Probouzení jihu..
Odesláno 26.05.2010 15:10
"Hrnou se jen ke mě zprávy o narůstající síle zla jihu. Neustále slyším, jak byli někteří obchodníci, cestující na elfí ostrov přepadeni démony, jindy slyším o expanzi démonů poblíž Alicie nebo jejich rebelů. Toto sou špatné časy a stráž nestačí chránit všechny uvnitř města, natož mimo něj.. někdo klepe, asi bych se měl podívat kdo to je.."
Odesláno 29.05.2010 13:06
"Dnes sem v lese nalezl jednoho neštastného trpasličího válečníka. A co hůř, vedle něho ležela však mrtvola jedné erynie. To ve mě vyvolalo otázku, kde se tu vzali, co tu dělaj?! Podíval sem se na trpaslíka a ještě včas sem zjistil, že sice je na tom špatně, ale žije. Cesta do Alicie by byla dlouhá a nemusel by to vydržet. Tak sem ho vzal do kamenolomu nedaleko hor. Měl štěstí, neboť tam byl zkušený felčar a dal trpaslíka dokupy. Čekal sem dlouhou dobu a trpaslík se probral. Čekal sem dlouhou dobu a konečně sem si mohl s ním promluvit. Doufal sem, že mě zodpoví otázky, které mě tíží, místo toho ani on sám nevěděl, co tam ty démonky dělají, tak daleko od hordy z jihu.... pozdější výslech zajatkyň ,které ukořistili moji sluhové ,nepřinesl žádné ovoce "
Odesláno 30.05.2010 01:34
"..Slyšela sem volání dobrodruhů. Můj starý přítel Harris se rozhodl učastnit boje přímo také. Dlouho sem váhala ale náš lid již nesmí také otálet. Shromažduji své bratry před naší poslední bitvou. Protože jestliže padne hlavní město.. rychle budou následovat další... "
Odesláno 30.05.2010 22:10
"..a tak konečně vyložili karty na stůl. Naše armáda, sledovaná v pozadí Lordem Alomarem, mnou a poručíkem Kernelem z pevnosti rudého draka zabíjela Alicijské obránce. Objevili se tam mocnější obránci, kteří se několikrát vyznamenali v boji proti nám, ale stejně nás bylo více. Teď už dokonce vím, že s Alicií se do obrany zapojí ten proradný mág Laraewo s jeho učněm a zrádcem Gokurem, stejně tak i neznámá skupina elfích střelců, která mému zraku unikala dlouho.. To nevadí, příští uder bude mocnější a tentokrát si to vyřídíme i s nima!... "
Odesláno 01.06.2010 14:05
"..Tak se blíží ten den, kdy si přídou démoni pro nás podruhé. Pokud ten vousatej kašpar nekecal naprázdno, příjdou s daleko ničivější silou, než doposud. On si myslí že sme vyložili všechny karty, ale myslím, že jsme obranu ještě posilili a nemají šanci se k městu dostat. Teď jen zkusím oživit toho nového konstrukta..
Dopomáhej nám zítra bůh.. "
Odesláno 13.07.2010 15:42
Odesláno 26.09.2010 22:43
"Jak sem slíbil tak sem těm chudákům splnil jejich omezené přání. Dneska měli rebelové posily v podobě toho poskoka Bruna a pár dalších. Jakmile ti chudáci dosáhli při svém masivním utoku vrcholu, stáhnul sem svůj vrcholný výtvor z bitvy. Rebelové opět ovládají tu svoji malou pevnost. A na mě teď zbývá oznámit té kryse Ibrahimovi, že už není potřeba..."
Odesláno 26.09.2010 22:55
"Rada města mě předala další nařízení, která byla nutně s okamžitou platností vykonat. První bylo shromáždění větší skupiny najatých žoldáků. Dále sem měl za ukol nařídit mobilizaci vidláků. Každého muže co unese zbraň a pak stejně tak i ženy, které budou mít za ukol starat se o raněné. No co, stejně se vsadím že většina těch nuzáků tajně podporuje rebely, tak dostanou co zaslouží, aspoň mě to tak vyhovuje. Du vyhlásit ta nařízení okamžitě, ať to mám konečně z krku a mohu jít k večeru do svého oblíbeného pánského klubu..."
