No,když mě ve hře mozek upozornil,že jsem prý slavný a jsem na foru,nevěřil jsem mu..hehe.Ja na forum nechodím,protože jsem ho znal jak svý boty a i ted,po navštěvě za hodně dlouhou dobu,mě opět nezklamalo.Je to pořad stejnej ,no nebudu sprostej..:D.
Takže,ano zabil jsem ho,bez RP i bez odporu.Proč?Mno protože tohle neni RP servr,takže něco jako ooc a nebo Rp hlášky jsou tady bezpředmětné.RP je pouze doporučené.Neniliž pravda????
Jinak ma motivace je vcelku pochopitelná.Okradli mě a ani se v tom *ooc* nezeptali zda nepotřubuju klerika.Spíš se posmivali jak jsou dnes bohaté mrtvolky.Byl jsem frustrovan,tak abych v tom nebyl sam,frustrovla jsem i je..hehehe.Mimochodem,Artas to ma už za sebou,ten šel přes očistec jako jsem musel ja a i něco pustil ze sve portmonky..:D.Mezi nami již neni nepřatelství,alespon tedy z me strany.Lindu a grimwjoua to ještě čeká..jestli se teda ty poserky za ty postavy vubec někdy připojí...:D.
Jo a zmiňovaná pravidla na demoně a jejich dodržování?Tak na to mam svůj nazor..:-)Lanii znam osobně a v podstatě jsme si to řikali jak to chodilo a určo ještě chodí.Chuaneta,bývalé Dm,jeho brácha,mi dodnes leží v žaludku..:D.Uplně ted vidím reakce některých lidí,co vystrčej hlavu z pozadí chuanety a začnou řvát,že nenechaji urážet člověka co tady pro tenhle modul tolik udělal.Tak VY dotyční mi můžete víte co..:D.Chuaneta ho leda *dodělal*a v jeho šlépějích se dal pokračuje..Přeji hezký den...:-)