budoucnost Demony
Odesláno 01.06.2010 04:56
Odesláno 01.06.2010 10:37
hejky hejky, nehráš tu a ani nechceš tak na čo sa do toho montujes
No jo no:) někdo není dokonalej:). Ale hrál jsem tu snad dost dlouho, takže o demoně toho vím celkem dost:). Možná o tom ostrově toho vím víc než ty:). Je přece pravda že tu už nehraju a ani se nechystám začít hrát, ale pořád sou moje příspěvky na informační úrovně takové, na jaké tvoje nikdy nebyly:). Tak až mojí malou úroveň překonáš a nebudeš tady neustále zaplňovat topiky nesmyslnýma řečma, tak jsem přestanu cokoliv psát, protože se najde jinej človek, kterej to udělá za mně:). Ale jelikož tady takovej člověk asi není a vymýšlíte tady věci co nic nevyřeší, jen ten problém odsune, tak hold napíšu co se stane, když to zavedete:).
Nebo snad chceš říct že na forum demony má právo psát jen člověk, co aktivně hraje?? Tím pádem tady to forum upadne a pro mně není problém každej den lognout...
Odesláno 01.06.2010 11:36
Odesláno 01.06.2010 11:54

Jen bych chtěl říct že neni nutnost dělat extra změny, neni potřeba přidávat nový lokace, dungy, systémy... je to pěkný to jo, další zpestření hry pro hráče, ale nepřitáhne je to sem trvale. Před pár dny tu byl přes den průměrně jeden hráč , večer dva tři. Bohatě stačilo aby se Paul zas po matuře začal věnovat DMkování. Pár questů sem s nim během týdne zažil a užil si to, vrátilo mi to chuť do hraní. Proto řikám...změny nejsou potřeba, příběh je to co vrátí Démoně hráče. DMka co se ještě chtějí věnovat hře, vraťte se, až ostatní zjistí že zas začla Demona žít RP životem, vrátí se taky.
Odesláno 01.06.2010 11:57
Tahle diskuze se začíná pomalu ale jistě přesouvat do žumpy, obvyklý to jev na tomto fóru, že Ayko a Hejky.
![]()
Jen bych chtěl říct že neni nutnost dělat extra změny, neni potřeba přidávat nový lokace, dungy, systémy... je to pěkný to jo, další zpestření hry pro hráče, ale nepřitáhne je to sem trvale. Před pár dny tu byl přes den průměrně jeden hráč , večer dva tři. Bohatě stačilo aby se Paul zas po matuře začal věnovat DMkování. Pár questů sem s nim během týdne zažil a užil si to, vrátilo mi to chuť do hraní. Proto řikám...změny nejsou potřeba, příběh je to co vrátí Démoně hráče. DMka co se ještě chtějí věnovat hře, vraťte se, až ostatní zjistí že zas začla Demona žít RP životem, vrátí se taky.
Uživatel Aelipse označil, že se mu to líbí

Odesláno 01.06.2010 12:00

Odesláno 01.06.2010 15:43
Tahle diskuze se začíná pomalu ale jistě přesouvat do žumpy, obvyklý to jev na tomto fóru, že Ayko a Hejky. spam.gif
Tak musím souhlasit, určo lepší questy ve hře než nový dung. Jen chci dodat že ty "další zpestření hry" (například zrovna to zakopávání pokladů) možná další hráče nepřitáhne, ale mě tedy rozhodně hru značně zpestří.
Odesláno 01.06.2010 18:03
Odesláno 01.06.2010 19:27

Odesláno 01.06.2010 19:30

Odesláno 01.06.2010 21:13
OT:...
. Je přece pravda že tu už nehraju a ani se nechystám začít hrát, ale pořád sou moje příspěvky na informační úrovně takové, na jaké tvoje nikdy nebyly:).
...
Krásně si to vystihl. Já se kolikrát divil, proč tenhle člověk za jeho očividnou ignoranci nemá už dávno ban, ale jeho slovy "se do toho nemam co montovat".
Odesláno 01.06.2010 21:18
Odesláno 01.06.2010 22:00

Odesláno 02.06.2010 06:05
NWN už asi nikdy nebude jen o kolečkách v Dungu , postava by měla více cestovat , pozorvat, něco vymýšlet , hráč by si měl něco zapisovat , postava vymněňovat , něco shanět a samozrejmně i bojovat . Píšu to obecně ale asi tak nějak . Postavením dvou oblastí a tří dungů se nic nezmení . DM i kdyby se strhalo tak udělá qest tak pro 5-6 postav pro víc asi ne , Chce to prostě system . Přitom Demona má daleko více možností než- li druhé servery které do toho šli (mnohdy bez uspěchu) , Demona ma dobrý craft který stačí doplnit rozšířit , např o koželuhovi se tu mluvilo dlouho, A co tak sprístupnit nějaký ten ostrov aby hráči více cestovali lodí? Proč by nemohla nějaká skupina lidí založit v zámoří osadu atd atd. Podivat se na možnosti CvC , které ale nebudou nasilné a konfrontační a narušující hru. No je to těžké , ale holt to tak je lidé ve vedení to mají těžké .
Odesláno 02.06.2010 08:11
Odesláno 02.06.2010 08:13
Odesláno 02.06.2010 14:03

Odesláno 02.06.2010 16:17
kup si okuliare, nepisem tri bodky ale dam medzeru, tie bodky to urobi same, a hram asi castejsie ako ty co len urobis batohy ci boty a hodis ich na bazarJJ taky me to u tebe vrta hlavou i kdyz obcasny lognuti na klienta napsani tri tecek a odlognuti je nekde na hranici aktivity,silenosti a spamu...
Odesláno 03.06.2010 07:09
Odesláno 03.06.2010 08:32
Jo to je pravda, jenže momentálně je počet aktivních členů nepřátelské frakce 1 :), navíc když umře tak to občas schazuje serverNe jako bez prdele, pokaždé když se začnou rubat dvě frakce, tak to je ve hře zajímavé, má to atmosféru. Nené to je tupé kolečkování bosse. Bojíte se o svou postavičku, na bossu můžete potkat skutečné nepřátele, kteří vás tam štípnou tak že vás týden nikdo nevytáhne. Do toho trofeje v podobě hlavy, paráda. Respekt !
Odesláno 03.06.2010 19:18
Odesláno 03.06.2010 23:09
Ne jako bez prdele, pokaždé když se začnou rubat dvě frakce, tak to je ve hře zajímavé, má to atmosféru. Není to jen tupé kolečkování bosse. Bojíte se o svou postavičku, na bossu můžete potkat skutečné nepřátele, kteří vás tam štípnou tak že vás týden nikdo nevytáhne. Do toho trofeje v podobě hlavy, paráda. Respekt !
*Z řadových garáží se ozve vrnění*
Odesláno 04.06.2010 04:35

1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních