Skočit na obsah

Fotka

Cech Obsidianovych holi

• Please log in to reply
76 odpovědí na toto téma

#61 Fénix

Fénix

Mladší učeň

• Cech Obsidiánových holí
  • PipPip
  • 193 Příspěvků:

Odesláno 26.01.2011 23:45

Deník část 37.

Našel jsem dvě mapy. Jeden poklad se nacházel u Západní cesty nedaleko Krysodlačí jeskyně a předhradí Alýsie. A další byl na jižní cestě u jezera a U Lávky.

Opět jsem byl napaden černokněžníkem. Tentokrát se to stalo v jeskyni Trollů. Pro mě a mého společníka to mělo smrtící následky. Na chvilku jsem navštívil druhou stranu. Svět mrtvých a duchů. Ale naštěstí mě zachránili v čas.

člen Obsidiánových holí Jiří Rahel

Přiložené soubory

• 0

#62 Fénix

Fénix

Mladší učeň

• PipPip
  • 193 Příspěvků:

Odesláno 28.01.2011 17:00

Deník část 41.

Černokněžník, který mě nestále napadl byl zajat Radegastem a Harrisem Laraewo, kterým pomáhali nějací dobrodruzi. Radegast a Harris pozvali radního města Alicie a mága Obsidiánových holí k výslechu uvězněného Temného Lorda. Než byl mág přivolán do Věže tak se vyvolali magické ochrany. Následně byl Lord vyslýchán. Při výslechu byl slyšet poplach z města. Na Věž zaútočili démoni. Černokněžníku se povedlo uprchnout než se stihl připojit k boji ve věži tak jsem ho zahnal. Věž se podařilo ubránit. Bylo zničeno jen několik knihoven.

Přiložené soubory

• 0

#63 Fénix

Fénix

Mladší učeň

• PipPip
  • 193 Příspěvků:

Odesláno 05.02.2011 09:14

Deník část 43.

V jeskyni Trollů mě kontaktoval mág z Obsidiánových holí. Požádal mě abych se co nejdříve dostavil do Věže. Po té co jsem prolezl Trolí jeskyně vydal jsem se do Věže v přístavu. Ve Věži nikdo nebyl. Poté jsem narazil na Isbelah na tržišti. Pověděla mi, že osoba jménem Aini požádala cech o pomoc. Víc jsem se nedozvěděl. Potřeboval jsem získat nějaké informace. ..... Kam šla... co dělala... a zda o ní někdo něco neví. Při pátrání jsem narazil na cizince v rudé zbroji se štítem na kterém byla vyobrazena lebka. Ten mi nabídl pomoc. Dozvěděl jsem se že je to Elfka a dle jména nejspíš i žena. První cesta vedla do vesnice v Hlubokém lese. Navštívil jsem věštce a hospodu ve vesnici. Nic jsem se nedozvěděl. Poté jsme se vrátili do Alicie navštívili jsme hospodu ve Slatu, krčmu na Tržišti a hostinec U Hradu. Opět bez výsledně všechny jsem vyzpovídal, ale opět bez výsledně. Poté jsem navštívil farmu u Alicie a hrobníka. Také žádný výsledek. Poté jsem se vydal do Hájku Druidů, Obležené vesnice i Vypálené vesnice. Žádné informace jsem nezískal. Vrátil jsem se do Alicie navštívil Věž. Byla opět prázdná. *povzdechne si* asi úkol nesplním nevím kam dál ještě chybí vesnice Elfů, vesnice před Morlagem a vesnice na západní cestě. Má to vůbec cenu tam jít. Cesta bude nebezpečná a taky se nemusím nic dovědět.

• 0

#64 Fénix

Fénix

Mladší učeň

• PipPip
  • 193 Příspěvků:

Odesláno 10.02.2011 01:35

Deník část 46.

Jiří Rahel se sešel s Isbelah a ještě s jedním trpasličím mágem u Věže. Poté se k e spolku tří mágů přidal Harris. Poté se mágové teleportovali na magické cvičiště. kde se procvičili v magickém souboji a boji.

Přiložené soubory

• 0

#65 Fénix

Fénix

Mladší učeň

• PipPip
  • 193 Příspěvků:

Odesláno 15.02.2011 01:34

Deník část 47.

Opět se něco dělo u města Alicie na hřbitově. Na místo bylo povoláno několik mágů z Obsidiánových holí a také na místě bylo několik dobrodruhů. problém byl s nemrtvými. Ze hřbitova útočili Lichové. Obsidiánové hole a několik dobrodruhů se vypřádalo s Lichy. Poté vešly do krypty kde se utkali s Demilichem.

Přiložené soubory

• 0

#66 Fénix

Fénix

Mladší učeň

• PipPip
  • 193 Příspěvků:

Odesláno 15.02.2011 01:52

Deník část 48.

Čarodějové, čarodějky, mágové a čarodějní učni či zaklínači se sešli ve Věži. Ve věži v horním patře bylo několik židlí na kterých seděli mágové. A dychtivě sledovali výuku magie. Zejména magie obrané ze školy Vymítání. a také zabrousili do historie ostrova a města Alicie. Při hodině komunikace s nemrtvými dle mistra Papa. Hrála jedna Elfka zombici. A já si sní měl promluvit.
*tenkým písmem napsáno*
Který blbl by mluvil s nemrtvýma ty se musí zabít. Po té nás Isbelah s Harrisem vzala do arény. Tam jsem si teorii ověřili v praxi.
*na straně deníku naškrábáno*
moc mi to nešlo ale Papa jsem dostal. ............ Při hodině jsem se seznámil s pěknou mladou Elfí čarodějkou
*velice slabě na ohnutém rohu deníku je napsáno její jméno*
Petra
....... Budu se muset naučit něco o historii a zlepšit se v magických soubojích.

Přiložené soubory

• 0

#67 Fénix

Fénix

Mladší učeň

• PipPip
  • 193 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2011 00:33

Deník část 51.

Věž pro cech Obsidiánových holí byla dokončena. Věž se skládá z několika pater. Dá se dostat až na vrcholek Věže. je odtamtud nádherný výhled. Věží mě a Yakut provedla Isbelah.

Arcimág Obsidiánových holí Jiří Rahel

Přiložené soubory

• 0

#68 Fénix

Fénix

Mladší učeň

• PipPip
  • 193 Příspěvků:

Odesláno 18.03.2011 23:54

Deník část 52.

Dnes jsem zkoumal magickou orbitu, která je laboratoři ve věži. Došel jsem k zajímavým výsledků. Hned první pokus byl velice zajímavý a přinesl nějaké zajímavé poznatky. Také Harris mi velice pomohl. Když mi řekl jednu důležitou věc. Z Výzkumem budu pokračovat.

*zavírá deník a píše poznatky na pergamen, který následně nechal na stole v laboratoři*

Přiložené soubory

• 0

#69 Fénix

Fénix

Mladší učeň

• PipPip
  • 193 Příspěvků:

Odesláno 20.03.2011 21:22

Deník část 53.

člen cechu Obsidiánových holí se v hostinci U kohouta dozvěděl velice zajímavé a znepokojivé informace. Koupil několika horníkům pivo a ty mu začali vyprávět podivný příběh. Povídali, že v noci není kolem hřbitova bezpečno a že mizí lidé. Také povídali, že se něco děje i v Alicijském dole když je den. Rozhodl jsem se že to půjdu prozkoumat. Horníci bývají někdy i pověrčivý. Posliněn alkoholem se vydal kolem 5. hodiny ranní z hostince na hřbitov.

*prohledal hřbitov ale nic neobvyklého nezjistil*

*poslední zápis v deníku*

Jdu prozkoumat Alicijský důl.

• 0

#70 Fénix

Fénix

Mladší učeň

• PipPip
  • 193 Příspěvků:

Odesláno 21.03.2011 17:08

*hluboko v Alicijském dole leží mrtvola mága na krku má stopy po kousnutí*
Duše toho čaroděje tělo již před nějakou dobou opustila a vydala se přes Oponu do světa mrtvých. Když putovala na rozhraní světů živých a mrtvých. Kde je naprosté ticho a tma.

*se náhle zjevil paprsek světla, který lákal duši mága aby se vrátila zpět do těla a do světa živých *

Duše se otočila a vracela se zpět do svého těla. U postavy stála tajemná postava celé tělo zářilo bílým světem. Nedalo se rozeznat co je to za bytost. Zářící postava měla ruce natažené nad tělo ležící postavy a skrze ruce do těla proudil teplý paprsek léčivé magie a tajuplné odříkání magických formulí.

*duše se nevrátila do těla a mág začal dýchat, ale stále měl zavřené oči a ani se nepohnul *

Postava obklopena bílým světlem dokončila magické zaříkaní a začala vyrábět lektvar. Mág stále ležel bez hnutí jen pomalu dýchal. Lektvar, který postava vyráběla měl pomoci mágovy od nákazy, která tím kousnutím vznikla.

*po dokončení lektvaru postava seslala kouzlo na mága, který se probudil*
*poté mág vypil lektvar a postava řekla ještě není čas aby si tento svět opustil musíš toho ještě hodně vykonat a seslal další kouzlo na mága, který opět usnul*

Kolem mága byla vztyčena ochranná kouzla, která budou působit do té doby dokud se mág neprobudí. Lektvar vyléčí nákazu, ale stopy po kousnutí se budou hojit déle.

Deník 54

Probral jsem se v Alicijském dole. Nevím jak dlouho jsem tam ležel ani co se mi přesně stalo. *zkouší si vzpomenou* Vím jen že jsme vešel do dolů a něco nebo někoho jsem se pokoušel najít. Náhle se vynořil nějaký stín seslal jsem několik kouzel, poté jsem byl sražen k zemi a navíc si nevzpomínám. Také si vybavuji, že ke mně přišla nějaká zářící postava, ale to byl nejspíše sen. Na krku jsem objevil stopy po kousnutí netuším co to mohlo způsobit. Musím si promluvit s Yakut možná mi to osvětlí.

• 0

#71 Ziro

Ziro

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 455 Příspěvků:

Odesláno 03.04.2011 17:04

*prijde podivna zena v cervenem oblecku s kapuci k vezi obsidianovych holi a necha na dverich vzkaz na kterem je napsano* : chtela bych se kvam pridat magii ovladam prozatim lehce ale verim ze se zlepsim...
  • 0

#72 Fénix

Fénix

Mladší učeň

• PipPip
  • 193 Příspěvků:

Odesláno 08.04.2011 23:28

Deník část 57.

Při průzkumu trosek hradu jsem objevil nějaké knihy. Některé budou asi na dvě věci, ale jiné jsou zajímavé. Budu si je muset v klidu přečíst ve Věži a poté je dám do knihovny aby je mohli studovat ostatní mágové.

Přiložené soubory

• 0

#73 Fénix

Fénix

Mladší učeň

• PipPip
  • 193 Příspěvků:

Odesláno 09.04.2011 00:26

*Věží mágů se potuluje mág v tmavé róbě a v ruce drží Safírovou hůl.*
*Nese nějaký pergamen v ruce*
* Jde do horního patra kde jsou ubytovány Mistři Cechu.*
*Přichází ke dveřím, kde je ubytována čarodějka Yakut*
*Pod dveře strká dopis*

" Znění na pergamenovém dopisu"

Dozvěděl jsem se, že na Alicejském hřbitově a dole se dějou podivné věci. Při prozkoumání venkovní části hřbitova jsem nic nezjistil. Poté jsem šel do dolu. Tam se objevila zahalená postava v černém oblečení. Došlo k boji. Seslal jsem několik kouzel a poté jsem ležel na zemi. Po té si nemůžu na nic vzpomenout. Když jsem se probral ležel jsem v dole. Na krtku mi zůstali dvě zkrvavené rány. O několik dní později jsem opět potkal nějakou zahalenou postavu na Rudé cestě. Kde obtěžovala nějakého gnóma či pulčíka. Když mě zmerčila tak se vypařila někam k lesíku. Bylo by dobré kdyby Obsidiánové hole prověřili co se děje na hřbitově a blízkém okolí.

podepsán Arcimág Obsidiánových holí Jiří Rahel
  • 0

#74 Fénix

Fénix

Mladší učeň

• PipPip
  • 193 Příspěvků:

Odesláno 15.05.2011 15:12

Deník část 60

Nedaleko doupěte obrů jsem z družinou potkal čaroděje z Podtemna. Byl Drow. Požádal nás o pomoc, protože opustil svůj rod a byl vyhnancem. Pronásledovala ho banda lapků. Odvedli jsme mága dál do jeskyní ke starým ruinám. Poté jsme nachystali past na lapky. A Drowa zachránili.

Do Věže cechu přišla zaklínačka Gunnel a chtěla vstoupit do cechu. Požádal jsem Radegasta a Harrise aby posoudili její žádost.

Přiložené soubory

• 0

#75 Fénix

Fénix

Mladší učeň

• PipPip
  • 193 Příspěvků:

Odesláno 29.08.2011 19:02

Deník část 67

Mágové z Věže Obsidiánových holí, ke kterým patřím já s několika dobrodruhy, kteří se rozhodli pomoci Alicii nebo mágům se vydali za průzkumem a místem kde se měl nalézat Černý rytíř. Družina si dala sraz na Rudé cestě. Odtud pokračovala směrem j Hlubokému lesu. Na rozcestí Rudé cesty byli napadeni bandity. Poté se rozdělili na menší skupinky a pokračovali až k odpočívadlu v Hlubokém lese. Poté šli do Dračích hor. Cestou pobili prát Trollů a pokračovali do hor. Tam se bojovali s mladým drakem. Na konec došlo mezi družinou a drakem k dohodě. A drak slíbil pomoc proti Černému rytíři. Družina pokračovala směrem ke staré tvrzi. Tam vymysleli plán a po bitvě pokračovali směrem do tvrze. Při boji před tvrzí bylo spousty raněných, ale na konec s podařilo Černého rytíře zahnat a dobrodruzi mohli vstoupit do pevnosti. A prohledat ji.

* připsáno důležité pro cech *

Černý rytíř se spojil se skřety ze severu, sjednotil klan Dakhor, zapomenutý chce poslat na pomoc démony. Pomoc od temných trpaslíku nejistá.
Dále bylo nalezen erb Dračí hlava chrlící oheň na skupinu lidí

* ten symbol jsem už někde viděl v nějaké knize v knihovně *

V troskách jsme potkali nějakou Yuan-ti Tieflingu jménem Rixisilina ne bo tak nějak.

Prý se někde na ostrově nachází tři stříbrné meče. Jeden je zlomený a dva jsou v celku.

Iveta učednice nás zradila a přidala se na stranu strážce

Mám se v cechu zeptat ne mága jménem Joneletha

Dále nalezeny plány útoku na město Alicie, pevnost Rebelů a vesnici v Morlagu jménem Arlenova
osada.

Plány jsem měl odnést já. Na plány jsem zakouzlil ochranné kouzlo a odnesl jsem je do Věže.
Musím je odevzdat nějakému mistru. Za tím jsou v bezpečí pod magickou ochranou.

čaroděj Jiří Rahel člen Obsidiánových holí

Přiložené soubory

Příspěvek upravil Fénix: 29.08.2011 19:06

• 0

#76 Fénix

Fénix

Mladší učeň

• PipPip
  • 193 Příspěvků:

Odesláno 31.08.2011 10:20

Deník část 69

Když jsem byl ve městě na tržišti vyhledala mě tam osoba ve zlaté zbroji a zlatém nebo žlutém plášti. Představil se jménem Razyel a požádal mě o pomoc. Potřebuje pomoci porazit Licha, který se objevil v kostnici pod chrámem. Vydali jsme se tam a zjistili, že potřebujeme pomoc. Na tržišti jsme získali pomoc od Buppi a Glorius. Poté jsme se vydali do kostnice za Lichem. Při postupu kostnicí do hlubších pater, jsme nacházeli zvláštní portály ze kterých na nás útočili nemrtvý.

Portál byl vytvořen z kruhu a pěticípé hvězdy, která byla uvnitř kruhu kdy se vrcholy hvězdy dotýkali kruhu.

Portál se mi povedlo uzavřít.

Pomalu jsme si probojovali cestu do dalšího patra kde byl další portál. Když jsme se dostali do třetího patra ke krystalu čekal tam na nás Lich. Začali jsme sním bojovat a já se snažil uzavřít portály, které vytvořil. Bylo jich asi 12. Na pomoc nám přišel další dobrodruh. Její jméno byla Veronika. Když mi zbývalo uzavřít poslední portál padnul jsme k zemi …………..

* od té to doby si nic nepamatuje *

poté jsem se objevil až v chrámu u vchodu do kostnice stáli tu semnou Veronika a Buppi. Proti nám stály dvě čarodějky z cechu Obsidiánových holí a Razyel.

čaroděj Jiří Rahel člen Obsidiánových holí

Přiložené soubory

• 0

#77 Fénix

Fénix

Mladší učeň

• PipPip
  • 193 Příspěvků:

Odesláno 12.06.2021 17:03

Nový deník část 1.

Po dlouhé době jsem se vrátil do města Alicie. Kde jsem zjistil, že věž, kde sídlili Obsidiánové hole je zničený. Po vyptávaní se po krčmách a vyptávaní obyvatel jsem zjistil, že cech by měl sídlit na Elfím ostrově. 

*Přemýšlí* " snad klíč od cechu ještě bude fungovat a snad nebudu platit za převoz"

Vydal jsem se na cestu směrem na Jih k převozníkovy. Tam jsem zjistil, že jako člen cechu obsidiánových holí mám cestu zdarma. 

*usmál se podíval do kapsy * Měl jsem jen 100 zlatých.

Poté jsem se vydal na ostrově vyhledat cech Obsidiánových holí. Budovu jsem našel a zjistil, že i klíč funguje. 

Snad se shledám se starými známými členy cechu.

*podepsán* čelen Obsidiánových holí čaroděj Jiří Rahel   

• 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních