Skočit na obsah

Fotka

Fallout 3

• Please log in to reply
190 odpovědí na toto téma

#61 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 03.11.2008 23:05

No já si nechal asi za 800 opravit power armor i s helmou a prodal ty další dva, tohle vědět dřív:) no možná to stihnu odkoupit zpět:) ale tak co, peněz, jak říkám, mám zatím dost, na zbraně se to dá apliovat a na zbroj, kterou samozřejmě ještě furt neumím, hehe, tak tu holt budu opravovat za peníze, to mě nezabije

to já se kradení nebojím, ale když už malé zlo, tak rovnou to největší zlo počínaje výbuchem atomové bomby v megatonu, hehehe:) ale co jsem slyšel, tak pak člověk skoro nemá kde nakupovat a prodávat....ale co, ono je to do té tenipeny tower dosta daleko, takže udělat si kvesty a najít dalšího dobrého prodejce a pak to odbouchnout, proč ne :) ale jak to uděláte na začátku, je to....na govno, protože nikde žádný obchodník a schovky na věci, v megatonu mám svůj maličký "baráček" se vším všudy....a co mě hodně pobavilo byl můj osobní Mr. Handy tam :) a říká dobré vtipy:)
  • 0

#62 Tom

Tom

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 200 Příspěvků:

Odesláno 04.11.2008 00:08

takze kdyz budu mit zlou (spatnou) karmu, tak nikde nic neprodam? To se mi zda nejak divne.
  • 0

#63 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 04.11.2008 01:49

ne....ale když v prvním městě (megaton, uprostřed je nevybuchlá atomová bomba) odpálíš tu bombu, na kterou je kvest:) tak zničíš celé město a přilehlé usedlosti atd.:) na což bych se velice rád podíval:)...ale prostě já už mám skoro nějaký desátý level ( z max 20), ale moc rychle to neleze...a furt se vracím do města megaton (s tou bombou), kde se dá zatím nejlépe prodávat a opravovat věci + je tam hromada a hromada kvestů.....a když to město zničím, budu muset hledat jinde, a já fakt nevím, kde:) ale dá se hrát zlá postava a ten výbuch si nechat až na jindy:) až najdu lepšího obchodníka;)
  • 0

#64 Iome

Iome

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 799 Příspěvků:

Odesláno 04.11.2008 04:44

....a a ten výbuch si nechat až na jindy:) až najdu lepšího obchodníka;)

Zobrazit příspěvek

to je podle ..vypocitave a zle.... :yes:

mimochodom su uz nejake zaujimave pluginy do toho ??
Komu sa F3 nepaci jeho problem...staci pockat na komunitu :-D uz sa asi opakujeem
  • 0

#65 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 04.11.2008 08:42

jako na vanoce si ho poridim, nerikam ze ne :o) to budou krasny vanocni svatky. Premejslim i nad sberatelskou edici, o kterou neni zajem a tak klesla o 200 :)
  • 0

#66 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 04.11.2008 09:15

to je podle ..vypocitave a zle.... :yes:

mimochodom su uz nejake zaujimave pluginy do toho ??
Komu sa F3 nepaci jeho problem...staci pockat na komunitu :-D uz sa asi opakujeem

Zobrazit příspěvek

no to víš, nicméně musím hrát přece RP a v té době nevím, jaké následky to bude mít....přece jen nějaká malá obyčejná atomová bomba a nějaký radioaktivní spad....co všechno tak asi můžu ohrozit:)

jo komunita se určitě vytvoří a uvidíme, co zajímavého nám nabídnou:)
  • 0

#67 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 04.11.2008 09:23

koukejte na Brahminu, pár opravných modů se už objevilo. Já též počkám, až cena klesne a koupím si českou verzi za menší peníz s hromadou modů a nějakým tím patchem určo :yes:
  • 0

#68 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 04.11.2008 09:26

Ked mate skusenosti s tym questom kde musíte ist do toho zamínovaneho mesta tak poradte :D je tam taky extra super sniper ktory vas sunda hned zo začiatku dediny :D

Zobrazit příspěvek

Minefield? Tam teda ten sniper po me nestrilel na zacatku vesnice. To jsem prosel par min, nekolik vybuchujicich aut a az pak strilel. Ale pak jsem se proste jednoduse prosneakoval az k nemu nahoru za zada, dostal Hunting Rifli do hlavinky a moc se mu to nelibilo :yes:
  • 0

#69 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 04.11.2008 17:22

Minefield? Tam teda ten sniper po me nestrilel na zacatku vesnice. To jsem prosel par min, nekolik vybuchujicich aut a az pak strilel. Ale pak jsem se proste jednoduse prosneakoval az k nemu nahoru za zada, dostal Hunting Rifli do hlavinky a moc se mu to nelibilo  :yes:

Zobrazit příspěvek

no já o něm věděl, zpočátku jsem šel po silnici a cestou bral miny, pak jsem se jednodušše schovával za stromy a jiné trosky, tak jsem doběhl až k němu a dal mu pěkně do ksichtu combat brokovnicí a dal pokoj :) snipa není automatická, když víš, jak na něj, netrefí tě:)
  • 0

#70 Conan Amra

Conan Amra

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 711 Příspěvků:

Odesláno 05.11.2008 13:12

no já o něm věděl, zpočátku jsem šel po silnici a cestou bral miny, pak jsem se jednodušše schovával za stromy a jiné trosky, tak jsem doběhl až k němu a dal mu pěkně do ksichtu combat brokovnicí a dal pokoj :) snipa není automatická, když víš, jak na něj, netrefí tě:)

Zobrazit příspěvek

Nemal som nato moc času ale ked som si to spustil znova tak som sním nemal uz problem :) stačilo sa len šikovne uhybat medzi mínami a za prekazky :)
  • 0

#71 Conan Amra

Conan Amra

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 711 Příspěvků:

Odesláno 05.11.2008 21:44

Wow tak dnes som stretol toho supermutant Behemotha :)) neviem ako vy ale ja som prave zberal zbroj od padlych ked ma to prekvapilo a nevšimol som si v lavom rohu ze mam nanho pouzit tu nuke ,vobec ma to nenapadlo ,ale zabil som ho normalnymi zbranami aj ked ma asi desatkrat vymlatil ,potom som si to stopol a pozrel sa do briefingu a videl ze tam mam zobrat tu zbran a šlo to lepšie(škoda municie )
a vy ostatny mate nejake zazitky? :P
  • 0

#72 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 06.11.2008 01:39

jo já ho šéfe rozjebal sniperovnkou a furt jsem si bral za vinu smrt jednoho z bratrstva, pak jsem si uvědomil, že už je mrtvý a má u sebe fat mana, tedy vrhač malých nukreárlních střel, a vzhledem k tomu, že jsem i na big guns, jsem mu ukázal co proto :)
  • 0

#73 Conan Amra

Conan Amra

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 711 Příspěvků:

Odesláno 06.11.2008 03:47

jo já ho šéfe rozjebal sniperovnkou a furt jsem si bral za vinu smrt jednoho z bratrstva, pak jsem si uvědomil, že už je mrtvý a má u sebe fat mana, tedy vrhač malých nukreárlních střel, a vzhledem k tomu, že jsem i na big guns, jsem mu ukázal co proto :)

Zobrazit příspěvek

Aj ty si taky ze ked vidíš ze niekto zomrie s NPC tak to loaduješ aby si ich zachranil čo najviac? :yes: lebo ja to robím stale ,to je moj zvyk uz oddavna ,moja osobna karma by mi to nedovolila keby som sa aspon nesnazil :))

Alebo jednemu scavengerovi zabil okoloiduci radscorpion psa tak som to loadol kym som nesundal radscorpiona a pes bol zachraneny hehehe :D
  • 0

#74 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 06.11.2008 09:25

Jo líbí se mi semtam náhodné přestřelky, když potkám nějaké lovce, co někoho nahánějí nebo prostě nějakou zlou bandu, co jde do mě, a pak tam naběhnou nějací neznámí lovci nebo obránci karavany, co jde vedle, a roztřílejí je:) posledně se do mě pustili páni taloňáci a najednou zezadu vyběhli tři supermutanti a začalo peklo :)

jo a už jste potkali toho hodného supermutanta? nevím jak se jmenoval, jeslti strejda sam nebo jak:)
  • 0

#75 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 06.11.2008 09:35

Hehe, tak to me byva lito pratelskych NPC jen obcas :grin: Treba kdyz jsem byl v knihovne pro zaznamy do knihy preziti pro nasi oblibenou "vedkyni", tak tam bylo spoustu lidicek z BoS. Tam jsem je zkousel nechat schvalne jeste umrit, abych mel jejich Power Armor :yes: Jednou se mi to povedlo.

A toho hodneho supermutanta jsem potkal, ale teda nic moc s nim neslo. Jen mi povypravel, jak se mu nelibi zabijeni a tak a sel dal :grin:
  • 0

#76 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 06.11.2008 09:39

. . . potkali jste nejake bonusove lokace? .) jsou tam vubec?
  • 0

#77 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 06.11.2008 09:44

Vidím že to tu hojně rozebíráte, takze má cenu si to kupovat? nebo spíše nějak přes někoho sehnat?
  • 0

#78 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 06.11.2008 10:00

Za ty prachy spis koupit :)
  • 0

#79 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 06.11.2008 14:53

Hehe, tak to me byva lito pratelskych NPC jen obcas  :grin:  Treba kdyz jsem byl v knihovne pro zaznamy do knihy preziti pro nasi oblibenou "vedkyni", tak tam bylo spoustu lidicek z BoS. Tam jsem je zkousel nechat schvalne jeste umrit, abych mel jejich Power Armor  :yes:  Jednou se mi to povedlo.

A toho hodneho supermutanta jsem potkal, ale teda nic moc s nim neslo. Jen mi povypravel, jak se mu nelibi zabijeni a tak a sel dal  :grin:

Zobrazit příspěvek

dyť power armor máš jakmile vlezeš do toho rádia:) tam přiběhne pan behemoth, máš po ruce dalších několik lidiček z BoS a najdeš tam i jednoho mrtvýho.)
  • 0

#80 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 06.11.2008 14:55

No radia, hehe ... ja totiz nejak nepochopil, kde jako mam to radio hledat, kam mam jit. Takze tenhle quest, hlavni dejovou linii, tak nejak ingoruju :yes:
  • 0

#81 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 06.11.2008 16:31

ono je to dost [kvitek medový]ní:) ale kdybys chtěl:) tak je to dole vpravo na mapě, že jo:) ale až budeš v té části tak tam musíš jít jakoby shora a nevede tam přímá cesta ale...jako dycky...skz metro, na stanici je znak BoSka a postupně tam ukazujou šipky, cestou potkáš pár ghůlů, kteří padaj mrtví už jen z pohledu na tebe, takže žádný problém;)
  • 0

#82 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 07.11.2008 20:18

Tak je tu první "skutečná recenze", tedy myšleno to, že hráč hru už dohrál. Myslím, že je vcelku střízlivá, no posuďte i vy.
  • 0

#83 Conan Amra

Conan Amra

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 711 Příspěvků:

Odesláno 07.11.2008 22:38

No radia, hehe ... ja totiz nejak nepochopil, kde jako mam to radio hledat, kam mam jit. Takze tenhle quest, hlavni dejovou linii, tak nejak ingoruju  :yes:

Zobrazit příspěvek

Stači sa orientovat pri tomto hlavnom queste podla toho kompasu ,krasne ta navedie aj do ktoreho metra maš ist inač by si tam bludil aj hodiny kym by si to našiel :) no a hned je tam jeden mrtvy typek s BoS a potom ked dorazi velky BOSS tak tam prinajmenšom dvaja další zomru a budeš mat tri power armori ,ale klasicky postup je zobrat všetky tri a repair jeden :)))
  • 0

#84 jmeno

jmeno

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1253 Příspěvků:

Odesláno 09.11.2008 16:05

Nepada vam ta hra? :yes:
  • 0

#85 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 09.11.2008 16:32

Zobrazit příspěvek

e-é, problém bude na tvém přijímači ;)
  • 0

#86 Tom

Tom

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 200 Příspěvků:

Odesláno 09.11.2008 17:07

Zobrazit příspěvek

ne, ja to tez nehraji
  • 0

#87 Conan Amra

Conan Amra

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 711 Příspěvků:

Odesláno 10.11.2008 17:38

Zobrazit příspěvek

ee takisto nepada vobec :)

Ludia dostal sa z vas niekto do toho Vaultu 112 ? :D ten crazy virtualny svet je uplne brutalny :D:D:D nechali ste sa uniest a behali tam s maskou klauna a nozom v ruke? :D ja som si to vyskušal ale loadnem to ja niesom zly :D inač je to ako hra pre psychouša a jeho chutky
  • 0

#88 Jarin_I

Jarin_I

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 324 Příspěvků:

Odesláno 11.11.2008 09:31

Tomi. Ten Megatown můžeš nechat vybouchout. Bratr to udělal. koukal jsem na to a jelikož má ještě lepší kompl než já tak hřib to byl krásnej.
Potom když znova blezeš do Magetownu, kretej je znišen, tak tam potkáš Moiru v podobě ghula, takže Qs a obchodničení jede dál, jen s tou změnou že Moira se přestěhuje do města ghúlů u pamatníku.

Když budete mít hooodně špatnou karmu, tak budeme moci prodávat všude a všechno, jen na Vás bude vypsána odměna a všude Vás budou napadat lovci odměn. Polud nebudete mít alespon 8 lvl tak jsou dost nepříjemný. Dále se Vás budou lidi bát, tzn., že při dialogu, se krčí za židlemi pod stolem, nebo jsou skrčení v panickém strachu v rohu :grin:

Kdo chce hrát "zlýho" doporučoval bych mu vzít jako jednu z vlastností SPEECH a maxovat ji. :yes: (Vidím to vše u bratra)
  • 0

#89 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 11.11.2008 09:58

no tak to není problém pokud budu moci normálně dál obchodovat i kvestit, hehehe:)
no víš co, já jsem teď hodnej, ale stejně je na mě odměna a furt po mně jdou nějací taloňáci, takže si nevybereš:)
  • 0

#90 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 11.11.2008 13:40

Stači sa orientovat pri tomto hlavnom queste podla toho kompasu ...

Zobrazit příspěvek

Hehe no vida. No ja vedel, ze to na radaru ukazuje, kam mam jit resit quest, ale nenapadlo me, ze to ukazuje i do neobjevenych casti. O vikendu jsem si zas chvilku zahral, prochazel jsem se v troskach D.C. a je to desny jen tak se tam prochazet, porad nejake metro, tam maji snad milion stanic a dokonce jsem uz zahledl billboard NGR na budove s vysilacem, ale asi budu muset najit jinou stranu, abych se dostal dovnitr. :yes:

Nicmene jsem se po pokecu v Rivet City dostal v pribehovem questu nekam dal, takze to po me uz ani najit radio nechce :grin: Se to nejak preskocilo.
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních