Fallout 3
Odesláno 03.11.2008 23:05
to já se kradení nebojím, ale když už malé zlo, tak rovnou to největší zlo počínaje výbuchem atomové bomby v megatonu, hehehe:) ale co jsem slyšel, tak pak člověk skoro nemá kde nakupovat a prodávat....ale co, ono je to do té tenipeny tower dosta daleko, takže udělat si kvesty a najít dalšího dobrého prodejce a pak to odbouchnout, proč ne :) ale jak to uděláte na začátku, je to....na govno, protože nikde žádný obchodník a schovky na věci, v megatonu mám svůj maličký "baráček" se vším všudy....a co mě hodně pobavilo byl můj osobní Mr. Handy tam :) a říká dobré vtipy:)
Odesláno 04.11.2008 00:08
Odesláno 04.11.2008 01:49
Odesláno 04.11.2008 08:42
Odesláno 04.11.2008 09:15
to je podle ..vypocitave a zle....
![]()
mimochodom su uz nejake zaujimave pluginy do toho ??
Komu sa F3 nepaci jeho problem...staci pockat na komunitu :-D uz sa asi opakujeem
no to víš, nicméně musím hrát přece RP a v té době nevím, jaké následky to bude mít....přece jen nějaká malá obyčejná atomová bomba a nějaký radioaktivní spad....co všechno tak asi můžu ohrozit:)
jo komunita se určitě vytvoří a uvidíme, co zajímavého nám nabídnou:)
Odesláno 04.11.2008 09:23

Odesláno 04.11.2008 09:26
Minefield? Tam teda ten sniper po me nestrilel na zacatku vesnice. To jsem prosel par min, nekolik vybuchujicich aut a az pak strilel. Ale pak jsem se proste jednoduse prosneakoval az k nemu nahoru za zada, dostal Hunting Rifli do hlavinky a moc se mu to nelibiloKed mate skusenosti s tym questom kde musíte ist do toho zamínovaneho mesta tak poradte :D je tam taky extra super sniper ktory vas sunda hned zo začiatku dediny :D

Odesláno 04.11.2008 17:22
Minefield? Tam teda ten sniper po me nestrilel na zacatku vesnice. To jsem prosel par min, nekolik vybuchujicich aut a az pak strilel. Ale pak jsem se proste jednoduse prosneakoval az k nemu nahoru za zada, dostal Hunting Rifli do hlavinky a moc se mu to nelibilo
no já o něm věděl, zpočátku jsem šel po silnici a cestou bral miny, pak jsem se jednodušše schovával za stromy a jiné trosky, tak jsem doběhl až k němu a dal mu pěkně do ksichtu combat brokovnicí a dal pokoj :) snipa není automatická, když víš, jak na něj, netrefí tě:)
Odesláno 05.11.2008 13:12
no já o něm věděl, zpočátku jsem šel po silnici a cestou bral miny, pak jsem se jednodušše schovával za stromy a jiné trosky, tak jsem doběhl až k němu a dal mu pěkně do ksichtu combat brokovnicí a dal pokoj :) snipa není automatická, když víš, jak na něj, netrefí tě:)
Nemal som nato moc času ale ked som si to spustil znova tak som sním nemal uz problem :) stačilo sa len šikovne uhybat medzi mínami a za prekazky :)
Odesláno 05.11.2008 21:44
a vy ostatny mate nejake zazitky? :P
Odesláno 06.11.2008 01:39
Odesláno 06.11.2008 03:47
jo já ho šéfe rozjebal sniperovnkou a furt jsem si bral za vinu smrt jednoho z bratrstva, pak jsem si uvědomil, že už je mrtvý a má u sebe fat mana, tedy vrhač malých nukreárlních střel, a vzhledem k tomu, že jsem i na big guns, jsem mu ukázal co proto :)
Aj ty si taky ze ked vidíš ze niekto zomrie s NPC tak to loaduješ aby si ich zachranil čo najviac?

Alebo jednemu scavengerovi zabil okoloiduci radscorpion psa tak som to loadol kym som nesundal radscorpiona a pes bol zachraneny hehehe :D
Odesláno 06.11.2008 09:25
jo a už jste potkali toho hodného supermutanta? nevím jak se jmenoval, jeslti strejda sam nebo jak:)
Odesláno 06.11.2008 09:35

A toho hodneho supermutanta jsem potkal, ale teda nic moc s nim neslo. Jen mi povypravel, jak se mu nelibi zabijeni a tak a sel dal

Odesláno 06.11.2008 09:39
Odesláno 06.11.2008 09:44
Odesláno 06.11.2008 14:53
Hehe, tak to me byva lito pratelskych NPC jen obcas
Treba kdyz jsem byl v knihovne pro zaznamy do knihy preziti pro nasi oblibenou "vedkyni", tak tam bylo spoustu lidicek z BoS. Tam jsem je zkousel nechat schvalne jeste umrit, abych mel jejich Power Armor
Jednou se mi to povedlo.
A toho hodneho supermutanta jsem potkal, ale teda nic moc s nim neslo. Jen mi povypravel, jak se mu nelibi zabijeni a tak a sel dal
dyť power armor máš jakmile vlezeš do toho rádia:) tam přiběhne pan behemoth, máš po ruce dalších několik lidiček z BoS a najdeš tam i jednoho mrtvýho.)
Odesláno 06.11.2008 14:55

Odesláno 06.11.2008 16:31
Odesláno 07.11.2008 20:18
Odesláno 07.11.2008 22:38
No radia, hehe ... ja totiz nejak nepochopil, kde jako mam to radio hledat, kam mam jit. Takze tenhle quest, hlavni dejovou linii, tak nejak ingoruju
Stači sa orientovat pri tomto hlavnom queste podla toho kompasu ,krasne ta navedie aj do ktoreho metra maš ist inač by si tam bludil aj hodiny kym by si to našiel :) no a hned je tam jeden mrtvy typek s BoS a potom ked dorazi velky BOSS tak tam prinajmenšom dvaja další zomru a budeš mat tri power armori ,ale klasicky postup je zobrat všetky tri a repair jeden :)))
Odesláno 09.11.2008 16:05

Odesláno 10.11.2008 17:38
Nepada vam ta hra?
ee takisto nepada vobec :)
Ludia dostal sa z vas niekto do toho Vaultu 112 ? :D ten crazy virtualny svet je uplne brutalny :D:D:D nechali ste sa uniest a behali tam s maskou klauna a nozom v ruke? :D ja som si to vyskušal ale loadnem to ja niesom zly :D inač je to ako hra pre psychouša a jeho chutky
Odesláno 11.11.2008 09:31
Potom když znova blezeš do Magetownu, kretej je znišen, tak tam potkáš Moiru v podobě ghula, takže Qs a obchodničení jede dál, jen s tou změnou že Moira se přestěhuje do města ghúlů u pamatníku.
Když budete mít hooodně špatnou karmu, tak budeme moci prodávat všude a všechno, jen na Vás bude vypsána odměna a všude Vás budou napadat lovci odměn. Polud nebudete mít alespon 8 lvl tak jsou dost nepříjemný. Dále se Vás budou lidi bát, tzn., že při dialogu, se krčí za židlemi pod stolem, nebo jsou skrčení v panickém strachu v rohu

Kdo chce hrát "zlýho" doporučoval bych mu vzít jako jednu z vlastností SPEECH a maxovat ji.

Odesláno 11.11.2008 09:58
no víš co, já jsem teď hodnej, ale stejně je na mě odměna a furt po mně jdou nějací taloňáci, takže si nevybereš:)
Odesláno 11.11.2008 13:40
Hehe no vida. No ja vedel, ze to na radaru ukazuje, kam mam jit resit quest, ale nenapadlo me, ze to ukazuje i do neobjevenych casti. O vikendu jsem si zas chvilku zahral, prochazel jsem se v troskach D.C. a je to desny jen tak se tam prochazet, porad nejake metro, tam maji snad milion stanic a dokonce jsem uz zahledl billboard NGR na budove s vysilacem, ale asi budu muset najit jinou stranu, abych se dostal dovnitr.Stači sa orientovat pri tomto hlavnom queste podla toho kompasu ...

Nicmene jsem se po pokecu v Rivet City dostal v pribehovem questu nekam dal, takze to po me uz ani najit radio nechce

1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních