Skočit na obsah

Fotka

Opravdové sbohem

• Zamčené téma Téma je zamčeno
89 odpovědí na toto téma

#1 *lízátko*

*lízátko*

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 145 Příspěvků:

Odesláno 20.03.2009 19:45

Tak tedy podruhé a nyní absolutně a jistě naposledy sbohem přátelé. Po dvoutýdením banu se vrátím a zjistím, že můj trest nezahrnoval jen ban ale výmaz postav protože na mém účtu to zeje prázdnotou. Pardón těm kterým jsem dlužil nějakej ten zla´ták a nejde to vrátit. Jinak DMka smekám :D dote´d ste mi nepověděli za co sem ban dostal a které pravidla jsem porušíl. Navíc neumíte ani říct, že mi smáznete postavy... Když už to mám tak A´t právem->polibte mi prdel. Omlouvám se, že sem sprostej ale tak nehorázně ste semnou vyjebali, že už to jinak nejde. Děkuji a sbohem. :closedeyes:
  • 0

#2 Sir Cervic

Sir Cervic

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 143 Příspěvků:

Odesláno 20.03.2009 19:51

Máš dost proč to neřešíš nějak v klidu :)
proč hned zuřit
?:) ti praskne cévka v mozku a co pak
  • 0

#3 Neileeen

Neileeen

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 168 Příspěvků:

Odesláno 20.03.2009 19:54

Máš dost proč to neřešíš nějak v klidu :)
proč hned zuřit
?:) ti praskne cévka v mozku a co pak

Zobrazit příspěvek

Vztek je nejlepší lék na nedostatek tlaku :) Čert vem kafe
  • 0

#4 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 20.03.2009 20:03

Najzabavnejsie bude, ak sa ted dozvieme, ze postavy boli len docasne presunute .. kedze len zabanovanie GP kleinta sa v minulosti neukazalo ako dostatocne :closedeyes:
  • 0

#5 Foisil

Foisil

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 143 Příspěvků:

Odesláno 20.03.2009 20:04

Nevim proc vse resis tak emotivne.
Nejprve bych napsal PM nejakemu DM proc, jestli to neni jen nejaka chyba a pak bych to rozmazaval na foru.
Chapu ze jsi nastvanej, to by byl kazdej, ale zkus to nejprve mirovou cestou. Ver mi ze to vetsinou zabira lepe.
Nadavat je lepsi tvari v tvar kde muzes zapojit mimiku :closedeyes: takto se to akorat vyspickuje a budou nasrani vsichni i kdyz se to treba stalo omylem.
  • 0

#6 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 23.03.2009 12:23

Najzabavnejsie bude, ak sa ted dozvieme, ze postavy boli len docasne presunute ..

Zobrazit příspěvek

Je to presne tak. Vzhledem k tomu, ze jsem poprve udeloval BAN ja, tak jsem k tomu take pristoupil jinym zpusobem a spolu se "zakazem pristupu" jsem zabavil i postavy. Nicmene jsem je zapomnel vratit se zrusenim na ucet.

PMku si Lizatko o zruseni BANu napises, ale zeptat se, co je s postavama uz je moc, ze? Protoze je mnohem lepsi si pod zaminkou zanadavat na DMka :closedeyes:
  • 0

#7 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 23.03.2009 12:44

cheche, tohle je doooost dobrej fórek!!! :closedeyes:
  • 0

#8 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 23.03.2009 13:06

Je to presne tak. Vzhledem k tomu, ze jsem poprve udeloval BAN ja, tak jsem k tomu take pristoupil jinym zpusobem a spolu se "zakazem pristupu" jsem zabavil i postavy. Nicmene jsem je zapomnel vratit se zrusenim na ucet.

PMku si Lizatko o zruseni BANu napises, ale zeptat se, co je s postavama uz je moc, ze? Protoze je mnohem lepsi si pod zaminkou zanadavat na DMka  :closedeyes:

Zobrazit příspěvek

Tak mu to tam vrať, nemám koho vraždit ve hře...
  • 0

#9 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 23.03.2009 13:09

Kazdopadne se obavam, ze ti je nikdo ted nevrati, ponevadz sme ted vsichni nekde v prdeli kam si nas poslal :]
  • 0

#10 Kerolus

Kerolus

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 160 Příspěvků:

Odesláno 23.03.2009 13:57

Páni to je diléma, lízatko se s prominutím chová jako křupan a hulvát a na druhou stranu, byť je to neomluvitelné, má trošku proč. Vždyť Ter mu vlastně taktně naznačil, že si za to může sám, že si o navrácení postav měl napsat aniž by věděl, že postavy byly přesunuty ... z popisu banu to rozhodně není patrno. A k tomu všemu si mistr Weksl a ostatní dle lízatkova přání zalezli do tamburýny aby mu udělali radost. Na čí stranu se přikloni he ... panna, orel, panna, orel ... moje polovina, tvoje polovina, moje polovina, tvoje polovina ... ty nevstupuješ do mého kruhu, ja nevstupuji do tvého ... :closedeyes:

Možná by pomohlo odbanovávat se stejnou precizností jako zabanovávat a bylo by. :tongue:
  • 0

#11 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 23.03.2009 14:09

Ja jsem jen taktne naznacil, ze jsem zapomnel, nic vic.

A ze nevedel, ze byly presunuty? Nevedel, stejne jako nevedel, ze byly smazany, na coz se nepravdive odkazuje a reaguje.
  • 0

#12 Kerolus

Kerolus

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 160 Příspěvků:

Odesláno 23.03.2009 14:26

Ja jsem jen taktne naznacil, ze jsem zapomnel, nic vic.

A ze nevedel, ze byly presunuty? Nevedel, stejne jako nevedel, ze byly smazany, na coz se nepravdive odkazuje a reaguje.

Zobrazit příspěvek

Tery, první odstavec s nadsázkou, až ten druhý s vážnějším podtextem, to jen aby bylo jasno jak na můj předchozí příspěvek nahlížet.
  • 0

#13 Neon

Neon

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1027 Příspěvků:

Odesláno 23.03.2009 18:20

:closedeyes: :laugh: :tongue:
  • 0

#14 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 23.03.2009 19:12

...Děkuji a sbohem.  :closedeyes:

Zobrazit příspěvek

ked musis, tak musis, pa paaaa
  • 0

#15 *lízátko*

*lízátko*

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 145 Příspěvků:

Odesláno 24.03.2009 11:10

Tery doted ste se nedokazaly vyzvejknout za co sem ban dostal, nehlede na to ze jsem ho dostal za nic. |jestli si chces hrat s mejma postavama hraj si. a Wexi sice ste nekde v prdeli kam sem vas poslal a diky bohu za to. Rekl jsem ze tam hrat nebudu nejsem jako vetsina co reknou ahoj a za tydeen jsou zpet seru na to chovate se tu jako prasata a ohanite se tu pseudomoci tak si jo strcte tam kde jak si rekl jste a treba se s ni udavte. Na NWN kaslu bohuzel uz ste mi hoznechutily az az. Preju spoustu dalsiho spravedliveho rozhodovani, ktere je vam tak blizke
  • 0

#16 *lízátko*

*lízátko*

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 145 Příspěvků:

Odesláno 24.03.2009 11:11

jinak papa Ayko
  • 0

#17 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 24.03.2009 11:21

No ptas se za cos banana dostal, ber to treba tak, zes ho dostal zadarmo :) A to se vyplati ne?

Jinak, mas jedinecnou prilezitost projevit trochu nadhledu a humoru a ty si ji nechas takhle ujit? Clovek ma z tebe malem pocit ze se kvuli dvema tydnum bez Demony zboril svet.
Zijes v blahobytu, neni ti kosa, kazdej den se naprasknes teply vecere, rano mas moznost dat si teplou sprchu, mas se, kurva, lip, jak 4/5 celyho lidstva a ty tu vyvadis jak kdyby ti brali slezinu. Fuj, ze se nestydis :)
  • 0

#18 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 24.03.2009 11:22

Co mne na tom všem těší? Že se jevíš tak jak jsem to očekával, že jsem Tě dobře odhadl.
No k tomu BANU, asi něco v pořádku nebylo, když si ho dostal, třeba chování, to jak si hrál, co já vím. Tady se musíš zamyslet i ty :closedeyes:
  • 0

#19 *lízátko*

*lízátko*

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 145 Příspěvků:

Odesláno 24.03.2009 11:31

No ptas se za cos banana dostal, ber to treba tak, zes ho dostal zadarmo :) A to se vyplati ne?

Jinak, mas jedinecnou prilezitost projevit trochu nadhledu a humoru a ty si ji nechas takhle ujit? Clovek ma z tebe malem pocit ze se kvuli dvema tydnum bez Demony zboril svet.
Zijes v blahobytu, neni ti kosa, kazdej den se naprasknes teply vecere, rano mas moznost dat si teplou sprchu, mas se, kurva, lip, jak 4/5 celyho lidstva a ty tu vyvadis jak kdyby ti brali slezinu. Fuj, ze se nestydis :)

Zobrazit příspěvek

Nechápu o čem to mluvíš 14dní sem nehrál a je mi to fuk jediný z čeho se bboří svět je to jak se tady chováte toť vše. Nejrozumnější vysvětlení mého banu co jsem zatím slyšel je, že jsem ho dostal zadarmo. Jinak teda když už DM umí dát ban a odstranit mi mi postavy z účtu měl by umět napsat alespoň PM. Toť vše jestli si myslíš že jste mi ublížily tím, že mi dáte na 14 dní ban tak je to chyba třeba mi ho dejte na měsíc třeba na dva já se nezbláznim už mi je to fuk. Vzhledem k tomu jak se na tý démoně chováte je hra tam spíš za trest takže díky bohu za ban a za všecko protože sem se na to alespoň vykašlal. A nevím co tu vsichni melou stálůe od nějakym nadhledu. Opravdu nevím proč bych měl mít pořád nadhled když se chováte s prominutím jak kurvy není na co nadhlížet. Tak nějak asi
  • 0

#20 *lízátko*

*lízátko*

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 145 Příspěvků:

Odesláno 24.03.2009 11:33

Co mne na tom všem těší? Že se jevíš tak jak jsem to očekával, že jsem Tě dobře odhadl.
No k tomu BANU, asi něco v pořádku nebylo, když si ho dostal, třeba chování, to jak si hrál, co já vím. Tady se musíš zamyslet i ty :closedeyes:

Zobrazit příspěvek

Zamyslel jsem se a opravdu nevidím nic za co bych měl dostat ban. Nevidím pravidla které jsem ůporušil a proto už se tu 3 týdny dožaduji odpovědi bohužel DM kteří umí bleskově banovat neumí odpovědět což je smutné...Jedinou odpověď napsal Deekin a to že ho mám zadarmo což je opravdu briskní odpověď
  • 0

#21 PUX5

PUX5

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 594 Příspěvků:

Odesláno 24.03.2009 11:42

Uff lízatko nebo teda gumáku, vážně se prosímtě zklidni.

Upřímně, jsi jak rozzuřený býk a před ním poletují lidí v rudém oblečení na krásné rovné ploše a ty beháš z jedné strany na druhou.

Dle mě jsi dostal BAN jen proto, aby si měl čas vychladnout a nechat ty rudě oblečené odběhnout a ty by ses zklidnil a myslel na nějaké rozumné věci. Ale ty ne, po 14 dnech přijdeš a funíš pořád stejně, ba dokonce i víc mi přijde. A pořád se necháváš vyprovokovat od jistých lidí. Stojí ti to za to?

Nadáváš a urážíš, nic proti, ale ted se chováš jak jistí lidi, co tohle dělali tobě.

Popravdě měl jsi udělat to, co jsem ti radil před 14 dny, vypnout, jít si zahrát něco jiné a nebo se věnovat lepším činnostem (jistě se nějaké najdou), pak si založit nový účet na GP, nový účet u bioware na NWN a jít znovu do hry s jiným jménem a jinou postavou. A věř, že lidi se k neznámému člověku chovají většinou pěkně, také samozřejmě záleží jak se chováš ty. Možná by ses za jistý čas, mlátil do hlavy, že se zde chováš...víš jak co.
  • 0

#22 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 24.03.2009 11:45

Jedinou odpověď napsal Deekin a to že ho mám zadarmo což je opravdu briskní odpověď

Zobrazit příspěvek

Deekin je exDM, co tu nema zadnou funkci a z WoWka sem chodi jen tu a tam spamovat pro radost, takze moji odpoved prosim nezamenuj s oficialnim vyjadrenim DMs :)

Jinac, v Prohrescich to oduvodneni mas, osobne se mi zda dostatecny :)
  • 0

#23 Aren

Aren

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 417 Příspěvků:

Odesláno 24.03.2009 11:47

Sparhawku přitlačte na tu botu, ten hmyz ještě klepe nožičkama!
  • 0

#24 PUX5

PUX5

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 594 Příspěvků:

Odesláno 24.03.2009 11:48

Sparhawku přitlačte na tu botu, ten hmyz ještě klepe nožičkama!

Zobrazit příspěvek

Hehe a to je přesně o čem mluvím nebo teda píšu *mrkne na pána v rudém* :closedeyes:
  • 0

#25 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 24.03.2009 12:40

Jinak teda když už DM umí dát ban a odstranit mi mi postavy z účtu měl by umět napsat alespoň PM.

Zobrazit příspěvek

PM? Kdy a o cem? Mel jsem ti pripsat do P.S., ze jsem bohuzel zapomnel vratit odsunute postavy, kdyz jsem ti psal, ze mas BAN zruseny? No, to by bylo prima, mozna by me to tak trklo a vzpomnel bych si, ze ti tam mam jeste ty postavy nahrat.

Nejsem povinen (a delat to ani nebudu) psat ti PM, ze spolu s BANem jsem ti vzal i postavy, protoze na ne po tu dobu stejne nemas narok.

Tak jako tak, udelal jsem chybu, za coz se omlouvam. A faktem je, ze jsem si ani vcera vecer nevzpomnel, ze bych mel neco dat do poradku.

A stanovisko DM tymu se zduvodnenim bylo uvedeno ve starsim tematu. Ale ty si klidne tvrd, ze se tydny neceho marne dozadujes, kdyz to umyslne prehlizis a neprijimas.
  • 0

#26 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 24.03.2009 14:00

chudááčku náš copak děláááš,
my hrajem NWN tys dostal na prdel,
na víc nemááááš
na nic nemááááš

proč? PROTOŽE SPARTA :closedeyes:
  • 0

#27 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 24.03.2009 14:05

ježišmarja vratte mu postavy, tenhle topic smažte a bude klid
  • 0

#28 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 24.03.2009 14:14

chudááčku náš copak děláááš,
my hrajem NWN tys dostal na prdel,
na víc nemááááš
na nic nemááááš
proč? PROTOŽE SPARTA :closedeyes:

Zobrazit příspěvek

Sparťane, měl by jsi si ten kompjůter zaheslovat, sleduju, že na tvého malého a roztomilého potomka už lezou roupy a přispívá na forum pod tvým jménem :ermm:
  • 0

#29 Neon

Neon

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1027 Příspěvků:

Odesláno 24.03.2009 14:14

ježišmarja vratte mu postavy, tenhle topic smažte a bude klid

Zobrazit příspěvek

Je rozumější a zábavnější než všechny tvé :closedeyes:
  • 0

#30 *lízátko*

*lízátko*

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 145 Příspěvků:

Odesláno 24.03.2009 15:03

Sparto skoro vtip pracuj na tom. Jinak postavy zpět nechci klidně smazat nevrátim se tam, protože se tam pěstuje demence a protekce a blabla stejně ať napíšu cokoliv ty spameři tady budou mlít nesmysli jako mají ve zvyku. Za mě Dmkám palec zvláště některým některým bohužel né protože jsou normální... Jinak ti kteří semnou hráli si to užily a dementi jako sparta a podobní holt budou spamovat na věky takže aloha gumy já si odcházím hrát s lidmi co mají mozek.
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních