersky vysoko, co si do nich investoval, jakou maji RP minulost, ambice a vyhledy?myslim ze cely problem je vtom ze uz dlho ziaden wipe nebol, predtym bol minimalne raz za dva roky. ja som zazil dva ten co koncil epickym lagom aj ten ktory bol prekvapenim pre vsetkych. terajsi hraci su moc rozmaznany, maju vsetko, to my starsia generacia si pametame ako tazko sa to vsetko budovalo, tito cucaci vsetko dostali ako na taniery
Hledate si jen duvody, proc by vas mela zacit zase Demonka bavit, a porad si myslim, ze WIPE neni stastnej zpusob.
Odesláno 22.07.2011 11:57
Zeptam se te naprosto jednoduse......Kolik mas postav na Demone, na jakem levelu, jak kraftersky vysoko, co si do nich investoval, jakou maji RP minulost, ambice a vyhledy?
Hledate si jen duvody, proc by vas mela zacit zase Demonka bavit, a porad si myslim, ze WIPE neni stastnej zpusob.
4 postavi medzi lvl 6-10 crafti len jedna, ako som pisal inde, v hre som len pocas prace aj to len ked niesu zakaznici takze sa nemozem hre venovat tak aby som vyslachtil svoje postavicky. takze sa obmedzujem na lootenie, ktore snad v buducnosti zhodnotim ked ziskam slusny internet aj doma.
sucasne postavi nemaju RP minulost, a to z dovodu ze by bola neziaduca :) ale moj Doomhemer bol najlepsim kovacom svojho casu, myslim ze jediny ktory dokazal kut mirkandit. TT bol krajcir aj ked majster, lebo unho som sa venoval inym strankam hry. mal som aj alchymistu a mal som aj jedneho kopaca na zlate. aj ked to bol craft uplne iny. v tedy bola radost craftit.
Odesláno 22.07.2011 12:17
Mno......ja si myslim ze ty opravdu nejsi legitimni k tomu vyzadovat WIPE. Udelat wipe jen tak kvuli novemu zacatku by bylo silne sobecke a bezohledne k hracum, kteri v soucasne dobe hraji....a to mi tezko nekdo vyvratite. Spartan ma pravdu a naprosto ho chapu.4 postavi medzi lvl 6-10 crafti len jedna, ako som pisal inde, v hre som len pocas prace aj to len ked niesu zakaznici takze sa nemozem hre venovat tak aby som vyslachtil svoje postavicky. takze sa obmedzujem na lootenie, ktore snad v buducnosti zhodnotim ked ziskam slusny internet aj doma.
sucasne postavi nemaju RP minulost, a to z dovodu ze by bola neziaduca :) ale moj Doomhemer bol najlepsim kovacom svojho casu, myslim ze jediny ktory dokazal kut mirkandit. TT bol krajcir aj ked majster, lebo unho som sa venoval inym strankam hry. mal som aj alchymistu a mal som aj jedneho kopaca na zlate. aj ked to bol craft uplne iny. v tedy bola radost craftit.
Odesláno 22.07.2011 12:28
každej má pár slušnejch připomínek, ale slušneu vizi a kompletníma změnama nikdo....
když se podívám na připomínky, tak by to spíš patřilo zařadit do topicu *návrhy*

Odesláno 22.07.2011 13:07
Mno......ja si myslim ze ty opravdu nejsi legitimni k tomu vyzadovat WIPE. Udelat wipe jen tak kvuli novemu zacatku by bylo silne sobecke a bezohledne k hracum, kteri v soucasne dobe hraji....a to mi tezko nekdo vyvratite. Spartan ma pravdu a naprosto ho chapu.
je piatok a ja sa rad zasmejem tak mi povedz kdo moze vyzadovat WIPE.

Odesláno 22.07.2011 14:06
Jinak za všechny, kteří mají Demonu rádi, strávili tady nějaký ten pátek pipláním svých postaviček a našli pár přátel do času míru i válek, si myslím, že WIPE je dost blbej nápad :)
Odesláno 22.07.2011 14:30
Uprimne receno si myslim, ze vsichni, kdo si pod wipem predstavuejte konec Demony, se pletete. Ja jsem wipe plne rozjeteho modulu zazil a muzu potvrdit, ze to naopak znamenalo priliv nove energie jak pro hrace tak pro DM/WB. Kdo nepoznal kouzlo toho, kdyz se zacina s cistym stitem a vsechno je nove, tak nemuze objektivne posoudit. Ja se vsadim, ze by hraci craftili ostosest ve snaze byt prvni, kdo prijde s necim novym na trh.
Ono zalezi na forme wipe. Pokud by nastal wipe a vse zustalo pri starem, tak by hracu ubylo, protoze by tu zustali jenom ti, co jeste demonu nemaji prolezlou zvrchu dolu. Ovsem s velkou zmenou je to neco jineho ( velka zmena = predelani craftu/vyladeni soucasneho, zavedeni novych systemu, odstraneni nechtenych neduslednosti soucasne demony atp. ). Tohle jsem se snazil prosadit uz za dob kdy jsem jako WB zacinal, ovsem pro D1 predelat craft znamena vic prace nez vytvorit zcela novy a i to je poradna prace, ktera ma nejisty vysledek, takze se do ni jen tak nikomu nechce.
Odesláno 22.07.2011 16:37
Navrat k poctivej hre na hrdinov kde kazdy hrdina bud chlasta v hospode alebo zabija bezbrannych orkov

Odesláno 22.07.2011 17:07
Nechceš už zavřít papulu? Z těch zvratků co produkuješ se mi dělá šoufl.myslim ze cely problem je vtom ze uz dlho ziaden wipe nebol, predtym bol minimalne raz za dva roky. ja som zazil dva ten co koncil epickym lagom aj ten ktory bol prekvapenim pre vsetkych. terajsi hraci su moc rozmaznany, maju vsetko, to my starsia generacia si pametame ako tazko sa to vsetko budovalo, tito cucaci vsetko dostali ako na taniery
Odesláno 22.07.2011 20:26
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních