Wipe-out
Odesláno 25.05.2011 12:28
pridat originalne veci z nwn palety a samozrejme nejakeho obchodnika ktory ich bude vykupovat.
zvysit max lvl 40
znizit postihy za smrt - smrt uz nebude znamenat lvldown.
znizenie ceny licencii(pripadne ich zrusenie)
odstranenie vsetkych restrikcii v povolaniach, skilloch a featoch ( navrat devastu a pod.) a navrat zakazanych zbrani.
prechod z relax RP server na RP server s moznostou hrat relax.
uprava devojej linie na zaciatok.
Odesláno 25.05.2011 12:32
ale nevyhadzujem ta neboj
hlavne mi vadi zrusenie relax rp, dalej som za zvyseni lvl tak na 35 staci, devast netreba, licencie bych nechal, smrt bych nechal a tak dalej a tak dalej
suma sumarum, nepaci sa mi terajsi stav ale hlasujem NIE
Odesláno 25.05.2011 12:51
Takže NE
Odesláno 25.05.2011 12:57
někdy jednoho zamrzí že je tu svoboda slova...
trocha cenzury a pár banánů by občas neškodilo...
ale je pravda že některý výblitky člověk číst nemusí když nechce...

Odesláno 25.05.2011 13:50
Odesláno 25.05.2011 13:58
Takze co by sa mohlo zmenit do buducnosti:
pridat originalne veci z nwn palety a samozrejme nejakeho obchodnika ktory ich bude vykupovat.
zvysit max lvl 40
znizit postihy za smrt - smrt uz nebude znamenat lvldown.
znizenie ceny licencii(pripadne ich zrusenie)
odstranenie vsetkych restrikcii v povolaniach, skilloch a featoch ( navrat devastu a pod.) a navrat zakazanych zbrani.
prechod z relax RP server na RP server s moznostou hrat relax.
uprava devojej linie na zaciatok.
Jak přesně by se v pravidlech projevila změna "prechod z relax RP server na RP server s moznostou hrat relax"? :)
Odesláno 25.05.2011 14:02

Odesláno 25.05.2011 14:11
Ja jsem dal taky ne. Všechno to co se tu několik let ladilo kvuli vyvaženosti a obtížnosti, tak ty navrhuješ smest ze stolu a začít odznova.
vsechno nie, napriklad do kraftu som moc nezabrdol, hoci sa mi nepaci. tiez nechcem aby boli vymazane vsetky tie krasne lokacie ktore za tych 6 rokov.
som len za zmazanie vsetkych tych obmedzeni, a na druhu stranu vyvazenosti a obtiznosti sa bude stale upravovat lebo sa stale nieco upravuje, takze je to nekonecna spirala, je to ako inflacia, tlacis nove peniaze len preto ze ich cena klesa a tak tlacis dalsie a cena znova klesne, tak si vytlacis dalsie a stale sa cudujes ze ich cena stale klesa.
Jak přesně by se v pravidlech projevila změna "prechod z relax RP server na RP server s moznostou hrat relax"? :)
asi tak ze RP bude hrat prim, ale nikoho nebudeme obmedzovat

Odesláno 25.05.2011 15:46
asi tak ze RP bude hrat prim, ale nikoho nebudeme obmedzovat
No ale jak přesně se to projeví v závazných pravidlech pro hráče? Já bych řekl, že RP na demoně hraje prim už v současné době, ale jenom málokdo se nechá nějakým RP omezovat :)
Podívej, nejsem vyloženě proti wipe (ještě abych byl, když tady nehraju :D), je to ale přecejenom dost velký a odvážný krok, chtělo by to tedy pojmout trochu konceptuálněji a promyslet to víc do detailu, nemyslíš? Navíc je tady stále ta skutečnost, že existují jiné servery, které se téměř shodují s tvojí představou powipeovské demony. Čím by se potom Demona od takových modulů lišila? Čím by byla jedinečná a co by přimělo hráče tady hrát?
Odesláno 25.05.2011 16:18
No ale jak přesně se to projeví v závazných pravidlech pro hráče? Já bych řekl, že RP na demoně hraje prim už v současné době, ale jenom málokdo se nechá nějakým RP omezovat :)
Podívej, nejsem vyloženě proti wipe (ještě abych byl, když tady nehraju :D), je to ale přecejenom dost velký a odvážný krok, chtělo by to tedy pojmout trochu konceptuálněji a promyslet to víc do detailu, nemyslíš? Navíc je tady stále ta skutečnost, že existují jiné servery, které se téměř shodují s tvojí představou powipeovské demony. Čím by se potom Demona od takových modulů lišila? Čím by byla jedinečná a co by přimělo hráče tady hrát?
tu ide skor o to ze demonu poznam, samozrejme ze su tu ine servery, mozeme kludne povedat ze su vetsie a v mnohom lepsie, ale ja berem demonu ako clena rodiny. proste radsej dam "bratovi" par faciek ako by som sa mal hrat s niekym cudzim

Odesláno 25.05.2011 16:22
ceny licencí snížit můžeš,bylo by to sakra fajn,ale platit za výrobky budeš stejně...jinak ten WIPE..myslím ež to by demonu dorazilo..vím když mi smazali Inka Gnita,totálně sem ztratil zájem o demonu..a pokud i ostatní hráči mají citový vztah k postavě,asi by je to hodně omrzelo...
Odesláno 25.05.2011 17:17
Vydychaj sa, logni sa do hry a hraj! Takymito super prevratnymi navrhmi tu len mutis vodu. Apropo, jedneho pekneho dna si niekto spomenie, ze este niekde bezi nejaky zapraseny server Demony a len zerie elektriku a vypne prud, takze si to hranie uzivaj a nekecaj o niecom nemoznom.
Olios s tebou priatelu. A nepi ! :P
Odesláno 25.05.2011 17:40
jde to přesně podle plánu hráčů,DM jim to spestří,a vůbec jim nežere čas..ovšem toto zní,jako by to bylo dobře,což není.DM sice spestřuje hru,ale hráči by se za to měli pokoušet alespoň trochu RP odvděčit a ne ještě přidat na OOC...to není pak žádná zábava,není v tom příběh...a ačkoli si hráči namastí kapsy,mají z toho zážitek na týden,někteří ani ne,tak prostě tam chybí ten příběh,a to jest škoda,může to pak dát podnět k rozvíjení té postavy v celku RP....a kdyby DM šikovně nakombinovali tam tomu to,tam tomu ono,a pak jak by se potkali,by každý něco znal,mohl by být z toho celkem zajímavý příběh a zážitek...ovšem mega Q je nanic....lepší by bylo třeba 2-4lidi...ti si toho zapamatují mnohem více,a doplňují se,což dá na další barvitosti,každý se podílí,a ten co nemá v hlavě piliny,tak z Q neodejde... já co zažil Q/spestření hry, a opravdu se mi líbily,tak to si pamatuju,a ty,kde sem byl jen jako 5 kolo uvozu(takže k ničemu) ty si taky pamatuju,ale ne proto,že sem se tam nudil,ale líbilo se mi,jak ostatní hrají RP,učil sem se od nich,a podílel se na Q,,,ikdyž nepatrně,ale přeci jen...
Edit: u toho schvalování atd. jen teoretická myšlenka

Odesláno 25.05.2011 17:56
Vydychaj sa, logni sa do hry a hraj! Takymito super prevratnymi navrhmi tu len mutis vodu. Apropo, jedneho pekneho dna si niekto spomenie, ze este niekde bezi nejaky zapraseny server Demony a len zerie elektriku a vypne prud, takze si to hranie uzivaj a nekecaj o niecom nemoznom.
Hezky napsané... nedá se než souhlasit a sem tam si zahrát

Odesláno 25.05.2011 18:00

Odesláno 25.05.2011 18:33
Devast ano!
lvl 40 ano! :)
Odesláno 25.05.2011 20:08
nabuduce skus v skratke, kto to ma citatTo si tu hraješ na faráře ? myslíš že já nevím,že se nenajde WB/DM, které by až takové drastické změny udělalo ? myslíš si že kdyby se zvedl levl že by se nemuseli dělat nové dungy ? myslíš si že já to nevím ?myslíš si že se to udělá jen tak ? nejprve to DM musí promyslet,pak do toho nacpat ochotné WB,pak to nahrát do modulu ale předtím eče to musí Děda schválit...a už jednou se říkalo že demona dodýchává,hlavně když netrvaly 3 měsíce a lidí tu bylo po 30 a ve hře,žes nestíhal vybírat...a nikdo se na nikoho nevymlouvá,každý to jen bere jinak...za nějakou tu dobu se DM neukáže...hráči si řeknou že DM jsou tytam...DM to chytne u srdce a pak se raději ani neukazují..a když jo tak ... HALELUJAAA =D ...ale teď vážně...když se DM snaží,a hráči zemřou,jde zřetelně vidět v tom DM ruka,tak píší jzs DM se hraje nebo DMko se zase nudí...a to z jediného důvodu...hold DM by mělo i trošičku zvážit možnosti té party,ne na ně poslat xy zástupů vojáků...a uvidí se,že když DM udělá nějaký ten Q,co jde hravě zmáknout,tak to není problém,třeba i takové obyčejné spestření dungeonu viď Psireno ? ;-) ...nemá to s RP nic společného a tím,jak si ooc hráči píší kam se jde,jim to dopředu chystá,a divím se že má na to nervy... jako fakt..skláním se před tebou ;-)...
jde to přesně podle plánu hráčů,DM jim to spestří,a vůbec jim nežere čas..ovšem toto zní,jako by to bylo dobře,což není.DM sice spestřuje hru,ale hráči by se za to měli pokoušet alespoň trochu RP odvděčit a ne ještě přidat na OOC...to není pak žádná zábava,není v tom příběh...a ačkoli si hráči namastí kapsy,mají z toho zážitek na týden,někteří ani ne,tak prostě tam chybí ten příběh,a to jest škoda,může to pak dát podnět k rozvíjení té postavy v celku RP....a kdyby DM šikovně nakombinovali tam tomu to,tam tomu ono,a pak jak by se potkali,by každý něco znal,mohl by být z toho celkem zajímavý příběh a zážitek...ovšem mega Q je nanic....lepší by bylo třeba 2-4lidi...ti si toho zapamatují mnohem více,a doplňují se,což dá na další barvitosti,každý se podílí,a ten co nemá v hlavě piliny,tak z Q neodejde... já co zažil Q/spestření hry, a opravdu se mi líbily,tak to si pamatuju,a ty,kde sem byl jen jako 5 kolo uvozu(takže k ničemu) ty si taky pamatuju,ale ne proto,že sem se tam nudil,ale líbilo se mi,jak ostatní hrají RP,učil sem se od nich,a podílel se na Q,,,ikdyž nepatrně,ale přeci jen...
Edit: u toho schvalování atd. jen teoretická myšlenka

Odesláno 25.05.2011 21:02
Odesláno 26.05.2011 09:54
Je v tom i má odpověď.

Odesláno 26.05.2011 14:47
Bah...tenhle topic mi vzal nekolik minut meho zivota a chci je zpet
. Zkracene....to co tady navrhujes mi prijde naprosto nekonstruktivni. Takze NE.
smůla náhrady se na demoně nevedou :)
Kdo z vás hrál v roce 2006?
Je v tom i má odpověď.
nechce se mi věřit že už je to tak dlouho
jinak jednoznačně NE
Odesláno 31.05.2011 22:37
...pokračování v dalších příspěvcích...
Odesláno 01.06.2011 22:30
Odesláno 01.06.2011 22:34
Odesláno 01.06.2011 22:35
Odesláno 01.06.2011 22:36

0 uživatelů si čte toto téma