Skočit na obsah

Fotka

Fallout 3

• Please log in to reply
190 odpovědí na toto téma

#1 Tom

Tom

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 200 Příspěvků:

Odesláno 21.10.2008 11:20

Jiz pristi tyden bude v prodeji Fallout 3. Jak vy ho ocekavate? Cekate, ze to bude kvalitni hra ci zavzpominate na Arenu a budete uvazovat, kolik bugu tam bude? A co myslite, bude cestina kvalitni?

Nektere hodnoceni jsou dobra. Jedna recenze udava 10/10 a dalsi 8,75/10.

Muze to byt zajimava hra.
  • 0

#2 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 21.10.2008 11:27

hra to bude bezpochyby dobrá, grafika nadherná, prostředí depresivní... ale nebude to Fallout. Proste to bude Postapo Scifi a myslim ze kdyby to pojmenovali jinak hra by mela velkej uspech a nenastvala by skalni fanousky.
  • 0

#3 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 21.10.2008 12:40

dle mého si obyčejný 1st person shooter NEZASLOUZI nazev fallout
  • 0

#4 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 21.10.2008 12:46

moc krásně graficky vyumělkované, detaily všude kam se podívám, krásné postapokalyptické prostředí (Falloutu) ve 3D, prostě to, co stačí tuctovému hráči a ignorantovi, co Fallout nikdy nehrál. Nicméně jen rádoby RPG prvek, vlatně tam ani není, jen možnost se tam vyřádit, zcela překopaná hra, která jen nese stejný název jako legendy žánru, obyčejné fpsko "s nějakými dalšími možnostmi".....sám nevím jestli si to vůbec zahraju, jediné, co mě láká, je, vidět ten svět z pohledu vlastních očí, ale toť vše....ta hra si nezaslouží, jak je již výše zmíněno, nést název Fallout, oproti "Falloutu" 3 je Fallout Tactics dokonalej. Holt můžeme maximálně čekat na tu tvořící se onlinovku Falloutíku, tady se jen zase někdo chce přiživit
  • 0

#5 Tom

Tom

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 200 Příspěvků:

Odesláno 21.10.2008 13:18

Ja se obavam souboju, sice je tam moznost prepnout do treti osoby, ale tradicni souboje to nebudou.
  • 0

#6 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 21.10.2008 14:25

Oni spravili z falloutu fps? Boze moj, to uz naozaj nic nie je svate? :rolleyes:
  • 0

#7 ScOuT

ScOuT

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 900 Příspěvků:

Odesláno 21.10.2008 15:08

hra to bude bezpochyby dobrá, grafika nadherná, prostředí depresivní... ale nebude to Fallout. Proste to bude Postapo Scifi a myslim ze kdyby to pojmenovali jinak hra by mela velkej uspech a nenastvala by skalni fanousky.

Zobrazit příspěvek

Tohle sem uz nekde cetl :rolleyes:

Oni spravili z falloutu fps? Boze moj, to uz naozaj nic nie je svate? :laugh:

Zobrazit příspěvek

No od ty doby co studio krachlo a po par uniklych informacich o pokracovani fallouta se toho ujala Bethesda a udelali to na enginu oblivionu.

Nicmene sem zvedavej. Ale kazdopadne se drzim myslenky ze uz to nebude ono. At si kdo chce tvrdi co chce. A ja mam momentalne novou zavislost ve forme STALKERa . Zjistil sem ze mi slape takze se naplno norim do radioaktivniho bahna, klickujic mezi anomaliemi ..
  • 0

#8 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 21.10.2008 17:02

Je to prostě jen ořezaná akčňárna ze světa Fallout, takové možnosti, jako byly dřív, u tohohle nejdou, ani náhodou, stejně furt budeš chodit a střílet šmejdy, ano je tam možnost dát si skilly na krást, stealth, řeč, oprava atd., ale podle mě už to není tak hodnotné jako dřív
  • 0

#9 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 22.10.2008 10:21

No tak si to nekupujte kdyz se vam to nelibi :) podle me to bude pecka a stejme si to vsichni koupi nebo vypali at breci sebevic ze to nebude ono :)
  • 0

#10 Tom

Tom

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 200 Příspěvků:

Odesláno 22.10.2008 16:05

k dispozici je i sberatelska verze, ale ta mne nenadchla, takze zustanu u normalni. Sice to vypada jako FPS, ale kdo vi, co se z toho vyklube.
  • 0

#11 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 22.10.2008 18:16

No tak si to nekupujte kdyz se vam to nelibi :) podle me to bude pecka a stejme si to vsichni koupi nebo vypali at breci sebevic ze to nebude ono :)

Zobrazit příspěvek

věř mi že ne ;) a jedničky i dvojky jsem byl skalní fanda, na tohle nesáhnu ani klackem :P
  • 0

#12 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 23.10.2008 01:52

http://www.madbrahmi...ze&id=canard_pc

ASI TAK, DO PÍ++ ZAJEBANÝ ZKU+++Ý MR+++ ZAS++++....pardon, ale je to tak, naprosto posraná podělaná hra, která mohla obrátit svět, holt se toho chopili břídilové, a jak to tak bývá, tak to také dopadlo
  • 0

#13 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 23.10.2008 08:57

takže to nebude dobrá hra ani pro NEfanoušky. Tak to mě zklamalo ještě víc, než svatokrádež s použitím názvu Fallout :( a to sem se chytsal že si ho pořídím aspoň jen tak
  • 0

#14 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 23.10.2008 08:59

To nesmíš tak brát, je to názor skalního fanouška a v konečném důsledku z toho hra vyšla dobře, ne ale jako pokračování Fallouta.
Jinak na Brahmině je níže i zmínka o ruském projektu, a tten vypadá sakra dobře...
  • 0

#15 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 23.10.2008 09:59

Mno muzem aspon stale doufat :)
  • 0

#16 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 23.10.2008 15:15

oni mě furt otravujou kámoši, abych to pro ně stáhnul, protože můžu hned jak to půjde, že jo :) ale v tom případě to tu budu mít a asi nevydržím to nezkusit, takže včas poreferuju:)
  • 0

#17 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 23.10.2008 20:53

No tak takovou recenzi na české scéně jsem opravdu nečekal, je to divné, zltaj Rybka :-D... zde opis z brahminy

FALLOUT 3 recenze ve Score
V papírovém časopise Score obdržel Fallout 3 fantastických 93%.

KLADY: Jednoznačně důstojný nástupce Falloutu i Oblivionu (pozn. ????), atmosféra a svět kolem, kompletně namluvené dialogy v čele s Liamem Neesenem, propracovaný systém questů, fantasmagorická vložka s Tranquality Lane, pár ujetých věcí v duchu starých her, bojový systém V.A.T.S., pejsek.

ZÁPORY: Některé události okolí nereflektuje, hopsání postav z kopce, zřídka nejasný navigační systém, V.A.T.S. kamera někdy leckdy tápe, systém výroby věcí mohl být lepší, mdlý vliv radioaktivity.

?: Pro někoho málo, pro jiného moc oblivionovské. Fallout 3 vychází samozřejmě z poslední reinkarnace série The Elder Scrolls a Je to tak dobře (pozn. ????). Ať máte jakékoliv pochybnosti, strčte si je za klobouk (pozn. ????). Tohle musíte vyzkoušet!
  • 0

#18 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 24.10.2008 08:25

podle mě dělání fallouta ve stylu obliviona nemůže být nástupce ani jednoho, a fallouta přece už vůbec ne, jediné společné je ten svět a některé prvky
  • 0

#19 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 26.10.2008 22:14

to je problem doby, ze vsetko musi mat super grafiku,

keby to spravili znova izomericke, tak tam ziadne nadupane efekty nedaju, alebo nevyniknu.

ako sklany fanusik co ho hral 10x, si urcite zahram aj trojku, akurat sa neviem rozhodnut ci to kupim v obchode alebo cez steam. V kazdom pripade toto budu nadherne vianoce.
  • 0

#20 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 27.10.2008 00:06

to je problem doby, ze vsetko musi mat super grafiku,

keby to spravili znova izomericke, tak tam ziadne nadupane efekty nedaju, alebo nevyniknu.

ako sklany fanusik co ho hral 10x, si urcite zahram aj trojku, akurat sa neviem rozhodnut ci to kupim v obchode alebo cez steam. V kazdom pripade toto budu nadherne vianoce.

Zobrazit příspěvek

vánoce? dyť to vyjde za tři dny, tj. max. za pět dní to mám stažený, tj. max. týden potom to mám dohraný:)
  • 0

#21 Kolemjdoucí

Kolemjdoucí

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 597 Příspěvků:

Odesláno 27.10.2008 09:25

vánoce? dyť to vyjde za tři dny, tj. max. za pět dní to mám stažený, tj. max. týden potom to mám dohraný:)

Zobrazit příspěvek

Ale všichni nejsou tak úžasní jako ty Tomi, a musí si hru koupit :rolleyes:
  • 0

#22 Conan Amra

Conan Amra

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 711 Příspěvků:

Odesláno 27.10.2008 11:44

No ja sa nato teším uz par rokov a rozhodne to neodcudzujem ,ten kto ostal zit niekde v dobe kamenej ze uz to nieje stary fallout je mimo pretoze stary fallout to uz nikdy nebude ,tak ako ja mam stale maniu hrat Old games tak pomalički zistujem ze mi vadia veci ktore tam nefunguju a ktore mi predtym nevadili tak niečo natom bude ze treba ist s dobou :laugh: aj ked ja na stare hry nedam dopustit ale počkam si na Fallouta a rozhodne si ho aj kupim a poviem o vysledku osobne :rolleyes: rozhodne nie s recenzii ..
  • 0

#23 Conan Amra

Conan Amra

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 711 Příspěvků:

Odesláno 27.10.2008 11:55

tento komentík som našiel a myslim ze len potvrdzuje moju teoriu neustale hadzajucu špinu na Bethesdu za spracovanie Fallouta 3 od skalnych fanušikov Falloutu ktory to zenu k extremom so svojím hodnotením .. ja patrím k fanušikom Falloutu aj Bethesdy tak problem mat asi nebudem :)))

Here we are at the point where every negative review will be considered as a vendetta against Bethesda by fanatic Fallout fans. Even now I read arguments like: they can't all be wrong by some freak coincidence can they? So Fallout must be a great game since most of reviewers give it 9/10 and 10/10. And if we appeal to more negative review Bethesda's fanboys can always say that we're clinging to some irrelevant text.
  • 0

#24 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 28.10.2008 11:05

Tady ale nejde o zpracování grafiky, já jsme v tomto byl vždy za Beth, spíše jde o to, že hru krapek ochudili, zjednodušili RPG prvky, což byla pro Fallout taková základna, dále není už tak komický a na příběh podle všeho je krapek také méně kreativnější. I přesto si myslím, že to bude kvalitní hra a doufám, že do připravovaného 4 dílu to vypilujou aneb grafiku aT´si dělají jakou chtějí, ale ve všem ostatním by měli poslouchat fan základnu Falloutu. Krom toho mi ten VATS moc nesedí, spíš bych se isnpiroval Deus ex a Gothicem.

Krom toho není pravda, že se v izometrickém pohledu nemůžeš náležitě vyblbnout, tam se dá dělat tolik animací a detajlů....
  • 0

#25 Conan Amra

Conan Amra

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 711 Příspěvků:

Odesláno 30.10.2008 14:36

no tak Iome sa uz pustil do Fallouta a zatial bol šialene nadšeny :))) tak si počkajme na jeho recenziu :)
  • 0

#26 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 30.10.2008 15:07

Večer Vám napíšu své první dojmy, začal jsem sosat, takže do dvou hodinek to budu hrát už
  • 0

#27 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 30.10.2008 16:18

no na Brahmině jsou též k dispopzici recenze hráčů a zatím slušné...
  • 0

#28 Ertai

Ertai

Mistr

• Vedoucí CS
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1393 Příspěvků:

Odesláno 30.10.2008 18:40

v LEVELu ma zase 10 / 10
no nazory se asi dost liší co? =)
ale mě je to jedno, já to hrát nehodlám
  • 0