Skočit na obsah

Fotka

zabili mne bez nepratelstvi a ne RP

• Zamčené téma Téma je zamčeno
90 odpovědí na toto téma

#61 Krump

Krump

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 519 Příspěvků:

Odesláno 24.02.2009 17:29

No,když mě ve hře mozek upozornil,že jsem prý slavný a jsem na foru,nevěřil jsem mu..hehe.Ja na forum nechodím,protože jsem ho znal jak svý boty a i ted,po navštěvě za hodně dlouhou dobu,mě opět nezklamalo.Je to pořad stejnej ,no nebudu sprostej..:D.
Takže,ano zabil jsem ho,bez RP i bez odporu.Proč?Mno protože tohle neni RP servr,takže něco jako ooc a nebo Rp hlášky jsou tady bezpředmětné.RP je pouze doporučené.Neniliž pravda????
Jinak ma motivace je vcelku pochopitelná.Okradli mě a ani se v tom *ooc* nezeptali zda nepotřubuju klerika.Spíš se posmivali jak jsou dnes bohaté mrtvolky.Byl jsem frustrovan,tak abych v tom nebyl sam,frustrovla jsem i je..hehehe.Mimochodem,Artas to ma už za sebou,ten šel přes očistec jako jsem musel ja a i něco pustil ze sve portmonky..:D.Mezi nami již neni nepřatelství,alespon tedy z me strany.Lindu a grimwjoua to ještě čeká..jestli se teda ty poserky za ty postavy vubec někdy připojí...:D.
Jo a zmiňovaná pravidla na demoně a jejich dodržování?Tak na to mam svůj nazor..:-)Lanii znam osobně a v podstatě jsme si to řikali jak to chodilo a určo ještě chodí.Chuaneta,bývalé Dm,jeho brácha,mi dodnes leží v žaludku..:D.Uplně ted vidím reakce některých lidí,co vystrčej hlavu z pozadí chuanety a začnou řvát,že nenechaji urážet člověka co tady pro tenhle modul tolik udělal.Tak VY dotyční mi můžete víte co..:D.Chuaneta ho leda *dodělal*a v jeho šlépějích se dal pokračuje..Přeji hezký den...:-)

Zobrazit příspěvek

:tongue: :tongue: Tady myslím jistě vidíme tvojí větu, že nechceš po někom ress... :closedeyes: :laugh:
  • 0

#62 Ocelov

Ocelov

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 385 Příspěvků:

Odesláno 24.02.2009 17:39

Se mi ten panáček zdál ňákej povědomej Klikni TU
:closedeyes:
  • 0

#63 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 24.02.2009 17:42

Heezký no není to zajímavé jak se člověk mění?:D
  • 0

#64 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 24.02.2009 17:44

Dovol, jaký reagujete?! To byl poctivej pokus o staré dobré, poslední slovo!

Zobrazit příspěvek

poslední slovo musíš praktikovat společně se zamčením topicu, jinak tutově poslední nebude
  • 0

#65 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 24.02.2009 17:47

poslední slovo musíš praktikovat společně se zamčením topicu, jinak tutově poslední nebude

Zobrazit příspěvek

Souhlasím :closedeyes: a teď ho mám já! :tongue:
  • 0

#66 DFDark

DFDark

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 874 Příspěvků:

Odesláno 24.02.2009 17:52

Mno abych se taky vyjadril, doporucim ti zapomenout na Demonu a soustredit radeji svou pozornost na PvP servery(viz treba PvP arena, Antiworld apod.)
Dale, Nevim sice jak si to kdo predstavuje, ale ja si terminem "Doporucene RP" predstavuju to, ze kdyz nechci hrat RP, tak akorat sem vicemene ticho a hlavne se nesnazim kazit hru ostatnim v tvem okoli. Mozna by taky stalo za to aby sis procetl cos sam napsal, a zkusil se nad tim zamyslet.

zbývá ještě Linda a Grimwjou..doufam že si tady taky budou stěžovat.

Zobrazit příspěvek

Tak Grimmjowu tu beha po demone vic. Nicmene jeden z nich je muj a vzhledem k tomu ze v posledni dobe sem tu s timhle jmenem nikoho nevidel, budu predpokladat ze jde o me.

1) Jestli si myslis ze jsem nebyl s Grimmjowem ve hre jenom pro to ze bych se te bal, tak to ses na velkem omylu
2) Nevim proc bych si mel stezovat, teda leda tak na tvoje chovani, ale to uz tu vse bylo receno a ja nemam v umyslu opisovat veci, ktere uz napsal nekdo predemnou.
3) Nevim proc bych se mel bat s Grimmjowem do hry. Grimmjow do hry chodi, akorat na nem nejsem porad.

Edit:
Aelipse: uz nemas :closedeyes:
  • 0

#67 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 24.02.2009 18:41

To s tou opici a klackem je urrcite z nejaky chytry duchovne povznasejici knizky :) Takovy by se nemely davat cist lidem co je dusevne neunesou a vezmou si z nich maximalne pozu :)
  • 0

#68 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 25.02.2009 00:49

8.2. Hráč je povinen chovat se v každé situaci eticky a dle morálního kodexu

Už jen tohle porušuješ podle toho co píšeš. Jinak pkdyž furt omíláš dokola to jak je to tu strašně na nic a jak se ti tu nelíbí dám ti jednoduchou radu NEHRAJ TU. Nikdo tě tu nedrží a pokud odmítáš akceptovat pravidla tak tu asi dlouho nezůstaneš. Jinak oháníš se tím že to není RP server a to je chyba protože démona je RP server sice jen relax žádné HCRP ale i tak.

Zobrazit příspěvek

A že tohle zrovna říkáš ty co? :closedeyes: "eticky a dle morálního kodexu" to znamená něco jako udržet si nervy na uzdě pokad to dobře chápu a nezačít nadávat jak dlaždič ne? :tongue:
  • 0

#69 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 25.02.2009 00:54

souhlasim, zabte toho zlatnika. :closedeyes:
  • 0

#70 *lízátko*

*lízátko*

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 145 Příspěvků:

Odesláno 25.02.2009 11:35

No tak podle toho co tu je za ty starý odkazy se dotyčnej chová přesně na opak, opírá se o RP hru a stěžuje si na ooc :) Fakt sranda
  • 0

#71 mrakomor32

mrakomor32

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 24 Příspěvků:

Odesláno 25.02.2009 16:03

HEHEHEHEHEHEHE...no,všechno beru v potaz,všechno co jste tady napsali jsem pečlivě zvážil a vyšlo mi z toho...:SERU NA VAS..hehehehehhehe...V podstatě na úroven Deekina a jeho mentální úrovně se fakt nesnížím,pardon nepovýším..(ironie)-vysvětlení pro tupé...:-)))))))))))
Jinak,na pravopis se vykašlete...Serte na city,hlavní jsou pocity...hehehehehe
Tak zase někdy..papa :tongue:
P.S.Ted mě napadlo Deekine,nedaval jsi ty,ten megahnuj,co zbyl z demony po upravách dohromady s Chuanetou????..Ptám se jen pro zajímavost,přece je to už nějakej pátek.. :closedeyes:
  • 0

#72 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 25.02.2009 16:11

Panebože, ale tohle je teda fakt superdemence !!! :laugh: :tongue: :closedeyes:
  • 0

#73 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 25.02.2009 16:41

HEHEHEHEHEHEHE...no,všechno beru v potaz,všechno co jste tady napsali jsem pečlivě zvážil a vyšlo mi z toho...:SERU NA VAS..hehehehehhehe...V podstatě na úroven Deekina a jeho mentální úrovně se fakt nesnížím,pardon nepovýším..(ironie)-vysvětlení pro tupé...:-)))))))))))
Jinak,na pravopis se vykašlete...Serte na city,hlavní jsou pocity...hehehehehe
Tak zase někdy..papa :tongue:
P.S.Ted mě napadlo Deekine,nedaval jsi ty,ten megahnuj,co zbyl z demony po upravách dohromady s Chuanetou????..Ptám se jen pro zajímavost,přece je to už nějakej pátek.. :closedeyes:

Zobrazit příspěvek

Už má Ban ?
  • 0

#74 Kolemjdoucí

Kolemjdoucí

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 597 Příspěvků:

Odesláno 25.02.2009 16:49

Panebože, ale tohle je teda fakt superdemence !!!  :laugh:  :tongue:  :closedeyes:

Zobrazit příspěvek

Hm, už chápu proč může být požití LSD nebezpečné :)
  • 0

#75 *lízátko*

*lízátko*

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 145 Příspěvků:

Odesláno 25.02.2009 16:55

Myslím že po jeho posledním příspěvku není co řešit. Ban na fórum ban do hry a ahoj nestojí o nás proč by to opačně mělo být jinak.
  • 0

#76 mrakomor32

mrakomor32

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 24 Příspěvků:

Odesláno 25.02.2009 17:01

No tak podle toho co tu je za ty starý odkazy se dotyčnej chová přesně na opak, opírá se o RP hru a stěžuje si na ooc :) Fakt sranda

Zobrazit příspěvek

Jo,tobě jednu radu:Kup si lízátko a začni ho lízat už konečně místo svého mozku.Protože seš úplně vylízanej :closedeyes:
Ve starém topicu šlo pouze o to,co je povoleno a co ne.O nic víc o nic mín.Nehajil jsem ani RP,ani ooc.Kapišto?Prostě jsem chtěl udělat Dmka na jejich vlastních blbostech co pořád tady tvrděj dokola:Jsme RP,nejsme RP,Je doporučene a když ho nechci hrát,tak sem někde zticha..atd..Tak at nejdřív držej zobáky oni a ujasněj si co vlastně demona je.
Pokud to totiž budou posuzovat jedinci,spravedlivé to nikdy nebude.Tady je to bohužel na zvážení jak ooc hlášek,tak RP a je to posuzování subjektivní.Nikdo nejsme stejný a proto posouzení ze strany jednoho,nebude sedět někomu druhému.Jasně stanovená pravidla a není co řešit.Nenechat to na posouzení takových jako je deekin a jemu podobní chytráci.
To Garret:Superdemence?....jak chceš,tak teda se měj ty superdemente..:-)))))
  • 0

#77 Kolemjdoucí

Kolemjdoucí

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 597 Příspěvků:

Odesláno 25.02.2009 17:07

Jo,tobě jednu radu:Kup si lízátko a začni ho lízat už konečně místo svého mozku.Protože  seš úplně vylízanej :closedeyes:
Ve starém topicu šlo pouze o to,co je povoleno a co ne.O nic víc o nic mín.Nehajil jsem ani RP,ani ooc.Kapišto?Prostě jsem chtěl udělat Dmka na jejich vlastních blbostech co pořád tady tvrděj dokola:Jsme RP,nejsme RP,Je doporučene a když ho nechci hrát,tak sem někde zticha..atd..Tak at nejdřív držej zobáky oni a ujasněj si co vlastně demona je.
Pokud to totiž budou posuzovat jedinci,spravedlivé to nikdy nebude.Tady je to bohužel na zvážení jak ooc hlášek,tak RP a je to posuzování subjektivní.Nikdo nejsme stejný a proto posouzení ze strany jednoho,nebude sedět někomu druhému.Jasně stanovená pravidla a není co řešit.Nenechat to na posouzení takových jako je deekin a jemu podobní chytráci.
To Garret:Superdemence?....jak chceš,tak teda se měj ty superdemente..:-)))))

Zobrazit příspěvek

Mě to nedá, ale buď je ta bytost na fetu, nebo absolutně ztratila jakékoliv pojítko s realitou.

"Kup si lízátko a začni ho lízat už konečně místo svého mozku. Protože seš úplně vylízanej..." tak tohle je věta... to je.. myšlenka, která předčí snad i teorii stínů.
  • 0

#78 mrakomor32

mrakomor32

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 24 Příspěvků:

Odesláno 25.02.2009 17:11

Mě to nedá, ale buď je ta bytost na fetu, nebo absolutně ztratila jakékoliv pojítko s realitou.

"Kup si lízátko a začni ho lízat už konečně místo svého mozku. Protože seš úplně vylízanej..." tak tohle je věta... to je.. myšlenka, která předčí snad i teorii stínů.

Zobrazit příspěvek

A ted zase nerozumím ja tobě..asi jsme každej na jiné droze.. :closedeyes:
  • 0

#79 *lízátko*

*lízátko*

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 145 Příspěvků:

Odesláno 25.02.2009 17:18

Chtěl ti tím říct že bude nejlepší když se podobnejm větám vyvaruješ, protože ti nejdou moc dobře formulovat. Jinak nevím proč bych to dělal. Mimochodem mě přijde, že jedinej kdo je tu vylízanej si ty stále si jen stěžuješ. Jen nechápu proč tu teda furt hraješ když je to všecko tak špatně.....Určitě by si to zvládl líp :)
  • 0

#80 mrakomor32

mrakomor32

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 24 Příspěvků:

Odesláno 25.02.2009 17:26

Chtěl ti tím říct že bude nejlepší když se podobnejm větám vyvaruješ, protože ti nejdou moc dobře formulovat. Jinak nevím proč bych to dělal. Mimochodem mě přijde, že jedinej kdo je tu vylízanej si ty stále si jen stěžuješ. Jen nechápu proč tu teda furt hraješ když je to všecko tak špatně.....Určitě by si to zvládl líp :)

Zobrazit příspěvek

JOO AHAAAA..styyyl..tak to joo,ja ho teda změním...*Lízátko vylízaný,lizej místo mozku,lízátko koupený*..:D...Už rozumíš ty i ten na drogách?..ty jo,to je zase prdel.... :closedeyes: :tongue: :ermm:
Není nic špatnýho,jen lidi..ach ty lidi...at se vrátí změny,at zavedou RP pravidla,tudíž zde se z toho stane RP servr a budu naprosto spokojenej...-))Ted jsem tak napůl..:-(
  • 0

#81 Conan Amra

Conan Amra

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 711 Příspěvků:

Odesláno 25.02.2009 17:33

hahaaha to ma pobavilo, najma ten pic so Sonou nz :)) normalne spomienky, asi sa semtam zastavím v hre častejšie :)

tieto Heraklus-ovske a Viconicke poznámky podobnych hračov su fajn :)
  • 0

#82 *lízátko*

*lízátko*

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 145 Příspěvků:

Odesláno 25.02.2009 17:38

Za předpokladu že by se z démony stal RP server bys za tohle dostal ban okamžitě :D Nevidím jedinej důvod proč by hráč jako ty toužil po RP serveru když Rp nehraje....
  • 0

#83 Krump

Krump

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 519 Příspěvků:

Odesláno 25.02.2009 17:40

Urážky lítaj sem a tam, držte pusy a strčte nachvilku hlavy do lednic.

Žádám DMs o uzavření Topicu
VYCHLADNĚTE!
  • 0

#84 mrakomor32

mrakomor32

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 24 Příspěvků:

Odesláno 25.02.2009 17:44

Za předpokladu že by se z démony stal RP server bys za tohle dostal ban okamžitě :D Nevidím jedinej důvod proč by hráč jako ty toužil po RP serveru když Rp nehraje....

Zobrazit příspěvek

BINGOOO..Lízátko konečně jsi tam kam jsem chtěl aby jsi došel...už sis koupil jine lizatko??..neboj ono se to zlepší,když dáš mozku čas na zotavení..:D.
At je tady RP a ja budu první kdo bude řvat..vyhodte mě,porušil jsem pravidla hrubým způsobem,ale v tomhle bordelu,kterej tady je,se musím ptát:PORUSIL JSEM VUBEC NECO?..:D.
  • 0

#85 Krump

Krump

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 519 Příspěvků:

Odesláno 25.02.2009 17:45

Mrkni na mé screeny, třeba si vzpomeneš.
  • 0

#86 *lízátko*

*lízátko*

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 145 Příspěvků:

Odesláno 25.02.2009 18:06

BINGOOO..Lízátko konečně jsi tam kam jsem chtěl aby jsi došel...už sis koupil jine lizatko??..neboj ono se to zlepší,když dáš mozku čas na zotavení..:D.
At je tady RP a ja budu první kdo bude řvat..vyhodte mě,porušil jsem pravidla hrubým způsobem,ale v tomhle bordelu,kterej tady je,se musím ptát:PORUSIL JSEM VUBEC NECO?..:D.

Zobrazit příspěvek

Ano podle mě si porušil víc než dost.
  • 0

#87 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 25.02.2009 18:59

Hlasuju pro ban hoodně dlouho
  • 0

#88 DFDark

DFDark

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 874 Příspěvků:

Odesláno 25.02.2009 19:03

jo, souhlasim s Aelipse

Ban na nej :closedeyes:
  • 0

#89 afgan

afgan

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 435 Příspěvků:

Odesláno 25.02.2009 19:15

ono jako otázka jesli je to na ban, nebo na změnu statusu na "opička na bavení hráčů" :)
  • 0

#90 *lízátko*

*lízátko*

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 145 Příspěvků:

Odesláno 25.02.2009 19:20

Obojí! :ermm: :closedeyes:
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních