Zjišťování povolání
Odesláno 08.03.2009 11:39
Odesláno 08.03.2009 11:43
No tak ja doufam, ze teda hrajes timto stylem uz ted, kdyz se ho snazit vnutit ostatnim a chodis zasadne ocistcem a oziveni se nedozadujes ...
Většinou nelezu tam, kde vím že mi akutně hroží smrt, a jestli ano, tak tam jdu s klerikem, kterého se znažim hlavně chránit. Tím pádem je semnou v partě a ve stejné lokaci.
A máš naprostou pravdu, způsobem /p, /tp sem o res nikomu nepsal už rozhodně víc než rok a půl.
Odesláno 08.03.2009 11:44
Mno v tomhle si ti dovolím oponovat..pokud to vemeš RP ...ano vím sme relax,ale sou tací co se řídí téměř striktně RP....tak tedy vemu jako příklad třeba trpaslíka...jak známo trpaslíci mají jiného boha a mě tedy přijde poněkud nelogické,aby uctívaly Oliose a totéž třeba ďábel nebo i druid...takže ta víra je prostě některým postavám tak nějak zapovězena ať už proto,že mají jiného boha nebo je chrám třeba odpuzuje z nějakého důvodu.Hlavní problém asi bude v tom že vetšina lidí si ze smrti nedelá vůbec nic. Podle mě je potřeba nějak zdůraznit, že umírat každou chvilku prostě není úplně normální, a nějaká újma by byla na místě. Spousta nových hráčů ani neví, proč by se třeba měli modlit. A pokud se modlíš, tak na 30 lvl zaplatíš za očistec cca. 3k exp. To mi teda vůbec nepřipadá jako přehnané, nehledě na to, že je veklápravděpodobnost že tě zvedne Olios uplně bez ztráty.
Za někreré přestupky proti pravidlům se tady mažou postavy, a tohle se snad ještě podporuje.
Pokud někdo přestane hrát, protože se mu tady stíží porušováni pravidel........tak k tomu nemám co dodat......
Odesláno 08.03.2009 11:45
Jestlize k porusovani pravidla 4.4 dochazi cca 20x denne po dobu minimalne 4 let, predstavuje to cca 673 300 poruseni onoho pravidla a 0 trestu za jeho poruseni - Takze ANO, podle me je to ipso facto povolene.
..............................*veliký potlesk*..............................
Odesláno 08.03.2009 11:47
Mno v tomhle si ti dovolím oponovat..pokud to vemeš RP ...ano vím sme relax,ale sou tací co se řídí téměř striktně RP....tak tedy vemu jako příklad třeba trpaslíka...jak známo trpaslíci mají jiného boha a mě tedy přijde poněkud nelogické,aby uctívaly Oliose a totéž třeba ďábel nebo i druid...takže ta víra je prostě některým postavám tak nějak zapovězena ať už proto,že mají jiného boha nebo je chrám třeba odpuzuje z nějakého důvodu.
Ano, maš jistě pravdu, já měl ale hlavně na mysli hráče, co sice možná ví, že tam chrám je, ale neví na co........třeba taky proto se jim zdají postihy za ošistec veliké.
Odesláno 08.03.2009 11:52
Odesláno 08.03.2009 11:55
Odesláno 08.03.2009 12:13
No to je zial ale chyba v samotnych klerikoch, ktori su prilis ochotni a hraci to zneuzivaju. Nechapem ako chces toto riesit blokovanim zoznamu postav pri logine, kedze je len otazka casu, kym sa zisti kto je klerik ...90% postav bezpochyby umírá jen proto, že nemají strach ze smrti.
Odesláno 08.03.2009 12:15
A za další, proč psat /t???
Navic jmena jsou tady někdy složitá.Založim si jinou postavičku a tou budu schanět pomoc.Klidně i Rp aby mi nikdo nemohl nic vyčitat.Otravovanej budeš stejně.
Ja si myslím,že lide co se bojí smrti,tak opatrně hrajou už ted.Nepotřebujou k tomu toto omezení.A ti co se ji nebojí,těm to neotrávíš natolik,aby je to odradilo od hazardovani.To musime mi KLERICI..:D.
Odesláno 08.03.2009 12:24

Jinak je pravda že klerici sou v tomhle směru hodně tvátní.....možná by pomohl i nějaký drobný postih pro resijícího klerika. Např. -500 exp.....určitě by to udělalo své.
Odesláno 08.03.2009 12:55
Jinak je pravda že klerici sou v tomhle směru hodně tvátní.....možná by pomohl i nějaký drobný postih pro resijícího klerika. Např. -500 exp.....určitě by to udělalo své.

Pockejme co na to reknou tvurci modulu.
#74 Host_Ariadna_*
Odesláno 08.03.2009 13:52

Odesláno 08.03.2009 14:03
- Když někdo tu přestal hrát k vůli omezení pár truhel v DZ (myslíš jako sebe?) tak to je možná snad jedině dobře...mimochodem už tak hodne lidi odeslo hlavně kvuli dz;) a komupak se chces lezt ocistcem když neví kdo je kler a kdo ne fakt by to asik nicemu neprospelo a jen nasralo lidi co maj ve zvyku chcípat a neznaj moc kleriky...

- Lidi maj znát své síly a neumírat 10x za den a nezneužívat ressy...šak vo co de, když umřu zavolám si klerika, von někdo dojde
1.) čoveče nevím, nikomu koho neznám sem nikdy neteléval s otázkama jaký je level, esli nejde expit, atd... Radši sem si šel někde sám, demona je malá, máš velko pravděpodobnost že na někoho narazíš.... A na klientu když sem hledal parťáky, často ti někdo odpověví, že jde tam a tam, že se mám přidat.- Například pro zachování výpisu mohou být tyto:
1) Snadnější hledání party - názory ohledně klientu neberu, protože lidi ve hře mu většinou nevěnujou pozornost. A RP forma? Nenechte se vysmát, opravdu si myslíte, že někdo bude sám (například s lučištníkem do party nebo začínajícím kouzelníkem) běhat do dungeonech a doufat, že náhodou narazí na partu, která bude shodou okolností podobného levelu?
3) Snadnější shánění kleriků - jestli si myslíte, že touhle změnou by vás přestali obtěžovat tazatelé o res, jste na omylu....
3) je mi fuk ze mi nekdo napíšee o ress, buť ho ignoruju, nebo mu odpovím že není čas, nebo pro něj zajdu když mám chuť, no ne?
Ha, dobrý nápad, ale klidně i víc. Aspoň klerici nebudou běhat ke každýmu ňoumovi na 5 lvl co se dožaduje ressuJinak je pravda že klerici sou v tomhle směru hodně tvátní.....možná by pomohl i nějaký drobný postih pro resijícího klerika. Např. -500 exp.....určitě by to udělalo své.

Odesláno 08.03.2009 14:47
ke klasickym zelenym otazkam "pudes me zvednout" a me oblibene "pudem expit?" pribudou dalsi komunikacni prostredky jako "ses klerik?" či "jakej seš level?"
ja jsem pro, zrusit vypis, at me otravuji jeste vice otazkami a jeste blbejsimi otazkami nez doposud
ostatne, ja diky tomu ze si zjistim kdo ve hre je, tak nikoho zelenyma otazkama prudit nemusim, ale v momente kdy tu thale moznost nebude tak s tim chca nechca taky zacnu *jetel*
Odesláno 08.03.2009 14:51
ano takováto uprava by zcela jiste byla ku prospechu, hlavne v komnikacni rovine mezi hraci
ke klasickym zelenym otazkam "pudes me zvednout" a me oblibene "pudem expit?" pribudou dalsi komunikacni prostredky jako "ses klerik?" či "jakej seš level?"
ja jsem pro, zrusit vypis, at me otravuji jeste vice otazkami a jeste blbejsimi otazkami nez doposud
ostatne, ja diky tomu ze si zjistim kdo ve hre je, tak nikoho zelenyma otazkama prudit nemusim, ale v momente kdy tu thale moznost nebude tak s tim chca nechca taky zacnu *jetel*

Odesláno 08.03.2009 14:54
1.) čoveče nevím, nikomu koho neznám sem nikdy neteléval s otázkama jaký je level, esli nejde expit, atd... Radši sem si šel někde sám, demona je malá, máš velko pravděpodobnost že na někoho narazíš.... A na klientu když sem hledal parťáky, často ti někdo odpověví, že jde tam a tam, že se mám přidat.
Já taky ne, ale vždycky se najde nějaká opička, která do toho půjde

Odesláno 08.03.2009 15:05
Tobě se to, Forsaku, mluví o respektu ze smrti, když hraješ za ty svoje nesmrtelné buildy a všechny je máš na 30 levlu s takovým množstvím expů navrch, že si tím očistcem jistě prolezeš bez mrknutí oka. Zkus si založit novou postavičku, nějakého exota, a expit z pátého na šestý level přes dva týdny. Mi se tohle podařilo s mojí první postavičkou a věř mi nebo ne, zase taková extra zábava to není.
Razzkar De Ragfarraz...15 lvl
Postava stará asi 2 měsíce a vím, že to jde i bez zbytečných resů (pravda asi 5x mě zvedali) A rozhodně bez výpisu kdo je jaký lvl.
1-3 lvl krypta....potkavas stejne lvl
3-5 lvl kostnice.....potkavas stejne lvl, případně vyšší. ale to zjistíš záhy
5-8 lvl orci.....zase potkavaš lidi do party
8-15 lvl krysaci....a veř mi že 30 lvl tam nenajdeš
Opravdu nechápu lidi co neví, kde sehnat partu na trénování.
Odesláno 08.03.2009 15:11
Odesláno 08.03.2009 15:12
tak zrovna mě vyhnalo uplně neco jineho že už demonka nema co nabídnout krom sezeni na trhu a kecani nebo behani dvou dungu do bezvedomí ej vlastne už jednoho a žadne změny ktere by hračui uvítali jen a jen omezení- Když někdo tu přestal hrát k vůli omezení pár truhel v DZ (myslíš jako sebe?) tak to je možná snad jedině dobře
![]()
![]()
takže myslel sem jine lidi než sebe zajiste si vzpomenes kdo ze starsích loteru vymizel
Odesláno 08.03.2009 15:16
tak zrovna mě vyhnalo uplně neco jineho že už demonka nema co nabídnout krom sezeni na trhu a kecani nebo behani dvou dungu do bezvedomí ej vlastne už jednoho a žadne změny ktere by hračui uvítali jen a jen omezení
takže myslel sem jine lidi než sebe zajiste si vzpomenes kdo ze starsích loteru vymizel
Nevím proč tobě a dalším vadí tak moc, že si nemůžou solovat DZ nebo teda že si tam tak moc už nevydělají.....a jo vlastně vy jste ztratili místo, kde jste si mohli zvyšovat vlastní EGO

Odesláno 08.03.2009 15:30
Nevim teď jak, nebo co špatně....tak každý má určitě svůj vlastní systém.
Ale fakt je ten, že dungů tady moc není, a spíš než kde někoho najít se potýkáš s problémem aby na tebe vubec nějaká potvora zbyla
no do lvlu 15 tenhel propblém orpavdu není
kostnice 1-3 patro(klouby do 4 lvlu)
krypta 1-2
skřetvědi od 4,5 lvlu v přemene
kanalizace od 4-6 lvlu(netepjři, lidojedi,salek..stejně tak skřeti první patro
skřeti druhý patro
orkové
krysodlaci od 9tky
K3 jednoznačně
nevim asi sem ještě neco vynechal..samo záleží an systemu a taky na tom co jedeš :)
v partě je to brnkačka a dokonce až moc rychlá s momentálním přístupem k levné výbavě
Edit: trolové,lizardi
Odesláno 08.03.2009 17:10
Tak to tady nějak nerozmazávejte, problém bude asi u těch co si "neumí udělat pořádek"

Teď když už s klerikem skoro nehraju mi nikdo ani nepíše o ressy, páč jako přelogovávat na klera se mi většinou nechce...
Pokud prostě klerici budou ochotně běhat za každým ressem jak si kdo pískne, tak ať se pak nediví že na ně pískaj furt

Jo, a nějak nevím proč se tenhle pokec ztočil k debatě ressování... původní myšlenka bych řekl že byla jinde...
Odesláno 08.03.2009 20:21
Tak tak pravdu díš cigáne...mám kleriky a taky sem do zblbnutí běhala po ressech,ale ono to časem vážně omrzí a proto teď mám zlou kleričku a ta po ressech nechodí.Já vás nechápu co máte za problém s tellama, když mi někdo napsal o ress, nebo o cokoli, tak buť odpovím a mám ho zkrku hned, nebo neodpovídám, a pak je jasné že za chvíli se mě zeptá zas, páč neví jestli sem jeho dotaz jen nepřehlídl :)
Tak to tady nějak nerozmazávejte, problém bude asi u těch co si "neumí udělat pořádek"![]()
Teď když už s klerikem skoro nehraju mi nikdo ani nepíše o ressy, páč jako přelogovávat na klera se mi většinou nechce...
Pokud prostě klerici budou ochotně běhat za každým ressem jak si kdo pískne, tak ať se pak nediví že na ně pískaj furt![]()
Jo, a nějak nevím proč se tenhle pokec ztočil k debatě ressování... původní myšlenka bych řekl že byla jinde...

1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních