Skočit na obsah

Fotka

budoucnost Demony

• Please log in to reply
264 odpovědí na toto téma

Anketa: Kam se má směrovat modul podle vás ? (69 členů volilo)

Kam se má směrovat modul podle vás ?

1. 1.přidávat nové lokace,města (37 hlasů [53.62%])

Procento volících: 53.62%

2. 2.kompletně předělat (CEP a pod.) (19 hlasů [27.54%])

Procento volících: 27.54%

3. 3.nechat tak jak je (4 hlasů [5.80%])

Procento volících: 5.80%

4. 4.jiná volba a pak napište jaká (9 hlasů [13.04%])

Procento volících: 13.04%

Hlas Návštěvníci nemohou hlasovat

#61 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 01.06.2010 04:56

uplně stejně pauliku pač dm nema vubec žadnou autoritu kvuli nekterým z nich takže te berou jen jako normalniho hrače :)
  • 0

#62 Hejkal

Hejkal

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1041 Příspěvků:
  • Location:vsichni Hejkalove ve hre sou mi(a zadnej znich neodemkne boss)
  • Interests:Sem z plzne..a mam rad Sprite

Odesláno 01.06.2010 10:37

hejky hejky, nehráš tu a ani nechceš tak na čo sa do toho montujes  :devil:

Zobrazit příspěvek

No jo no:) někdo není dokonalej:). Ale hrál jsem tu snad dost dlouho, takže o demoně toho vím celkem dost:). Možná o tom ostrově toho vím víc než ty:). Je přece pravda že tu už nehraju a ani se nechystám začít hrát, ale pořád sou moje příspěvky na informační úrovně takové, na jaké tvoje nikdy nebyly:). Tak až mojí malou úroveň překonáš a nebudeš tady neustále zaplňovat topiky nesmyslnýma řečma, tak jsem přestanu cokoliv psát, protože se najde jinej človek, kterej to udělá za mně:). Ale jelikož tady takovej člověk asi není a vymýšlíte tady věci co nic nevyřeší, jen ten problém odsune, tak hold napíšu co se stane, když to zavedete:).

Nebo snad chceš říct že na forum demony má právo psát jen člověk, co aktivně hraje?? Tím pádem tady to forum upadne a pro mně není problém každej den lognout...
  • 0

#63 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 01.06.2010 11:36

v tom prípade sem len pekne píš svoje príspevky
  • 0

#64 -preclik-

-preclik-

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 235 Příspěvků:

Odesláno 01.06.2010 11:49

.

Zobrazit příspěvek

Hejky, zase si tolik nevěř ;)
  • 0

#65 Hastrman

Hastrman

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 282 Příspěvků:
  • Interests:Necromancy and death magic

Odesláno 01.06.2010 11:54

Tahle diskuze se začíná pomalu ale jistě přesouvat do žumpy, obvyklý to jev na tomto fóru, že Ayko a Hejky. :devil:

Jen bych chtěl říct že neni nutnost dělat extra změny, neni potřeba přidávat nový lokace, dungy, systémy... je to pěkný to jo, další zpestření hry pro hráče, ale nepřitáhne je to sem trvale. Před pár dny tu byl přes den průměrně jeden hráč , večer dva tři. Bohatě stačilo aby se Paul zas po matuře začal věnovat DMkování. Pár questů sem s nim během týdne zažil a užil si to, vrátilo mi to chuť do hraní. Proto řikám...změny nejsou potřeba, příběh je to co vrátí Démoně hráče. DMka co se ještě chtějí věnovat hře, vraťte se, až ostatní zjistí že zas začla Demona žít RP životem, vrátí se taky.
  • 0

#66 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 01.06.2010 11:57

Tahle diskuze se začíná pomalu ale jistě přesouvat do žumpy, obvyklý to jev na tomto fóru, že Ayko a Hejky.  :devil:

Jen bych chtěl říct že neni nutnost dělat extra změny, neni potřeba přidávat nový lokace, dungy, systémy... je to pěkný to jo, další zpestření hry pro hráče, ale nepřitáhne je to sem trvale. Před pár dny tu byl přes den průměrně jeden hráč , večer dva tři. Bohatě stačilo aby se Paul zas po matuře začal věnovat DMkování. Pár questů sem s nim během týdne zažil a užil si to, vrátilo mi to chuť do hraní. Proto řikám...změny nejsou potřeba, příběh je to co vrátí Démoně hráče. DMka co se ještě chtějí věnovat hře, vraťte se, až ostatní zjistí že zas začla Demona žít RP životem, vrátí se taky.

Zobrazit příspěvek

Uživatel Aelipse označil, že se mu to líbí :devil:
  • 0

#67 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • 3551 Příspěvků:
  • Interests:Which part of "I'm a genius" aren't you getting?

Odesláno 01.06.2010 12:00

vy ste z toho ksichtbooku uplně zblbnutí :devil:
  • 0

#68 Franta Patnik

Franta Patnik

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 172 Příspěvků:

Odesláno 01.06.2010 15:43

Tahle diskuze se začíná pomalu ale jistě přesouvat do žumpy, obvyklý to jev na tomto fóru, že Ayko a Hejky. spam.gif

Tak musím souhlasit, určo lepší questy ve hře než nový dung. Jen chci dodat že ty "další zpestření hry" (například zrovna to zakopávání pokladů) možná další hráče nepřitáhne, ale mě tedy rozhodně hru značně zpestří.
  • 0

#69 Delta

Delta

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 128 Příspěvků:

Odesláno 01.06.2010 18:03

keci...keci..keci... skutek utek
  • 0

#70 M4rSX

M4rSX

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1259 Příspěvků:

Odesláno 01.06.2010 19:27

kdyztak kecy :devil: :devil: a jedinej kdo je tu ma jsi ty :devil:
  • 0

#71 Hastrman

Hastrman

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 282 Příspěvků:

Odesláno 01.06.2010 19:28

keci...keci..keci... skutek utek

Zobrazit příspěvek

A kvůli takovým "chytrákům" já přispívám na fórum jednou za uherskej rok
  • 0

#72 M4rSX

M4rSX

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1259 Příspěvků:

Odesláno 01.06.2010 19:30

chybi ti tam uvozovky u toho slova "chytrákům" :devil:
  • 0

#73 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 01.06.2010 21:13

...
. Je přece pravda že tu už nehraju a ani se nechystám začít hrát, ale pořád sou moje příspěvky na informační úrovně takové, na jaké tvoje nikdy nebyly:).
...

Zobrazit příspěvek

OT:
Krásně si to vystihl. Já se kolikrát divil, proč tenhle člověk za jeho očividnou ignoranci nemá už dávno ban, ale jeho slovy "se do toho nemam co montovat".
  • 0

#74 Yakut

Yakut

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 784 Příspěvků:
  • Interests:Divotvurstvi

Odesláno 01.06.2010 21:18

Doladeni-dobuildovani lokaci vramci realii DEMONA modulu. Pritomnost DM na muj vkus idealni. Craft a podobne napady a spomaleni expeni prenechavam expertum, vetsinou sem to vyexpil pres rp (pritomnost DM). Dynamika modulu jaksik pokulhavala (co se stalo, pokud nehral WB, ztezka se to odjevilo na modulu...mozna sem chtel hlouposti). Demona ma luxusni pozadi realii-historie... Ja bych to netopil a cep sem, cep tam zrovna neni nejdulezitejsi, staci doladit veci jako podtemno, subrasy a nasledne odpory npc vramci toho. Take vlkouse a podobne veci rozdelane, je jich hodne. Demona je dukaz, ze cep a 40+cap neni nejdulezitejsi.
  • 0

#75 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 01.06.2010 22:00

Co by prospělo hratelnosti a zvýšilo atraktivitu demony v očích potencionálních hráčů, by bylo například zabanování takových individuí, jako je Delta (a to jak ve hře, tak na foru) :devil: peace
  • 0

#76 jachym

jachym

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 106 Příspěvků:

Odesláno 02.06.2010 06:05

Ahoj , Demona byla můj první svět, první on-line hra. Podíval jsem se časem i jinam, není divu že hrači putují po světech NWN, to je v pořádku , nutí to realizační týmy tvořit stale nové a lepší. Na Demonu nikdy nezapomenu a nezanevřu. Jak jí probrat ? No ona není zlá stale je to ta stará dobrá Demona. Zaklínadlo Dungy Dungy Dungy , ale serveru nepomohou. Na celé planetě Zemi a blízkém okolí jsou známy kolečka v DO kde se tak dlouho mlátí do potvor až dostaneš lvl. Tak toto asi nebude to pravé co by modul spasilo , že. Takže pestrost , vícekolejnost a alespoň jednu novinku která jinde není.
NWN už asi nikdy nebude jen o kolečkách v Dungu , postava by měla více cestovat , pozorvat, něco vymýšlet , hráč by si měl něco zapisovat , postava vymněňovat , něco shanět a samozrejmně i bojovat . Píšu to obecně ale asi tak nějak . Postavením dvou oblastí a tří dungů se nic nezmení . DM i kdyby se strhalo tak udělá qest tak pro 5-6 postav pro víc asi ne , Chce to prostě system . Přitom Demona má daleko více možností než- li druhé servery které do toho šli (mnohdy bez uspěchu) , Demona ma dobrý craft který stačí doplnit rozšířit , např o koželuhovi se tu mluvilo dlouho, A co tak sprístupnit nějaký ten ostrov aby hráči více cestovali lodí? Proč by nemohla nějaká skupina lidí založit v zámoří osadu atd atd. Podivat se na možnosti CvC , které ale nebudou nasilné a konfrontační a narušující hru. No je to těžké , ale holt to tak je lidé ve vedení to mají těžké .
  • 0

#77 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 02.06.2010 08:11

amen
  • 0

#78 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 02.06.2010 08:13

pre kecalov čo tu nehrajú a ani nechcú tak si kľudne píšte,len nechápem na čo ked tu hrať nechcete
  • 0

#79 Aren

Aren

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 417 Příspěvků:

Odesláno 02.06.2010 14:03

pomůže beztrestné killovaní a navrácení řezání hlav ! :devil:
  • 0

#80 zpirit

zpirit

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 75 Příspěvků:

Odesláno 02.06.2010 14:51

pre kecalov čo tu nehrajú a ani nechcú tak si kľudne píšte,len nechápem na čo ked tu hrať nechcete

Zobrazit příspěvek

JJ taky me to u tebe vrta hlavou i kdyz obcasny lognuti na klienta napsani tri tecek a odlognuti je nekde na hranici aktivity,silenosti a spamu...
  • 0

#81 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 02.06.2010 16:17

JJ taky me to u tebe vrta hlavou i kdyz obcasny lognuti na klienta napsani tri tecek a odlognuti je nekde na hranici aktivity,silenosti a spamu...

Zobrazit příspěvek

kup si okuliare, nepisem tri bodky ale dam medzeru, tie bodky to urobi same, a hram asi castejsie ako ty co len urobis batohy ci boty a hodis ich na bazar
  • 0

#82 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 02.06.2010 16:36

pomůže beztrestné killovaní a navrácení řezání hlav !  :devil:

Zobrazit příspěvek

Hm, jo, to bych se vrátil. :devil:
  • 0

#83 Lord Mate

Lord Mate

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 390 Příspěvků:

Odesláno 02.06.2010 20:48

Zobrazit příspěvek

hm pravda, to by načas vrátilo znuděné třicítky. :devil:
a v tom čase něž by je to zas omrzelo, tak by se daly udělat systemové změny , které by je udřžely zpět.
  • 0

#84 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 02.06.2010 22:40

Hm, jo, to bych se vrátil.  :devil:

Zobrazit příspěvek

vrat Marty si rád vystaví tovu hlavu :P
  • 0

#85 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 03.06.2010 01:43

Zobrazit příspěvek

a nasadit do čela rebelů viconii, černá růže ftw!
  • 0

#86 Aren

Aren

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 417 Příspěvků:

Odesláno 03.06.2010 07:09

Ne jako bez prdele, pokaždé když se začnou rubat dvě frakce, tak to je ve hře zajímavé, má to atmosféru. Není to jen tupé kolečkování bosse. Bojíte se o svou postavičku, na bossu můžete potkat skutečné nepřátele, kteří vás tam štípnou tak že vás týden nikdo nevytáhne. Do toho trofeje v podobě hlavy, paráda. Respekt !
  • 0

#87 Hastrman

Hastrman

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 282 Příspěvků:

Odesláno 03.06.2010 08:32

Ne jako bez prdele, pokaždé když se začnou rubat dvě frakce, tak to je ve hře zajímavé, má to atmosféru. Nené to je tupé kolečkování bosse. Bojíte se o svou postavičku, na bossu můžete potkat skutečné nepřátele, kteří vás tam štípnou tak že vás týden nikdo nevytáhne. Do toho trofeje v podobě hlavy, paráda. Respekt !

Zobrazit příspěvek

Jo to je pravda, jenže momentálně je počet aktivních členů nepřátelské frakce 1 :), navíc když umře tak to občas schazuje server
  • 0

#88 Gomez

Gomez

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 164 Příspěvků:

Odesláno 03.06.2010 19:18

Já si nejsem jistý, jestli by mě takové drobné změny přitáhly zpět. Podle mě nejlepší způsob by byl vytvořit Démonu 2, která by byla prostě nově udělaná s většíma možnostma (Oblečení, zbraně, zbroje, více měst či osad atd.). Chápu, že vytvořit nový svět zabere nezkutečně času a uspěch není stoprocetní, ale mě osobně by to určitě přilákalo založit si novou postavičku a hrát.
  • 0

#89 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 03.06.2010 23:09

Ne jako bez prdele, pokaždé když se začnou rubat dvě frakce, tak to je ve hře zajímavé, má to atmosféru. Není to jen tupé kolečkování bosse. Bojíte se o svou postavičku, na bossu můžete potkat skutečné nepřátele, kteří vás tam štípnou tak že vás týden nikdo nevytáhne. Do toho trofeje v podobě hlavy, paráda. Respekt !

Zobrazit příspěvek

*Z řadových garáží se ozve vrnění*
  • 0

#90 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 04.06.2010 04:35

hmm tak na tech frakcich a pvp neco je:) škoda že vsecky moje hovada sou na 40 aw:) a nejde tu maxnout 5 statu na nej postavu co de udelat :devil: (ano je to dexař :devil: )
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních