Skočit na obsah

Fotka

Opravdové sbohem

• Zamčené téma Téma je zamčeno
89 odpovědí na toto téma

#61 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 24.03.2009 20:26

Tak, postavy jsou zpet na ucte Gumakk.

Jinak Lizatko, nehazej flintu do zita. Posledni dobou trosku premyslel a jsem temer rozhodnut po dokonceni jisteho "projektu" s Kosem, ukoncit sve pusobeni na Demone ve vsech svych rolich. A vez, ze v tom ma svuj podil treba pohled do hry skrze DM klienta nebo tva (a podobne) "kauza". Tak snad pak budes spokojen.

Zobrazit příspěvek

Opovaž se to zabalit tery nebo si mě nepřej......pamatuj lidská blbost je věčná s tím nic nenaděláš,ale věř že je nás hodně kdo si váží toho co děláš a o lidech jako je lízátko alias gumak si myslí své.
  • 0

#62 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 24.03.2009 20:43

Tak, postavy jsou zpet na ucte Gumakk.

Jinak Lizatko, nehazej flintu do zita. Posledni dobou trosku premyslel a jsem temer rozhodnut po dokonceni jisteho "projektu" s Kosem, ukoncit sve pusobeni na Demone ve vsech svych rolich. A vez, ze v tom ma svuj podil treba pohled do hry skrze DM klienta nebo tva (a podobne) "kauza". Tak snad pak budes spokojen.

Zobrazit příspěvek

My tě nedáme!
  • 0

#63 Eliter_Optimus

Eliter_Optimus

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 851 Příspěvků:

Odesláno 24.03.2009 20:43

Opovaž se to zabalit tery nebo si mě nepřej......pamatuj lidská blbost je věčná s tím nic nenaděláš,ale věř že je nás hodně kdo si váží toho co děláš a o lidech jako je lízátko alias gumak si myslí své.

Zobrazit příspěvek

Njn někdo na to halt nemá žaludek, s tim nic neuděláš-dycky budou takoví jako lízátko který naše žaludky budou zkoušet... Někdo vydrží, někdo ne. :closedeyes:
  • 0

#64 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 24.03.2009 20:46

Lízátku NASRAT
  • 0

#65 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 24.03.2009 21:00

mas se, kurva, líp

Zobrazit příspěvek

A to jsem od tebe dostal 10% varování za slovní spojení "postava se sílou 8 [sedmikráska] unese" :closedeyes:
  • 0

#66 Neon

Neon

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1027 Příspěvků:

Odesláno 24.03.2009 21:07

Lízátku NASRAT

Zobrazit příspěvek

A kam?
  • 0

#67 Neon

Neon

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1027 Příspěvků:

Odesláno 24.03.2009 21:19

Hele ale nevim co se tu řeší... lízátko bylo odbanováno, postavy byly navráceny, řeklo že hrát nebude - výmaz postav, nadávlo vulgárně DMs týmu - BAN do hry, sprostá mluva na foru - BAN na forum.
A šmitec. Myslim že by si DM jako Tery oddychli a Tery by se třeba neoháněl nebo neztrácel chut dál pracovat na Demoně.
  • 0

#68 -preclik-

-preclik-

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 235 Příspěvků:

Odesláno 24.03.2009 22:08

Achjo vaše problémy mít :closedeyes:
  • 0

#69 *lízátko*

*lízátko*

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 145 Příspěvků:

Odesláno 24.03.2009 22:29

Nebylo by to lepsi a Wexi prosim neříkej mi ať si zametu před svým prahem dobře vím jak to chodí a žádný Dm na to nemá právo koupím vám k vánocům smeták chceš?
  • 0

#70 *lízátko*

*lízátko*

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 145 Příspěvků:

Odesláno 24.03.2009 22:32

BAN ME!!! Nadávejte rozčilujte se pak má mít ban i sparta co tu spamuje a nadavá... Ale spíš ho dostanu jen já protože ...ano protože ho mám zadarmo :D Tady máte všichni svůj posranej nadhled :) fůůůj na vás a vaše špinavé zákulisní hry fuj na vás a váš hnusnej spam a pomluvy fuj na vás za to že ste to vy nazdar.
  • 0

#71 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 24.03.2009 22:34

BAN ME!!! Nadávejte rozčilujte se pak má mít ban i sparta co tu spamuje a nadavá... Ale spíš ho dostanu jen já protože ...ano protože ho mám zadarmo :D Tady máte všichni svůj posranej nadhled :) fůůůj na vás a vaše špinavé zákulisní hry fuj na vás a váš hnusnej spam a pomluvy fuj na vás za to že ste to vy nazdar.

Zobrazit příspěvek

Kolikrat se ještě rozloučíš ? :closedeyes:
  • 0

#72 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 24.03.2009 22:39

Zobrazit příspěvek

To máš tak chabou vůli, že bez toho, abys dostal ban nedokážeš odejít ?

Jinak řvát "BAN ME!!!" a pak tady říkat o nespravedlnosti, proč ty si dostal ban a támhle Franta od vedle co spamuje ne, je celkem vtipný, asi to samý, že nedokážeš ani po 14 dní banu pochopit za co ho máš a akceptovat to, chybu udělá někdy každej, ale záleží co dělá pro její nápravu.

A nechápu co furt argumentujete tím spamem, když to bude neúnosný od někoho tak dostane ban, když to vadí vám osobně tak ho dejte do ignore.
  • 0

#73 Neon

Neon

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1027 Příspěvků:

Odesláno 24.03.2009 22:47

Kolikrat se ještě rozloučíš ?  :closedeyes:

Zobrazit příspěvek

Třeba čeká na to, až ho bude někdo přemlouvat aby nechodil... to tu bude ještě psát asi hodně dlouho :ermm:
  • 0

#74 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 24.03.2009 22:56

Nedá mi to, musím reagovat.
Dostals BAN, pokad envíš za co, tak mi Tě je líto, já si to v tom topicu přečetl a pochopil jsem to.
Jinak co dodat, oháněl ses tu že nwn před několika lety bylo lepší. - No asi takhle, svět se rozjíví a hra v něm taky. Kdo se neadaptuje, tak bohuzel. Viz bezdomovci či konec s nwn hraním atd atd.
Jo a měj se fajn a hraj si s těma "lidma co maj mozek" jak si řekl. :closedeyes:
  • 0

#75 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 24.03.2009 23:05

"A nedají si říct, a nedají!"
  • 0

#76 Krump

Krump

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 519 Příspěvků:

Odesláno 24.03.2009 23:37

No nic proti Terezii, ale kdysi to tu vážně bylo naprosto dokonalé.

Nebylo to tu samé RDD ani samý mnich ... Naopak, spousta rozmanitých, neohraných buildů které nikoho jen tak neomrzeli. Všichni hrály tak aby udělaly postavu do party, takovou která nesolovala. Podívej se na starou fotku u Haldetha v kovářské nabídce, při cestě na adamantin. To byla partička... Tehdy, když tu byla Armáda pod velením Dragooa! To byly časy. Když tu byly rebelové kteří se navzájem museli doplnovat, ne takový kteří rychle naexpí, rychle naberou top equip a pak jdou hrát...

Stímhle musím s Lízátkem souhlasit.
  • 0

#77 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 24.03.2009 23:41

MOR na vaše rody!
  • 0

#78 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 24.03.2009 23:50

A to jsem od tebe dostal 10% varování za slovní spojení "postava se sílou 8 [sedmikráska] unese"  :grin:

Zobrazit příspěvek

Kecas, sem nikdy nikomu level varovani nezvedal. To na me bylo moc slozity, ode me si moh dostat maximalne pokarani na miste nebo banana :)
Krome toho tenkrat jsem musel byt korektni a jit prikladem, ted sem tu jako uzivatel a tudiz si nemusim brat servitky :p
  • 0

#79 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2009 00:52

No nic proti Terezii, ale kdysi to tu vážně bylo naprosto dokonalé.

Nebylo to tu samé RDD ani samý mnich ... Naopak, spousta rozmanitých, neohraných buildů které nikoho jen tak neomrzeli. Všichni hrály tak aby udělaly postavu do party, takovou která nesolovala. Podívej se na starou fotku u Haldetha v kovářské nabídce, při cestě na adamantin. To byla partička... Tehdy, když tu byla Armáda pod velením Dragooa! To byly časy. Když tu byly rebelové kteří se navzájem museli doplnovat, ne takový kteří rychle naexpí, rychle naberou top equip a pak jdou hrát...

Stímhle musím s Lízátkem souhlasit.

Zobrazit příspěvek

To je vtipné jak si tu minulost idealizujete :o)) Jojo dřív to bylo samá rozmanita 20/7/3 a 18/2/10. Jojo dřív vůbec nikdo nesóloval GM2 a DZ, jojo Mourdneovčí rebelové vůbec ne XP a equip huntili.
To už mám svojí dobu ,,tenkrát za Haldetha,, ? Hustý :o)
Jo Dragoo ten zbabělej pokrytec co lezl Ingarovi do zadku a pak za Moriny delal jako ze je vsechno v pořádku, RP jak řemen to bylo :o) Joo dřív to bylo naprosto dokonalé :o))

Nenech se mýlit, ale tenkrát to bylo stejné, akorát při každém postupu generace se posouvá hranice. Jo taky si to občas říkám, ale když si dáš dohromady fakta a ne sny a uvedomís si ze se na to divas akorat z jineho pohledu je to to same :o) Akorát místo Lízátka, Gibona, Terezze tu byl Milan Buchta, Viconie, blabla
  • 0

#80 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2009 08:20

Nebylo by to lepsi a Wexi prosim neříkej mi ať si zametu před svým prahem dobře vím jak to chodí a žádný Dm na to nemá právo koupím vám k vánocům smeták chceš?

Zobrazit příspěvek

Neprekrucuj, jenom me presvedcujes o tom, ze si vazne horsi nez Neon. Jinak kup a nezapomen pri tom na Arena, nekdo mu ho zatah ;]

Btw co jak chodi? :] Aha uz vim, hrac s prominutim nasira ostatni hrace, je z toho kazdej den show na klientu a jednou za dva dny na foru, ty co sou u moci se sproste chopej svych pravomoci a zacnou jednat proti tomu saskovi co jim denne zadarmo dela show a jeste ke vsemu se mu vysmejou a vemou mu jeho kuzelky na zonglovani s kteryma ostatni tolikrat rozesmal. Takle to vidis, ze jo? Ja teda doufam, protoze jinak uz vazne netusim jak ;]

Kdyby to bylo tak jak si myslis - ze sme zly cernokneznici, ktery banujou bez duvodne, nemyslis, ze by uz davno byla nizsi navstevnost na demone? Opet se ptam, jak je mozny ze skoro rok nebyl delsi ban nez jeden den, prijdes ty a voila (ted nemyslim neonkovu postavu ale francouzske slovo ;]) problemy problemy a reseni + aby si clovek nastavil shortcut rovnou do prohresku ;]

Ale co se snazim, ty mas svoji pravdu, vzdycky si mel a vzdycky mit budes. Prosimte jenom o jedno v zajmu tvyho dobra, neaplikuj to na real zivot, ponevadz ted az konecne vyjdes ven uvidis, ze tam venku je to safra drsnejsi divocina nez tady ve hre nebo na foru ;]
  • 0

#81 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2009 09:23

kolik to je dní od posledního takhle vypoklonovaného hráče, který někomu nesedl? :grin: já že už se ta doba myslím neustále zkracuje:)
  • 0

#82 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
  • Interests:Pcdlo
    Litani
    .-( skola

Odesláno 25.03.2009 09:36

Lizoni tak ti ty vypatlance dekujeme jeste *pip* Terraka k odchodu co ty vocasi jsi ted stanej co takhle uz padat a nesmrdet tu.

Pro ostatni navrhuju lincovani lizatka vite nekdo kde bydli? :grin:
  • 0

#83 Dona Atreid

Dona Atreid

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 222 Příspěvků:
  • Interests:Dona Atreid - mladá alicijská krejčí

Odesláno 25.03.2009 10:00

Jéjej jdu zrovna kolem a nakouknu a tady to zase žije, už tady psali skoro všichni , hm zapřemýšlím , zatelefonuju a pokud se vydržíte jěště hádat tak třeba něco hezkého napíšu :grin::grin:
  • 0

#84 *lízátko*

*lízátko*

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 145 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2009 15:17

Né víš Wexi mě vadí, že vím jak se různí DM chovají za ruzných situací a jak to chodí bohužel. To že chce Tery odejít nemá semnou nic společnýho protože jako správný DM by měl mít nadhled jako vy všichni né? O tom ste přednášely tak bys o tom měl něco vědět.Jinak ano jsem dokonalý a cítím se ublížený a jak napsal Tomi MOR NA VAŠE RODY. Buzerujete mě vracim vám to to je všecko :) Furt tu omíláte něco o tom že jsem se s něčím nevyrovnal nebo že jsem nepřežil BAN a podobné nesmysli je mi to úplně volné....Asi jako když vám idiot řekne že jste idiot... Jinak Wexi ven chodím dost často a reálný život znám tak si poučuj někoho jiného děkuji.

Edit: Jinak pro ty com i tu tvrdí že stále spamuju tak já už tenhle topic zamknul 2x a DM ho pokaždé odemknou. Takže mám alespoň šanci odpovídat na vaše duchaplné příspvěvky a smíchem si prodlužovat život.
  • 0

#85 PUX5

PUX5

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 594 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2009 15:50

*kroutí hlavou* ach ti lidi...hmm *promne si bradu* jsou to vlastně lidi? *mumlá si* Hmm hmm, když to vezmu...ale ne to je blbost.

Hehe no nic proti, ale když vidím že i naši politici se chovají jak divoké svině (pravda, u nich je to přirozené...hehe u těch sviní samozřejmě) a pak když vidím jak se chovají někteří lidi. Asi máte dobré vzory, ve svém chování.

Navrhuji tento toppic zamknout a odeslat do věčných lovišť, mezi smetí, aby ste si pak někdy v budoucnu mohli přečíst o lidské blbosti.

PS: Lizátko, už sem vážně nepiš, sám vidíš, že si stejně s tebe budou dělat prdel a hlavně si uvědom, že svalovat vinu na někoho jiné nemá význam, někdy se zkus zamyslet, jestli není chyba i u tebe a to myslím vážně.
  • 0

#86 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2009 16:03

Né víš Wexi mě vadí, že vím jak se různí DM chovají za ruzných situací a jak to chodí bohužel. To že chce Tery odejít nemá semnou nic společnýho protože jako správný DM by měl mít nadhled jako vy všichni né? O tom ste přednášely tak bys o tom měl něco vědět.Jinak ano jsem dokonalý a cítím se ublížený a jak napsal Tomi MOR NA VAŠE RODY. Buzerujete mě vracim vám to to je všecko :) Furt tu omíláte něco o tom že jsem se s něčím nevyrovnal nebo že jsem nepřežil BAN a podobné nesmysli je mi to úplně volné....Asi jako když vám idiot řekne že jste idiot... Jinak Wexi ven chodím dost často a reálný život znám tak si poučuj někoho jiného děkuji.

Edit: Jinak pro ty com i tu tvrdí že stále spamuju tak já už tenhle topic zamknul 2x a DM ho pokaždé odemknou. Takže mám alespoň šanci odpovídat na vaše duchaplné příspvěvky a smíchem si prodlužovat život.

Zobrazit příspěvek

No víš, nevím jak si prodlužuješ život smíchem z tohodle topicu, protože pokaždý když si přečtu Tvou reakci tak z toho cítím dost agrese, zahořklosti.
Kdyby ses u toho smál, tak Tvé příspěvky vypadaj jinak :grin:
  • 0

#87 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2009 16:13

Teda prvně jsem se jenom smál těm tvým žvástům lízatko, ale čím víc to čtu tím víc si říkám že jseš asi fakt pěknej rapl. Jako v každém podobném případě jsi obeznámen jak to mezi DM chodí, víš na ně kdejakou špínu, máš kámoše kteří už dávno ví že Demona je prohnilá a zkorumpovaná. A ty, jedinec který prozřel a ví jak to tady chodí, to teď dáváš sežrat všem okolo, tvrdíš jak ti je demona u zadku, ale stejně lezeš na její forum ve snaze nám "zaslepeným" ukázat jakej jseš king a jak je Demona špatná. To, že ve skutečnosti brečíš doma v koutku, strašně tě *pip*, že si tady o tobě skoro každý myslí že jseš pěknej hňup co si nevidí na špičku nosu, to nám nepopíšeš co?
Možná že kdyby sis vystrčil hlavu ze svýho zadku, kde ji pravděpodobně máš zaraženou, tak by jsi zjistil, že tě tady nikdo netýrá, nedělá příkoří. Dostal jsi trest, byl jsi seznámen s tím za co jsi ho dostal. To že po zrušení banu se omylem nevrátily tvoje postavy zpět na server je sice nemilé, ale stane se to. Takže buď řekni sbohem a odráčej někam kde se ti bude hrát lépe, nebo zmlkni a snaž se ukázat ostatním že třeba nejsi jen arogantní a užvaněnej moula.
  • 0

#88 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 25.03.2009 16:26

Lizatko, ty uz zase odchazis ? :grin:
  • 0

#89 Toryel

Toryel

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 767 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2009 16:46

Každý z nás má nejaký ten prah citlivosti a neustále a neoprávnené navážanie sa Lízatka do DM tímu ma primäli k tomu, že som si dovolil zhrnúť udalosti, ktoré predchádzali odvolaniu Lízátka z CS postu a následne vyústili do jeho 14 dňového banu, a to z dôvodu, že väčšina z jeho sťažností bola podaná mne. Tieto incidenty, ktoré uvádzam, boli so všetkými aktérmi prediskutované, s Lízatkom niekoľkokrát a tiež viacerými DMs. Jeho opis udalostí na „rôznych frontoch“ bol skreslený a časté vyjadrenia typu: DM s tím i tak nic nedělaj - boli nepravdivé.

11. 2. 2009
1. Incident CS Lízátko (Baalberith) x Zirkon, Deathwing

Sťažnosť na porušenie pravidiel:
20:01:07 *lízátko* -> Toryel: právě mě napadl nějakej člověk u Krys bez odporu a jakýhokoliv upozornění kouzlem když sem se bránil zabil mě

Prešetrením udalosti som zistil:
Podľa screenu predloženého Lízatkom odpor nebol nastavený. Hráč postavy Zirkon uviedol, že nemal v úmysle napadnúť Baalberith, ale zosielal kúzlo na krysodlaka (NEB), do ktorého sa priplietla postava Baalberith. (Zo screenu je vidieť, že si Zirkon nebol vedomý svojho útoku, pretože sa pýtal tellom Baalberith: „Kdo koho napadl“?) Baalberith okamžite opätovala domnelý útok zrazením protihráča, taktiež bez odporu. Tento nastavil Lízatko v ďalšom priebehu boja. Baalberith bola zabitá postavou Deathwing, ktorá odpor nastavený mala.

Záver:
Z vyjadrení aktérov nebolo možné jednoznačne preukázať porušenie pravidla o nastavovaní odporu pred vzájomným stretom. Pri riešení tohto incidentu zúčastnení hráči dospeli k spoločnému záveru, že na obidvoch stranách došlo k nedorozumeniu. Vychádzajúc z uvedeného, nebol daný dôvod žiadnemu zo zúčastnených hráčov udeliť trest.

Ďalej zo screenu vyplýva, že sa Lízatko ako CS, aj keď hral svoju hernú postavu, nezachoval v súlade s doporučeniami a pravidlami pre CS a to napr. tellom Zirkonovi: "No počítám že jo protože jestli tam expíš moc chytrej asi nejsi"
20:17:20 *lízátko* -> Toryel: Jo on si o to říkal bavili sme se už předtím to tam vidět není sprominutím ten člověk je idiot
a tak isto, ako jeho súper, ani on sám, ako CS, sa nesnažil celý incident viesť v rovine RP, prípadne voliť útek, čo mi odôvodnil nasledovne:
20:29:27 *lízátko* -> Toryel: Hmm fajn ale vážně promiň já jsem Rp hráč a s postavou ďábla prostě utíkat nebudu
čo ale o niečo neskôr poprel týmto:
20:56:48 *lízátko* -> Toryel: Jinak neměl sem chuť popravdě skoušet Rp s někým kdo se chová takle

Pravidlá pre CS: 5. Chovat se k hráčům slušně a to za každých okolností. Žádná arogance nebo nadřazenost není na místě, jsou tu pro hráče a ne na opak.

11. 2. 2009
2. Incident CS Lízátko (Baalberith) x Zirkon, Deathwing

22:41:33 *lízátko* -> Toryel: udělal to znovu
22:42:40 *lízátko* -> Toryel: zabili mě tentokrát oba bez odporu

Po krátkom rozhovore, pozostávajúcom z urážok obidvoch strán v RP rovine, bola postava Baalberith zabitá postavou Deathwing. Screen, predložený Lízatkom, nemal vo veci odporu žiadnu výpovednú hodnotu. Deatwing a Zirkon si screen z incidentu neurobili, ale na požiadanie mi bol zaslaný screen z „combat okna“ od oboch hráčov. Z tohto screenu je možné vidieť, že Deatwing, ktorý útočil a Baalberith zabil, nastavený odpor mal minimálne pri zosielaní kúzla IGMS, ktorého zoslanie nastavenie odporu vyžaduje. Druhá postava - Zirkon nepoužil útočné kúzla (len štíty, haste a predtuchu, pričom sa Lízatko o štíty nezranil).

Záver:
Obidvaja hráči tvrdili, že odpor nastavený mali už pri logu do hry. Pokiaľ ich Lízatko videl „modrých“, mohlo to byť zapríčené skutočnosťou, ktorú sme s Terym v hre aj vyskúšali, a to: Keď dá postava A odpor postave B a následne relogne, postava A ma stále nastavený odpor na B, pričom B na A už nie.

Z uvedeného vyplýva, že sa dotknutí hráči neprevinili proti pravidlu o nastavení odporu a teda žiadny trest nebol vyvodený.
Všetky skutočnosti, týkajúce sa prvého aj druhého incidentu, sme si v hre spoločne vysvetlili a celú vec som uzavrel s doporučením v tom zmysle, že pokiaľ majú hráči voči sebe osobné antipatie, aby sa navzájom vyhýbali a nevyhľadávali ďalšie spory.

15. 2. 2009
3. Incident CS Lízátko (Baalberith) x Theodar

Sťažnosť/oznámenie:
- Zdravím byl sem zabit na obchodní lodi Theodarem z invisu banshee proto že sem Apolenu zavřel do vězení za CS postavu fajn hra. Někdo holt nemá mozek.
- Je to smutný ale asi s tím nikdo nic neudělá proti pravidlům to není měli odpor... Takže se jim opět nic nestane. To že se chovají jako dobytci už nikdo neřeší mimochodem tyhle dva specielněse ohánějí samím RP ale je jim zdaleka cizí.
viď príslušný topic „Prasárna“

Záver:
Nebol preukázaný vzťah medzi zavretím do väzenia a pomstou/zabitím. Zabitím Baalberith zo strany Theodara nedošlo k porušeniu pravidiel, ale spôsob zabitia bol mnou klasifikovaný v osobnom rozhovore s Lízatkom ako „prasárna“.

Z pozície DM som sledoval spätnú cestu „mŕtvej“ Baalberith, Theodara, Ashe a Eustacha zo Stromořádu - Baalberith OOC nadávala ako mŕtvola.

Výcuc z príspevkov Lízatka na kliente po udalosti:
18:44:38 *lízátko*: Terezzz je prase říkám to jako CS ať se to líbí komu chce je to sprostá ooc Pkčko.
18:46:31 *lízátko*: oba bratři jeden jak druhej idioti¨)
18:55:30 *lízátko*: A ještě mi čůrák veme 30k seru na něj
18:55:39 *lízátko*: Ať to každej slyší
18:56:48 *lízátko*: Stejně nakonec ještě dostanu od Dm já.... nemá smysl jim se stejnak nic nestane
18:59:26 *lízátko*: Jako tohle není na ban to je napřezdržku
19:05:18 *lízátko*: Jéé koko*i vylezli ze hry
19:05:27 *lízátko*: Jak se daří bezmozci?
19:07:08 *lízátko*: Promiň ale ty lidi mě 2 dny buzerujou telama a ooc mě zabíjej myslíš že ještě jde mluvit slušně?
19:09:16 *lízátko*: Nevidím důvod když sem CS proč bych nemohl bránit svojí osobu
19:10:11 *lízátko*: napsal sem koko*i
19:11:16 *lízátko*: Jako nejvíc mě na tom baví že snima nikdo nic neudělá a já ještě dostanu

Porušené pravidlá zo strany CS Lízátka:
1.1. Všichni hráči na serveru jsou povinni vyjadřovat se dle obecně zažitých pravidel slušného chování.
1.2. Sprostá mluva není tolerována, server je otevřen všem věkovým kategoriím bez rozdílu, tedy vždy mějte na zřeteli, že přicházíte do kontaktu i s dětmi! Platí pro všechny druhy komunikace.
8.2. Hráč je povinen chovat se v každé situaci eticky a dle morálního kodexu (neplatí pro odpovídající RP hru postavy).
10.1. Fórum, a hlavně jeho IC verze a GZ klient, jsou součástí hry. Platí zde stejná pravidla.

Pravidlá pre CS: 5. Chovat se k hráčům slušně a to za každých okolností. Žádná arogance nebo nadřazenost není na místě, jsou tu pro hráče a ne na opak.

18. 2. 2009
4. Incident CS Lízátko (Baalberith) x Ashe

19:17:03 *lízátko* -> Toryel: opakované zabití od Ashe to už proti pravidlům je 2x zasebou
19:31:43 *lízátko* -> Toryel: dej mi prosím mail pošlu ti screeny opakovanýho zabití byli u toho 3 postavy tak už snad konečně
19:32:04 *lízátko* -> Toryel: Takže jak si řekl už je to dlouhodobé
19:46:21 *lízátko* -> Toryel: myslím že tentokrát je na screenech vidět 2x smrt mám i dva lidi co u toho byli

Tu je nutné uviesť, že som Lízatkovi, v čase riešenia jeho sťažností, napísal, že pokiaľ mu budú tí istí hráči dlhodobo znepríjemňovať hru trebárs opakovaným zabíjaním, bude takého konanie možné potrestať.

Prebehlo akési RP, Baalberith bola zabitá Ashe. Esuliams chcela oživiť Baalberith, ale Ashe jej to zakázala. Esuliams Baalberith napriek tomu oživila a Ashe ju znovu zabila. Potom Esuliams, Lucka de Kordan a Baalberith spoločne zabili Ashe.

Záver:
CS Lízatko sa s Alviarou na vzájomnom súboji na Rudej ceste dohodli na kliente:
18:43:52 *lízátko*: Alviaro urazil sem tě natrhu měl si kecy šel sem stebou na rudou neudělal si nic tak nelži prosím
18:44:03 Alviara: já lžu, kde????
18:44:39 Alviara: neměl sem důvod tě tam zabít.. tam si byl najednou svatej.. ale jakmile odkážiš z Pvp tak zas ty urážlivý keci
18:44:51 *lízátko*: Urážet v nonPVP umí každej "v NoPvp si dovolovat budeš co?" si napsal byl sem stebou na rudý tak nelžíííí
18:44:59 *lízátko*: hehe poď tam znova klidně si zanadávám :D
18:45:05 Alviara: Tak jo
18:45:09 Alviara: jdem
18:45:12 *lízátko*: tvoje trapný killy mě netrápěj je to ubohý

Z uvedeného mi jednoznačne vyplynulo, že Lízátko vyprovokoval boj, aby mal dôkaz o tom, že ho Theodar a Ashe opakovane zabíjajú, čo mi príde zcestné. Viď znovu:
18:44:59 *lízátko*: hehe poď tam znova klidně si zanadávám :D
18:45:05 Alviara: Tak jo
18:45:09 Alviara: jdem
18:45:12 *lízátko*: tvoje trapný killy mě netrápěj je to ubohý
19:17:03 *lízátko* -> Toryel: opakované zabití od Ashe to už proti pravidlům je 2x zasebou

V tomto okamihu som podal na DM fórum návrh na odobratie CS postu Lízatku. Správanie sa tohto hráča voči ostatným sa z môjho pohľadu nezlučovalo s požiadavkami, kladenými na CS (a to som hlasoval za jeho prijatie). Counselor by mal byť v prvom rade pomocníkom DMs, nie spory podnecovať a vyostrovať (i s hráčskou postavou). Miesto toho, aby som v hre questil, niekoľko hodín denne som riešil sťažnosti CS, ktorý nebol schopný hrať tak, aby iným hráčom hru spríjemnil, ale práve naopak, nedokázal riešiť situácie, do ktorých sa dostal a tieto potom predkladal už ako sťažnosti. Uvedenými incidentami boli zaťažení i ostatní DMs, pretože sme všetko spoločne prediskutovávali na našom fóre.

Opakujem ešte raz, všetky incidenty boli s Lízatkom niekoľkokrát prebrané (na kliente, v hre), pretože stále dookola trval na svojom, že neboli potrestaní hráči, proti ktorým sťažnosti podal. Zároveň mu bolo vytknuté jeho správanie ako hráčovi na poste CS, týkajúce sa jeho spôsobu hry a vyjadrovania.

2. 3. 2009
5. Incident Ariadna x Lízátko (Geleth)

viď príslušný topic

Záver:
(Tery)
Dodam jen par malo slov k vyvesenemu vysledku.
Lizatkuv dvoutydenni trest neni pouze dusledkem v tomto tematu popisovane udalosti, nybrz reakci na udalosti poslednich tydnu, kde Lizatko figuroval. Lizatko tak ve vysledku pusobi jako vyvolavac (at uz primo, ci neprimo) onech sporu. Proto jsme po domluve pristoupili ke kratke nucene pauze pro zamysleni a odpocinek.
V pripadne Ariadny prevladl nazor, ze ani jeji chovani v tomto pripade nebylo zcela bez chybicky a proto drobne napomenuti.

Záverom opätovne žiadam všetkých, ktorí prispievajú na fórum, aby dodržiavali pravidlá tohto fóra, zvlášť tie, ktoré sa týkajú vyjadrovania:
1.1. Všichni hráči na serveru jsou povinni vyjadřovat se dle obecně zažitých pravidel slušného chování.
1.2. Sprostá mluva není tolerována, server je otevřen všem věkovým kategoriím bez rozdílu, tedy vždy mějte na zřeteli, že přicházíte do kontaktu i s dětmi! Platí pro všechny druhy komunikace.

Naozaj si prosím uvedomte, že zámer založiť tento server iniciátormi a ďalej ho rozvíjať ich nasledovníkmi tkvel v predstave spoločnej zábavy pre všetkých, ktorí tu chcú hrať a nie vo vzájomnom osočovaní, urážaní a hrubom napádaní. Na Démone vždy bol a je každý vítaný, naozaj každý, kto sa chce baviť, za predpokladu dodržiavania stanovených pravidiel. Tak isto ako aj hráči, aj DM-ká si chodia do hry po škole/práci oddýchnuť napr. aj tým, že sa snažia hráčom, ktorí o to stoja, zo svojej pozície oživiť a hlavne spríjemniť hru. To, že s funkciou DM ide ruka v ruke aj riešenie prehreškov, je nevyhnutný stav, ktorý nie je, dovolím si tvrdiť, príjemný ani pre dotknutých hráčov a vedzte, že ani pre Dm-ká.

Přiložené soubory

• 0

#90 *lízátko*

*lízátko*

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 145 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2009 22:23

Popsal si to tak jak to vydíš ty a jak si to rozhodl ty né tak jak to bylo takže celá ta slohová práce je oničem. Napsal bych ti k tomu něco ale bohužel nemá to smysl :) ty si holt vyšší kapacita a tvoje pravda je svatá takže si jí nechte a pokračujte dále. Mimochodem k tomu s Ashe na rudé sem ho vyprovokoval po jeho spamu a provokacích po telu a na klientu takže opět zkreslená informace popsal si to tak, že ve všech incidentech působím jako agresor bohužel krom toho posledního, kde jsem hrál svou zápornou postavu v rámci všech pravidel jsems e vždy bránil. Ale počítám že vysvětlovat ti to po padesáté zbytečně je nanic :) Ale slohy píšeš moc hezké. jiank bych si dovolil citovat tě: ,,Co není v pravidlech nelze trestat" tudíž to okecávání že jsem ban dostal za cosi za delší dobu a kde si protože nekdo nekde je opravdu dost ubohé.

Edit: Bývalo by mi stačilo jako jednoduchému člověku za kterého mě máte říct ,,Hraješ to jak dement dostaneš ban" já bych vám na to řekl svoje a bylo by to stejné.
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních