Zjišťování povolání
Odesláno 07.03.2009 13:59
Nevím, proč by měl mít každý přístup k tomu, zjsistit si jaký jsem level, natož přesně jaké povolání. Je naprosto zoufalé sledovat, jak někdo v potu tváře vytvoří nějaký build co za něco stojí, a během týdne tady takových běhá dalších 14.
Bude li to možné, myslím že zrušení přístupu k těmto informacím bude docela přínosem.
Odesláno 07.03.2009 14:03

Odesláno 07.03.2009 14:25
#4 Host_Ariadna_*
Odesláno 07.03.2009 15:18
Nevím, proč by měl mít každý přístup k tomu, zjsistit si jaký jsem level, natož přesně jaké povolání. Je naprosto zoufalé sledovat, jak někdo v potu tváře vytvoří nějaký build co za něco stojí,

Kdybyste radsi misto hyper super dupr solo buildu staveli postavy do druziny, tohle byste v zivote nenapsali.
Me osobne je to fuk, co mate kdo za uzasny vytvor, stejne to sestavim lip sama, zajima me jedine celkovy lvl, diky kteremu hned vim, s kym muzu jit do druziny a nemusim obtellovavat vsechny.
Slo by tuhle myslenku nejak vic rozepsat ? Prinosem k cemu ? To me moc zajima.Bude li to možné, myslím že zrušení přístupu k těmto informacím bude docela přínosem.
Odesláno 07.03.2009 15:19
myslim si ze to neni mozne. Takhle je uz totiz vydana hra. A docela pochybuju ze to pujde zmenit. Jinak by se to dle meho nazoru uz davno udelalo, at treba nekteri podvodnici nepoznaji kdy je DM Online ve hre.
Odesláno 07.03.2009 15:33
Odesláno 07.03.2009 15:33
Odesláno 07.03.2009 16:13
Přesně souhlas.Člověk pak dvakrát přemýšlí než někoho vyprovokuje k boji. Kdo vypadá jako chudák, může být arcimág a naopak, honosný paša jen třesoucí se obchodník.
Já bych byl taky pro, je podle mě celkem fuk že se kopírujou buildy, vono toho už nic moc nového nevymylíš, ale z tohoto důvodu že by nebylo poznat jestli si 30 level nebo něco menšího, jestli si slabý mnich nebo silny hranda...

Odesláno 07.03.2009 16:20
Odesláno 07.03.2009 16:29

Odesláno 07.03.2009 16:32
No maj se domluvit na klientu kdo s kým kam expit, nemám rád když mi někdo cizí píše jestli bych někam nešel...nevidím důvod někoho ve hře otravovat.Me osobne je to fuk, co mate kdo za uzasny vytvor, stejne to sestavim lip sama, zajima me jedine celkovy lvl, diky kteremu hned vim, s kym muzu jit do druziny a nemusim obtellovavat vsechny.
Odesláno 07.03.2009 16:36

Cim vic toho jeden nevi, tim vetsi ma zabavu

Edit: A k tem druzinam, Nejlepsi nabor je RP nabor, ani klient neni to prave ..

Odesláno 07.03.2009 16:39
Odesláno 07.03.2009 16:41
"kdo je 20lvl?"
"A je tu někdo kolem 15?"
"lowlvlici, kolem 5?"
nevím nevím no, jestli je zábavne ve hře se někoho vyptávat, jak na tom je a jestli by někam nezašel. Myslím RP formou.
Než kdesi cosi, tak uběhne pár hodin a má prd.
#16 Host_Ariadna_*
Odesláno 07.03.2009 16:55
No maj se domluvit na klientu kdo s kým kam expit, nemám rád když mi někdo cizí píše jestli bych někam nešel...nevidím důvod někoho ve hře otravovat.
Lidi, co kecaji na klientu jsou lidi, kterym se moc hrat nechce a do hry v nejblizsi dobe nepujdou. Lidi, co hraji ve hre, klienta moc nesleduji.
Co se tyce erpee shaneni party .... kolikpak jedincu, kteri to tu prosazuji, to sami tak delaji ?
Btw na tohle dojelo uz hodne NWN svetu. Vzdycky se najde hrstka jedincu, kteri pod zastitou "lepsiho erpe" se snazi prosadit nejaky omezujici/pro postavy zneprijemnujici navrh. Kdyz se to pak prosadi, vetsina lidi prestane hrat a nakonec i sami navrhovatele (pokud teda hrali aspon v dobe podavani navrhu).
Odesláno 07.03.2009 16:55

Odesláno 07.03.2009 16:57
Na vypis povolani sa do urcitej miery da pozerat aj ako na "pozadie" postavy, ktore je asi dost dolezite pri tvorbe pribehu alebo RP hranie. To ze by to zdramatizovalo prepady a podobne je zrejme, ale z vlastnych skusenosti by si mal vediet, ze na Demone obet prepadu zasadne utoci na utocnikov, aj ked maju plno imunit a max level :)Tohle maj na Thalii a podle mě by to bylo taky jedině k dobru. Člověk pak dvakrát přemýšlí než někoho vyprovokuje k boji. Kdo vypadá jako chudák, může být arcimág a naopak, honosný paša jen třesoucí se obchodník.
Odesláno 07.03.2009 17:05
Pokud si se svou postavou uděláš přátele, tak maš jistě zhruba přehled, laký maji lvl, případně se stejně sejdete v nejakém dungu...
PS: Jinak Ariadno tvá reakce mi skoro připadá jako "Nakopnutá husa vždycky zakejhá"
Odesláno 07.03.2009 17:12
Na vypis povolani sa do urcitej miery da pozerat aj ako na "pozadie" postavy, ktore je asi dost dolezite pri tvorbe pribehu alebo RP hranie. To ze by to zdramatizovalo prepady a podobne je zrejme, ale z vlastnych skusenosti by si mal vediet, ze na Demone obet prepadu zasadne utoci na utocnikov, aj ked maju plno imunit a max level :)
Nejsem si jistej jestli chápu to s tím pozadím postavy :). Souhlasim, pokud to znamená, že pokud má někdo pladin, klerik, mnich měla by to být psotavička asi ne s kudlou v botě, druhou za opaskem, třema vrhacíma v plášti :)... ale k čemu by to měl vidět někdo další? :)
Odesláno 07.03.2009 17:13
Své povolání taky na čele nikdo napsané nemá a funguje to....
*svůj craft.
Odesláno 07.03.2009 17:32
No myslel som to tak, ze o postave by si mal asi vediet viac ako len to, co sa dozvies z vzajomneho dialogu. Je to aj z dovodu, ze v hre sa viacmenej neda nic zistit bez konkretnych otazok (vek, sila, kvalita oblecenia, vybava) a pritom ide o veci, ktore mozu byt dost podstatne pre vytvorenie si obrazu.Nejsem si jistej jestli chápu to s tím pozadím postavy :). Souhlasim, pokud to znamená, že pokud má někdo pladin, klerik, mnich měla by to být psotavička asi ne s kudlou v botě, druhou za opaskem, třema vrhacíma v plášti :)... ale k čemu by to měl vidět někdo další? :)
Pochopitelne na toto netreba vidiet kolko ma z akeho povolania, ale urcite to prispeje k celkovemu obrazu o postave. Obavam sa vsak, ze v momente, ako by stratili hraci moznost vidiet povolania, oddelili by RP hranie od buildu postavy. Kazdopadne tento topic ale vznikol zjavne kvoli PG dovodom, takze radsej to asi necham tak

Odesláno 07.03.2009 18:02

Odesláno 07.03.2009 18:05
Ehm promiň,ale proč bys to měl vědět?Jinak pokud to dobře chápu tak je to myšleno takle....místo,aby tam bylo 18druid 10CoT 2 mnich bylo by tam jen úroveň 30 ....dle mě na expení info dostačující na rozehrání rp lákání do party ne?No myslel som to tak, ze o postave by si mal asi vediet viac ako len to, co sa dozvies z vzajomneho dialogu. Je to aj z dovodu, ze v hre sa viacmenej neda nic zistit bez konkretnych otazok (vek, sila, kvalita oblecenia, vybava) a pritom ide o veci, ktore mozu byt dost podstatne pre vytvorenie si obrazu.
Pochopitelne na toto netreba vidiet kolko ma z akeho povolania, ale urcite to prispeje k celkovemu obrazu o postave. Obavam sa vsak, ze v momente, ako by stratili hraci moznost vidiet povolania, oddelili by RP hranie od buildu postavy. Kazdopadne tento topic ale vznikol zjavne kvoli PG dovodom, takze radsej to asi necham tak

Odesláno 07.03.2009 18:15
Kdyz by ses logoval tak bys vlastne ve vypisu hracu nevidel nic. Docela prakticke viz EQ.

Odesláno 07.03.2009 18:16
No tak ja nie zom zrovna ten, co pri kazdom lognuti studuje buildy, takze by som to asi prezil.Ehm promiň,ale proč bys to měl vědět?Jinak pokud to dobře chápu tak je to myšleno takle....místo,aby tam bylo 18druid 10CoT 2 mnich bylo by tam jen úroveň 30 ....dle mě na expení info dostačující na rozehrání rp lákání do party ne?
Kazdopadne ak by tam povedzme bol level postavy, tak si neviem predstavit ziadne klady, pre ktore by mala byt realizovana tato uprava. Takato uprava by z mojoho pohladu bola len vopruzom pre vela hracov, kvoli par takym, co neznesu, ze ma niekto rovnaky build, alebo nedajboze ho este vylepsil :)
Keby sa to malo upravovat, tak skor by som zobral upravu, po ktorej by bolo vidiet povolania, ale nie levely.
Odesláno 07.03.2009 18:26
Já jsem pro. (Bez jakéhokoli zobrazování levelu)
#28 Host_Ariadna_*
Odesláno 07.03.2009 18:29
Ono takovéto dotazy na klientu už stejně padají a připadá mi to pořád lepší, než když mě někdo cizí ve hře teluje jestli někam nezajdem......
Pokud si se svou postavou uděláš přátele, tak maš jistě zhruba přehled, laký maji lvl, případně se stejně sejdete v nejakém dungu...
PS: Jinak Ariadno tvá reakce mi skoro připadá jako "Nakopnutá husa vždycky zakejhá"
Ano, takoveto dotazy na klientu padaji, ale zridkakdy dojde k odezve. Vetsinou se to dela tak, ze ve vypisu hracu najdes postavy, ktere maji +-1 lvl jak ty a posles jim tell.
A co se tyce toho: "Nakopnutá husa vždycky zakejhá", lze to s uspechem aplikovat i obracene. Zas ma nekdo zaludecni vredy, ze nejaky newbik neznaly mechaniky vytvoril postavu podobnou te jeho, vid ? Zavist a neprejicnost nejsou pekne vlastnosti, vis ?

Odesláno 07.03.2009 18:29
Lognu klerika a do 10 minut mam 3 žádosti o res. a kolikrát i dost rozkazujícím tónem, od někoho, koho vůbec neznám. To mi celkem nepřipadá jako pohodový relax u NWN. Ty možná takove problémy neřešíš.
Odesláno 07.03.2009 18:44
Ale asi se jen potřebuješ zvyditelnit rejpavým komentářem.....tak prosím, dotoho.
A řekl bych že naprosto přesně víš, o čem mluvíš.....protože za poslední rok sem tě viděl ve hře asi 15....
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních