Skočit na obsah

Fotka

zabili mne bez nepratelstvi a ne RP

• Zamčené téma Téma je zamčeno
90 odpovědí na toto téma

#1 savomil9

savomil9

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 37 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2009 10:50

zabil mne hrac amir feilodel.bez nepratelstvi a nehral RP.sejmul mne kvuli toho ze sem ho okrad jak byl mrtvy.jeho ucet je krize 1234 zautocil na mne z neviditelnosti a bez varovani. (sory za chyby)

Přiložené soubory

• 0

#2 Hollmanek

Hollmanek

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 186 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2009 10:55

zabil mne hrac amir feilodel.bez nepratelstvi a nehral RP.sejmul mne kvuli toho ze sem ho okrad ja byl mrtvy.jeho ucet je krize 1234

Zobrazit příspěvek

Tak tohle jsem nepochopil a určitě nejsem sám.
  • 0

#3 Alviara

Alviara

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 124 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2009 11:06

Myslím že chtěl říct, že onen hráč ho zabil proto že mu ukradl peníze když byl mrtvý. Takže až žil tak si ho našel a popravil :smile:

btw. Můžeš mi říct proš spamuješ forum a zakládáš ten to topic 4krat???
  • 0

#4 afgan

afgan

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 435 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2009 11:28

promazano.

zabil mne hrac amir feilodel.bez nepratelstvi a nehral RP.sejmul mne kvuli toho ze sem ho okrad ja byl mrtvy.jeho ucet je krize 1234

Zobrazit příspěvek

No fajn by bylo kdybys trošku přesněji formuloval co máš na mysli. Hodil by se nějaký screen.
Je pravda, že mrtvola by zabíjet neměla, když je mrtvá přece nevnímá, který pes ji žere nebo kdo jí hrabe v kapsách :)
  • 0

#5 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2009 13:14

promazano.
No fajn by bylo kdybys trošku přesněji formuloval co máš na mysli. Hodil by se nějaký screen.
Je pravda, že mrtvola by zabíjet neměla, když je mrtvá přece nevnímá, který pes ji žere nebo kdo jí hrabe v kapsách :)

Zobrazit příspěvek

On asi chce říct "sejmul mne kvuli toho ze sem ho okrad jak byl mrtvy". Tudiz on proste nekde sel, nasel mrtvolu hrace, vzal ji penize a onen clovek ho pak za tohle zabil.
  • 0

#6 savomil9

savomil9

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 37 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2009 14:03

no ja prave nevim jak se tu fotka dava :smile:
  • 0

#7 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2009 14:39

no ja prave nevim jak se tu fotka dava :smile:

Zobrazit příspěvek

Stačí si jen otevřít malování, tam si ji překopírovat a uložit ji ve formátu JPEG kupříkladu ..
..pak tady pod tím co píšeš máš "přidej přílohu" tak poklikneš a pak tam dáš "vybrat" a najdeš si cestu kde máš svůj obrázek, pak stačí už jen dát "odpovědět" a máš to hotové :grin:
  • 0

#8 savomil9

savomil9

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 37 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2009 17:54

Myslím že chtěl říct, že onen hráč ho zabil proto že mu ukradl peníze když byl mrtvý. Takže až žil tak si ho našel a popravil  :smile:

btw. Můžeš mi říct proš spamuješ forum a zakládáš ten to topic 4krat???

Zobrazit příspěvek

promin ale ja vidim muj prispevek jenom jednou jak se mam zbavit tech co nevidim?
  • 0

#9 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2009 23:27

podle mě je jedno proč, důležité je, že to udělal a bez toho aby ho měl nepřátelského, tudíž trest by měl nastat
  • 0

#10 Forsaken

Forsaken

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 191 Příspěvků:

Odesláno 02.02.2009 00:54

Myslím, že to, že ho zabil bez odporu neni takový problem jako to, že ho zabil za něco, o čem nemůže mít ani potuchy, že se stalo.....v ramci RP....prostě prasárna.
  • 0

#11 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 02.02.2009 08:34

:smile:
zas ma chcete pobavit? Furt tu riesite taketo somariny. Dam vam radu prerobte celu demonu na noPvP, zruste okradanie mrtvol aj zivich. Odstrante zle presvedcenie, a dajte kazdemu hracovi podpisat ze tuna sa hraju len good charaktery.

minuly tyzden ma jeden kamos prehovoril na Wowko, ako to je neporovnatelne, nielen modulom ale aj psychykou hracov, najlepsie je to prirovnat k Ruskej totalite(demona) a knejakej studenstkej koleji(wow)

ale aj tak vam prajem vela pevnych nervov :grin: ktore tak potrebujete.
  • 0

#12 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 02.02.2009 09:21

:grin:
zas ma chcete pobavit? Furt tu riesite taketo somariny. Dam vam radu prerobte celu demonu na noPvP, zruste okradanie mrtvol aj zivich. Odstrante zle presvedcenie, a dajte kazdemu hracovi podpisat ze tuna sa hraju len good charaktery.

minuly tyzden ma jeden kamos prehovoril na Wowko, ako to je neporovnatelne, nielen modulom ale aj psychykou hracov, najlepsie je to prirovnat k Ruskej totalite(demona) a knejakej studenstkej koleji(wow)

ale aj tak vam prajem vela pevnych nervov :smile: ktore tak potrebujete.

Zobrazit příspěvek

já jen doufám že tě ten WoW pořádně chytne a už tě tu nikdy neuvidíme. :grin:
  • 0

#13 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 02.02.2009 10:14

Dle mého si zabití bez odporu trest zaslouží a okrádač mrtvol si zase zaslouží úpravu přesvědčení. :-)
  • 0

#14 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 02.02.2009 11:47

zabil mne hrac amir feilodel.bez nepratelstvi a nehral RP.sejmul mne kvuli toho ze sem ho okrad jak byl mrtvy.jeho ucet je krize 1234      zautocil na mne z neviditelnosti a bez varovani.  (sory za chyby)

Zobrazit příspěvek

Tu komunikaci si celou nevyfotil? By me celkem zajimala :]
  • 0

#15 Kerolus

Kerolus

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 160 Příspěvků:

Odesláno 02.02.2009 12:30

Tu komunikaci si celou nevyfotil? By me celkem zajimala :]

Zobrazit příspěvek

To kde koho mistře Weksli :smile: , ale pravdou je, že útok bez odporu je patrný na první, druhý a vlastně každý pohled a zatímco obírání mrtvol zakázáno v pravidlech není, zabití bez odporu a nějaké omáčky kolem pravidla popisují jako nepovolené.
  • 0

#16 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 02.02.2009 13:12

Z toho screenu nějak není moc vidět že to bylo bez odporu. Jediný co tam vidím je Theodarova hůl :smile:
..ale jakožto nováčkovi bych věřil, že si nevymýšlí a že někdo na něj zaútočil bez odporu tak, jak to popisuje.
  • 0

#17 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 02.02.2009 13:19

já nevím, co tu řešíte, prohřešek to je....a jestli se budou tolerovat ty "menší", tak proč by se pak nemohli tolerovat i ty "větší", že jo, takže šup trest nazdar
  • 0

#18 Alviara

Alviara

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 124 Příspěvků:

Odesláno 02.02.2009 13:28

Hele jo mě taky jednou zabil Aleksander (ted nevim estli to byl ten s K nebo X :smile: ) za to že sem ho obral..
Tory nad tim jen mávl rukou a řekl že to bylo dost Rpéé.. Tudíš se trestu vyhnul :grin:
  • 0

#19 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 02.02.2009 14:06

Lidi ja nevim proc proste na to PvP nezapomenete a radeji se tu nejako nevykouma prijatelny CvC pro vsechny, ktery by se "zezabavnilo".

Napr. byvaly demoni, ti to dokazali pekne ohrat (treba do ted si pamatuju uzasnou hru Syllativ - omlouvam se pokud jsem jmeno zkomolil ;] ) a vysledne mi bylo uplne sumak, ze me zabili. Vedel jsem totiz, ze oni tak proste svoje postavicky hraji a ze to neni nic osobniho. Vznikali z toho krasny hodinovy hony na demony a ruzny zapletky a Demona diky tomu zila, mela kouzlo a zaroven z toho plynul i prijemny strach vytahnout paty z Alicie.

Bohuzel to pak slo z kopce a na CvC se zapomnelo. Ani nevite jak rad (a myslim, ze budu mluvit i za ostatni DMs) bych takovou/takove skupinu/skupiny podporoval. Doomhemr ma v jednom pravdu a to v tom, ze se tu vsechny rasy a presvedceni bratrickujou (maximalne se poskadlej) a ze je to tu spise jako v raji a pritom mame na rozdil od WoW a her podobnyho typu tu krasnou moznost vyuzit pro tohle RP a hodit za hlavu nejaky PvP a uzit si CvC. Jediny v cem je problem je to, jak toho docilit, aby se bavili obe strany - coz je podle me to nejdulezitejsi. Takze pokud mate nekdo nejake navrhy bud na system nebo na spolky tak klidne piste me do PM. Myslim si totiz, ze bychom tim mohli i "zezabavnit" hru tricitkam ;]
  • 0

#20 Toryel

Toryel

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 767 Příspěvků:

Odesláno 02.02.2009 14:28

Chýbajúci odpor je tam očividný, keďže útočníkovo meno je modré (otázne je, či napadnutý hráč nezrušil odpor zo svojej strany). Z toho dôvodu je nutné aby screeny obsahovali patričný dialóg medzi postavami ako aj informácie z „combat“ okna ohľadne daného súboja.

Hele jo mě taky jednou zabil Aleksander (ted nevim estli to byl ten s K nebo X  :smile: ) za to že sem ho obral..
Tory nad tim jen mávl rukou a řekl že to bylo dost Rpéé.. Tudíš se trestu vyhnul  :grin:

Zobrazit příspěvek

Riešil som to, čoho som bol svedkom. V nasledujúcom boji, ktorý z toho vznikol sa netrestala absencia odporu, jednoducho preto, že zúčastnení hráči sa vzájomne ospravedlnili a nechceli to ďalej riešiť. Trestaný bol Terezz, za relog za účelom pomsty a Sparhawk bol napomenutý, pretože sa zapojil do boja na zavolanie, za čo sa na mieste ospravedlnil. Takže nemlž.
  • 0

#21 savomil9

savomil9

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 37 Příspěvků:

Odesláno 02.02.2009 15:51

Chýbajúci odpor je tam očividný, keďže útočníkovo meno je modré (otázne je, či napadnutý hráč nezrušil odpor zo svojej strany). Z toho dôvodu je nutné aby screeny obsahovali patričný dialóg medzi postavami ako aj informácie z „combat“ okna ohľadne daného súboja.
Riešil som to, čoho som bol svedkom. V nasledujúcom boji, ktorý z toho vznikol sa netrestala absencia odporu, jednoducho preto, že zúčastnení hráči sa vzájomne ospravedlnili a nechceli to ďalej riešiť. Trestaný bol Terezz, za relog za účelom pomsty a Sparhawk bol napomenutý, pretože sa zapojil do boja na zavolanie, za čo sa na mieste ospravedlnil. Takže nemlž.

Zobrazit příspěvek

dobre ale ja jine fotky bohuzel nemam.a taky si myslim ze kdyz na mne zautocil z neviditelnosti tak sem nemnel cas vypnout nepratelstvi
  • 0

#22 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 02.02.2009 16:10

Zobrazit příspěvek

No coment :smile:
..každej na to budeme mít svůj názor.. :grin:
  • 0

#23 Krump

Krump

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 519 Příspěvků:

Odesláno 02.02.2009 16:32

No hehe jak tak koukám na tu část od tého Amira tak si myslim že za ty "Sráče" by zasloužil min 20k expů dolu natvrdo (Pokud to byl Amir kdo to psal, je to jasně mířeno na Savomila)... Jednoduše toto říct mě už by si tu asi neškrtl :grin:

Edit: A ban na 14dní :grin: :data: :smile: :grin:
  • 0

#24 Alviara

Alviara

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 124 Příspěvků:

Odesláno 02.02.2009 16:57

Zobrazit příspěvek

Radši to nebudu rozepisovat ani to už řešit :smile:
  • 0

#25 Princ Krasoň

Princ Krasoň

Starš

• Hráč
  • PipPipPip
  • 367 Příspěvků:

Odesláno 02.02.2009 19:00

Bože to je zas flame. Tomu typkovi co ho killnul bez odporu řekněte ať to nedělá nebo mu udělte trest a zamkněte topic -.-
  • 0

#26 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 03.02.2009 22:57

já jen doufám že tě ten WoW pořádně chytne a už tě tu nikdy neuvidíme.  :smile:

Zobrazit příspěvek

nic neslubujem :smile:
  • 0

#27 *lízátko*

*lízátko*

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 145 Příspěvků:

Odesláno 23.02.2009 18:08

útok bez odporu, zneužití ooc informací a podle toho kousku chat okýnka ještě pěkný prase. Jak už tu někdo psal když lidem procházejí drobnosti proč by to nezkoušeli dál a s větším rozsahem porušení pravidel.
  • 0

#28 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 23.02.2009 18:22

útok bez odporu, zneužití ooc informací a podle toho kousku chat okýnka ještě pěkný prase. Jak už tu někdo psal když lidem procházejí drobnosti proč by to nezkoušeli dál a s větším rozsahem porušení pravidel.

Zobrazit příspěvek

Nevím proč odpovídáš na topic starej už 20dní. Co se týká zneužívání ooc informací, to ej to samé jako svolávání přes ooc kanál, či jinak mimo hru i. Takže o tom radši pomlč.
Hezkou hru :smile:
  • 0

#29 Krump

Krump

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 519 Příspěvků:

Odesláno 23.02.2009 20:35

No Glorf povidal že si na výše zmíněného Amira dá pozor, ale mě tohle prostě nedalo sem nešoupnout (když mluvíš o těch prasárnách Lizátko)

Přiložené soubory

• 0

#30 *lízátko*

*lízátko*

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 145 Příspěvků:

Odesláno 23.02.2009 22:03

MNo tak máme jasno...
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma