Probouzení jihu..
Odesláno 25.03.2013 12:16
lesík
bandita:
v pevnosti rudého draka to prý zase začalo žít...co na ně přestali útočit demoni maj se tam jak v bavlnce
loupežník:
prý už zase pobíhají po celém ostrově...to nás moc výdělků nečeká
*oba se skrčí za keře a nechají projet rebelskou jízdu*
trh
ctihodný občan:
to už je do nebe volající..nakupovat tady v Alicii od rebelů..obchodovat s nimi jako by se nechumelilo
obchodníci a řemeslníci:
taky z toho nemáme radost..ale když nám tu ten jejich generál zabere stolek..co máme dělat?
*generál přichází ke stolku a osazenstvo se během chvilky rozprchne*
skřetí jeskyně:
skřet:
těm z jihu prý už pomáhají i někteří skřeti,hlídaj jim přístupové cesty
minotaur:
kdyby jen ti..i skupina minotaurů jim pomáhá s prácemi v pevnosti
Odesláno 26.03.2013 01:03
Odesláno 31.03.2013 00:50
Isbelah: Takže.. ? *začne obvyklým způsobem Isbelah poradu..*
Radegast: Knihy jsou přestěhované. Máme zakoupenej slušnej domek v elfí vesnici.
Guvish: Všechny záznamy a přihlášky a tyhlety blbosti z recepce jsou taky přesunuté.
Isbelah: Fajn a co krystal díky kterému si dosud nezprovoznil zcela barieru?
Radegast: Připraven k přesunu na tvůj příkaz.
Isbelah: Radegaste, našel si způsob jak zvrátit to dračí kouzlo, které pomátlo mysl skoro všech lidí ve městě?
Radegast: Skoro, brzo ale rada neustojí neustálý řev místních a tu drowku zvolí. Čas je proti nám..
Isbelah: Fajn, vykašli se na to, ať mají co chtějí... ač to není zcela jejich svobodná volba. Co víme o černém rytíři a jeho armádě?
Guvish: Z toho s čím se občas chlubí ****, tak brzo rozbijou tábor na jižní cestě, blízko Alicie. Jeho utok započne co nevidět.
Isbelah: Nechci tu být až to započne. Guvishi, dokud se nepřestěhujem, přijímej přihlášky ale nevyřizuj je. Necháme je u ledu dokud nebudeme z města pryč. Radegaste? Poď se mnou do laboratoře. Chci abys něco zkusil ...
Odesláno 09.04.2013 18:06
Kdyby tam šlo s tím něco udělat.. *říká si zlověstně..*
Odesláno 04.05.2013 19:32
Konvis: Taky máš ten divný pocit že tu nejsme sami ?
Jira: Asi už od doby co jsme minuli pašerácký přístav. Něco je tam, v lese.
Konvis: Jsme u hranic a Erleanova osada nebude daleko. Radši pohneme *mávne rukou kupředu a dav uprchlíků se dá do pohybu*
Jira: Co ostatní, ti co vyrazili dávno před náma? Myslíš že jsou vpořádku?
Konvis: O tom nepochybuji. Ikdyž se nám do města nedostalo moc zpráv tak stále věřím, že tam najdeme konečně domov.. a ne pod tou černotou!
Jira: Ano ta Viconie..
*skupina uprchlíků dál pokračuje ve své cestě. Dorazí ke skalnímu utesu, kde je cesta do hájku očistění.. jenže něco se stane.*
Konvis: *opět mávne aby se skupina zastavila*
Jira: Taky sem to slyšela, támhle za náma.
*skupina uprchlíků se otočí a uvidí tři podivné plazovité bytosti, šíleně se jim smějí*
Konvis: U bohů co to je ??
Jira: To jsou démoni šílenství! Utíkejte do osady!!
*skupina elfů se dá na ustup. Démoni šílenství začnou používat svoji děsivou magii. Někteří uprchlíci stojí vyděšeni k smrti, někteří šíleně napadají ostatní. Zbytek elfů který stál v čele skupinky dorazí nakonec do Erleanovo osady. Jira a Konvis zůstávají pozadu a snaží se zachránit ty magií omámené*
Konvis: *pálí jeden šíp za druhým.. šípy jsou odkláněny záhadnou magickou sílou oblud* To není možné oni odklání mé šípy pohledem!
Jira: Pozor za tebou, skrč se! *Konvis skrčí a Jira začíná pálit blesky na démona za ním* To není možné, nefunguje to ! AAAaaa! *jeden z démonů se dostane čarodějce do zad. Uchopí ji svoji silnější rukou. Chvíli se na bezmocnou čarodějku dívá a pak se jí vysměje do obličeje. Jakmile je démon pobaven, práskne s čarodějkou o zem a zlomí ji vaz*
Konvis: Jiro !!!!
*většina omámených uprchlíků se vzpamatuje a dá se na utěk směrem do osady. *
Konvis: Já vám tohle nedaruju vy zrůdy! *opět natáhne svůj luk a začne střílet po démonech* Táhněte do pekel kam patříte!
*Konvis uskakuje mezitím několika temným bleskům, démoni jsou ale stále pobaveni jeho výstupem.*
Konvis: Nechte nás být ! *vystřelí šíp, ale uchopí ho magie jednoho z démonů do vzduchu*
Konvis: To je můj konec. aspoň že ostatní utekli ..*elf odevzdaně zavře oči a pak uslyší děsivou ránu. On sám spadne na zem, uvolněný z magického sevření démona. Otočí se a narazí do kostěné bytosti. Kostěná bytost má na sobě zdobený elfí oděv. Jediné co poví je ..*
Kostěná bytost: Utíkej, zachraň své blízké. Toto je můj uděl, udělal jsi co si mohl.
*kostěná bytost pak začne metat svoji várku kouzel. Jeden z démonů šílenství ani nezjistil co se dělo. Začal se bez jediné šance měnit v prach. Druhý démon schytal kouzlo děsivého sevření, které ho rozmačkalo. Třetí démon ale už stačil zareagovat*
Démon šílenství: Baelnorne, toto je tvůj konec! *tentokrát se ale démon nesmál, ovládal ho nesmírný vztek a začal po kostlivé bytosti pálit temné blesky*
Kostěná bytost: Já říkám, necháš mé děti na pokoji ! *pomocí magie proměnila kostěná bytost démona šílenství v psa a pak ho zkamenila*
*Konvis je už dávno v Erleanovo osadě a spolu s přáteli truchlí nad ztrátou Jiry a dalších dobrých elfů, kteří neměli to štěstí dostat se včas do osady... *
Odesláno 02.06.2013 10:22
Černý rytíř: Na tuto chvíli jsme všichni čekali ! Alicie již mnohokrát odolala naší snaze odvrátit nevyhnutelné! Ale dnes jsme se shromáždili v obrovských počtech, připraveni skoncovat s městem jednou provždy! Jsme tu abychom naplnili vůli našeho vládce! Nikdo nebude odporovat jeho vůli! Za každého mrtvého Alicijského nabízí vládce odměnu, tak doufám že se budete za vítězství patřičně bít !
*černý rytíř pokračuje po chvilce dál v proslovu*
Černý rytíř: Náš hlavní cíl je hradní čtvrť. Je to sídlo vládce Alicie. Zabijeme ho a máme vyhráno, vůle obyvatel bude zlomena! Neozbrojení obyvatelé jsou pro nás ztráta času, zaměřte se na zlomení vojáků a obránců! Obyvatelé nám pak .. dobře poslouží. Poznají že jediná spása je úcta našeho pána.. a pak nás žádná síla na tomto ostrově nezastaví !
Černý rytíř: Dobrá! Dáme se do pochodu! Během večera chci mít všechny vojáky v blízkosti bran města!
*armáda démonů pokračuje následně v pochodu proti městu .. *
Odesláno 29.06.2013 11:10
Černý rytíř: Nezmůžou se na jediný odpor. Banda chudáků. Pošlete mé pobočníky páchat zkázu v přední linii!
Černý strážce: Jak nařizuješ Lorde rytíři
Černý rytíř: Nabijte katapult, chci ty hradby stržené do několika hodin..
*uplyne ani ne půl hodina a černý strážce se vrací k rytíři s .. neuspokojivou zprávou*
Černý strážce: Lorde rytíři, na bojišti se objevil Zrádcův démon šílenství! Zabil vše ve svém nejblížším okolí a zničil i náš dalekonosný katapult
*černý rytíř vyšle na strážce kouzlo vysávající život. Jen sleduje, jak se život z černého strážce vytrácí*
Černý rytíř: To je velmi špatná zpráva... Démoni šílenství, netušil sem že zrádce je tak blízko. Změníme naši strategii. Moji pobočníci zvládnout situaci na bojišti.. vypadá to že Zrádce se stává mým problémem... A sežeňte rychle další katapult !
Odesláno 01.07.2013 22:31
Černý rytíř: Laraewo ... zatracení černokněžníci a jejich posmrtné dohody.. !
Sukuba: Všechny portály jsou zavřené pane.. další pokus by roztrhal tuto zem na kusy.. musíme počkat.
Černý rytíř: Sakra to vím! Ať si pospíší posily co sou na cestě! Ale nenapadejte zatím bránu. Držte se v dosahu a zničte vše, co vyjde mimo město.
Černý rytíř: A přiveďte mě sem démonku touhy.... co to je za bordel zas ?!
*přiběhne půldémon k rytíři*
Půldémon: Nemesis prorazil přes obránce na východě a utočí na nás ! Volá po odplatě a démonce touhy!
Černý rytíř: Do čeho se zas ta mrcha dostala! Pošlete ji tam ať situaci uklidní .. mezitím chci seskupit všechny démony ! Brzo provedeme další nájezd na brány ...
Odesláno 14.12.2013 15:41
*Do cechu mágů dorazí ork spolu s Isbelah. Isbelah začne používat nějaké kouzlo a Ork se mění zpět v Jana černého. Oba pak popadne výbuch smíchu*
Jan : A kdybys viděla toho drowa jak nadšeně za ten svůj amethyst přijal ten tvůj magií napuštěný meč. Takovou chybu bych nikdy neudělal. Očička mu zářila !
Isbelah: Říkáš Amethyst ti dal ? Hmm napadlo mě jak si z nich ještě vystřelit ! *isbelah veme amethyst od Jana a odběhne do podkroví*
*jan se mezitím podívá na Guvishe a Radegasta a čekají společně na Isbelah. Ta se po necelých pěti minutách vrací s figurkou drowa Melaera. V druhé ruce má špendlík*
Jan, Radegast a Guvish: *společně se podívají na panenku a zvolají* To nemyslíš vážně *začnou se tlemit*
*Isbelah pohladí panenku a pak do ní štouchne špendlíkem*
Isbelah: Je jen jeden způsob zjistit, jestli fakt funguje. A to jít teď zpět na sever a kouknout jestli je čaroděj vpořádku *upaží panence ruce*
*Zbytek cechu se tlemí a Isbelah s těmito slovy zmizí ...*
Odesláno 27.07.2015 18:54
*úryvek z deníku Kirhaffy, Anděle smrti*
"A tak je dokonáno. Satu vyřkla mocné kouzlo kterým Černého rytíře na věky uvěznila. Musela sem ještě předtím vidět jeho zoufalý obličej, než ho kouzlo vězení pozřelo. Myslela sem že to bude pro mě úleva. Částečná ano, zadostiučinění mě to poskytlo. Ten jeho obličej nikdy z mysli nedostanu. Proč se kvůli takovému netvorovi trápím? Měla bych se radovat!
Pomsta je nyní dokonána a co zůstalo teď? Prázdnota.. nic. Jakým směrem se má životní pouť posune? To vůbec nevím. Snad to ukáže čas, neb toho mám víc, než bych sama kdy chtěla... "
Odesláno 04.01.2020 23:31
*úryvek z deníku Isbelah*
... jak jsem ho spatřila porpvé když se vrátil, čekala sem že spustí zas něco velkého a nedalo to dlouho čekat. Narazila sem na něj v přístavu když jsme nakládaly zásoby na loď. Chvíli váhal ale nakonec vyklopil něco ze svých plánů. Pravda je že učinil nečekaný pokrok, moje osobní plány jak zakročit proti jihu jdou stranou a využiju jeho nápaditosti. Konec konců stojí mě to jen trochu času a nějaké osobní zdroje. Nic co bych postrádala. A když vše vyjde, zapomenutý bude poražen a já konečně budu mít klid ! ....
Odesláno 27.10.2022 15:03
*úryvek z deníku mistra Radegasta*
...už je to pár let co cech přijímal nové rekruty. Posledních pár let jsme stagnovali jak v různorodé aktivitě tak i v přijmu nových členů.....
...ono nebylo moc o co stát. Převraty v Alicii, převraty v Jižanské pevnosti, nové vedení o kterém jsme nevěděli nic. Naši přátelé roztroušení po ostrově a neměli jsme o nich zádné informace......
........ Isbelah, velmistrně šla sledovat své cíle a je rovněž pryč. Přesto se nevzdáváme naděje a snažím se naší velmistrni najít. ....
.....Harris docela vkládá naděje do nového člena Bledulky. Ten se zabývá stejně jako on tvorbou golemů. Harris současně jmenovaný dočasným velmistrem než se u nás situace urovná zvládá svoji pozici víc než dobře. Chce se více zajímat o dění mimo elfí ostrov a to je jen dobře....
Odesláno 27.10.2022 18:02
*na lodi skryté pod rouškou magie, opírající se o zábradlí konverzují 2 osoby... *
Ona : ...za poslední měsíce mám problém s trpělivostí a přesto musíme vyčkávat víc než kdy jindy. On se neukázal a docela dlouho, místní zapomněli na to co je obléhání .. skoro.
On : Místní na násilnosti a zlo páchané Černým rytířem nikdy nezapomenou. Ale ano je až podivné jak je možné že dlouhou dobu nezautočil nebo nepřipravil nějaký jiný démonský plán ..
Ona : On vždy něco chystá jen to uniká mému pohledu. A to mě velice trápí.
On : Pokud něco uniká tvému pohledu začínám mít trošku obavy...
Ona : Tak to si se začal obávat brzo.. Z nějakého důvodu všechny útoky ustaly a já nevím proč. Bojím se že to je temné tajemství které odhalím až bude pozdě.
On : Doufám že ne. Budu muset být extrémně opatrný.
Ona : Bála sem se že to řekneš...
1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních