Skočit na obsah

Fotka

Wipe-out

• Please log in to reply
119 odpovědí na toto téma

Anketa: Nastal cas na zmenu? (65 členů volilo)

Nastal cas na zmenu?

1. NIE (38 hlasů [58.46%])

Procento volících: 58.46%

2. Odhlasováno ANO, uz vcera bolo neskoro (14 hlasů [21.54%])

Procento volících: 21.54%

3. ANO, ale este nejake zmeny by to chcelo (4 hlasů [6.15%])

Procento volících: 6.15%

4. ANO, tie zmeny nizsie sa mi pozdavaju (6 hlasů [9.23%])

Procento volících: 9.23%

5. Uz tu nehram takze na to hadzem bobek (3 hlasů [4.62%])

Procento volících: 4.62%

Hlas Návštěvníci nemohou hlasovat

#1 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 25.05.2011 12:28

Takze co by sa mohlo zmenit do buducnosti:

pridat originalne veci z nwn palety a samozrejme nejakeho obchodnika ktory ich bude vykupovat.

zvysit max lvl 40

znizit postihy za smrt - smrt uz nebude znamenat lvldown.

znizenie ceny licencii(pripadne ich zrusenie)

odstranenie vsetkych restrikcii v povolaniach, skilloch a featoch ( navrat devastu a pod.) a navrat zakazanych zbrani.

prechod z relax RP server na RP server s moznostou hrat relax.

uprava devojej linie na zaciatok.
  • 0

#2 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 25.05.2011 12:32

takych serverov je plno, nechces ist tam kuknut ???

ale nevyhadzujem ta neboj

hlavne mi vadi zrusenie relax rp, dalej som za zvyseni lvl tak na 35 staci, devast netreba, licencie bych nechal, smrt bych nechal a tak dalej a tak dalej

suma sumarum, nepaci sa mi terajsi stav ale hlasujem NIE
  • 0

#3 Xelis

Xelis

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 302 Příspěvků:

Odesláno 25.05.2011 12:51

Tu sem jen pro relax RP ... chce to WB který to tu veme pořádně do pracek a pořádně s tim tady zamavá nic víc ...
Takže NE
  • 0

#4 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 25.05.2011 12:57

ani se mi nechce to nějak moc komentovat...
někdy jednoho zamrzí že je tu svoboda slova...
trocha cenzury a pár banánů by občas neškodilo...
ale je pravda že některý výblitky člověk číst nemusí když nechce... :wink:
  • 0

#5 miking

miking

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 356 Příspěvků:

Odesláno 25.05.2011 13:50

Ja jsem dal taky ne. Všechno to co se tu několik let ladilo kvuli vyvaženosti a obtížnosti, tak ty navrhuješ smest ze stolu a začít odznova.
  • 0

#6 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 25.05.2011 13:58

Takze co by sa mohlo zmenit do buducnosti:

pridat originalne veci z nwn palety a samozrejme nejakeho obchodnika ktory ich bude vykupovat.

zvysit max lvl 40

znizit postihy za smrt - smrt uz nebude znamenat lvldown.

znizenie ceny licencii(pripadne ich zrusenie)

odstranenie vsetkych restrikcii v povolaniach, skilloch a featoch ( navrat devastu a pod.) a navrat zakazanych zbrani.

prechod z relax RP server na RP server s moznostou hrat relax.

uprava devojej linie na zaciatok.

Zobrazit příspěvek

Jak přesně by se v pravidlech projevila změna "prechod z relax RP server na RP server s moznostou hrat relax"? :)
  • 0

#7 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 25.05.2011 14:02

hoooodne :wink:
  • 0

#8 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 25.05.2011 14:11

Ja jsem dal taky ne. Všechno to co se tu několik let ladilo kvuli vyvaženosti a obtížnosti, tak ty navrhuješ smest ze stolu a začít odznova.

Zobrazit příspěvek

vsechno nie, napriklad do kraftu som moc nezabrdol, hoci sa mi nepaci. tiez nechcem aby boli vymazane vsetky tie krasne lokacie ktore za tych 6 rokov.
som len za zmazanie vsetkych tych obmedzeni, a na druhu stranu vyvazenosti a obtiznosti sa bude stale upravovat lebo sa stale nieco upravuje, takze je to nekonecna spirala, je to ako inflacia, tlacis nove peniaze len preto ze ich cena klesa a tak tlacis dalsie a cena znova klesne, tak si vytlacis dalsie a stale sa cudujes ze ich cena stale klesa.

Jak přesně by se v pravidlech projevila změna "prechod z relax RP server na RP server s moznostou hrat relax"? :)

Zobrazit příspěvek

asi tak ze RP bude hrat prim, ale nikoho nebudeme obmedzovat :wink:
  • 0

#9 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 25.05.2011 15:46

asi tak ze RP bude hrat prim, ale nikoho nebudeme obmedzovat  :wink:

Zobrazit příspěvek

No ale jak přesně se to projeví v závazných pravidlech pro hráče? Já bych řekl, že RP na demoně hraje prim už v současné době, ale jenom málokdo se nechá nějakým RP omezovat :)

Podívej, nejsem vyloženě proti wipe (ještě abych byl, když tady nehraju :D), je to ale přecejenom dost velký a odvážný krok, chtělo by to tedy pojmout trochu konceptuálněji a promyslet to víc do detailu, nemyslíš? Navíc je tady stále ta skutečnost, že existují jiné servery, které se téměř shodují s tvojí představou powipeovské demony. Čím by se potom Demona od takových modulů lišila? Čím by byla jedinečná a co by přimělo hráče tady hrát?
  • 0

#10 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 25.05.2011 16:18

No ale jak přesně se to projeví v závazných pravidlech pro hráče? Já bych řekl, že RP na demoně hraje prim už v současné době, ale jenom málokdo se nechá nějakým RP omezovat :)

Podívej, nejsem vyloženě proti wipe (ještě abych byl, když tady nehraju :D), je to ale přecejenom dost velký a odvážný krok, chtělo by to tedy pojmout trochu konceptuálněji a promyslet to víc do detailu, nemyslíš? Navíc je tady stále ta skutečnost, že existují jiné servery, které se téměř shodují s tvojí představou powipeovské demony. Čím by se potom Demona od takových modulů lišila? Čím by byla jedinečná a co by přimělo hráče tady hrát?

Zobrazit příspěvek

tu ide skor o to ze demonu poznam, samozrejme ze su tu ine servery, mozeme kludne povedat ze su vetsie a v mnohom lepsie, ale ja berem demonu ako clena rodiny. proste radsej dam "bratovi" par faciek ako by som sa mal hrat s niekym cudzim :wink:
  • 0

#11 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• Cech Obsidiánových holí
  • 1693 Příspěvků:

Odesláno 25.05.2011 16:22

ten lvl zvýšit,by nebylo vůbec špatné..ten devast bych nebral,už vidím jak by to tu všechno létalo,ale rozhodně by se buildům pak nekladly meze...omezení,featy nechat tak jak jsou,je to dobře udělané,u toho postihu,snížit lvl NE,ale expy brát stejně ANO,je to děs a hrůza expíš jak [kvitek medový]ek,vlezeš tam,zničeho nic bum a něoc tě zabije...a jdeš pak očistec,protože nikdo nejde,a co jsi tak pracně expil,jen tak zmizí...stále nechat relax RP,kdo chce ať si RP hraje,kdo nechce,ať nehraje,ale ať se pak nediví že ho RP hráči do party nevemou..najdou se i takoví...
ceny licencí snížit můžeš,bylo by to sakra fajn,ale platit za výrobky budeš stejně...jinak ten WIPE..myslím ež to by demonu dorazilo..vím když mi smazali Inka Gnita,totálně sem ztratil zájem o demonu..a pokud i ostatní hráči mají citový vztah k postavě,asi by je to hodně omrzelo...
  • 0

#12 Azael

Azael

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 236 Příspěvků:

Odesláno 25.05.2011 17:17

Chlapce, a mozes mi menovite tu a teraz napisat, KTO by tie zmeny urobil? DM sa vyhovara na hracov,hraci na DM ,takze tu nie je ani jeden ani druhy. Demona dodychava, uvedom si to prosim ta.

Vydychaj sa, logni sa do hry a hraj! Takymito super prevratnymi navrhmi tu len mutis vodu. Apropo, jedneho pekneho dna si niekto spomenie, ze este niekde bezi nejaky zapraseny server Demony a len zerie elektriku a vypne prud, takze si to hranie uzivaj a nekecaj o niecom nemoznom.

Olios s tebou priatelu. A nepi ! :P
  • 0

#13 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• 1693 Příspěvků:

Odesláno 25.05.2011 17:40

To si tu hraješ na faráře ? myslíš že já nevím,že se nenajde WB/DM, které by až takové drastické změny udělalo ? myslíš si že kdyby se zvedl levl že by se nemuseli dělat nové dungy ? myslíš si že já to nevím ?myslíš si že se to udělá jen tak ? nejprve to DM musí promyslet,pak do toho nacpat ochotné WB,pak to nahrát do modulu ale předtím eče to musí Děda schválit...a už jednou se říkalo že demona dodýchává,hlavně když netrvaly 3 měsíce a lidí tu bylo po 30 a ve hře,žes nestíhal vybírat...a nikdo se na nikoho nevymlouvá,každý to jen bere jinak...za nějakou tu dobu se DM neukáže...hráči si řeknou že DM jsou tytam...DM to chytne u srdce a pak se raději ani neukazují..a když jo tak ... HALELUJAAA =D ...ale teď vážně...když se DM snaží,a hráči zemřou,jde zřetelně vidět v tom DM ruka,tak píší jzs DM se hraje nebo DMko se zase nudí...a to z jediného důvodu...hold DM by mělo i trošičku zvážit možnosti té party,ne na ně poslat xy zástupů vojáků...a uvidí se,že když DM udělá nějaký ten Q,co jde hravě zmáknout,tak to není problém,třeba i takové obyčejné spestření dungeonu viď Psireno ? ;-) ...nemá to s RP nic společného a tím,jak si ooc hráči píší kam se jde,jim to dopředu chystá,a divím se že má na to nervy... jako fakt..skláním se před tebou ;-)...
jde to přesně podle plánu hráčů,DM jim to spestří,a vůbec jim nežere čas..ovšem toto zní,jako by to bylo dobře,což není.DM sice spestřuje hru,ale hráči by se za to měli pokoušet alespoň trochu RP odvděčit a ne ještě přidat na OOC...to není pak žádná zábava,není v tom příběh...a ačkoli si hráči namastí kapsy,mají z toho zážitek na týden,někteří ani ne,tak prostě tam chybí ten příběh,a to jest škoda,může to pak dát podnět k rozvíjení té postavy v celku RP....a kdyby DM šikovně nakombinovali tam tomu to,tam tomu ono,a pak jak by se potkali,by každý něco znal,mohl by být z toho celkem zajímavý příběh a zážitek...ovšem mega Q je nanic....lepší by bylo třeba 2-4lidi...ti si toho zapamatují mnohem více,a doplňují se,což dá na další barvitosti,každý se podílí,a ten co nemá v hlavě piliny,tak z Q neodejde... já co zažil Q/spestření hry, a opravdu se mi líbily,tak to si pamatuju,a ty,kde sem byl jen jako 5 kolo uvozu(takže k ničemu) ty si taky pamatuju,ale ne proto,že sem se tam nudil,ale líbilo se mi,jak ostatní hrají RP,učil sem se od nich,a podílel se na Q,,,ikdyž nepatrně,ale přeci jen...

Edit: u toho schvalování atd. jen teoretická myšlenka :wink:
  • 0

#14 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 25.05.2011 17:56

Vydychaj sa, logni sa do hry a hraj! Takymito super prevratnymi navrhmi tu len mutis vodu. Apropo, jedneho pekneho dna si niekto spomenie, ze este niekde bezi nejaky zapraseny server Demony a len zerie elektriku a vypne prud, takze si to hranie uzivaj a nekecaj o niecom nemoznom.

Zobrazit příspěvek

Hezky napsané... nedá se než souhlasit a sem tam si zahrát :wink:
  • 0

#15 xxxMajkyxxx

xxxMajkyxxx

Starší učeň

• PipPipPip
  • 291 Příspěvků:

Odesláno 25.05.2011 18:00

Bah...tenhle topic mi vzal nekolik minut meho zivota a chci je zpet :wink: . Zkracene....to co tady navrhujes mi prijde naprosto nekonstruktivni. Takze NE.
  • 0

#16 -preclik-

-preclik-

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 235 Příspěvků:

Odesláno 25.05.2011 18:33

Wipe ano
Devast ano!
lvl 40 ano! :)
  • 0

#17 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 25.05.2011 20:08

To si tu hraješ na faráře ? myslíš že já nevím,že se nenajde WB/DM, které by až takové drastické změny udělalo ? myslíš si že kdyby se zvedl levl že by se nemuseli dělat nové dungy ? myslíš si že já to nevím ?myslíš si že se to udělá jen tak ? nejprve to DM musí promyslet,pak do toho nacpat ochotné WB,pak to nahrát do modulu ale předtím eče to musí Děda schválit...a už jednou se říkalo že demona dodýchává,hlavně když netrvaly 3 měsíce a lidí tu bylo po 30 a ve hře,žes nestíhal vybírat...a nikdo se na nikoho nevymlouvá,každý to jen bere jinak...za nějakou tu dobu se DM neukáže...hráči si řeknou že DM jsou tytam...DM to chytne u srdce a pak se raději ani neukazují..a když jo tak ... HALELUJAAA =D ...ale teď vážně...když se DM snaží,a hráči zemřou,jde zřetelně vidět v tom DM ruka,tak píší jzs DM se hraje nebo DMko se zase nudí...a to z jediného důvodu...hold DM by mělo i trošičku zvážit možnosti té party,ne na ně poslat xy zástupů vojáků...a uvidí se,že když DM udělá nějaký ten Q,co jde hravě zmáknout,tak to není problém,třeba i takové obyčejné spestření dungeonu viď Psireno ? ;-) ...nemá to s RP nic společného a tím,jak si ooc hráči píší kam se jde,jim to dopředu chystá,a divím se že má na to nervy... jako fakt..skláním se před tebou ;-)...
jde to přesně podle plánu hráčů,DM jim to spestří,a vůbec jim nežere čas..ovšem toto zní,jako by to bylo dobře,což není.DM sice spestřuje hru,ale hráči by se za to měli pokoušet alespoň trochu RP odvděčit a ne ještě přidat na OOC...to není pak žádná zábava,není v tom příběh...a ačkoli si hráči namastí kapsy,mají z toho zážitek na týden,někteří ani ne,tak prostě tam chybí ten příběh,a to jest škoda,může to pak dát podnět k rozvíjení té postavy v celku RP....a kdyby DM šikovně nakombinovali tam tomu to,tam tomu ono,a pak jak by se potkali,by každý něco znal,mohl by být z toho celkem zajímavý příběh a zážitek...ovšem mega Q je nanic....lepší by bylo třeba 2-4lidi...ti si toho zapamatují mnohem více,a doplňují se,což dá na další barvitosti,každý se podílí,a ten co nemá v hlavě piliny,tak z Q neodejde... já co zažil Q/spestření hry, a opravdu se mi líbily,tak to si pamatuju,a ty,kde sem byl jen jako 5 kolo uvozu(takže k ničemu) ty si taky pamatuju,ale ne proto,že sem se tam nudil,ale líbilo se mi,jak ostatní hrají RP,učil sem se od nich,a podílel se na Q,,,ikdyž nepatrně,ale přeci jen...

Edit: u toho schvalování atd. jen teoretická myšlenka  :wink:

Zobrazit příspěvek

nabuduce skus v skratke, kto to ma citat :devil:
  • 0

#18 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• 1693 Příspěvků:

Odesláno 25.05.2011 21:02

Ayko..když už mám k něčemu psat,tak vyleju své srdce,mozek,plíce,prostě vše ze sebe...a ten so je líný si to přečíst,tak hold má smlu,nevím mj názor,neví jak myslím,neví o mě nic...
  • 0

#19 Xerxes

Xerxes

Tovaryš

• DM
  • PipPipPipPip
  • 651 Příspěvků:
  • Interests:Role-playing

Odesláno 26.05.2011 09:54

Kdo z vás hrál v roce 2006?
Je v tom i má odpověď. :wink:
  • 0

#20 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 26.05.2011 12:11

Je v tom i má odpověď.  :wink:

Zobrazit příspěvek

po skontrolovani datumu registracie mozem povedat ze JA ANO. a ako dokaz mam postavu TT a jeho "prohresky" :devil:
  • 0

#21 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 26.05.2011 14:47

Bah...tenhle topic mi vzal nekolik minut meho zivota a chci je zpet :wink: . Zkracene....to co tady navrhujes mi prijde naprosto nekonstruktivni. Takze NE.

Zobrazit příspěvek

smůla náhrady se na demoně nevedou :)

Je v tom i má odpověď.  :devil:

Zobrazit příspěvek

nechce se mi věřit že už je to tak dlouho

jinak jednoznačně NE
  • 0

#22 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 26.05.2011 21:51

Je v tom i má odpověď.  :devil:

Zobrazit příspěvek

:devil: kde jsou ty casy

btw nenechte se zmylit datumem me registrace, je to ciste registrace TM Wekslak :wink:
  • 0

#23 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 27.05.2011 08:50

:devil:  kde jsou ty casy

btw nenechte se zmylit datumem me registrace, je to ciste registrace TM Wekslak  :wink:

Zobrazit příspěvek

ak ti je smutno tak zahlasuj za wipe a zmenu vsetkych zlych uprav ktore boli za poslednych 6 rokov spravene :devil:
  • 0

#24 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 27.05.2011 18:47

Je v tom i má odpověď.  :wink:

Zobrazit příspěvek

já! :D

Zajímavé že minimálně jednou do roka se objeví prorok hlásající brzkou zkázu světa, vesmíru a tak vůbec a jedinou cestou jak tomu zabránit je WIPE!!!! a nezapomente zapnout caps-lock když to slovo píšete.
  • 0

#25 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 28.05.2011 02:01

já! :D

Zajímavé že minimálně jednou do roka se objeví prorok hlásající brzkou zkázu světa, vesmíru a tak vůbec a jedinou cestou jak tomu zabránit je WIPE!!!! a nezapomente zapnout caps-lock když to slovo píšete.

Zobrazit příspěvek

:))

WIPE!
  • 0

#26 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 31.05.2011 22:37

W