Odesláno 27.09.2010 09:45
"...město je na pokraji zkázy,Alicia má více nepřátel,než kdysi.Síly zla se shromažďují čekajíc na vhodný okamžik zničit vše živé!Město dlouho neydrží pod náporem útoků z jihu!Ve městě vládne strach,po posledním útoku jsme byli oslabeni,morálka klesla,ovšem tento útok pouze probudil "spícího draka" !!!...Rada města je neschopná,musíme rychle zvolit nového Lorda a svrhnout tu městskou radu!!!.."
Odesláno 27.09.2010 14:37
"Během jedné podělané akce ve snaze bojovat proti radě města to schytali všichni moji muži z mojí čtyřky. Teď nemám kromě pár přátel mezi rebely nikoho, komu bych mohl věřit. Pro mě nemá smysl se už tajně infiltrovávat do řad žoldáků, kteří slouží výhradně radě města za krvavé zlato. Ve městě znám ještě pár chlapů, kterým se dá věřit, ale ne u všech si mohu být tak jistý. Včera jsem mluvil s
Odesláno 28.09.2010 08:56
"..mít v Alicia nová informátor...kontakt ve slat ..řikat Rohatá..to hodit "
Odesláno 28.09.2010 18:44
"Čekal sem na signál dlouho a konečně sem se ho dočkal. Čas skoncovat s radou města a jejich připitomělejma rozhodnutíma. Gardisté a rojalisté se shromáždili na trhu aby se konečně postavili proti rozhodnutím rady města za cenu, že budou s nima bojovat. To byl i můj čas... "
Odesláno 28.09.2010 22:35
..popravit Palos Jednoručák za utok lord na rebel..hlava skutálet ze schoda z pevnost jak dýně..rozdrtit mnoho ďábla co chtít do pevnost....
Odesláno 07.10.2010 12:56
..lorda podlá zmetek..řikat chtít pomoc od rebel za dohoda...on lhát..za Kateřina chtít vejce draka...my nedat..my zachránit Kateřina...najít lorda..lorda past na rebel...my bojovat ..my padnout..duše rebel mít ďábla..nemít na výběr..za pustit na svět my slíbít*víc se na destičku nevešlo*
Odesláno 12.10.2010 20:36
..my sebrat všechna zásoba Alicijská farma..vypálit farma..nastražit jako utok demon...ted plna pevnost jidlo,Alicie brzo hlad...videt jedna žena ..snad neprozradit
Odesláno 12.10.2010 21:44
"Po střetu se svým starým učitelem Karlenem sem hluboce přemýšlela. Avšak nepřemýšlela jsem dlouho. Mezitím co si Bruno válel šunky na tom cvičišti a ukazoval, jak je nepřekonatelný a neporazitelný vůdce, setkala sem se se Zurisem. On momentálně zastupuje jakousi "radu města" a vede jejich žoldáky. Bruno mě několikrát naznačil, že jejich vojenská síla se nám může hodit a měl pravdu. Zuris se mnou jednal opatrně a s respektem. Takovým se nedá nikdy věřit a proto, až díky jeho posílám dosáhneme čeho chceme......"
Odesláno 15.10.2010 11:20
....takže by to neměl být problém namíchat. Jediným problémem zůstává množství bylin. Pro dostačující koncentraci na takovou nádrž bude potřeba sakra hodně těchhle bobulí. Snad se mi podaří obrat nejenom keříky ale i ty otravný pocestný co šmejdí kolem jezera aby si nasbíraly pro svůj skromnej obchůdek. Zkoušela jsem účinky na......
Odesláno 21.02.2011 00:46
...Byl sem několikrát překvapen. Už jednou se mě stalo, že moji služebníci spoutaní v magickém kruhu unikly. Vždy, díky zraně někoho, u koho jsem si myslel, že mu mohu věřit. Zapomenutý osvobodil z mých služeb ďábla Demileuse a jeho hněv obrátil proti mě. Jediné utočiště, které se naskytlo je budující se nový magický cech. Nikdy sem nepomyslel nad tím, stát se členem takového společenství ale Isbelah ví, proč dělám to co dělám. Skoro mě začíná být líto, že jsem ji při prvním setkání donutil poznat dveře zblízka i s jejich strukturou.....
Odesláno 03.04.2011 11:30
...a když jsem skoro našel pohřbené to, co jsem hledal, potkal mě nějakej mladej rytíř. Ah jakou jsem měl chuť ho zabít a předhodit jeho zbytky až bych s ním skoncoval balorům. Něco mě ale zastavilo. Zatracené triky mágů! Až se zbavím jejich prokletí tak je najdu a všechny pozabíjím osobně! Tak jako tak, rozmluva s tím rytířem přinesla ovoce. Mladej paladin kterej přišel o mistra, jelikož mu ho sežral drak. Oh jak mě pukalo srdce plné ironie! Nepoznal ve mě hrozbu, což tedy nechápu proč. To už i můj vzhled nebudí žádný strach? Přivedl mě ale na ideální nápad. Opravdu, ideální. Jeden z mnoha způsobů, jak zničit Alicii zevnitř. Je to divné. Jako vrah jsem zabíjel své oběti neustále. Zabil sem spoustu lidí.. ale někdy se snad i někdo takový slituje a nechá jednoho jít..
Odesláno 08.05.2011 22:52
....ty peníze posloužili dobře. Setkal jsem se s jednou spojkou, sloužicí Zapomenutému ve slatu Alicie. Předal jsem mu potřebný obnos aby zajistil, že plán začne fungovat. Ke vší smůle mě vyčenichal ten černokněžnickej čmuchal jménem Laraewo a brzo do slatu poslal několik jeho bojovejch čarodějů. Opět se mě zhostil ten divnej pocit slitování, kterým mě ta banda proklela. Když začal zápas, má spojka byla aspoň díky Zapomenutému pryč. Místo toho abych je všechny proměnil v prach jsem ustoupil. Musím najít toho jejich sesílatele, co mě toto udělal a zabít jej jednou a provždy....
Odesláno 08.06.2011 12:37
..kateřina zpět..ukázat svá moc..mít plán..zustat dost verna rebel..my jednat nez byt konec
Odesláno 20.06.2011 22:44
demon se blížit..potřebovat větší síla...my sehnat koně
Odesláno 21.06.2011 12:13
A opravdu! Byla jsem tam, stála jsem tam mezi těmi všemi koňmi. Prý před drowým màgem ochránit, když tam přišel ten údajný arcimág. Vloudil se té velitelce do přízně, já vám povídám, mě se od zacatku nezdál a Bezejmenne světlo mi na zádech podivné svítilo, ale zdálo se, že opravdu chce magii pomoct. Chvíli tam pouštěl kouzla, načež pak došlo k roztržce, když tam vtrhl ten drow. Já se ptala, proč tam nejsou Obsidianové Hole, než se pro ne ale došlo...bylo pozdě. Iluze od toho arcimaga padla a koně byli pryč. Rebelové zase jednou Alicii obelstili.
Jaké z toho plyne ponaučení? Nevěřit chlapovi, co má dva metry, mluvi jak vesnický prosťáček a vydává se za jednoho z nejmocnějších arcimagu na ostrově.
Odesláno 28.06.2011 07:25
..... dělalo mě trošku radost když jsem toho poloelfa přesvědčila, že mě má s dobrodruhy pustit do toho hradu spíš, než aby šel on sám. Kapitán démoního utoku byl zkažený člověk, bylo mě ho 2x líto když sem musela sledovat, jakých ohavností je ochoten se dopustit. Přesto já i družina bojovníků z Alicie jsme pokračovali. Kapitán se nám postavil do cesty znova v dalším patře. Bohužel byl rychlejší a než jsem byla schopna jej opět zastrašit, on na mě seslal kletbu, kdy jsem se nemohla vůbec hnout. Na bojovnících z Alicie zůstal celý boj, bez mé pomoci. Vzpamatovala jsem se až po boji a Alicijští tam stáli, jako vítězové. Ranění ale vítězové......
Odesláno 09.07.2011 15:47
...tomu říkám vítězství. Tak konečně se vrátil ten lenoch Bruno. Jako vždy, si našel nějakou výmluvu pro svoji nepřítomnost. Rozhodla jsem se pověřit velením Legionářské kavalerie právě Bruna. Dále chci, aby naučil Jetihorakara vést armádu. Ten povede pěšáky. Vše je téměř připraveno a náš utok na démony je připraven... až přijdou oni... tak my přijdeme také..
Odesláno 09.07.2011 16:00
...Isbelah přinesla ze své výzvědné služby zprávy o tom, že Černý rytíř skutečně vede kavalerii nočních můr. Cech dobře ví, co noční můry představují. Normálně je nebezpečný pouze jezdec na koni ale černá můra, dokáže uhranout smrtelníka k smrti. To je zlé znamení. Wievel už přemýšlí, jak s touto znalostí naložit ale s ničím klouodným nepřišla. Budu muset jít s tím za radou města.
Stejně tak i nedávno od jedné Alicijské bojovnice, Scyle přišla zpráva potvrzující Isbleahiny výzvědy. Zdá se, že duergaři mají uzavřít dohodu se Zapomenutým. Tuto dohodu musíme za každou cenu narušit ! ....
Odesláno 09.07.2011 16:11
Dnes jsem se setkala konečně s Černým rytířem. Už mě nebavilo blánivě bloudit po severu Morlagu a lákat do područí smrti ty chudé dobrodruhy. Teď mám lepší ukol. Vrátím se opět do Alicie a musím připravit prostor pro nové volby. Černý rytíř našel vhodného kandidáta, prosazující vůli našeho pána, Zapomenutého. Musím podnítit občany k tomu, volit toho správného lorda. Zjistil pro mě všechny potřebné informace. Kapitán doristo je lidský hlupák, jehož mysl jde snadno ovlivnit. Problém bude akorát s radní Narenií Melfesh. Budu muset zařídit, aby se jí stala během voleb nějaká nehoda a nemohl za ní nikdo volit... nebo lépe, nechala volit mě. Pak už náš kandidát lord nařídí zničení toho proradného Oliosova svatostánku a celé město nebude mít nic jiného na výběr, než uctívat našeho pána, Zapomenutého !!!
Odesláno 25.07.2011 07:22
..a tak byl černý rytíř konečně zahnán. Díky dobrodruhům a pomoci cechu mágů jsem byl osvobozen z područí moci černého rytíře, který mě nejen s pomocí Zapomenutého tehdy zajal, ale i sebral mě můj můj krystalový meč. Nevím přesně jaké hrůzy se odehrály venku v předhradí, ale viděl sem výsledek toho všeho a to mě bohatě stačilo na další kus mého dlouhého života.
Elysie je nyní osvobozena a zapečetěna. Rozhodl jsem se, že konečně snad odkouzlím barieru, která je kolem hradu. Teď na tom zrovna pracuji a je to na dobré cestě. Brzo povolám ty odvážné, kteří mě zachránili, aby mě pomohli s dalším postupem..
Odesláno 25.07.2011 09:12
Čistě náhodou jsem potkal bandu dobrodruhů u cesty kolem hradu a zapovídal se s nimi. Říkali, že se potřebují dostat do hradu za nějakým kouzelným panákem nebo za kým. Tady nebylo co řešit, ve skrývání jsem mistr a hlavně z toho mohl kápnout nějaký ten zlaťáček *rozzáří se mu oči, když píše toto slovo*. Bohužel jsem byl nemile překvapen, jakmile jsme se dostali k větší blízkosti hradu, kde se sváděl boj nějakých pomatených dědků proti obludám. Jinak ta stvoření nazvat ani nelze. V tu chvíli jsem věděl, že je něco špatně a cítil jsem, že jsem se zapletl do něčeho většího a jak se mi začínají potit záda. Najednou se ozval z dálky obrovský, nelidský řev a jedna naše sličná bojovnice zavelela k útoku. Chtěl jsem se rozeběhnout s davem, ale dřív než jsem udělal pár kroků, tak mne ošetřovali polní felčaři na rozsáhlé popáleniny. Po několika podobných nájezdech byl zajatec v hradu osvobozen. Nedostal jsem ani zlaťák….říkali, že to bylo pro dobrou věc…..že bych měl být na sebe hrdý…. Jenže toho mi nezaplatí měsíční pobyt v domě bardů !!
Odesláno 25.07.2011 21:49
si tak dřepim v chrámu a najednou shromáždění..po mši..divný..se schovám a protože sem borec tak mě samo nikdo nevidí...no vyklidilo se to a zustal jen jeden s nějakou eflkou..klečel před ní..hlavu měl mezi jejíma kolenama a nic nebylo slyšet...sem chtěl jako už vodejít..když najednou že vona je demon a začla se vztekat...kdo ví co jí tam tou hlavou jako dělal...tu nakráčeli další srábci..nějakej s vocasem a ten ork v popelnici...se jako rozčílila ještě víc a jednoho vodrovnala nějakou magii...sem jako borec nemoh jen tak nechat tak sem jí napálil pár šípu do zadnice a byl klid...
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních