Opravdové sbohem
Odesláno 20.03.2009 19:45

Odesláno 20.03.2009 19:51
proč hned zuřit
?:) ti praskne cévka v mozku a co pak
Odesláno 20.03.2009 20:03

Odesláno 20.03.2009 20:04
Nejprve bych napsal PM nejakemu DM proc, jestli to neni jen nejaka chyba a pak bych to rozmazaval na foru.
Chapu ze jsi nastvanej, to by byl kazdej, ale zkus to nejprve mirovou cestou. Ver mi ze to vetsinou zabira lepe.
Nadavat je lepsi tvari v tvar kde muzes zapojit mimiku

Odesláno 23.03.2009 12:23
Je to presne tak. Vzhledem k tomu, ze jsem poprve udeloval BAN ja, tak jsem k tomu take pristoupil jinym zpusobem a spolu se "zakazem pristupu" jsem zabavil i postavy. Nicmene jsem je zapomnel vratit se zrusenim na ucet.Najzabavnejsie bude, ak sa ted dozvieme, ze postavy boli len docasne presunute ..
PMku si Lizatko o zruseni BANu napises, ale zeptat se, co je s postavama uz je moc, ze? Protoze je mnohem lepsi si pod zaminkou zanadavat na DMka

Odesláno 23.03.2009 12:44

Odesláno 23.03.2009 13:06
Tak mu to tam vrať, nemám koho vraždit ve hře...Je to presne tak. Vzhledem k tomu, ze jsem poprve udeloval BAN ja, tak jsem k tomu take pristoupil jinym zpusobem a spolu se "zakazem pristupu" jsem zabavil i postavy. Nicmene jsem je zapomnel vratit se zrusenim na ucet.
PMku si Lizatko o zruseni BANu napises, ale zeptat se, co je s postavama uz je moc, ze? Protoze je mnohem lepsi si pod zaminkou zanadavat na DMka
Odesláno 23.03.2009 13:09
Odesláno 23.03.2009 13:57

Možná by pomohlo odbanovávat se stejnou precizností jako zabanovávat a bylo by.

Odesláno 23.03.2009 14:09
A ze nevedel, ze byly presunuty? Nevedel, stejne jako nevedel, ze byly smazany, na coz se nepravdive odkazuje a reaguje.
Odesláno 23.03.2009 14:26
Ja jsem jen taktne naznacil, ze jsem zapomnel, nic vic.
A ze nevedel, ze byly presunuty? Nevedel, stejne jako nevedel, ze byly smazany, na coz se nepravdive odkazuje a reaguje.
Tery, první odstavec s nadsázkou, až ten druhý s vážnějším podtextem, to jen aby bylo jasno jak na můj předchozí příspěvek nahlížet.
Odesláno 23.03.2009 18:20

Odesláno 24.03.2009 11:10
Odesláno 24.03.2009 11:11
Odesláno 24.03.2009 11:21
Jinak, mas jedinecnou prilezitost projevit trochu nadhledu a humoru a ty si ji nechas takhle ujit? Clovek ma z tebe malem pocit ze se kvuli dvema tydnum bez Demony zboril svet.
Zijes v blahobytu, neni ti kosa, kazdej den se naprasknes teply vecere, rano mas moznost dat si teplou sprchu, mas se, kurva, lip, jak 4/5 celyho lidstva a ty tu vyvadis jak kdyby ti brali slezinu. Fuj, ze se nestydis :)
Odesláno 24.03.2009 11:22
No k tomu BANU, asi něco v pořádku nebylo, když si ho dostal, třeba chování, to jak si hrál, co já vím. Tady se musíš zamyslet i ty

Odesláno 24.03.2009 11:31
No ptas se za cos banana dostal, ber to treba tak, zes ho dostal zadarmo :) A to se vyplati ne?
Jinak, mas jedinecnou prilezitost projevit trochu nadhledu a humoru a ty si ji nechas takhle ujit? Clovek ma z tebe malem pocit ze se kvuli dvema tydnum bez Demony zboril svet.
Zijes v blahobytu, neni ti kosa, kazdej den se naprasknes teply vecere, rano mas moznost dat si teplou sprchu, mas se, kurva, lip, jak 4/5 celyho lidstva a ty tu vyvadis jak kdyby ti brali slezinu. Fuj, ze se nestydis :)
Nechápu o čem to mluvíš 14dní sem nehrál a je mi to fuk jediný z čeho se bboří svět je to jak se tady chováte toť vše. Nejrozumnější vysvětlení mého banu co jsem zatím slyšel je, že jsem ho dostal zadarmo. Jinak teda když už DM umí dát ban a odstranit mi mi postavy z účtu měl by umět napsat alespoň PM. Toť vše jestli si myslíš že jste mi ublížily tím, že mi dáte na 14 dní ban tak je to chyba třeba mi ho dejte na měsíc třeba na dva já se nezbláznim už mi je to fuk. Vzhledem k tomu jak se na tý démoně chováte je hra tam spíš za trest takže díky bohu za ban a za všecko protože sem se na to alespoň vykašlal. A nevím co tu vsichni melou stálůe od nějakym nadhledu. Opravdu nevím proč bych měl mít pořád nadhled když se chováte s prominutím jak kurvy není na co nadhlížet. Tak nějak asi
Odesláno 24.03.2009 11:33
Co mne na tom všem těší? Že se jevíš tak jak jsem to očekával, že jsem Tě dobře odhadl.
No k tomu BANU, asi něco v pořádku nebylo, když si ho dostal, třeba chování, to jak si hrál, co já vím. Tady se musíš zamyslet i ty
Zamyslel jsem se a opravdu nevidím nic za co bych měl dostat ban. Nevidím pravidla které jsem ůporušil a proto už se tu 3 týdny dožaduji odpovědi bohužel DM kteří umí bleskově banovat neumí odpovědět což je smutné...Jedinou odpověď napsal Deekin a to že ho mám zadarmo což je opravdu briskní odpověď
Odesláno 24.03.2009 11:42
Upřímně, jsi jak rozzuřený býk a před ním poletují lidí v rudém oblečení na krásné rovné ploše a ty beháš z jedné strany na druhou.
Dle mě jsi dostal BAN jen proto, aby si měl čas vychladnout a nechat ty rudě oblečené odběhnout a ty by ses zklidnil a myslel na nějaké rozumné věci. Ale ty ne, po 14 dnech přijdeš a funíš pořád stejně, ba dokonce i víc mi přijde. A pořád se necháváš vyprovokovat od jistých lidí. Stojí ti to za to?
Nadáváš a urážíš, nic proti, ale ted se chováš jak jistí lidi, co tohle dělali tobě.
Popravdě měl jsi udělat to, co jsem ti radil před 14 dny, vypnout, jít si zahrát něco jiné a nebo se věnovat lepším činnostem (jistě se nějaké najdou), pak si založit nový účet na GP, nový účet u bioware na NWN a jít znovu do hry s jiným jménem a jinou postavou. A věř, že lidi se k neznámému člověku chovají většinou pěkně, také samozřejmě záleží jak se chováš ty. Možná by ses za jistý čas, mlátil do hlavy, že se zde chováš...víš jak co.
Odesláno 24.03.2009 11:45
Deekin je exDM, co tu nema zadnou funkci a z WoWka sem chodi jen tu a tam spamovat pro radost, takze moji odpoved prosim nezamenuj s oficialnim vyjadrenim DMs :)Jedinou odpověď napsal Deekin a to že ho mám zadarmo což je opravdu briskní odpověď
Jinac, v Prohrescich to oduvodneni mas, osobne se mi zda dostatecny :)
Odesláno 24.03.2009 11:47
Odesláno 24.03.2009 12:40
PM? Kdy a o cem? Mel jsem ti pripsat do P.S., ze jsem bohuzel zapomnel vratit odsunute postavy, kdyz jsem ti psal, ze mas BAN zruseny? No, to by bylo prima, mozna by me to tak trklo a vzpomnel bych si, ze ti tam mam jeste ty postavy nahrat.Jinak teda když už DM umí dát ban a odstranit mi mi postavy z účtu měl by umět napsat alespoň PM.
Nejsem povinen (a delat to ani nebudu) psat ti PM, ze spolu s BANem jsem ti vzal i postavy, protoze na ne po tu dobu stejne nemas narok.
Tak jako tak, udelal jsem chybu, za coz se omlouvam. A faktem je, ze jsem si ani vcera vecer nevzpomnel, ze bych mel neco dat do poradku.
A stanovisko DM tymu se zduvodnenim bylo uvedeno ve starsim tematu. Ale ty si klidne tvrd, ze se tydny neceho marne dozadujes, kdyz to umyslne prehlizis a neprijimas.
Odesláno 24.03.2009 14:00
my hrajem NWN tys dostal na prdel,
na víc nemááááš
na nic nemááááš
proč? PROTOŽE SPARTA

Odesláno 24.03.2009 14:05
Odesláno 24.03.2009 15:03
1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních