Deník část 67
Mágové z Věže Obsidiánových holí, ke kterým patřím já s několika dobrodruhy, kteří se rozhodli pomoci Alicii nebo mágům se vydali za průzkumem a místem kde se měl nalézat Černý rytíř. Družina si dala sraz na Rudé cestě. Odtud pokračovala směrem j Hlubokému lesu. Na rozcestí Rudé cesty byli napadeni bandity. Poté se rozdělili na menší skupinky a pokračovali až k odpočívadlu v Hlubokém lese. Poté šli do Dračích hor. Cestou pobili prát Trollů a pokračovali do hor. Tam se bojovali s mladým drakem. Na konec došlo mezi družinou a drakem k dohodě. A drak slíbil pomoc proti Černému rytíři. Družina pokračovala směrem ke staré tvrzi. Tam vymysleli plán a po bitvě pokračovali směrem do tvrze. Při boji před tvrzí bylo spousty raněných, ale na konec s podařilo Černého rytíře zahnat a dobrodruzi mohli vstoupit do pevnosti. A prohledat ji.
* připsáno důležité pro cech *
Černý rytíř se spojil se skřety ze severu, sjednotil klan Dakhor, zapomenutý chce poslat na pomoc démony. Pomoc od temných trpaslíku nejistá.
Dále bylo nalezen erb Dračí hlava chrlící oheň na skupinu lidí
* ten symbol jsem už někde viděl v nějaké knize v knihovně *
V troskách jsme potkali nějakou Yuan-ti Tieflingu jménem Rixisilina ne bo tak nějak.
Prý se někde na ostrově nachází tři stříbrné meče. Jeden je zlomený a dva jsou v celku.
Iveta učednice nás zradila a přidala se na stranu strážce
Mám se v cechu zeptat ne mága jménem Joneletha
Dále nalezeny plány útoku na město Alicie, pevnost Rebelů a vesnici v Morlagu jménem Arlenova
osada.
Plány jsem měl odnést já. Na plány jsem zakouzlil ochranné kouzlo a odnesl jsem je do Věže.
Musím je odevzdat nějakému mistru. Za tím jsou v bezpečí pod magickou ochranou.
čaroděj Jiří Rahel člen Obsidiánových holí
Příspěvek upravil Fénix: 29.08.2011 19:06